novo vrijeme ?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
bonez

#1 novo vrijeme ?

Post by bonez »

Dolazi li vrijeme postenih ljudi ?
Da li lopovi i ratni profiteri polahko propadaju ?

Sta vi mislite :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

pošteni umiru i ne produžavaju gene
a lopovi guze i siju sjeme...

sva sreća da nas ima samo 4 mil

i da ne daju vize inače bismo svijet uništili
alcho

Post by alcho »

Ma sta polako...brzo propadaju...u zivom su blatu...evo bas slusam ove kriminalce kako pricaju po ulicu: "eh sto nisam fakultet zavrsio pa da fino radim u opstini, umjesto sto ovog ferarija vozam..." :D :D
bonez

Post by bonez »

komi wrote:pošteni umiru i ne produžavaju gene
a lopovi guze i siju sjeme...

sva sreća da nas ima samo 4 mil

i da ne daju vize inače bismo svijet uništili
hahah xD smjesno i zalosno :o
amrica

Post by amrica »

pa ovo ti je novo vrijeme, svako jos novije vrijeme ce biti jos gore
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

Post by karabaja-x »

pa zar vrijeme nije uvjek novo 8)
uvjek dobar gost

Post by uvjek dobar gost »

amrica wrote:pa ovo ti je novo vrijeme, svako jos novije vrijeme ce biti jos gore
Uze mi riječ iz nepceta....

Ovom progresijom.. i putem ovim koji smo odabrali il koji su nam nametnuli domaći izdajnici i strani "dušebrižnici"..... za nekih deset godina.... sve oko nas biće smeće... imaćemo plastične rijeke... mutna jezera, planine bez šume i čiste vode, one sve osobine kojim smo se nekad kao ponosili... naravno nećemo imati više... neće biti pitke vode jer sve ćemo zagaditi...

Korupcija će biti svuda oko nas i to ona najgora... neće biti stvari za koju se neće morati podmazivati il davati guzice...

Kapital će biti u rukama jedno devet familija il porodica, gradovi će nam ličiti na neke u Meksiku, Brazilu ili Lesotu....... djeca sadašnjih političara će nam se tad smijati sa malih ekrana i velikih bilborda, oni će se vozati u zatamljenim autima, djeca će njihova pohađati ograđene škole, siromašni kvartovi će biti ograđeni strujom i žicom...

Tada nekad neće biti meraka ni sekunde ni sevdaha... da ne spominjem kakve druge stvari.. ja nekako kad se zamislim kakvim putem smo pristali (šutke) da nas povedu.... naježim se... jer još uvijek su mi u memoriji friške slike 91... 92... 94... 96.... 97.... 99...00....03....pa onda danas kad se okrenem oko sebe... mogu misliti šta biti će... nekad za jedno deset godina....

Mogla bi se snimati emisija o BiH poslije 3000-te....... nešto kao
Opstanak....
DobroJutroKolumbo

Post by DobroJutroKolumbo »

Moje misljenje je da ce doci novo vrijeme za ove prostore kad posljednja umre moja generacija i generacija nesto mladja od mene...to ti je raspon 30-50 godina jos ovakve zajebancije...Kad mi riknemo posljednji za ove prostore doci ce novo vrijeme , a nas ce uciti iz Istorije za 5. razred osnovne skole i zajebavat se sa imenima herojskih i poznatih licnosti iz naseg vremena i vremena prije nas, kao sto smo se mi zajebavali sa Ivo Lola Ribar=Istvan Becar Pecaros , Valter brani salter , rikno Saban = umro Tito , rikno Marshal = crko zvucnik , misleci opet na Tita itd...E tad ce nastupiti mir i blagostanje na ovim prostorima , ako neko ne odluci, da nam Kantoni i opstine budu drzave...!
zena21

#9 Re: novo vrijeme ?

Post by zena21 »

bonez wrote:Dolazi li vrijeme postenih ljudi ?
Da li lopovi i ratni profiteri polahko propadaju ?

Sta vi mislite :D
sanjati... ne mogu ti to uskratiti :lol: :lol:
Post Reply