užas!!!!!111
NTV 99 no comment
Moderator: anex
-
StupskaBitanga
#1 NTV 99 no comment
malo prije gledam emisiju mozaik sa igorom bunićem užas neka pjeva gore nego one na pinku
užas!!!!!111
užas!!!!!111
-
fczeljo
prleitihi wrote:Šta je s Glušicom? Čuo sam da je u bolnici. Ono je bio majstor!![]()
bas se ja neki dan pitam sto ga to nema.
ja mislim da je taj lik izmislio teleportiranje, gdje sve taj covjek ne stigne, to je cudo! jos kad se covjek sjeti njegovih genijalnih recenica....
-
Grom iz vedra neba
Zar jos postoji NTV 99
ja se sjecam onih emisija s vidovitom bebom
zovne neka zena i kaze recite mi nesto o mom suprugu, a beba se rasprica u 16, te vakav je, nakav je itd. a zena kaze: moj suprug je umro prije nekoliko godina 
- Neelix
bio sam prisutan jednom
kad je glushica telefonirao onoj adilovoj zeni sa 99
i ovako nekako je razgovor tekao...
"...shefice....dobar dan sefice...kako ste...a mogu li ja veceras u oko 22 dovesti gospodina xy...ne? zasto?..dobro sefice...izvinite sefice...necu vise sefice...sigurno....izvinite sefice...prijatno..."

ili
emisija nekakva...
kaze glushan "...posto sam prosle sedmice u ovoj emisiji rekao da volim crvenokose, primjetio sam u gradu mnogo vise zenskih osoba sa crvenom kosom.. zao mi je sto ih moram razocarati, ali ja sam sretno ozenjen..:"
al mi ga je zao ako je lose
njemu sam se mogao smijati ko nikome...
"...shefice....dobar dan sefice...kako ste...a mogu li ja veceras u oko 22 dovesti gospodina xy...ne? zasto?..dobro sefice...izvinite sefice...necu vise sefice...sigurno....izvinite sefice...prijatno..."
ili
al mi ga je zao ako je lose
-
Nancy Drew
-
Nancy Drew
- Tesssa
ma dzaba sve, ali spica za Intervju dana sa onom mackom sto se vrti, koja postoji vec 15 godina....
Pa studio za Oko 22 (a i ime emisije!)
A je li iko gledao Adila kad je sam sebe intervjuisao ispred ogledala? ja nisam, ali su mi pricali...
Pa studio za Oko 22 (a i ime emisije!)
A je li iko gledao Adila kad je sam sebe intervjuisao ispred ogledala? ja nisam, ali su mi pricali...
-
HomeArt
Meni je glavni Adil bio dok je drzao telefon na stolu i javljao se gledaocima u zivo. Jedne prilike pusta Adil gledaoce da postavljaju pitanja i javi se frajer i nesto mu lanu. Kad se Adil zapalio, poceo psovati sve po spisku tipu jos se unese u kameru ja konto' sad ce mi u sobu uletit. Kad je zavrsio nastavi dalje pricati sa gostom ko da nista nije bilo.