Novogodišnja želja za Milorada Dodika
-
RNG_25
#1 Re: Novogodišnja želja za Milorada Dodika
Toliko ste opsjednuti Dodikom i ogorčeni njime jer mu niko ništa u čitavoj državi ne može (ili ne smije) da je to patetično... i smiješno, naravno.
Da ste dovoljno pametni, već biste nešto od Dodika i naučili, a ovako - šuplja priča.
Da ste dovoljno pametni, već biste nešto od Dodika i naučili, a ovako - šuplja priča.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#2 Re: Novogodišnja želja za Milorada Dodika
јебо додика
- Acid25
#3 Re: Novogodišnja želja za Milorada Dodika
не таласај
- seln
#4 Re: Novogodišnja želja za Milorada Dodika
Sta to? Kako se laze, krade i prodaje suplja stoci sitnog zuba?RNG_25 wrote:T
Da ste dovoljno pametni, već biste nešto od Dodika i naučili
Last edited by seln on 04/01/2017 16:07, edited 1 time in total.
- Point.
#5 Re: Novogodišnja želja za Milorada Dodika
Sta nas, konkretno, Dodik moze nauciti? Osim falseta u pjevanju "Nemoze nam niko nista".RNG_25 wrote:Toliko ste opsjednuti Dodikom i ogorčeni njime jer mu niko ništa u čitavoj državi ne može (ili ne smije) da je to patetično... i smiješno, naravno.
-
belfy
#6 Re: Novogodišnja želja za Milorada Dodika
vidi boldovano... kako tebe onda ovakve teme ikako doticu?RNG_25 wrote:Toliko ste opsjednuti Dodikom i ogorčeni njime jer mu niko ništa u čitavoj državi ne može (ili ne smije) da je to patetično... i smiješno, naravno.
grom te hebo... pa i seln i Point su sa strane... jel ovo tema "ko je tudzim kurcem najdrcevitiji"?
-
RNG_25
#7 Re: Novogodišnja želja za Milorada Dodika
Oh to bošnjački političari znaju i bolje, ne brini. A ono što bi se moglo naučiti, primjerice, je ne biti izdajnik vlastitog naroda. Pa onda biti muško (kad već neko jeste tog spola) i pokazati nešto čvrstine u stavovima, možebitnoj inferiornoj poziciji unatoč. A Bakir izetbegović, haha, pa taj je patetika pored Dodika, ozbiljno. Samo ga poslušaj i pročitaj par stvari koje govori, ili još bolje - kako govori. A o djelima spomena vrijednih se naravno nema šta ni reći, jer ih nema...seln wrote:Sta to? Kako se laze, krade i prodaje suplja stoci sitnog zuba?RNG_25 wrote:T
-
RNG_25
#8 Re: Novogodišnja želja za Milorada Dodika
Obilje stvari. Od kojih sam neke naveo u postu iznad.Point. wrote:Sta nas, konkretno, Dodik moze nauciti? Osim falseta u pjevanju "Nemoze nam niko nista".RNG_25 wrote:Toliko ste opsjednuti Dodikom i ogorčeni njime jer mu niko ništa u čitavoj državi ne može (ili ne smije) da je to patetično... i smiješno, naravno.
Da ste dovoljno pametni, već biste nešto od Dodika i naučili, a ovako - šuplja priča.![]()
![]()
Ima jedna poslovica "Bolje pametan neprijatelj, nego glup prijatelj", jer:
1. pametan neprijatelj - može te koštati života, ali možeš šta i naučiti (pa to znanje upotrijebiti i protiv njega)
2. glup prijatelj - može te koštati života, ali ništa nećeš naučiti.
A znanje je moć i td...
-
RNG_25
#9 Re: Novogodišnja želja za Milorada Dodika
Dotiču? Hmmm...belfy wrote:vidi boldovano... kako tebe onda ovakve teme ikako doticu?RNG_25 wrote:Toliko ste opsjednuti Dodikom i ogorčeni njime jer mu niko ništa u čitavoj državi ne može (ili ne smije) da je to patetično... i smiješno, naravno.
grom te hebo... pa i seln i Point su sa strane... jel ovo tema "ko je tudzim kurcem najdrcevitiji"?![]()
Moj komentar je više generalno, eno 2000+ stranica šupljiranja samo o Dodiku, svako malo neka tema o Dodiku. I to bi bilo OK... da nije sveprisutnog figurativnog kreveljenja, plakanja, jadikovanja i općenito patetike. A ništa nikako da se nauči usput. Tako da... moj komentar je samo moje opažanje svega toga, a ovo je forum gdje svako može dati svoje (bezvrijedno) mišljenje, pa eto... koga briga (ovo nije pitanje).
