Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
samo eto sto mene cudi tj. nekako uzasno nervira... svi ti frontovi, pokreti bosnjaka ( tako se nazivaju ) itd itd su negdje van i jako daleko Bosne i Hercegovine. Sve osobe koje zapokrecu takve organizacije/udruzenja/webstranice nisu ni blizu bosanskohercegovackoj stvarnosti i svakodnevici. Da su sve te patriote u BiH pa bilo bi opet rata.. ali citiram
Jebi ga i onaj njihov pop u sredini slavi flasom piva!!! Zivjeli!
dok se u ovom istom dokumentu koji je publiciran na gore navedenoj adresu, nalaze svedske rijeci ( ako se ne varam - a moguce je.. uglavnom nije bosanski ), koje ukazuju na koristenje software.a koji je lokaliziran za to govorno podrucje.. elem - bosanskohercegovacki ekstremisti nisu ni blizu BiH a ko biva se bore za nju i sta ti ja znam.. fino je pokazati necija nedjela, ali opet sve je to samo topao zrak sto dolazi od njih... hajte svi fino u neku bosansku sumicu ili hercegovacki krs, pa se poubijajte i bice i mirna Bosna i Hercegovina, a vala i Europa i citav svijet ...
Fair Life wrote:Bosnjacki front... je li to onaj link sto je zagovarao i cesto se na njega pozivao nas "biceps 52" misiclija... statisticar, zaboravih mu nick.
stokaindahaus wrote: Vi ste raja vec zaboravili srijedu i sve one chetnike na marakani ?
Na zalost, treba im uzvracat istom mjerom, jer oni ne znaju drugacije.
Na zalost, s njima cemo do istrebljenja.
neka hvala 'jarane' ja necu da budem kao 'oni', nismo to bili 92-3,4,5, pa nebi trebali ni sad.......da li smo mogli onda biti kao i oni? DA MOGLI SMO, zasto nismo bili??? citaj 'tuzla' covijek (diverzant) kome je poginuo sin na kapiji kaze da je imao prilike da se osveti ali nije htio, zasto??
Vi ste raja vec zaboravili srijedu i sve one chetnike na marakani ?
nije tacno...ako nas mrze SRBI mrzi nas i citav svijet i naravno osjecanja su obratna jer cak i medju eskimima ima budala i ekstremista kao sto ih ima u srbiji , angoli , kambodzi zapadnoj Samoi one budale od srijede mogu biti samo dobar primjer kako se NE ponasa a ne generalizacija za sve SRBE!ako u narednom javljanju ne primis to k znanju ja sam za to da se banujes jer si ti taj koji siri medjunacionalnu mrznju!
rasta wrote:nije tacno...ako nas mrze SRBI mrzi nas i citav svijet i naravno osjecanja su obratna jer cak i medju eskimima ima budala i ekstremista kao sto ih ima u srbiji , angoli , kambodzi zapadnoj Samoi one budale od srijede mogu biti samo dobar primjer kako se NE ponasa a ne generalizacija za sve SRBE!ako u narednom javljanju ne primis to k znanju ja sam za to da se banujes jer si ti taj koji siri medjunacionalnu mrznju!
Znaci, samo zato sto NEKI (5%?) Nijemci nisu bili nacisti, ja nemam pravo da ih zovem Nacistima?
Samo zato sto nas NEKI (2%?) Srba ne mrzi, ja nemam prava reci da nas Srbi mrze???
rasta wrote:nije tacno...ako nas mrze SRBI mrzi nas i citav svijet i naravno osjecanja su obratna jer cak i medju eskimima ima budala i ekstremista kao sto ih ima u srbiji , angoli , kambodzi zapadnoj Samoi one budale od srijede mogu biti samo dobar primjer kako se NE ponasa a ne generalizacija za sve SRBE!ako u narednom javljanju ne primis to k znanju ja sam za to da se banujes jer si ti taj koji siri medjunacionalnu mrznju!
Znaci, samo zato sto NEKI (5%?) Nijemci nisu bili nacisti, ja nemam pravo da ih zovem Nacistima?
Samo zato sto nas NEKI (2%?) Srba ne mrzi, ja nemam prava reci da nas Srbi mrze???
To je shizofrenija politicke korektnosti.
ne nego je to nepoznavanje ili nase stvarnosti ili matematike i postotaka
To je shizofrenija politicke korektnosti.
imam samo jedno pitanje za tebe da li ti sve srbe smatras cetnicima???