Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
A jebi ga, Yugo je takav vic da ga nisam ni trebao stavljati na ovaj podforum
U Americi je za vrijeme stare Juge prodato 120 000 Yugi za nekih 15 miliona dolara
Većina ih vjerovatno nije ni vidjela akcije već su završili ovako:
Imao sam priliku voziti 45-cu nekoliko godina...prakticno sve sto se moze pokvariti, pokvarilo se na tom autu. Da ne govvorimo o dizajnu i kretenskim idejama "inzinjera" iz Crvene Zastave...Automobil je totalna komedija,...ne daj Boze nikome.
..... ma o yugama je sve vec davno receno, auto za malo para koji trosi ko bmw, stanes u nekom brdascetu sa troje u autu i treba ti jedno 5000 obrtaja da jedva krenes....potom osjetis smrad lamele i negodovanje razvodnika paljenja....aliii bolje ista nego nista
Vidio sam ja jedan primjerak u gradu (Sarajevu). Nije mu samo prednji kraj promjenjen, nego i zadnji. Prednji kraj nije ni blizu "dobar" ko ovaj na slici. Nikakva promjena, samo su retrovizori drugaciji (nesto kao kod golfa II) i gomila plastike da pokrije stari auto. Navodno su motori unaprijedjeni. Sumnjam da ce postici veliki svjetski uspjeh