http://www.index.hr/xmag/clanak/novoj-t ... 85589.aspxNovoj TV milijun kuna kazne zbog promicanja nasilja i vrijeđanja na nacionalnoj osnovi?
PREDSJEDNIK Hrvatskog helsinškog odbora Ivo Banac upozorio je Novu TV i Vijeće za elektroničke medije na zbivanja u Farmi kojima se, kako kaže, potiče vrijeđanje na nacionalnoj osnovi i govor mržnje.
Banac je tako kao primjer naveo nazivanje farmerice Hane "smrdljivom Bosankom", iznošenje tvrdnji da su žene poput konja, puštanje priloga u kojem je Rafo rekao da bi Stefany udario šakom... Nova TV se ogradila od tvrdnji predsjednika HHO-a, ali Vijeće za elektroničke medije potvrdio je da su na Farmi prekršene neke odredbe Zakona o elektroničkim medijima.
Predsjednik Vijeća za elektroničke medije Denis Peričić potvrdio je da Farma promiče nasilje i vrijeđanje na nacionalnoj osnovi, a također su prekršena prava životinja i puštani prilozi koji krše dječja prava.
Vijeće za elektroničke medije skuplja dokazne materijale na osnovu kojih će na kraju emitiranja odlučiti je li Zakon prekršen. U tom slučaju može biti podnesena i prijava prekršajnom sudu koji može izreći novčanu kaznu do milijun kuna.
Novoj TV milijun kuna kazne zbog vrijeđanja Hane
Moderator: anex
-
internet
#1 Novoj TV milijun kuna kazne zbog vrijeđanja Hane
- moe_syzlak
#2 Re: Novoj TV milijun kuna kazne zbog vrijeđanja Hane
internet wrote:http://www.index.hr/xmag/clanak/novoj-t ... 85589.aspxNovoj TV milijun kuna kazne zbog promicanja nasilja i vrijeđanja na nacionalnoj osnovi?
PREDSJEDNIK Hrvatskog helsinškog odbora Ivo Banac upozorio je Novu TV i Vijeće za elektroničke medije na zbivanja u Farmi kojima se, kako kaže, potiče vrijeđanje na nacionalnoj osnovi i govor mržnje.
Banac je tako kao primjer naveo nazivanje farmerice Hane "smrdljivom Bosankom", iznošenje tvrdnji da su žene poput konja, puštanje priloga u kojem je Rafo rekao da bi Stefany udario šakom... Nova TV se ogradila od tvrdnji predsjednika HHO-a, ali Vijeće za elektroničke medije potvrdio je da su na Farmi prekršene neke odredbe Zakona o elektroničkim medijima.
Predsjednik Vijeća za elektroničke medije Denis Peričić potvrdio je da Farma promiče nasilje i vrijeđanje na nacionalnoj osnovi, a također su prekršena prava životinja i puštani prilozi koji krše dječja prava.
Vijeće za elektroničke medije skuplja dokazne materijale na osnovu kojih će na kraju emitiranja odlučiti je li Zakon prekršen. U tom slučaju može biti podnesena i prijava prekršajnom sudu koji može izreći novčanu kaznu do milijun kuna.
- Zwanziger
#3 Re: Novoj TV milijun kuna kazne zbog vrijeđanja Hane
ma nema nista od tog...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
-
Richard Peti
-
mIRCerka
#6 Re: Novoj TV milijun kuna kazne zbog vrijeđanja Hane
I to stoji na sajtu i dalje...i onda neko kaze KAKVA PRAVILA KAKVE CENZURE...

- banjaluka078
#7 Re: Novoj TV milijun kuna kazne zbog vrijeđanja Hane
Podaci za kontakt
Hrvatski helsinški odbor za ljudska prava
Bauerova 4
HR-10000 Zagreb
tel. 01-4613630
faks 01-4613650
mobitel 091-4812320
e-mail [email protected]
web http://www.hho.hr
Pisati njima i medijima, poslati link i screenshot, a u CC staviti Novu TV da znaju da su opet usrali.
Bauerova 4
HR-10000 Zagreb
tel. 01-4613630
faks 01-4613650
mobitel 091-4812320
e-mail [email protected]
Pisati njima i medijima, poslati link i screenshot, a u CC staviti Novu TV da znaju da su opet usrali.
-
mIRCerka
#8 Re: Novoj TV milijun kuna kazne zbog vrijeđanja Hane
e jebi ga zaboravih CC...banjaluka078 wrote:Podaci za kontakt
Bauerova 4
HR-10000 Zagreb
tel. 01-4613630
faks 01-4613650
mobitel 091-4812320
e-mail [email protected]
- banjaluka078
#9 Re: Novoj TV milijun kuna kazne zbog vrijeđanja Hane
Nema veze, stavila sam ja.mIRCerka wrote: e jebi ga zaboravih CC...
