Novi zakoni za bolji zivot
- Zox
Ako poslije sexa ne zapalis cigaru, to je samo pola ceifa 
E moja Katarina, ti ne znas sta valja...
Kao sto kaze jedan moj jaran, bez cigara i alkohola zivis duze ali nemas cime ubiti vrijeme...
A Woody Allen kaze prestani pusiti i zivjeces dva mjeseca duze, samo ce to po pehu biti oktobar i novembar i svaki dan ce padati kisa.
E moja Katarina, ti ne znas sta valja...
Kao sto kaze jedan moj jaran, bez cigara i alkohola zivis duze ali nemas cime ubiti vrijeme...
A Woody Allen kaze prestani pusiti i zivjeces dva mjeseca duze, samo ce to po pehu biti oktobar i novembar i svaki dan ce padati kisa.
-
Katarina Velika

eto pozdravljam vas
- Soul_Sista
Katarina Velika wrote:za onu musku stvar zene kazu:
do 25 godina da se zove Željko,
do 38 zove se Tvrtko
do 50 zove se Nedeljko
do 65 zovese Tihomir
od 65 zovese Spomenko
dakle momci, sa cigrama i alkoholom zaboravite tvrtka, nedeljka i tihomira, ostace vam samo spomenko
-
Katarina Velika
-
Katarina Velika
hocemo li sada o zakonima ????????
-
sanjanin
To bi bilo idealno. Kad bi se moglo pusiti samo na ulici i u vlastitoj kuci. Pusti snovi.Zox wrote:Hocemo: zakon o zabrani proizvodnje duhanskih proizvoda je fasisticki.
Ovdje u Italiji je zabranjeno pusiti u javnim prostorijama, moras izaci vani, sto znaci da ne trujes nikog drugog do sebe. A dopustices mi valjda pravo da umrem kako JA hocu.
-
digger
A propo smrdeza dodaj u gornju listu:Katarina Velika wrote:pa cigare bih ti bile zabranjene, prvo sto ti smrdi iz usta, a drugo steti nepusacima...pitt wrote:Ko kaze da se salim :x Kad bi ti nekom cigare zabranila sto ja ne bih mogo imat mladju zenu?Katarina Velika wrote:eto ja o ozbiljnim temama a vi se salite :D
- Obavezna upotreba deodoranta sto znaci i brijanja ispod pazduha
- Obavezno pranje zuba i upotrebe Listerina (moze i rakija)
- Obavezno pranje dupeta (ovo posebno za vlahe)
A samo za zenske:
Peri pis du Enea datis eneus MRDI
(Gornje je bio natpis na crtezu grckog hrama koji je student arhitekture u Sarajevu koga sam znao dao kao dio svog projekta. Ako ne znate latinski, i ako procitate brzo, vidjecete da nije ni latinski ni grcki).
Gradimo novu i mirisljavu BiH!
- Zox
#44 Re: Novi zakoni za bolji zivot
Gdje nestade ona tema "Crni biseri", za najvece izvale na forumu?Katarina Velika wrote:
2. zabraniti nelegalno odlaganje smeca, otpadnih materija i tekucina, osigurati preradu odpadnog materijala..
Ako je nelegalno onda je vec zabranjeno.
- pitt
#45 Re: Novi zakoni za bolji zivot
Ne budi sad cjepidlaka.....vidis da gradimo buducnost jedne nam jedine....il je ono lijepe nashe...jel kato?Zox wrote:Gdje nestade ona tema "Crni biseri", za najvece izvale na forumu?Katarina Velika wrote:
2. zabraniti nelegalno odlaganje smeca, otpadnih materija i tekucina, osigurati preradu odpadnog materijala..
-
Katarina Velika
#48 Re: Novi zakoni za bolji zivot
dobro greska priznajem, ali svugdje mozes procitati nelegalno spaljivanje smeca. nelegalna deponija itd,, dakle treba zabraniti nelegalna odlagalistaZox wrote:Gdje nestade ona tema "Crni biseri", za najvece izvale na forumu?Katarina Velika wrote: