Na osnovu cega ti to tvrdis???? I onda se cudis sto ti onako repliciram. Svako misljenje za Aamara je lobiranje ali protiv je normalno!Tomahawk11 wrote:Priča možda, ali nije bilo nigdje to o Misimoviću i Džeki.Dino Djurbuzovic wrote:Posto je prica bila da Misimovic je predstavnik igraca i zakljuceno je da Dzeko ne zeli Osima kako to sada da njegov PR Ligata kaze da je Amar njegov favorit ?
Ja Ligatu i ostale novinare koji lobiraju za Amara i razumijem.
Ne razumijem galamu koja se digne kad pričaš o tome.
Novi selektor reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#4751 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4752 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Fino čovjek izjavi kako ne poznaje Robija i njegov rad, ali zna da je Amar bolji trener. Eto to mi objasni priznaću da nije lobiranje.hrasno38 wrote:
Na osnovu cega ti to tvrdis???? I onda se cudis sto ti onako repliciram. Svako misljenje za Aamara je lobiranje ali protiv je normalno!
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#4753 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Miske, Bajević, Kajtaz, Tuce, Šabanadžović, Barbarez, Bajramović, Bolić, Hibić, Konjić...hrasno38 wrote:
A ko bi trebao izvini da se izjasnjava....mozda Murinjo, Ferguson, Toti, Ibrahimovic, Anceloti, Mesi, Ronaldo![]()
![]()
![]()
![]()
o majko moja!!!!
Slaven Musa i Dragan Radović
- hrasno38
#4754 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Apostrof je na ostale novinare a ne na Ligatu za kojeg svi znamo ko je.Tomahawk11 wrote:Fino čovjek izjavi kako ne poznaje Robija i njegov rad, ali zna da je Amar bolji trener. Eto to mi objasni priznaću da nije lobiranje.hrasno38 wrote:
Na osnovu cega ti to tvrdis???? I onda se cudis sto ti onako repliciram. Svako misljenje za Aamara je lobiranje ali protiv je normalno!
- Dino Djurbuzovic
#4755 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Pricamo o stvarima koje se potežu na forumu tako da se vrlo cesto pominjalo kako igraci nisu za Amara, zato sto je Dzeko dobar sa Misimovicem i slicno a sustina je da mi nemamo pojma ko je za koga glasao i ko je koga predlagao. Imamo zvanicne informacije nakon sjednica i to je to, isto tako sada imamo informaciju da su njih dvojica kandidati, nemamo pojma sta je koji postavio od uslova, kakav je plan predstavio ko ...Tomahawk11 wrote:Priča možda, ali nije bilo nigdje to o Misimoviću i Džeki.Dino Djurbuzovic wrote:Posto je prica bila da Misimovic je predstavnik igraca i zakljuceno je da Dzeko ne zeli Osima kako to sada da njegov PR Ligata kaze da je Amar njegov favorit ?
Ja Ligatu i ostale novinare koji lobiraju za Amara i razumijem.
Ne razumijem galamu koja se digne kad pričaš o tome.
Znaci nevjerovatno je kako se suplje price na ovom forumu brzo pretvaraju u istinu, tako da kod izbora proslog selektora bila je prica kako su jedini kandidati Osim i Hadzibegic, kako je babo sredio Osimu gura ga ovo ono, a ono na kraju Rajevac i Bazdarevic.
Evo npr ovaj gore Jimmy McNulthy on je napisao Osim nije trofejan i to je to, boli njega kurko ima li trofeja nema li, nije trofejan i Bog. I onda treba da se njegovo misljenje ili recimo onog Pointa predstavlja kao misljenje navijaca, smijesno.
Leskarenje je najposteniji, frajer napise odvratan mi je jebo ga ker i to je to, posteno.
