Bi li nam uopste nedostajali BHRT, FTV i RTRS?
Jeste li zabrinuti zbog moguceg ishoda, te koje posljedice moze imati moguce gasenje drzavne i entitetskih televizija?
Kazu nesto se desavalo u PiSiju, neki zakon o radu prosao, sve to bez mog znanja.

Da, narodski su, ali ne i svenarodski (u kontekstu BiH). Zato što imaju tu tralala prazničnu atmosferu samo za vrijeme Božića, dok Bajrami i pravoslavni praznici kod njih prolaze nezapaženo.Black swan wrote:obn mi je nekako bas cool
kad sam vidio da cestitaju bozic i ng
ono...bas su narodski
obn i pink trebaju prvi da se ugase jer stalno vrše utaju poreza i ne plaćaju ništa državiBlack swan wrote:obn mi je nekako bas cool
kad sam vidio da cestitaju bozic i ng
ono...bas su narodski
mislim da ce dugo zivjeti
a za emitere...mozda je to uvod u razaranje cega imamo i stvaranje hrvatskog kanala...sto bi bilo i posteno da i to propadne jer opet narod nece placati
nek se vala financira iz budzeta...i zdravo
Kako ce imati bolji program kada niko ne placa pretplatu. Hoces dobar tv servis, moras to i platiti.Fox_Fox wrote:Neka isključe odmah.
FTV prikazuje vizu za budućnost, vrati se nina i nasa mala klinika. da ne zaboravim i đeknu
BHRT ne prikazuje ništa,
Dalje.
OBN ima 70 zaposlenih i dobit od 4.000.000 na kraju godine.
Šta radi onda tih 800 zaposlenih u BHRT??
http://radiosarajevo.ba/novost/211717/e ... m-gubicima
Citiram ovog iz BHTR:
Zaboravlja se da je ovo institucija koja radi 24 sata dnevno, 365 dana.
Kako radi 24 sata kad program prestaje u 00:15????????
Po mom mišljenju je budala ko god im plati pretplatu.
Otpustiš 730 radnika i imaš bolji servis.Danguba wrote:Kako ce imati bolji program kada niko ne placa pretplatu. Hoces dobar tv servis, moras to i platiti.Fox_Fox wrote:Neka isključe odmah.
FTV prikazuje vizu za budućnost, vrati se nina i nasa mala klinika. da ne zaboravim i đeknu
BHRT ne prikazuje ništa,
Dalje.
OBN ima 70 zaposlenih i dobit od 4.000.000 na kraju godine.
Šta radi onda tih 800 zaposlenih u BHRT??
http://radiosarajevo.ba/novost/211717/e ... m-gubicima
Citiram ovog iz BHTR:
Zaboravlja se da je ovo institucija koja radi 24 sata dnevno, 365 dana.
Kako radi 24 sata kad program prestaje u 00:15????????
Po mom mišljenju je budala ko god im plati pretplatu.
RTV pretplata se mora placati ali ujedno izvrsiti i reorganizaciju istih.
ako će javni servis biti u rukama vlasti i stranaka, ne treba nam.Mlohavi wrote:Javni servisi u BiH s zavrsetkom ove godine nece ubirati RTV taksu putem telekom operatera. Da li ce pronaci novi nacin naplate, hoce li docekati 2017. godinu, ostaje da vidimo.
Bi li nam uopste nedostajali BHRT, FTV i RTRS?
Jeste li zabrinuti zbog moguceg ishoda, te koje posljedice moze imati moguce gasenje drzavne i entitetskih televizija?
Kazu nesto se desavalo u PiSiju, neki zakon o radu prosao, sve to bez mog znanja.Sad malo da skrenem misli s zemlje udaljene 2000km, da vidim sta mi sunarodnjaci misle o ovome.