Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
mario001

#51 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by mario001 »

escobar__ wrote:Ma ja, ateistički stavovi pa pišaj po nečemu šta te se, na kraju krajeva, uopšte ne tiče. :lol: Kakvo licemjerno govno, jebo te...
Nemoj tako, to je njeno pravo :D
mousstapha

#52 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by mousstapha »

Nikad ne treba parafrazirati tuđe mišljenje. Naročito ako si glup.
zenit dozic

#54 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by zenit dozic »

Matzan wrote:
zenit dozic wrote:Dobar picic :thumbup:
Ako cita temu moze mi se javit u inbox :izet:

Samo ako ti je džinovski.
Imam ruke ako bas zafali :mrgreen:
pustopoljina

#55 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by pustopoljina »

...pa i to ljudi nose po gradovima europe, kad proslavljaju momacku/djevojacku vecer.
da ne bi i to zabranila?!
ako joj je to njenih 15 minuta slave...zalosno.
kolegione

#56 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by kolegione »

Ova je down, jedin da je Bakir istraumira svojim dildom uz blagoslov Sebije i da kaze oprosteno joj je, to bi je spasilo, sad kad je startuju horde Alijnih fanatika da joj jebu kevu jer ih prozivala preko fejsbuka :)
Bice ovo dobra zajebancija sve u svemu :)
zenit dozic

#57 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by zenit dozic »

mario001 wrote:
Lejla Colak
5 hrs ·
Zelim takodjer reci da sam u inbox dobila mnogo poruka uvredljivog i prijeteceg sadrzaja i da su sve printskrinovane, za ne daj boze, jel.
Pusti levate :mrgreen:
Macko ja u inboxu jos cekam tvoju poruku.
pirpa

#58 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by pirpa »

KB9 wrote:ovaj tip teme i plasljivi komentari mase puni uvreda su odlican razlog sto ce svako ko zna koristit mozak podrzat ovakve osobe ko lejla i slicnih razmisljanja

bravo lejlice, puna podrskica :bih:
Objavi i ti slican status na FB pa se zajedno podrzajite, a ne ovde palamuditi anonimno...
pustopoljina

#59 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by pustopoljina »

KB9 wrote:ovaj tip teme i plasljivi komentari mase puni uvreda su odlican razlog sto ce svako ko zna koristit mozak podrzat ovakve osobe ko lejla i slicnih razmisljanja

zasto podrska?
surfa na valu hejtanja svega sto ima veze sa islamom...zabrana burkinija i ostalih pizdarija.
francuski vrhovni sud je oborio zabranu burkinija.
ili se drzis demokratskih vrijednosti ili ne. a zna se Koje su to.
da se stvara pritisak da svi nose nikab, to je razlog za revolt.
a da li vrag nosi pradu, a hanuma nikab, ja h&m, ti rasisticki abercrombie and fitch je zaista individualni izbor i svacije demokratsko pravo.
najbolje da svi nosimo odore iz vremena mao ce tunga. sve isto, a otkrivena glava. komunizam je nasa buducnost :lol:
Mohamad Sissoko

#60 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by Mohamad Sissoko »

mario001 wrote:
escobar__ wrote:Ma ja, ateistički stavovi pa pišaj po nečemu šta te se, na kraju krajeva, uopšte ne tiče. :lol: Kakvo licemjerno govno, jebo te...
Nemoj tako, to je njeno pravo :D
Be careful, Lejla might dildo whip you. :mrgreen:
nema me tamo

#61 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by nema me tamo »

Zato što je Lejlica pametna curica i zna da treba ukinuti sve vjere i kraj ratova.
pirpa

#62 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by pirpa »

kolegione wrote:Ova je down, jedin da je Bakir istraumira svojim dildom uz blagoslov Sebije i da kaze oprosteno joj je, to bi je spasilo, sad kad je startuju horde Alijnih fanatika da joj jebu kevu jer ih prozivala preko fejsbuka :)
Bice ovo dobra zajebancija sve u svemu :)
ti ces prozivati Aliju i fanatike, svi te oni zajedno nategli.....trazis neku slobodu a isto si kao i oni koji su 92god pokusali citav jedan narod da unistite...