- GeeTnT
#10 Re: Novogodišnja želja za Milorada Dodika
Citajuci tvoja razmisljanja dodje mi da posaljem mail svjetskim reziserima i da im porucim da ako jos jedan srbin bude glumio negativca licno cu im usta razvalit....RNG_25 wrote: Dotiču? Hmmm...
Moj komentar je više generalno, eno 2000+ stranica šupljiranja samo o Dodiku, svako malo neka tema o Dodiku. I to bi bilo OK... da nije sveprisutnog figurativnog kreveljenja, plakanja, jadikovanja i općenito patetike. A ništa nikako da se nauči usput. Tako da... moj komentar je samo moje opažanje svega toga, a ovo je forum gdje svako može dati svoje (bezvrijedno) mišljenje, pa eto... koga briga (ovo nije pitanje).
-
belfy
#11 Re: Novogodišnja želja za Milorada Dodika
nisam siguran da li si ovdje zelio reci nadugo zasto te se dotice ili ne dotice. vjerujem da i sam nisi zelio dati odgovor, ali meni nije mrsko ponoviti:RNG_25 wrote:Dotiču? Hmmm...belfy wrote:vidi boldovano... kako tebe onda ovakve teme ikako doticu?RNG_25 wrote:Toliko ste opsjednuti Dodikom i ogorčeni njime jer mu niko ništa u čitavoj državi ne može (ili ne smije) da je to patetično... i smiješno, naravno.
grom te hebo... pa i seln i Point su sa strane... jel ovo tema "ko je tudzim kurcem najdrcevitiji"?![]()
"kako tebe onda ovakve teme ikako doticu?"
- seln
#12 Re: Novogodišnja želja za Milorada Dodika
Slusao sam i sta i kako govori. Svako ko je zavrsio bar osnovnu skolu, morao bi shvatiti da je to cisti populizam. Ali naravno, njegove rijeci su melem na srpske izmisljene i u epici opjevane rane.RNG_25 wrote:Oh to bošnjački političari znaju i bolje, ne brini. A ono što bi se moglo naučiti, primjerice, je ne biti izdajnik vlastitog naroda. Pa onda biti muško (kad već neko jeste tog spola) i pokazati nešto čvrstine u stavovima, možebitnoj inferiornoj poziciji unatoč. A Bakir izetbegović, haha, pa taj je patetika pored Dodika, ozbiljno. Samo ga poslušaj i pročitaj par stvari koje govori, ili još bolje - kako govori. A o djelima spomena vrijednih se naravno nema šta ni reći, jer ih nema...seln wrote:Sta to? Kako se laze, krade i prodaje suplja stoci sitnog zuba?RNG_25 wrote:T
- Šunj
#13 Re: Novogodišnja želja za Milorada Dodika
http://www.nezavisne.com/novosti/banjal ... ara/406561
BANJALUKA - Gradonačelnik Igor Radojičić donio je danas, 5. januara, Odluku o privremenoj zabrani rada poslovnih prostora, ugostiteljskih objekata i točenja alkoholnih pića, na području grada Banje Luke 9. januara, u vremenu od 00,00 do 24,00 časa. Prema ovoj Odluci, privremeno se zabranjuje rad: - poslovnih prostora i ugostiteljskih objekata u RK „BOSKA“ i - poslovnih prostora i ugostiteljskih objekata u Aleji Svetog Save, od raskrsnice sa ulicom Gundulićeva do raskrsnice sa Bulevarom vojvode Petra Bojovića. Na taj dan, 9. januara, u vremenu od 00,00 do 24,00 časova zabranjuje se točenje alkoholnih pića u ulicama kako slijedi: -u ul. Kralja Petra I Karađorđevića: u dijelu od raskrsnice sa ul. Tržnička i Bulevarom cara Dušana do raskrsnice sa ul. Olimpijskih pobjednika; -u ulici Olimpijskih pobjednika; -u ulicama Milana Tepića, Kninskoj i ul. Marije Bursać; -u parku „Petar Kočić“ – „Staklenac“; -u ulici Veselina Masleše do raskrsnice sa ulicom Srpska, gledano iz smjera Trga Krajine -u ulicama Jevrejska, Gajeva i Ivana Franje Jukića. Gradonačelnik je donio Odluku na zahtjev Štaba akcije „Dan Republike 2017“, Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, čiji je zadatak da obezbijedi nesmetano održavanje proslave 9. januara-Dana Republike. Kontrolu izvršenja zadataka iz ove Odluke, vršiće Odjeljenje za inspekcijske poslove i Odjeljenje komunalne policije Gradske uprave Grada Banjaluka uz asistenciju pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, Centar javne bezbjednosti Banjaluka.
