Noz, zica Srebrenica a'la Bosnjacki style :S

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

AjvazDedo

#1 Noz, zica Srebrenica a'la Bosnjacki style :S

Post by AjvazDedo »

http://www.bosnjacki-front.com/

Noz zica Srebrenica <-> Handzar - Kolac - Jasenovac

Budala svugdje :(
zlata

Post by zlata »

Vrlo opasna zarazna bolest...Ekstremizam!
eHost

Post by eHost »

samo eto sto mene cudi tj. nekako uzasno nervira... svi ti frontovi, pokreti bosnjaka ( tako se nazivaju ) itd itd su negdje van i jako daleko Bosne i Hercegovine. Sve osobe koje zapokrecu takve organizacije/udruzenja/webstranice nisu ni blizu bosanskohercegovackoj stvarnosti i svakodnevici. Da su sve te patriote u BiH pa bilo bi opet rata.. ali citiram
Jebi ga i onaj njihov pop u sredini slavi flasom piva!!! Zivjeli!
dok se u ovom istom dokumentu koji je publiciran na gore navedenoj adresu, nalaze svedske rijeci ( ako se ne varam - a moguce je.. uglavnom nije bosanski ), koje ukazuju na koristenje software.a koji je lokaliziran za to govorno podrucje.. elem - bosanskohercegovacki ekstremisti nisu ni blizu BiH a ko biva se bore za nju i sta ti ja znam.. fino je pokazati necija nedjela, ali opet sve je to samo topao zrak sto dolazi od njih... hajte svi fino u neku bosansku sumicu ili hercegovacki krs, pa se poubijajte i bice i mirna Bosna i Hercegovina, a vala i Europa i citav svijet ...

Pozdrav

E.S.
eHost
Toozla

Post by Toozla »

...cetnici svih boja, religija i nacija..................................crncu... :roll:
da pamtis

Post by da pamtis »

........fasizam!!!
sumnja

Post by sumnja »

Tekst je u sustini tacan, ali se ne slazem sa izljevom mrznje. Ipak nama to ne prilici!!
Last edited by sumnja on 17/10/2005 05:25, edited 1 time in total.
da pamtis

Post by da pamtis »

mod-ovo je sirenje fasizma i treba skinuti topik...........
Fair Life

Post by Fair Life »

Bosnjacki front... je li to onaj link sto je zagovarao i cesto se na njega pozivao nas "biceps 52" misiclija... statisticar, zaboravih mu nick.
da pamtis

Post by da pamtis »

Tekst je u sustini tacan, ali se ne slazem sa izljevom mrznje. Ipak nama to ne prilici!!

sumnja: poruka modifikovana dana: 17/10/2005 04:25; prepravljeno ukupno 1 puta
...........hvala...........kazu jedino kip ne mijenja stav..........
zlata

Post by zlata »

Fair Life wrote:Bosnjacki front... je li to onaj link sto je zagovarao i cesto se na njega pozivao nas "biceps 52" misiclija... statisticar, zaboravih mu nick.
Violentjack?
Fair Life

Post by Fair Life »

Izgleda Zlata da su budale gusce nikle nego sto su sadjene... Blago zemlji koja ih ima.
stokaindahaus

Post by stokaindahaus »

:? Vi ste raja vec zaboravili srijedu i sve one chetnike na marakani ?

Na zalost, treba im uzvracat istom mjerom, jer oni ne znaju drugacije.
Na zalost, s njima cemo do istrebljenja.
stokaindahaus

Post by stokaindahaus »

Pitate li se zashto se Srbi prema Hrvatima manji od makovog zrna, a na nama bi da se izhivljavaju?

Zato sto su od Hrvata dobili po p**ki u proslom ratu.
Psihologija tipichnog siledzije.

Dok ih ne ponizimo, nema nam zhivota.
sumnja

Post by sumnja »

stokaindahaus wrote::? Vi ste raja vec zaboravili srijedu i sve one chetnike na marakani ?

--Potpisujem--
da pamtis

Post by da pamtis »

stokaindahaus wrote::? Vi ste raja vec zaboravili srijedu i sve one chetnike na marakani ?

neka hvala 'jarane' ja necu da budem kao 'oni', nismo to bili 92-3,4,5, pa nebi trebali ni sad.......da li smo mogli onda biti kao i oni? DA MOGLI SMO, zasto nismo bili??? citaj 'tuzla' covijek (diverzant) kome je poginuo sin na kapiji kaze da je imao prilike da se osveti ali nije htio, zasto??
Vi ste raja vec zaboravili srijedu i sve one chetnike na marakani ?
vidi nik......
Fair Life

Post by Fair Life »

Oni ti da pamtis ocekuju moralnost samo s onu stranu, dok... sami nisu spremni zivjeti po nacelu moralnosti.

