Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Eto Mazda neka ekskluziva... Odlicno izgledaju ove nove Mazde, iznutra i vani. Cijenom nisu lose, jos da imaju bolju pokrivenost servisima i dijelovima na Balkanu sigurno bi ih bilo dosta vise na cestama. Mislim da ce narednu godinu obiljeziti A klasa. Pogotovo kad izadje AMG verzija da malo pomrsi racune RS3 i 1M
530i wrote:Šta je sa ovim dizajnom kod japanaca? Novi Rav4 ružan, a mazde imaju katastrofalan prednji dio...masku i farove.
Kako kome druze,nemamo svi isto oko .. Po meni mazda ima najbolji dizajn od japanaca trenutno,ali i ostali su tu negdje. Schlaufe,cekam te s novitetima..
Scirocco GTS
Scirocco GTS nudit će se s 2.0-litrenim TDI motorom od 175 KS, odnosno 2.0-litrenim benzincem od 207 KS, a obje će jedinice biti uparene sa 6-brzinskim ručnim i DSG mjenjačima.
Porshe Cayman
Osnovnu izvedbu pokreće 2,7-litreni 6-cilindrični boxer motor snage 275 KS s kojim će novi Porsche ubrzati do 100 km/h za 5,4 s i doseći najveću brzinu od 266 km/h. Prosječna će se potrošnja kretati oko 8 l/100 km.
donsedin wrote:Shlaufe sto ne stavis megana rs, kakav shiroko
Slika iz januara ove godine. Srce mi stane kad ga vidim. Elektrošokovima me vraćaju da dodjem do daha ...
Sa dve litre Tvin Scroll turbo benzinski motor pod haubom da izbacuje 250 KS, oštrije šasije (Sport i Cup) zajedno sa diferencijalom ograničenog proklizavanja.... šta reći ???
Frutek wrote:Živo me interesuje ova Octavia RS i kakva će biti s cijenom? Neke pretpostavke?
Treba prvo vidjeti koje će biti cijene ove obične Octavie kod nas, pa bi tek nakon mogli nagađati cijenu RS-a. Prema prvom cjenovniku što sam našao, a datira iz 2011.godine, početna cijena prošle generacije RS-a je bila 43.5k KM za benznica i 45.2 k za dizela. Ovaj će vjerovatno biti skuplji.