Prognoza za danas:
sunchano.
ps. svoje komentare umjesto na temu banovani i dupli nickovi, mozhete takodjer postaviti na ovoj temi.
Meni se nešto smračiloPrognoza za danas:
sunchano.
The_Fluid wrote:Docekasmo i taj dan, nema banovanih korisnika Sarajevo-x foruma. Od danas idemo iznova. Svi banovani korisnici ponovo imaju mogutjnost pristupa i stavljanja sopstvenih komentara. Zhelimo vam ugodno druzhenje na Sarajevo-x forumu.
Prognoza za danas:
sunchano.
ps. svoje komentare umjesto na temu banovani i dupli nickovi, mozhete takodjer postaviti na ovoj temi.
............a meni ovo zvuči kao jeftina politikantska provokacija .jel se bradu pustilo .
Code: Select all
jel se pustilo brkovePa mu ti Manijeca opet zanosi muda u krivini, ti si mu ovdje najveci haver. Zar ga ti kao iskusni gradski mangup jos nisi provalio ?! Cuj "Profesore"...e jest bas, nasao si kome laskat'...manijak1 wrote:![]()
Profesore nije Vam baš izgnanstvo godilo
oštećen vam je smisao za humor
![]()
brzo se rasrdite
pa ni padeži Vam ne idu
............a meni ovo zvuči kao jeftina politikantska provokacija .jel se bradu pustilo .
wahahahahahhahahahahahhaPrag wrote:Pa mu ti Manijeca opet zanosi muda u krivini, ti si mu ovdje najveci haver. Zar ga ti kao iskusni gradski mangup jos nisi provalio ?! Cuj "Profesore"...e jest bas, nasao si kome laskat'...manijak1 wrote:![]()
Profesore nije Vam baš izgnanstvo godilo
oštećen vam je smisao za humor
![]()
brzo se rasrdite
pa ni padeži Vam ne idu