NTV 99 - Gore ne moze (Ojha TV)

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
Stitch__

#1 NTV 99 - Gore ne moze (Ojha TV)

Post by Stitch__ »

ponukan ovim postom sa teme o viljuskama
Sve to sa Azirom da nije tuzno bilo bi smijesno.
Nego ta emisija na 99 me interesuje, kojim danima i u koliko sati.
Inace, to mi je omiljena tv stanica, samo nemam zivaca da je gledam duze od 5 minuta. Ali Igora kada vidim po 5 dana nemam napretka
odluch da otvorim :D ovo

IGOR :D sjecal se neko onog murisa, vodio je emisiju nesto plameni toranj, vatreni toranj il tako nekako :D jos veci retard :D a igor se "emancipovo" vodi oko 22 :D

a glushica :D legenda novinarstva! :D evo dvije izjave njegove:

1. nakon sto sam u prosloj emisiji rekao da volim crvenokose zene primjetio sam u gradu da ih je sve vise sa crvenom kosom. zao mi je sto cu ih razocarati, ali ja vec imam odabranicu svog srca :D :D :D :D :D

2. Jeste li vi culi da su nekada davno mladi zbog neuzvracene ljubavi skakali iz rijeke na cupriju? :lol: :lol: :lol:

P.S. Zaboravih spomenut Bregu, popularno je to ovih dana haman :D
Last edited by Stitch__ on 21/02/2006 12:23, edited 1 time in total.
chudna

Post by chudna »

Super :lol: :lol: :lol:
Znaci ima onih koji prate "karijere" gore pomenutih.
Hvala ti na informacijama a njihovim izjavama si mi popravio vece. Btw ja sam se nedavno ofarbala u crveno, nisam znala za tu izjavu. Znaci moram se opet farbati u crno :lol: :lol: :lol:
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

Mazohisti... :D
pitt

Post by pitt »

chudna wrote:Super :lol: :lol: :lol:
Hvala ti na informacijama a njihovim izjavama si mi popravio vece. Btw ja sam se nedavno ofarbala u crveno, nisam znala za tu izjavu. Znaci moram se opet farbati u crno :lol: :lol: :lol:
Pitaj prvo tog narcisa za dozvolu :D:D:D
Stitch__

Post by Stitch__ »

chudna wrote:Super :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: safatacete glushica :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D

rodices glushana :D :D

na pressici pedijevoj kad je smijenjen covic, pita pedi imal pitanja, svi shute a glushica dize 2 prsta: jaaaaa jaaaa mogul jaaaa jaaaaa meneeee uzmi meneee.... :D :D :D :lol:
virgo

Post by virgo »

Adile, reci nam de, sta to tvoje ruke rade...
UDARNICKI RADE MOJ BURAZERE
Sarajevo najmiliji grade izrdaismo te do Olimpijade
JES' MOJ BURAZERE
KUUUUUUUBIKA...............
Stitch__

Post by Stitch__ »

..da ne ostanem duzan...

....glushica na pressici...prica na mob...

...postovana gospodjo urednice, kako ste, sta ima, sta radite....da vas pitam, mogu li ja u vasu emisiju veceras pozvati njegovu eminenciju vedrana dodika kao gosta...ne....pa ne znam...nisam htio...ne.....nije..ni slucajno....nisam tako mislio....pa dobro ne morate se derati....necu....dobro....

VEDRANEEEE IPAK CEMO IZJAVU

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
virgo

Post by virgo »

POSTOVANI GLEDAOCI, DOBRO VECE I DOBRO DOSLI U U JOS JEDAN "MINDERVJU DANA"
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

zmijaIzmaj wrote:sinoc je bila repriza bebine trece dimenzije :D ...uzivo ide svaki petak, oko 23 :D...

sarmantni voditelj, osjeca pozitivne vibracije gledateljki :D flertuje uzivo, raspravlja o muzickim ukusima, "cana, jana ceca, dobar izbor"...zamoli edu iz rezije da pusti pjesmu tereze kesovije, "prava pjesma, u pravo vrijeme-pjesma- jaa samo ja " :D...beba uzivo prorice buducnost zeni koja je umrla davno (neko od gledalaca se malo nasalio uzivo i pitao za zdravlje umrle osobe )...treca dminezija i beba, eba ba a :D...ludnica :D...da napomenem, voditelj i gosca imaju ozbiljan i strogo profesionalan pristup emisiji :D
haahah vidjela sam...treca dimenzija...
Beba: meni je sad zao..ma ja cu onoj gospodji poslati tablicu kako se chita izmedju redova...ja joj fino kazem PRUZITE MAJCI ONO STO DIJETE MOZE DA PRUZI...a gospodja me ne konta...
a kako se zove ova mala? Azra? E, sredi se i izadji, nadji sebi novog decka, ovaj tvoj vec ima vezu koja bi mogla zavrsiti brakom...eto....
SD-6

