Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pa da li ti ljudi imaju mjere? Sta mislite o novom poskupljenu? Kazu cijenama se moramo pribliziti evropskoj uniji, uvijek se time pravdaju
Ja sam odlucila iskljuciti i fiksni telefon i interent.
Bilo bi dobro kada bi bar jednom u zivotu se ovaj narod ujedinio i bojkotovao bh telecom na nacin da svi iskljucimo telefone i njihove ostale prikljucke i ne dozvolimo im da nas i dalje pljackaju!
Ja licno jako malo koristim fiksni telefon. Na racunu bude i po trideset cetrdeset nekakvih brojeva sa kojim sam razgovarala okruglo za 0.33 feninga. E kako sam samo uspijela to ustimat nije mi jasno. Iskljucivo zovem samo par fiksnih i par mobilnih brojeva. za broj mobilni kojeg najvise zovem doslo mi je za dva sata razgovora 30 KM i to bez pdv-a.
O interentu da ne govorim. I ako jako pazim da ne prekoracim limit opet se to nekako desi pa na racunu uvijek bude par maraka vise.
Mafijaska drzava Meni za fixnu dodje racun na kojem u periodu kako ga oni zovu slabog saobracaja nemam niti jedan jedini impuls Dakle sve je obracunato samo i iskljucivo po skupoj tarifi . I kome da se zalis??? U zivotu nisam upoznao nikoga kome je telekom uvazio zalbu, samo bi gubio vrijeme i zivce,LOPOVI
valter.ba wrote:Mafijaska drzava Meni za fixnu dodje racun na kojem u periodu kako ga oni zovu slabog saobracaja nemam niti jedan jedini impuls Dakle sve je obracunato samo i iskljucivo po skupoj tarifi . I kome da se zalis??? U zivotu nisam upoznao nikoga kome je telekom uvazio zalbu, samo bi gubio vrijeme i zivce,LOPOVI
Pa najbolje je da bojkutujemo. Trebamo svi iskljuciti njihove prikljucke. Nadam se da ce onda shvatiti gdje je problem.
I da od nove godine su ukinuli jeftinu tarifu, sve ide po skupoj.
Evo jos jedan primjer. Proslo ljeto cijeli mjesec dana nisam bila kod kuce, a dosao mi je racun kao da sam cijeli mjesec uobicajeno koristila telefon. Samo su prepisali brojeve sa proslog racuna.
Ja i nemam fiksni priključak - upravo iz ovih razloga. Čekam da Telemach uvede IP-telefoniju, pa ću da usporedim njihove cijene sa onim u BH Telecomu i vidjeću koji su povoljniji.
Meni dva mjeseca zaredom dolazi ista cifra na računu... identična! 78,83 KM, konačni račun sa PDV-om! Ama da su stavili 78,80 čovjek ne bi ništa rekao, što znači da ove "mrvicu veće" račune samo prepisuju........
Pretplata je ostala ista samo su ukinuli jeftinu tarifu. Što se tiče naplaćivanja,naplate i dok telefon zvoni par feninga. Smeta mi što su nakačili RTV taksu a nisu imali potrebe.Bonus uključen u pretplatu je i više nego mizeran. A za račune samo jedan ispad dosad sam imala poslali su dva računa za decembar na 2 različita iznosa. Bzvz
možemo se boriti ali teško je pobjediti, i ja sam primjetio da mi je ovaj račun veći, pogotovo bole ovi pozivi prema mobilnoj mreži po 0,30 KM/min a kad sve prilagođavaju onda nek nam daju i cijene prema EU i USA kakve oni imaju prema nama. Što se tiče promjene operatera mislim da će i ti imati iste cijene kad otmu dio tržišta telekoma. Sad je pretplata u Mtelu veća nego u BH telecomu. Sve je to u pet deka.
ukinuli ima 1 god.,bas smo rahat
samo me nervira sto sam skontala da mi u zadnje vrijeme ni ultra od 5 ne moze bit ni 3 dana, a potrosnja mi je ista kao i prije,a nekad je sigurno trajala duplo duze
jel tu sta poskupjelo, i da li neko ima slican problem, jer se bas nazivciram
suncokret_1984 wrote:ukinuli ima 1 god.,bas smo rahat
samo me nervira sto sam skontala da mi u zadnje vrijeme ni ultra od 5 ne moze bit ni 3 dana, a potrosnja mi je ista kao i prije,a nekad je sigurno trajala duplo duze
jel tu sta poskupjelo, i da li neko ima slican problem, jer se bas nazivciram
i ja imam slican osjecaj posljednjih mjeseci sto se ultre tice.
samo da podsjetim diskutante da je BH Telecom 90% državno preduzeće,tako da su oni samo uposlenici,bolje reći kolektori novca za potrebu vlasti.Konkretno politiku cijena kreira vlast ,menađment BH Telecoma samo sprovodi odobrene cijenovnike.Pogrešna je adresa BH Telecom i zaposlenici.
uzmes moja tv i imas besplatne fixne razgovore...
ako vec duzis sa razgovorima na telefon..
a od marta ce biti jos jeftinije -10 KM i jos -10KM dodatnog saobracaja ako zoves mobitele...
meni super...fixni telefon ukinuo
unikuo rtv taxu...ma milina
sarajevomojgrad wrote:kod mene pojeftinilo...moja tv
a od marta ce biti jos jeftinije -10 KM i jos -10KM dodatnog saobracaja ako zoves mobitele...
----------------
ne beri brige RTV će ti stići uz sudsku naredbu
----------------
nece drug..zato sto u racunu mojaTV nigdje ne pise naplata rtv taxe...pa samim time nema potrebe da je placam..
----------------
nece drug..zato sto u racunu mojaTV nigdje ne pise naplata rtv taxe...pa samim time nema potrebe da je placam..
---------------------
e ,ali imaš stari odjavljeni broj,adresu,a ne plačaš.Znaš kako je 6 KM je 6 marona