Ovdje imate adrese za HK BiH: http://www.bh-hchr.org/kontakt.htm
- olduser
#10 Re: Novoj TV milijun kuna kazne zbog vrijeđanja Hane
sve su rekli kako jest...
gabor, smrdi, bosanka...krava..
gori su mi ovi sto lete na sajt nove da gledaju farmu, da ne bi sta propustili, i svaku noc vise pred TV.om u isckeivanju farma zvijezda, poserem im se na emisiju citavu..
taj strip nije tolko strasan, gore je kad dijete od 11 godina gleda farmu a tamo se drpaju dvije zenske, psuju, i onda sta ce nego ugleda se na zvijezde iz farme pa se i ono krene zvaljit po skoli sa 11...
gori su mi ovi sto lete na sajt nove da gledaju farmu, da ne bi sta propustili, i svaku noc vise pred TV.om u isckeivanju farma zvijezda, poserem im se na emisiju citavu..
taj strip nije tolko strasan, gore je kad dijete od 11 godina gleda farmu a tamo se drpaju dvije zenske, psuju, i onda sta ce nego ugleda se na zvijezde iz farme pa se i ono krene zvaljit po skoli sa 11...
-
lahor
#11 Re: Novoj TV milijun kuna kazne zbog vrijeđanja Hane
Citajuci naslov ja pomislio to vec gotovo a ono sve pretpostavke....bla..bla..bla...ma nista od toga...a i da se desi nije vala ni vrijedno paznje sta ti debili tamo zatvoreni rade i ko koga.....internet wrote:http://www.index.hr/xmag/clanak/novoj-t ... 85589.aspxNovoj TV milijun kuna kazne zbog promicanja nasilja i vrijeđanja na nacionalnoj osnovi?
-
mIRCerka
#12 Re: Novoj TV milijun kuna kazne zbog vrijeđanja Hane
kako komentarisati nesto sto ne znas?olduser wrote:sve su rekli kako jest...
To me podsjeti na onog vehabiju iz visokog koji za GO WEST rece
NEMA BOGA DA JA TO POGLEDAM....
- banjaluka078
#13 Re: Novoj TV milijun kuna kazne zbog vrijeđanja Hane
Da su rekli da je gabor, krava i smrdi, ne bih ni obrve podigla na to. No kada se u to ubaci i naglasak, kao da je jedini razlog, stavi na "bosanska", sekundicu mi padne mrak na oci.olduser wrote:sve su rekli kako jest...
Btw. ja sam te Farme mozda vidjela dva puta po 15 minuta, nikada jednu citavu "epizodu", ali mi ovo sa smrdljivim Bosancima tako ide na zivce da sam mirna tek sad kad sam na dvadesetak adresa medija i organizacija, sa sve Novom TV u CC, poslala moje misljenje. Sad se moze mirno na spavanje. Over&out.
-
in33sa
#14 Re: Novoj TV milijun kuna kazne zbog vrijeđanja Hane
Ovu Farmu sam gledao jednom 15-ak minuta, i oprao oci sapunom.
A i vi se lozite zbog svake gluposti, fakat ste optereceni, daj se pomirite da je Hana u Zagrebu smrdljiva bosanka, Rafo je sugavi tovar, Niko Kranjcar svinja debela, u Splitu je opet neki zagrebcanin sugavi purger.
Uostalom, ni kod nas situacija nije nista bolja, u Zenici si je.beni sarajlija, u Tuzli odvratni pitar, u Hercegovini prljavi bosanac. A kod nas su sandze lopovi, kriminalci, kolektivno.
A i vi se lozite zbog svake gluposti, fakat ste optereceni, daj se pomirite da je Hana u Zagrebu smrdljiva bosanka, Rafo je sugavi tovar, Niko Kranjcar svinja debela, u Splitu je opet neki zagrebcanin sugavi purger.
Uostalom, ni kod nas situacija nije nista bolja, u Zenici si je.beni sarajlija, u Tuzli odvratni pitar, u Hercegovini prljavi bosanac. A kod nas su sandze lopovi, kriminalci, kolektivno.
- burekodsira
#15 Re: Novoj TV milijun kuna kazne zbog vrijeđanja Hane
dje joj je batler da salje mejlove ccc
-
Hendrix
#16 Re: Novoj TV milijun kuna kazne zbog vrijeđanja Hane
Jadna naša jeteseterica
Ne kontam ovo zanimanje jetseterica kako se sama nazvala , jeli se piše kao u radni staž i zanimanje "Jetseter" ili možda "VK jetseter" ? Da li je prijavljena na minimalac ili uplaćuje pune doprinose ?
Meni je stvarno nejasno kako neko ono može gledati uopšte , eto to je meni zanimljivo ova ostala sranja su samo prepucavanja da bi nabili medijsku pažnju , kao i obično.
Ne kontam ovo zanimanje jetseterica kako se sama nazvala , jeli se piše kao u radni staž i zanimanje "Jetseter" ili možda "VK jetseter" ? Da li je prijavljena na minimalac ili uplaćuje pune doprinose ?
Meni je stvarno nejasno kako neko ono može gledati uopšte , eto to je meni zanimljivo ova ostala sranja su samo prepucavanja da bi nabili medijsku pažnju , kao i obično.