licemjerstvo ,licemjerstvo
KB9

#63 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by KB9 »

pustopoljina wrote:

zasto podrska?
surfa na valu hejtanja svega sto ima veze sa islamom...zabrana burkinija i ostalih pizdarija.
francuski vrhovni sud je oborio zabranu burkinija.
ili se drzis demokratskih vrijednosti ili ne. a zna se Koje su to.
da se stvara pritisak da svi nose nikab, to je razlog za revolt.
a da li vrag nosi pradu, a hanuma nikab, ja h&m, ti rasisticki abercrombie and fitch je zaista individualni izbor i svacije demokratsko pravo.
najbolje da svi nosimo odore iz vremena mao ce tunga. sve isto, a otkrivena glava. komunizam je nasa buducnost :lol:
surfa na tome da je tvoja vjera samo tvoja, bas onako kako treba bit

da li bi tebi burkininosiljama arapskog svijeta smeto neki identican rasplet suprotnog predznaka? naravno da bi al oni ne bi pisali statuse po fejsu vec bi vjerovatno kamenovali insana il ga cak i zivog spalili :)
pirpa

#64 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by pirpa »

zenit dozic wrote:
mario001 wrote:
Lejla Colak
5 hrs ·
Zelim takodjer reci da sam u inbox dobila mnogo poruka uvredljivog i prijeteceg sadrzaja i da su sve printskrinovane, za ne daj boze, jel.
Pusti levate :mrgreen:
Macko ja u inboxu jos cekam tvoju poruku.
hahaahha sad nek misli hoce li je neko udariti
zenit dozic

#65 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by zenit dozic »

nema me tamo wrote:Zato što je Lejlica pametna curica i zna da treba ukinuti sve vjere i kraj ratova.
Hitler, staljin i mao ce tung ne bi se slozili s tobom :D
Last edited by zenit dozic on 27/08/2016 09:21, edited 1 time in total.
mario001

#66 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by mario001 »

surfa na tome da je tvoja vjera samo tvoja, bas onako kako treba bit

da li bi tebi burkininosiljama arapskog svijeta smeto neki identican rasplet suprotnog predznaka? naravno da bi al oni ne bi pisali statuse po fejsu vec bi vjerovatno kamenovali insana il ga cak i zivog spalili :)
Ma da, ali ona tvrdi da to sto neko nosi vjersko obiljezje ili bilo neko drugo znaci da ga i njoj namece??
Ne kontam kako.
Cura je ispala glupa ko kurac, pokusala kao "novinar" da uradi update citata kojeg je cula na predavanju i totalno se osramotila
pustopoljina

#67 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by pustopoljina »

mozes li razumljivije pisati?
da zelim zivjeti u zemljama gdje se kamenuje, zivjela bih.
prepotencija i arogantnost nisu pozeljni u forumskim diskusijama.
ako polazis od toga da su svi glupi, a ti pametan, mozes jednostavno blog pisati.
azurna_obala

#68 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by azurna_obala »

Da je Lejla imalo čitala o religijama, kao što nije znala bi da je ''izvalila'' glupost veliku, a sve u želji da bude senzaciolistička i cool urbana novinarka. Ali, Lejla je ateista i nema potrebe čitati o religijama, lakše je pisati gluposti.

Nadam se da će Lejla taj dildo i javno nositi, kad može hidžab u javnost, može i dildo. :oops:
KB9

#69 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by KB9 »

pustopoljina wrote:mozes li razumljivije pisati?
da zelim zivjeti u zemljama gdje se kamenuje, zivjela bih.
prepotencija i arogantnost nisu pozeljni u forumskim diskusijama.
ako polazis od toga da su svi glupi, a ti pametan, mozes jednostavno blog pisati.
cim ti toliko licnih pretpostavki imas na osnovu onog sto pisem da se objektivno desava u svijetu nemamo mi o cemu pricat, jos eto igrom slucaja ne razumijes moj nacin pisanja pa ono sve pet
pustopoljina

#70 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by pustopoljina »

bogami, meni ne smeta. samo nek' ne tuce ljude sa njim.
insomnia78

#71 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by insomnia78 »

E pogle sad vjernika i njihove tolerancije :D
pustopoljina

#72 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by pustopoljina »

imala sam jednu licnu pretpostavku (da sebe smatras jedinim pametnim), a ne "toliko" licnih pretpostavki,
a "nama" burkonosiljama? wtf? to je? sta? ti to meni da ja nosim burku?! i ti o pretpostavkama?!
s citava recenica iza toga nema smisla. semantika, sintaksa...nepoznanica.
jasko_ba