Post by SD-6 »

...rijec je o 99 vidim :D ...to je valjda jedina tv koja 4-i puta uzastopno emituje istu pjesmu :-D ...a tek glusica hehe :D ,šoumen,nenadjebiv, i svestran nadasve :roll: ,cas prica o tufahijama cas se prebaci na visoku politiku,pa sljedeci tren o cijenama paprika na pijaci :D :D ...
...treca dimenzija heh :lol: ,e to treba sprzit pa prodavat :D ...jeb'o nadrealiste...mr. dzanko(ma jok ba nisvet :oops: )lik je zakon,pederski osmjeh,i suplja prica al' bebu isfacka ispod stola :D majstor,a tek pitanja :lol: :lol: ne mogu dalje...
Stitch__

Post by Stitch__ »

zmijaIzmaj wrote:"gospodjo bebo, sta vi mislite o vjesticama ? Ja sam cak gledao jedan film u kojem su spalili pozitivnu vjesticu" rece voditelj trece dimenzije...

:lol: ludIlo
:lol: :lol:

jel on vjeruje i sam u to ili... :?
chudna

Post by chudna »

Otkrila sam da ipak moze gore od NTV 99 a to je BN televizija ( samo sto ovo ide cirilicom). Prije neko vece sam gledala i nisam mogla da vjerujem :lol: :lol: :lol:
Doveli su nekog rusa, kao bijelog maga, koji je bukvalno davao savjete kako baciti sihre muskarcu sa menstrualnom krvi :shock: , zatim je tu bilo astrologa i neka pjevaljka koja je pricala o svojim seksualnim iskustvima, i o tome koliko je pametna. Uzas zivi :? :? :?
99 je mala maca za njih :D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

zmijaIzmaj wrote:"gospodjo bebo, sta vi mislite o vjesticama ? Ja sam cak gledao jedan film u kojem su spalili pozitivnu vjesticu" rece voditelj trece dimenzije...

:lol: ludIlo
....
a kako 106.000 policajaca koji jure Džordža stane u telvizor?
Pa zgusnu se!..
chudna

Post by chudna »

Opet sam nedavno gledala taj divni program, pomenute televizije. Zvala sam sve prijatelje redom da to ne propuste. Doveo je neku prorocicu, koja jedina ima dozvolu za rad????Ako kazem da ne zna recenice sastaviti, bilo bi jako malo. Ja tako nesto nikada nisam ni cula ni vidjela. Da ste samo culi tih izraza, nisam ih mogla sve zapisati koliko ih je bilo.
Helem, on (tj. voditelj Nenad) mrtav ozbiljan postavlja debilna pitanja o tome sta ona lijeci, kako lijeci, ko dolazi kod nje, zene, muskarci.A ona nekim cudnim jezikom odgovara, gdje je svaka druga rijec pogresno izgovorena. :? Ali trebalo je vidjeti njegovu facu za vrijeme emisije. Stvarno nemam rijeci kojima bih to mogla opisati :?
Stitch__

Post by Stitch__ »

ma ludi su totalno :D al kako me iritira faca one munevere hodzic....uf :x kravetina :D

sjecal se ko one sportske emisije...ne znam naziv...jedno vrijeme se emitovala...i onog voditelja jadnog sto je muco....nije znao recenicu sastavit bez najmanje tri "aaa" "hhhhmmmmmmmmm" i tih klinaca :D

pa fol iznosi svoja "strucna" misljenja o reprezentaciji i sl.. joj :D
Qler

Post by Qler »

Ma BN je samo malo ljepse upakovan papanluk! Ustvari seljakluk! Pa sta oni sve pustaju to je za ne povjerovati, kakve pjevace i kakvu muziku. Ovi na 99 bar imaju strane, svaki dan zaredaju sa Linkin Park-om :D
al, zato BN ima web stranicu :D http://www.rtvbn.com/
Zox

Post by Zox »

Meni je Adil krvav kad kaze (meni licno): "u mom studiju niko nikad nije dobio posao zbog nacionalnog kljuca, vec zbog sposobnosti".
"A kolika je plata kod vas", pitam ga.
"Ovdje je uglavnom sve na volonterskoj osnovi, ali mladi ljudi sticu iskustvo."
Kakvo crno iskustvo....
P.S. (ovaj razgovor se NIJE vodio jer sam ja trazio posao :D)
Ana_Ana