Više detalja na: http://www.nezavisne.com/novosti/banjal ... ara/406561
BANJALUKA - Gradonačelnik Igor Radojičić donio je danas, 5. januara, Odluku o privremenoj zabrani rada poslovnih prostora, ugostiteljskih objekata i točenja alkoholnih pića, na području grada Banje Luke 9. januara, u vremenu od 00,00 do 24,00 časa. Prema ovoj Odluci, privremeno se zabranjuje rad: - poslovnih prostora i ugostiteljskih objekata u RK „BOSKA“ i - poslovnih prostora i ugostiteljskih objekata u Aleji Svetog Save, od raskrsnice sa ulicom Gundulićeva do raskrsnice sa Bulevarom vojvode Petra Bojovića. Na taj dan, 9. januara, u vremenu od 00,00 do 24,00 časova zabranjuje se točenje alkoholnih pića u ulicama kako slijedi: -u ul. Kralja Petra I Karađorđevića: u dijelu od raskrsnice sa ul. Tržnička i Bulevarom cara Dušana do raskrsnice sa ul. Olimpijskih pobjednika; -u ulici Olimpijskih pobjednika; -u ulicama Milana Tepića, Kninskoj i ul. Marije Bursać; -u parku „Petar Kočić“ – „Staklenac“; -u ulici Veselina Masleše do raskrsnice sa ulicom Srpska, gledano iz smjera Trga Krajine -u ulicama Jevrejska, Gajeva i Ivana Franje Jukića. Gradonačelnik je donio Odluku na zahtjev Štaba akcije „Dan Republike 2017“, Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, čiji je zadatak da obezbijedi nesmetano održavanje proslave 9. januara-Dana Republike. Kontrolu izvršenja zadataka iz ove Odluke, vršiće Odjeljenje za inspekcijske poslove i Odjeljenje komunalne policije Gradske uprave Grada Banjaluka uz asistenciju pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, Centar javne bezbjednosti Banjaluka.
Više detalja na: http://www.nezavisne.com/novosti/banjal ... ara/406561
Zvjezdan Malesevic · Owner at Self-Employed
Smejali se Sarajevu i njihovom Serijatu u vezi Alkohola a mi jos gori ahhahahahahah
- A da li se smije Pjan doci na Proslavu i koju zapjevat ??
:Igor Radojičić "DA" Smije se Pjan doci i zapjevat "Ne moze nam niko nista"
samo u:
-Ul. Kralja Petra I Karađorđevića:
u dijelu od raskrsnice sa ul. Tržnička i Bulevarom cara Dušana do raskrsnice sa ul. Olimpijskih pobjednika;
-u ulici Olimpijskih pobjednika;
-u ulicama Milana Tepića, Kninskoj i ul. Marije Bursać;
-u parku „Petar Kočić“ – „Staklenac“;
-u ulici Veselina Masleše do raskrsnice sa ulicom Srpska, gledano iz smjera Trga Krajine
-u ulicama Jevrejska, Gajeva i Ivana Franje Jukića.
Like · Reply · 1 · 19 mins · Edited
Danijel Stojanovic
Ja onda odoh u Agape,zar Mile da ne smije tocit cugu na Dan Republike??
-
RNG_25
#14 Re: Novogodišnja želja za Milorada Dodika
Definiši "dotiču". Uostalom, ako i definišeš, neda mi se objašnjavati razloge zašto komentarišem nešto na forumu. Jer i nije bitno.belfy wrote:"kako tebe onda ovakve teme ikako doticu?"
-
RNG_25
#15 Re: Novogodišnja želja za Milorada Dodika
Ali populizam "radi", tj. ima svoju svrhu u određenim vremenima i prostorima. Jedino što je u svoj ovoj priči bitno jeste da taj populizam je oružje, protiv koga evidentno bošnjaci nemaju adekvatan odgovor. To je li populizam "dobar" ili "loš" neće biti ni od kakve praktične koristi bošnjacima ako dođe dan kada im se ponovi ono što se već desilo.seln wrote:Slusao sam i sta i kako govori. Svako ko je zavrsio bar osnovnu skolu, morao bi shvatiti da je to cisti populizam. Ali naravno, njegove rijeci su melem na srpske izmisljene i u epici opjevane rane.
-
belfy
#16 Re: Novogodišnja želja za Milorada Dodika
lijepo da si pojasnio da ti nije do rasprave, nego do monologa. nista onda...nastavi...RNG_25 wrote:Definiši "dotiču". Uostalom, ako i definišeš, neda mi se objašnjavati razloge zašto komentarišem nešto na forumu. Jer i nije bitno.belfy wrote:"kako tebe onda ovakve teme ikako doticu?"
-
RNG_25
#17 Re: Novogodišnja želja za Milorada Dodika
Pa nije mi do rasprave. Znam šta znam i to govorim. Da o tome tobože "raspravljam", evo letim.belfy wrote:lijepo da si pojasnio da ti nije do rasprave, nego do monologa. nista onda...nastavi...