#73 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by jasko_ba »

Saffovci standardno napadaju, koji su to misevi. Lejla, ne daj se. :kiss:
bingov buraz

#74 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by bingov buraz »

mario001 wrote:
Lejla Colak
5 hrs ·
Na prvoj godini Filozofije slusala sam Historiju istocnih filozofija kod profesora Nevada Kahterana. Kahteran je i hafiz, neko ko zna Kur'an napamet. Sa predavanja se sjecam jedne izjave koja me je odusevila svojom genijalnoscu, urezala se u mene zauvijek i isla otprilike ovako: "Vjera je nesto najintimnije sto covjek posjeduje, ona ne treba da bude transparentna i da se namece drugim ljudima. Nju treba zadrzati za sebe. Zamislite kad biste hodali ulicom sa vasim intimnim donjim rubljem na glavi?"
Neka mi profesor Kahteran oprosti parafraziranje, tacne se izjave ne mogu sjetiti jer je od toga proslo deset godina. Uglavnom, poenta je jasna. Profesor je bio odmjeren i blag koristeci svoje (ipak revolucionarno) poredjenje, dok sam ja pak, u svom stilu, bubnula ljude u glavu dildom. Itekako neodmjereno, agresivno, brutalno i degutantno za one koji stvari percipiraju bukvalno i povrsno i koji nisu bili u stanju da shvate poentu iza iskarikirane bizarije dovedene do granice apsurda kako bi se stvorio satiricki otklon.
Mogu da im se izvinim zbog forme, ali ne i sadrzaja. Jeste, religija (svaka od njih) bi trebala da bude privatna stvar, jeste, sve sto sam rekla to i mislim, halalite mi samo taj komad plastike kojim sam povrijedila osjecaje javnosti. Po meni je veca sramota to sto sam podjonila tudju izjavu izmasakrirajuci je, no dobro, svakom svoje.
Vazno je naglasiti jos jednu stvar koja ljudima nikako nije jasna - ovo je bio iskljucivo licni stav Lejle, osobe, gradjanke, individue, ljudskog bica, zasebnog identiteta a ne stav kuce za koju radim, kako i pise na disclaimeru na mom Facebooku.
Jasno je meni da zivimo u vremenu u kojem je privatno postalo javno, no lijepljenje prefiksa "novinarka Klixa" ispred mog imena je perfidno osmisljeni bullying, zna se sa kojim ciljem (pozdrav osobi koja je printskrinovala moj status i proslijedila ga dalje, u "prijateljima" mi je).
Lekcija naucena: novinari su ljudi cije ce misljenje uvijek biti posmatrano kroz prizmu kuce za koju rade i takva je priroda posla kojim se bavimo. Tu treba biti mudar, promisljen i taktican, to je vjestina koju ja (jos uvijek) ne posjedujem.
S druge strane, novinar je samo jedan dio moje licnosti, ja nisam i nikad necu biti samo novinar. Ja sam prije svega osoba sa pravom na kriticko misljenje, a da se pravdam zbog toga sto sam ateista i neko ko otvoreno progovara o stvarima koje smatra vaznima ne mogu i necu jer bi to znacilo da ponistavam samu sebe pa onda takav zivot i nema nikakvog smisla.
Da ponovim: za svoje ateisticke stavove se ne mislim izvinjavati niti pravdati nikome, trazim tek od svekolike javnosti halal po pitanju komada plastike/silikona koji se sasvim slucajno nasao u statusu i povrijedio ljude.
Ateizam je ono najintimnije sto covjek posjeduje,on ne treba da bude transparentan i da se namece drugim ljudima i treba ga zadrzati za sebe.Zamislite kad bi na drustvenim mrezama ismijavali one koji vjeruju poredeci ono u sta vjeruju sa dildom.
Last edited by bingov buraz on 27/08/2016 09:41, edited 2 times in total.
mario001

#75 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by mario001 »

insomnia78 wrote:E pogle sad vjernika i njihove tolerancije :D

Jasta, vjernici idu okolo i Lejlama stavljaju vjerska obiljezja na glavu, a ona hoce dildo :D
Locked