Post by Ana_Ana »

chudna wrote:Otkrila sam da ipak moze gore od NTV 99 a to je BN televizija ( samo sto ovo ide cirilicom). Prije neko vece sam gledala i nisam mogla da vjerujem :lol: :lol: :lol:
Doveli su nekog rusa, kao bijelog maga, koji je bukvalno davao savjete kako baciti sihre muskarcu sa menstrualnom krvi :shock: , zatim je tu bilo astrologa i neka pjevaljka koja je pricala o svojim seksualnim iskustvima, i o tome koliko je pametna. Uzas zivi :? :? :?
99 je mala maca za njih :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kada ce biti repriza? :lol:
addy_sa

Post by addy_sa »

Zox wrote:Meni je Adil krvav kad kaze (meni licno): "u mom studiju niko nikad nije dobio posao zbog nacionalnog kljuca, vec zbog sposobnosti".
"A kolika je plata kod vas", pitam ga.
"Ovdje je uglavnom sve na volonterskoj osnovi, ali mladi ljudi sticu iskustvo."
Kakvo crno iskustvo....
P.S. (ovaj razgovor se NIJE vodio jer sam ja trazio posao :D)
hajmo malo postaviti stvari realno i objektivno:

-ntv99 je u ratu,a i poslije rata,bila i ostala jedina nezavisna medijska kuca,neopterecena nacionalnim i ratnohuskackim,vec tv koja je sirila multikulturu,multietnicnost i najvise civilizacijske standarde i vrijednosti

-program sigurno nije na zavidnom tehnickom nivou,a niko se ne pita zasto...pa zato jer niko nece da investira u projekat u kojem NE MOZE dirigovati sta i kako treba da bude jer tv99 radije ima samo info program nego 24h super napucan program a da nekog ima za vratom ko ce programsku etiku ucjenjivati svojim kapitalom..i ne pravite se ludi ,kao,nije to slucaj sa nekim drugim tv..ma dajjjj

-to je jedina tv koja je uvijek prva da objavi sta god se desi da li u bih ili u svijetu..da podsjetim?
11 septembar
dogadjaji u banja luci
alzirska grupa
ili recimo ljetos bombe u londonu..jedini imali live program

-kazes,kakvo iskustvo...pa reci mi molim te gdje mlad covjek koji zeli da bude snimatelj,montazer,realizator novinar moze drugo to da nauci? gdje,molim te? da nece mozda na FPN? cisto sumnjam..to je jedini medij koji pruza sansu mladima da se pokazu,nauce i IDU DALJE i pritom ih niko ne drzi u nedoumici ima li ili nema plate..kad ima ,ima..da navedem kadar tv99 koji sada drzi bukvalno program drugih bh televizija??

-dragi bosanci i hercegovci,ukoliko vam je draze gledati projekte finansirane direktno iz bg ili zg,BUJRUM okrenite na pink ili obn,a nama istinskim patriotima ostavite 99 i hajat na miru..
to su jedine probosanski orjentisane tv kuce..

i,na kraju,naravno da se svakom programu moze naci zamjerka,i to mnogo kvalitetnijem i finansijski jacem,nego je to slucaj sa 99-stanicom koja pociva na entuzijazmu desetak mladih i sposobnih ljudi koji se bore da nesto ucine,promjene...

i,naravno,lako je komentarisati nezavisni samoodrzivi medij..
ne placate njima pretplatu..
izvolite gospodo kritikujte bht i ftv,NJIMA DAJETE PARE
Stitch__

Post by Stitch__ »

:lol: aj cuj ovog :lol:

kolko je onom glushici? 22? dobar vam taj mladi kadar :D :lol:

:lol:

"live" program :? mislic CNN-ov live program :D :lol:

e bolan, idi ganjaj ridjokose :D :D
Stitch__

Post by Stitch__ »

jel se meni cini il oni sad imaju samo jednu emisiju koja ide citav dan :? :D
edu

Post by edu »

iz sata u sat.. :D :D ..nekoliko sam puta gled'o..ali jos nista nisam skont'o.. :D :D ..izgleda da se sad furaju na ankete.. :D :D :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

šta reći o 99

kome je više dato od njega se više i očekuje
addy_sa

Post by addy_sa »

pise u novinama objasnjenje da je u pitanju nova tv99..
program ide 24h i zove se iz sata u sat..
princip euronewsa-"zaokruzen sat".
svaki sat se neka od vijesti iz rubrika mijenja..vijesti,kultura,vrijeme,sport,5 pitanja,vox populi,business news..
postoje i breaking news kada u crvenoj traci idu najnovije vijesti..
u pitanju je novi vizuelni identitet koji se realizuje putem najnovije digitalne tehnike i servera za 24h..
Stitch__

Post by Stitch__ »

zalosno je kako je to sve pateticno realizovano :D

btw one reklame im se nikako ne uklapaju sa slikama na ekranu.

tipa, slika bombaskog napada u iraku, a dole sheta tekst "..nase mlijeko je najbolje, kupujte nase mlijeko.." i sl :D
Post Reply