! ! ! ! Novi STAR TREK ! ! ! !
Moderator: _BataZiv_0809
-
ReyHan
#51 Re: ! ! ! ! Novi STAR TREK ! ! ! !
Gene Roddenberry se sada okrece u grobu. cak ni star trek nije ostao imun na uticaj velikih korporacija. pa umiro sam od smjeha kada sam vidio savremeni mobitel marke nokia, ili kada ona treba narucuje budweiser u kafani. pa to je u kontradikciji sa onim kako je roddenberry zamislio drustvo u buducnosti, drustvo koje nije kapitalisticko, i koje se temelji na ideji znanja i humanosti.
mada film i nije los,dobra prica,mada enterijer enterprisea i nije bas nesto futuristicki.
mada film i nije los,dobra prica,mada enterijer enterprisea i nije bas nesto futuristicki.
- Ajatolah_
#52 Re: ! ! ! ! Novi STAR TREK ! ! ! !
http://en.wikipedia.org/wiki/Telesync, da ne skidate ništa što ima predznak TS (mislim da vam je i prije ovog bilo jasno šta CAM predstavlja).
Nisam siguran kakav je kvalitet ovog što sam našao, ne da mi se skidati.
Nisam siguran kakav je kvalitet ovog što sam našao, ne da mi se skidati.
-
dinkemk
#53 Re: ! ! ! ! Novi STAR TREK ! ! ! !
haj ba, jos 10 dana i u kinu gledajte
- Dupli_skalp
#54 Re: ! ! ! ! Novi STAR TREK ! ! ! !
jel sigurno od danas to u meeting pointu? vidjeh najavu za novog terminatora, ali nigdje ne vidjeh najave za star trek 
- Karabaja
-
dinkemk
- Dupli_skalp
#57 Re: ! ! ! ! Novi STAR TREK ! ! ! !
vidjeh noćas kasno da su stavili, ali opet po našem običaju i u novinama i na infobaru i na facebooku različite informacije kad su projekcije... negdje piše u 18 i 20:30, a negdje u 18, 20 i 22h... šta je sad od tog tačno?
ima li neki telefon da se može nazvati i provjeriti? mrsko mi ići do kina da bih vidio kad je film, ne mogu da vjerujem da nisu u stanju sajt napraviti...
ima li neki telefon da se može nazvati i provjeriti? mrsko mi ići do kina da bih vidio kad je film, ne mogu da vjerujem da nisu u stanju sajt napraviti...
- alica.k
#58 Re: ! ! ! ! Novi STAR TREK ! ! ! !
pa nazovi kino!eyesburn wrote:vidjeh noćas kasno da su stavili, ali opet po našem običaju i u novinama i na infobaru i na facebooku različite informacije kad su projekcije... negdje piše u 18 i 20:30, a negdje u 18, 20 i 22h... šta je sad od tog tačno?
-
dinkemk
#59 Re: ! ! ! ! Novi STAR TREK ! ! ! !
18,20 i 22
o, btw film je predobar
o, btw film je predobar
-
tek_stigo
#60 Re: ! ! ! ! Novi STAR TREK ! ! ! !
Film je zaista odlican. Ne mora se gledati serije da bi se uzivalo u gledanju.
Gluma, humor i zezancije, neizvjesnost, efekti, ton, ..itd, sve odlicno.
Sad ne mogu reci za sigurno jesu li sta poremetili koncept Star Trek, posto nisam gledao serije TOS, o Kirku.
Mislim da ne bi trebali praviti nikakve nastavke na ovaj film.
Gluma, humor i zezancije, neizvjesnost, efekti, ton, ..itd, sve odlicno.
Sad ne mogu reci za sigurno jesu li sta poremetili koncept Star Trek, posto nisam gledao serije TOS, o Kirku.
Mislim da ne bi trebali praviti nikakve nastavke na ovaj film.
-
dek
#61 Re: ! ! ! ! Novi STAR TREK ! ! ! !
kakva je posjeta, ima li problema za karte...
nisam nikad bio tu, zato pitam
- Skyfox
#62 Re: ! ! ! ! Novi STAR TREK ! ! ! !
Ja godinama tamo nisam isao jer su me odbili neljubazno osoblje i neudobna sjedista, ali sad mozda odem...
- Qler
#63 Re: ! ! ! ! Novi STAR TREK ! ! ! !
sinoc bio, projekcija od 22h, pocelo oko 22:30 (film traje duze od 2h pa je sve malo pomjereno) u glavnom, film je odlican. Ja sam prezadovoljan. Preporuke od mene svima da pogledaju.
- Arminovski
#64 Re: ! ! ! ! Novi STAR TREK ! ! ! !
Ja zaspao u pola filma =(
Valjda zato sto kad sam bio u studenskom, imao sam zvjezdane staze uvece na tv-u i znao sam cesto zaspati uz njih.
Trekkie/Trekker
Valjda zato sto kad sam bio u studenskom, imao sam zvjezdane staze uvece na tv-u i znao sam cesto zaspati uz njih.
Trekkie/Trekker
- johnnykola
#65 Re: ! ! ! ! Novi STAR TREK ! ! ! !
isto za osoblje i za odlazak.Skyfox wrote:Ja godinama tamo nisam isao jer su me odbili neljubazno osoblje i neudobna sjedista, ali sad mozda odem...
mada sam bio malo cesce.
- Neelix
#66 Re: ! ! ! ! Novi STAR TREK ! ! ! !
poprilicno popunjeno kino sinoc u 8, ja kupio karte 20ak min prije pocetka.dek wrote:kakva je posjeta, ima li problema za karte...
dobar film
volim ST pravo
- Qler
#67 Re: ! ! ! ! Novi STAR TREK ! ! ! !
sad cu vam postaviti link za stripove Star Trek: Countdown.
To je uvod u film, 4 stripa koji su izlazili prije filma. Ko ih procita radnja filma ce im biti puno jasnija i dosta ce stvri biti jasnije.
Dva su stripa u .jpg formatu a dva u .cdr (ja sam nasao u google ukucao .cdr reader mislim da je drugi link)
To je uvod u film, 4 stripa koji su izlazili prije filma. Ko ih procita radnja filma ce im biti puno jasnija i dosta ce stvri biti jasnije.
Dva su stripa u .jpg formatu a dva u .cdr (ja sam nasao u google ukucao .cdr reader mislim da je drugi link)