- relativno84
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4757 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Pa čekaj, citirao si komentar u kojem pričam o tome.hrasno38 wrote:Apostrof je na ostale novinare a ne na Ligatu za kojeg svi znamo ko je.Tomahawk11 wrote:Fino čovjek izjavi kako ne poznaje Robija i njegov rad, ali zna da je Amar bolji trener. Eto to mi objasni priznaću da nije lobiranje.hrasno38 wrote:
Ja sam i ranije pitao kako ta izjava nije lobiranje, ne možeš izjaviti da je neko bolji, a ovog drugog - nemaš pojma
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#4758 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Kupljene trofeje u kukuruz ligi ne brojim.
- Logovan
#4759 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Evo ti primjera kako krene priča bordo - plavi. Ima još ovakvih i konstantno kvare temu.Tomahawk11 wrote:Još jednom - završavajte s pričom bordo-plavi!
Brisaće se, otvorite kakvu novu temu ako može, pa o tome!
Ubiste temu!
relativno84 wrote:Lakse se dise, Robi je jos u igri
-
veliki_ah
#4760 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Svi "novinari" koji su rekli da su za amara su iz sarajeva, navijaju za želju od malih nogu i logično je da će to reći. Ovi koji nisu, su objektivniji i rekli su da ne mogu zauzeti stranu.
Posebna je priča kakvi su nama idioti sportski novinari.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4761 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Rekla kazala, realno. Nema to nigdje konkretno da ga pojedini igrači ne mogu.Dino Djurbuzovic wrote: Pricamo o stvarima koje se potežu na forumu tako da se vrlo cesto pominjalo kako igraci nisu za Amara, zato sto je Dzeko dobar sa Misimovicem i slicno a sustina je da mi nemamo pojma ko je za koga glasao i ko je koga predlagao. Imamo zvanicne informacije nakon sjednica i to je to, isto tako sada imamo informaciju da su njih dvojica kandidati, nemamo pojma sta je koji postavio od uslova, kakav je plan predstavio ko ...
Znaci nevjerovatno je kako se suplje price na ovom forumu brzo pretvaraju u istinu, tako da kod izbora proslog selektora bila je prica kako su jedini kandidati Osim i Hadzibegic, kako je babo sredio Osimu gura ga ovo ono, a ono na kraju Rajevac i Bazdarevic.
Evo npr ovaj gore Jimmy McNulthy on je napisao Osim nije trofejan i to je to, boli njega kurko ima li trofeja nema li, nije trofejan i Bog. I onda treba da se njegovo misljenje ili recimo onog Pointa predstavlja kao misljenje navijaca, smijesno.
Leskarenje je najposteniji, frajer napise odvratan mi je jebo ga ker i to je to, posteno.
- hrasno38
#4762 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Kako ce se izjasniti Miske, Bajevic i Kajtaz kad oni pregovaraju oko selektora. Tuce je bitan ko lanjski snijeg nema ga nigdje ni na mapi godinama, Barabarez nije uopste u fudbalu ali jeste redovno u kasinu.....za ove ostale nemoj mislit da ih nece neko priupitati....citaju ovaj forum i novinari i dao si im dobru ideju. Mada ne kontoam sto bi to biolo relevantnije misljenje Tucea od ljudi koji rade u BH fudbalu!Jimmy McNulty wrote:Miske, Bajević, Kajtaz, Tuce, Šabanadžović, Barbarez, Bajramović, Bolić, Hibić, Konjić...hrasno38 wrote:
A ko bi trebao izvini da se izjasnjava....mozda Murinjo, Ferguson, Toti, Ibrahimovic, Anceloti, Mesi, Ronaldo![]()
![]()
![]()
![]()
o majko moja!!!!
Slaven Musa i Dragan Radović![]()
![]()
pa jbm ti ženo majku ludu hahahahaha
![]()
![]()
![]()
![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4763 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ne, sve ok, Robi je kandidat, Amar je kandidat.Logovan wrote:Evo ti primjera kako krene priča bordo - plavi. Ima još ovakvih i konstantno kvare temu.Tomahawk11 wrote:Još jednom - završavajte s pričom bordo-plavi!