Jebiga... nitko nije slucajno dobar. Vrlinu treba nauciti, a to oni ne znaju.
stokaindahaus

Post by stokaindahaus »

Isto tako treba nauciti kad je dosta mlacenja prazne slame. Srbi nas mrze, svidjalo se to nekom ili ne.
stokaindahaus

Post by stokaindahaus »

A vi sto obozavate izjednacavati sve i svakoga...probajte izjednaciti Svabe i Zidove u II svjetskom...ne sumnjam da cete uspjeti.
rasta

Post by rasta »

nije tacno...ako nas mrze SRBI mrzi nas i citav svijet i naravno osjecanja su obratna jer cak i medju eskimima ima budala i ekstremista kao sto ih ima u srbiji , angoli , kambodzi zapadnoj Samoi :? :D one budale od srijede mogu biti samo dobar primjer kako se NE ponasa a ne generalizacija za sve SRBE!ako u narednom javljanju ne primis to k znanju ja sam za to da se banujes jer si ti taj koji siri medjunacionalnu mrznju!
stokaindahaus

Post by stokaindahaus »

rasta wrote:nije tacno...ako nas mrze SRBI mrzi nas i citav svijet i naravno osjecanja su obratna jer cak i medju eskimima ima budala i ekstremista kao sto ih ima u srbiji , angoli , kambodzi zapadnoj Samoi :? :D one budale od srijede mogu biti samo dobar primjer kako se NE ponasa a ne generalizacija za sve SRBE!ako u narednom javljanju ne primis to k znanju ja sam za to da se banujes jer si ti taj koji siri medjunacionalnu mrznju!

:? Znaci, samo zato sto NEKI (5%?) Nijemci nisu bili nacisti, ja nemam pravo da ih zovem Nacistima?

Samo zato sto nas NEKI (2%?) Srba ne mrzi, ja nemam prava reci da nas Srbi mrze???

To je shizofrenija politicke korektnosti.
da pamtis

Post by da pamtis »

Srbi nas mrze, svidjalo se to nekom ili ne.
a vi mrzite srbe i tako to krene..............
A vi sto obozavate izjednacavati sve i svakoga...probajte izjednaciti Svabe i Zidove u II svjetskom
"svabo" je isto sto i zidov................fasizam/nacizam je nesto drugo...... pokusaj procitati topik "dobri ljudi u zla vremena".....
ja sam za to da se banujes
s tim neces nista postici ne treba ga banovati.......
rasta

Post by rasta »

stokaindahaus wrote:
rasta wrote:nije tacno...ako nas mrze SRBI mrzi nas i citav svijet i naravno osjecanja su obratna jer cak i medju eskimima ima budala i ekstremista kao sto ih ima u srbiji , angoli , kambodzi zapadnoj Samoi :? :D one budale od srijede mogu biti samo dobar primjer kako se NE ponasa a ne generalizacija za sve SRBE!ako u narednom javljanju ne primis to k znanju ja sam za to da se banujes jer si ti taj koji siri medjunacionalnu mrznju!

:? Znaci, samo zato sto NEKI (5%?) Nijemci nisu bili nacisti, ja nemam pravo da ih zovem Nacistima?

Samo zato sto nas NEKI (2%?) Srba ne mrzi, ja nemam prava reci da nas Srbi mrze???

ne nego je to nepoznavanje ili nase stvarnosti ili matematike i postotaka 8-)
stokaindahaus

Post by stokaindahaus »

a vi mrzite srbe i tako to krene..............

:? Davno je to krenulo, al se u srijedu na nas srucila lavina. (mrznja li je, ljubav li je?)

Nego, da vas pitam...koji to narod najvishe mrzi Bosnu i Bosance?

E, pa taj narod je moj neprijatelj.
Last edited by stokaindahaus on 17/10/2005 07:44, edited 1 time in total.
da pamtis

Post by da pamtis »

stokaindahaus wrote:

imam samo jedno pitanje za tebe da li ti sve srbe smatras cetnicima???
stokaindahaus

Post by stokaindahaus »

Da pamtish...sve chetnike smatram Srbima.
Post Reply