Uostalom, tvoji komentari se (opet) svedoše na mene i upite o razlozima mog angažmana u nekoj "raspravi". Začatavaš temu, što bi rekli, trololo
-
belfy
#18 Re: Novogodišnja želja za Milorada Dodika
nije isto znati citati i razumjeti. no, evo da pojasnim. prvi put sam te pitao. onda si trazio objasnjenje. drugi put sam samo pojasnio ono sto sam prvi put pitao jer si ti to trazio. tvoj zadnji odgovor prokomentarisao kao sasvim jasan i odustao od rasprave, jer si sam priznao da je i ne trazis.RNG_25 wrote:Pa nije mi do rasprave. Znam šta znam i to govorim. Da o tome tobože "raspravljam", evo letim.belfy wrote:lijepo da si pojasnio da ti nije do rasprave, nego do monologa. nista onda...nastavi...
Uostalom, tvoji komentari se (opet) svedoše na mene i upite o razlozima mog angažmana u nekoj "raspravi". Začatavaš temu, što bi rekli, trololo
zato malo promisli koliko se mojih komentara svedose na tebe... mislim...pridaji sebi vaznost, ali ne uvlaci mene u tu pricu, nego citaj sa razumjevanjem. rekoh da razumijem da ne zelis raspravu i ti mi sada opet odgovaras. valjda ti znas zasto...
-
RNG_25
#19 Re: Novogodišnja želja za Milorada Dodika
OK, kako god, ja sam ovdje (kao i ostali) da komentarišem Dodika, komentare drugih o Dodiku i same komentatore po potrebi.
- GeeTnT
#20 Re: Novogodišnja želja za Milorada Dodika
RNG_25 wrote:OK, kako god, ja sam ovdje (kao i ostali) da komentarišem Dodika, komentare drugih o Dodiku i same komentatore po potrebi.

- spreca
#21 Re: Novogodišnja želja za Milorada Dodika
znas onu staru izreku.....nediraj ono sto smrdi....ili nedj budali kamena.....Sabur sabur do zadnjegRNG_25 wrote:Toliko ste opsjednuti Dodikom i ogorčeni njime jer mu niko ništa u čitavoj državi ne može (ili ne smije) da je to patetično... i smiješno, naravno.
-
RNG_25
#22 Re: Novogodišnja želja za Milorada Dodika
Jedna izreka ne obuhvata život u totalitetu. Sabur je OK, ali kao i mnogo štošta u (bošnjačkom) razumijevanju islama, isti je posve pogrešno shvaćen i totalno se zloupotrebljava kao opravdanje za vlastiti nerad, nesposobnost, nevoljnost i patetiku.spreca wrote:znas onu staru izreku.....nediraj ono sto smrdi....ili nedj budali kamena.....Sabur sabur do zadnjegRNG_25 wrote:Toliko ste opsjednuti Dodikom i ogorčeni njime jer mu niko ništa u čitavoj državi ne može (ili ne smije) da je to patetično... i smiješno, naravno.
Također, sabur jedne strane je... sabur jedne strane. A rad druge strane može premostiti sabur prve strane. To što bošnjaci misle da će saburom se "odbraniti" od nekog napada, ili da će napadi prestati, ili da napadi ne mogu postati jači, ili da se naizlgled "nioutkuda" ne može stvoriti nova opasnost i napad - to su bošnjačke iluzije koje su do sada trebale biti raspršene u ništavilo, no iz nekog razloga opstaju stoljećima.
- GeeTnT
#23 Re: Novogodišnja želja za Milorada Dodika
RNG_25 wrote:
Jedna izreka ne obuhvata život u totalitetu. Sabur je OK, ali kao i mnogo štošta u (bošnjačkom) razumijevanju islama, isti je posve pogrešno shvaćen i totalno se zloupotrebljava kao opravdanje za vlastiti nerad, nesposobnost, nevoljnost i patetiku.
Također, sabur jedne strane je... sabur jedne strane. A rad druge strane može premostiti sabur prve strane. To što bošnjaci misle da će saburom se "odbraniti" od nekog napada, ili da će napadi prestati, ili da napadi ne mogu postati jači, ili da se naizlgled "nioutkuda" ne može stvoriti nova opasnost i napad - to su bošnjačke iluzije koje su do sada trebale biti raspršene u ništavilo, no iz nekog razloga opstaju stoljećima.
Dok se priprema “Pompezna” proslava, domaće Banke su na ivici, klize u ambis, mljekari nestaju, poljoprivrednici postaju bezemljaši, uskoro i beskućnici; Stočarima ostaju samo nacrtane ovce, privreda je svedena na buvljake, finansije su toliko opustošene da RS djeluje kao bezmonetarno društvo…
Samo Mortalitet raste
Vaskovic te demantira....
-
Heller