Brisaće se, otvorite kakvu novu temu ako može, pa o tome!
Ubiste temu!relativno84 wrote:Lakse se dise, Robi je jos u igri
Dok se ne krene u priču naš i vaš, nije problem.
- Dino Djurbuzovic
#4764 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Znaci i Amar i Prosinecki imaju po 1 ? Ili se broje samo iz Europe ? Inace, jedna od bitnijih stavki pri izboru novog selektora je sta ti brojisJimmy McNulty wrote:Kupljene trofeje u kukuruz ligi ne brojim.
- Dino Djurbuzovic
#4765 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Pa ima li na ovoj temi ista konkretno, osim 2 izjave nakon 2 sjednice ljudi iz Saveza ?Tomahawk11 wrote:Rekla kazala, realno. Nema to nigdje konkretno da ga pojedini igrači ne mogu.Dino Djurbuzovic wrote: Pricamo o stvarima koje se potežu na forumu tako da se vrlo cesto pominjalo kako igraci nisu za Amara, zato sto je Dzeko dobar sa Misimovicem i slicno a sustina je da mi nemamo pojma ko je za koga glasao i ko je koga predlagao. Imamo zvanicne informacije nakon sjednica i to je to, isto tako sada imamo informaciju da su njih dvojica kandidati, nemamo pojma sta je koji postavio od uslova, kakav je plan predstavio ko ...
- Logovan
#4766 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Evo sad će oni.Tomahawk11 wrote: Dok se ne krene u priču naš i vaš, nije problem.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#4767 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Reprezentacija je vrhunski nivo, barem je naša to još neko vrijeme sigurno.hrasno38 wrote:
Kako ce se izjasniti Miske, Bajevic i Kajtaz kad oni pregovaraju oko selektora. Tuce je bitan ko lanjski snijeg nema ga nigdje ni na mapi godinama, Barabarez nije uopste u fudbalu ali jeste redovno u kasinu.....za ove ostale nemoj mislit da ih nece neko priupitati....citaju ovaj forum i novinari i dao si im dobru ideju. Mada ne kontoam sto bi to biolo relevantnije misljenje Tucea od ljudi koji rade u BH fudbalu!
Pitati Musu, Radovića ili Đurbuzovića ko treba biti selektor je isto pitati Suada Hotu kakav motor Sauber Petronas treba imati.
Da su barem neki proslavljeni reprezentativci koji su nekad bili na vrhunskom nivou rekli Amar pa čovjek ne bi ni jedne rekao ali sve sama ološ ga hvali na sva usta, pa šta onda da misli čovjek koji razmišlja svojom glavom.
- relativno84
#4768 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Hoces da kazes da bi ti radije birao tamo nekog u duelu sa Musemicem, pusti suplju. Robi je igracina, ali kao trener isti kurac kao i konkurencija mu. Pa sto bi pruzili priliku tudjem levatu kad imamo nase. Evo probali smo sa Safetom, igracka je legenda nasi igraci ga nisu jebavali ni 2%, pokusao je Mesa kao blag insan opet isto, s bagrom moze samo neko ko je gori od njih.Logovan wrote:Evo ti primjera kako krene priča bordo - plavi. Ima još ovakvih i konstantno kvare temu.relativno84 wrote:Lakse se dise, Robi je jos u igri
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4769 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Super, slažem se s ovim. Nije kompetentan da priča, ne bavi se aktivno loptanjem.hrasno38 wrote: Kako ce se izjasniti Miske, Bajevic i Kajtaz kad oni pregovaraju oko selektora. Tuce je bitan ko lanjski snijeg nema ga nigdje ni na mapi godinama, Barabarez nije uopste u fudbalu ali jeste redovno u kasinu.....za ove ostale nemoj mislit da ih nece neko priupitati....citaju ovaj forum i novinari i dao si im dobru ideju. Mada ne kontoam sto bi to biolo relevantnije misljenje Tucea od ljudi koji rade u BH fudbalu!
