Novi Start
-
komandant mark
#1 Novi Start
Jeste li vidjeli Start? Sta mislite?
-
The_Fluid
Evo detalja:
obzirom da redovno uzimam Start, jer ga smatram vishe nego dobrim dvotjednikom, koji stalno pravi neke kvalitativne pomake kako u samim tekstovima tako u dizajnu moje skromno mishljenje je da je novi Start
IZUZETNO DOBRO URADJENA NOVINA!!
Sve chestitke, odlichno rijeshen prelom, neke stvari su vetj vidjene na drugim mjestima, no to ne znachi nishta jer je Start trenutno najbolje dizajnirana novina u kojoj su tekstovi fino izbalansirani.
Ovaj broj je 2KM, a vetj sljedetji broj tje biti 3KM, no izmedju Dana, Bosne ili Starta, preporuchujem vam Start.
Josh malo da porade na web stranici, posebno radi ljudi koji nisu u Bosni i Hercegovini i to je to.
obzirom da redovno uzimam Start, jer ga smatram vishe nego dobrim dvotjednikom, koji stalno pravi neke kvalitativne pomake kako u samim tekstovima tako u dizajnu moje skromno mishljenje je da je novi Start
IZUZETNO DOBRO URADJENA NOVINA!!
Sve chestitke, odlichno rijeshen prelom, neke stvari su vetj vidjene na drugim mjestima, no to ne znachi nishta jer je Start trenutno najbolje dizajnirana novina u kojoj su tekstovi fino izbalansirani.
Ovaj broj je 2KM, a vetj sljedetji broj tje biti 3KM, no izmedju Dana, Bosne ili Starta, preporuchujem vam Start.
Josh malo da porade na web stranici, posebno radi ljudi koji nisu u Bosni i Hercegovini i to je to.
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
I Dani i SB i Start su na svoj nacin dobri. Meni je drago da u BiH postoje ovakvi nezavisni magazini i da ih raja masovno cita. Znate li vi da smo po slobodi govora ispred amerikanaca?
Sto se tice dizajna novog starta i inace dizajna ja na to uopce ne obracam paznju, jebe mi se je l' isprintan u koloru ili isklesan u kamenu, bitno je sta pise
Sto se tice dizajna novog starta i inace dizajna ja na to uopce ne obracam paznju, jebe mi se je l' isprintan u koloru ili isklesan u kamenu, bitno je sta pise
-
The_Fluid
Horns, nekako mi se chini da je bitno sve.bitno je sta pise
Bosna je na svoj nachin dobra, no oni su previshe ispred vremena, pa dok se to desi, ljudi i zaborave da su to vetj negdje vidjeli, a Dani su sve bolji, dobra im je ideja ovo sa CD-om Sabahudina Kurta.
-
Prenj
Zbilja, najbitnije je da li je novina dobra ili losa.
Tako je Feral bio presao na kolor i fini papir, pa su se zbog finansijske krize opet morali vratili na crno-bijelo i novinski papir.
Mislite da ih manje volim zbog toga?
Niposto, najnoviji/stari Feral jos mi je drazi, mozes fino rascereciti stranice i onda simultano citati novi broj u krugu porodice.
Tako je Feral bio presao na kolor i fini papir, pa su se zbog finansijske krize opet morali vratili na crno-bijelo i novinski papir.
Mislite da ih manje volim zbog toga?
Niposto, najnoviji/stari Feral jos mi je drazi, mozes fino rascereciti stranice i onda simultano citati novi broj u krugu porodice.
- horns&drums
Prenj wrote:Niposto, najnoviji/stari Feral jos mi je drazi, mozes fino rascereciti stranice i onda simultano citati novi broj u krugu porodice.
Fluide, jedno je privuci paznju, a drugo je imati konstantnu citalacku publiku. Sjeti se sarajevskog Svijeta. Super dizajn, unutra govno. Zato je i propao
- horns&drums
Ne znam samo ko gura ono smece od Max magazina
- horns&drums
Meni je Max malo kulturnija verzija Expresa, kazem malo kulturnija
- horns&drums
Imas Zabavnik u RS-u na autobuskoj stanici u Lukavici
p.s. ako odes, obrati paznju na ostale naslove "knjiga"
p.s. ako odes, obrati paznju na ostale naslove "knjiga"
-
glasnost
super je novi start. buduci da su promijenili samo izgled, a ne koncepciju, onda cu komentar svesti na to da mi se dopada nesto manji format nego je uobicajen medju magazinima, papir je nekako finiji nego kod dana, a i sve je lijepo poslozeno.
p.s. imam deal sa prijateljem. on kupuje start, a ja dane. zamijenimo kad procitamo. kad bismo nasli treceg da cita SB...
p.s. imam deal sa prijateljem. on kupuje start, a ja dane. zamijenimo kad procitamo. kad bismo nasli treceg da cita SB...