bitanga_sa_otesa wrote: ↑23/11/2020 13:20![]()
![]()
prodjoh jucer,vidim da je neka nova kapija,vrijednost je vjerovatno rapidno porasla ..

Sve radi promisljeno. Stari lisac.
Moderator: O'zone
bitanga_sa_otesa wrote: ↑23/11/2020 13:20![]()
![]()
prodjoh jucer,vidim da je neka nova kapija,vrijednost je vjerovatno rapidno porasla ..
eh, u ovom slučaju se i ne pita ako budu tako željeli - ulazak u posjed pa nek se sudi ako nije zadovoljan sa procjenom + što na tom imanju ne možeš ništa praviti zbog RP-a tako da baš i ne vrijedi previše kao poljoprivredno zemljište
to znaci da bi buka pod prozorom bila non stop. Ja stvarno ne znam kako neko moze dati 2700 maraka za ono u Novoj Otoci, avaj naAlipasinom Mostu, preko puta Veneta, a ispod prozora mu i trmavaj i sve non stop bruji...
Samo možda 15-20% stanova gleda prema glavnoj ulici, ostatak gleda na drugu stranu ili je u zgradama iza, ja nikada nisam čuo tramvaj npr ni auta sa glavne ulice.Bosanac sa dna kace wrote: ↑24/11/2020 09:14to znaci da bi buka pod prozorom bila non stop. Ja stvarno ne znam kako neko moze dati 2700 maraka za ono u Novoj Otoci, avaj naAlipasinom Mostu, preko puta Veneta, a ispod prozora mu i trmavaj i sve non stop bruji...![]()
Živiš haman na terminalu aerodroma i tvrdiš da nemaš buke
Nekom najprostijom logikom, trebalo bi biti najmanje 20%, ako je zgrada pravougaona pravilna kocka...kakovecbi....ako jesve po ps onda je nekih 25%Gray wrote: ↑25/11/2020 21:59Samo možda 15-20% stanova gleda prema glavnoj ulici, ostatak gleda na drugu stranu ili je u zgradama iza, ja nikada nisam čuo tramvaj npr ni auta sa glavne ulice.Bosanac sa dna kace wrote: ↑24/11/2020 09:14to znaci da bi buka pod prozorom bila non stop. Ja stvarno ne znam kako neko moze dati 2700 maraka za ono u Novoj Otoci, avaj naAlipasinom Mostu, preko puta Veneta, a ispod prozora mu i trmavaj i sve non stop bruji...![]()
9/28 stanova gleda prema cesti u zgradi sto je do ceste i 7 penthouse-a...Bosanac sa dna kace wrote: ↑26/11/2020 21:19Nekom najprostijom logikom, trebalo bi biti najmanje 20%, ako je zgrada pravougaona pravilna kocka...kakovecbi....ako jesve po ps onda je nekih 25%Gray wrote: ↑25/11/2020 21:59Samo možda 15-20% stanova gleda prema glavnoj ulici, ostatak gleda na drugu stranu ili je u zgradama iza, ja nikada nisam čuo tramvaj npr ni auta sa glavne ulice.Bosanac sa dna kace wrote: ↑24/11/2020 09:14
to znaci da bi buka pod prozorom bila non stop. Ja stvarno ne znam kako neko moze dati 2700 maraka za ono u Novoj Otoci, avaj naAlipasinom Mostu, preko puta Veneta, a ispod prozora mu i trmavaj i sve non stop bruji...![]()
![]()
To na slici nije lamelni parket nego dužice - brodski pod, kod nas najčešće troslojni u debljini 11 ili 14mm..kvalitet zavisi i ne može se odrediti na osnovu slike..