Sad ćeš se ti naljutiti, ali ni Amar nije aktivan više od godinu dana, a imamo i tri godine izbivanja iz domaćeg fudbala, nije sigurno iz Katara pratio domaće igrače. Onda neko dođe i kaže poznaje mlade igrače....te mlade igrače koje je poznavao Amar prije, to su bili Željini juniori ili tek stasali za prvi tim, danas su to formirani igrači. Dosta ih ima već nastupe za reprezentaciju.
Dakle, Barba nije kompetentan, nije u fudbalu, a argument Amar i mladi igrači mi se takođe čini bez realnog osnova, kad uzmemo u obzir razvoj događaja. Eto, hajde reci realno, jesam li šta slagao? Nemoj samo, niste vi meni jasni
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4770 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Malo toga.Dino Djurbuzovic wrote:
Pa ima li na ovoj temi ista konkretno, osim 2 izjave nakon 2 sjednice ljudi iz Saveza ?
Ja eto opet kontam da su novinari na tragu nekih informacija, pa kad imamo tu neki članak, ko eto to bi trebalo biti nešto, ali evo vidimo da i nije baš tako, ujutro vijest Robi odustao, popodne rekao da, šta je istina, ko će ga znati.
- nosara
#4771 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ko ti dade da moderiras forumom, a nisi u stanju svatit prostoprosirenu recenicu? Ligata je, naprotiv, izbjegao usporedbu, samo je konstatovao da je uvjeren da Osim MOZE odgovorit.Tomahawk11 wrote: Fino čovjek izjavi kako ne poznaje Robija i njegov rad, ali zna da je Amar bolji trener. Eto to mi objasni priznaću da nije lobiranje.
Ukinite mu ovo moderator i stavite pitar-serator.
- leškarenje
#4772 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Nije ni Amar u fudbaluTomahawk11 wrote:Super, slažem se s ovim. Nije kompetentan da priča, ne bavi se aktivno loptanjem.hrasno38 wrote: Kako ce se izjasniti Miske, Bajevic i Kajtaz kad oni pregovaraju oko selektora. Tuce je bitan ko lanjski snijeg nema ga nigdje ni na mapi godinama, Barabarez nije uopste u fudbalu ali jeste redovno u kasinu.....za ove ostale nemoj mislit da ih nece neko priupitati....citaju ovaj forum i novinari i dao si im dobru ideju. Mada ne kontoam sto bi to biolo relevantnije misljenje Tucea od ljudi koji rade u BH fudbalu!
Sad ćeš se ti naljutiti, ali ni Amar nije aktivan više od godinu dana, a imamo i tri godine izbivanja iz domaćeg fudbala, nije sigurno iz Katara pratio domaće igrače. Onda neko dođe i kaže poznaje mlade igrače....te mlade igrače koje je poznavao Amar prije, to su bili Željini juniori ili tek stasali za prvi tim, danas su to formirani igrači. Dosta ih ima već nastupe za reprezentaciju.
Dakle, Barba nije kompetentan, nije u fudbalu, a argument Amar i mladi igrači mi se takođe čini bez realnog osnova, kad uzmemo u obzir razvoj događaja. Eto, hajde reci realno, jesam li šta slagao? Nemoj samo, niste vi meni jasni
-
markomilanov
#4773 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Moja želja je da bih igra u banjaluci,mostaru,bih je specifična,da se repka približi i drugim narodima,a ne svi putevi vode u sarajevo,naravno najviše su krivi srbi iz fsrs,koji bi i prihvatili i verskog vodju iz afganistana za selektora,samo da imaju dobru platu,i da statiraju u savezu,ne daj bože da doprinose razvoju nogometa u bih,to ljudima iz federacije odgovara,ne daj bože da se oni same sete da ima neki kvalitetan srpski stručnjak,posle Meha,Safet,Memed,Amar ,znači samo kvalitet,nikako po babu,ni po veri i po stričevima, malo morgen,i prosečnom srbinu kojeg ima oko milion,do bih reprezentacije je stalo ko prosečnom bih navijaču do kk iGOKEA,koja je aktuelni prvak države bih.Crvena Tifoza wrote:markomilanov wrote:E vidis tako je u Srbiji.....i u Hrvatskoj......pa sta treba da se BiH ponasa kao njihova kolonija!
Samo si zaboravio jednu nebitnu činjenicu,da pola stanovništva bih čine srbi i hrvati,pa ako baš nema kvalitetan stručnjak da je bosanski hrvat ili bosanski srbin,neće se oni ljutiti ako izabreš kvalitetnog trenera iz susedstva,
Ti što konstantno prebrojavaš krvna zrnca ideš opasno na neku stvar. Rat se završio prije 20 i kusur godina. Popusti čovječe više sa tom pričom jel Srbin Hrvat Bošnjak. Ovo je sport. Izađi malo na zrak, živi život jbt. Proći će ti život u mržnji drugog i drugačijeg.
Last edited by markomilanov on 28/12/2017 16:25, edited 1 time in total.
- hrasno38
#4774 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Sasa Ibrulj navija za Velez......Jasmin Tajic nisam siguran da navija za ikoga....Nermin Bise Mostar u srcu Velez do groba....Hajrudin Prolic Pitar....Sanel Konjhodžić mislim da je isto navijac Sarajeva.....pala ti totlano teorija u vodu!!!!! Drugi put prije nego nesto napises provjeri nije to bas tako tezak posao!veliki_ah wrote:Svi "novinari" koji su rekli da su za amara su iz sarajeva, navijaju za želju od malih nogu i logično je da će to reći. Ovi koji nisu, su objektivniji i rekli su da ne mogu zauzeti stranu.
- Laertes
#4775 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Čitam temu od početka, i tačno mi je muka i od manijaka i od pitara. Ne zatvaraj temu, Tommy, banuj ih, jebo ih više i bordo i plavo.
On topic:
Protiv sam Osima mlađeg. Više je razloga:
- nepotizam
- dosadašnje iskustvo jako usko, nema veze sa reprezentacijom, vodio jedan klub u PL, malo Japan, malo Katar
- jebiga, gadan je i pojavom i pričom; još je gadniji nakon ove kampanje po novinama
Za Prosinečkog sam. Više je razloga:
- iskustvo vođenja reprezentacije, iskustvo sa Bilićem- Čovjek je bio sa hr reprezentacijom na velikim takmičenjima o kojima mi sanjamo.
- čitav trenerski vijek u Evropi
- gospodin čovjek
- hoće svoje pomoćnike (a ne nekakve Periće, Tuliće, Sredojeviće i ine stručnjake)
Sad kad me napadnu da sam pitar. A nisam. Boli me racq za sarajevske klubiće (jest' da sam nekad k'o dijete navijao za želju - 1985, Kup UEFA, Dinamo Minsk).
On topic:
Protiv sam Osima mlađeg. Više je razloga:
- nepotizam
- dosadašnje iskustvo jako usko, nema veze sa reprezentacijom, vodio jedan klub u PL, malo Japan, malo Katar
- jebiga, gadan je i pojavom i pričom; još je gadniji nakon ove kampanje po novinama
Za Prosinečkog sam. Više je razloga:
- iskustvo vođenja reprezentacije, iskustvo sa Bilićem- Čovjek je bio sa hr reprezentacijom na velikim takmičenjima o kojima mi sanjamo.
- čitav trenerski vijek u Evropi
- gospodin čovjek
- hoće svoje pomoćnike (a ne nekakve Periće, Tuliće, Sredojeviće i ine stručnjake)
Sad kad me napadnu da sam pitar. A nisam. Boli me racq za sarajevske klubiće (jest' da sam nekad k'o dijete navijao za želju - 1985, Kup UEFA, Dinamo Minsk).