Novi selektor reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Romanista 101%
#3276 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Emir Spahic za selektora, a pomocnik Besicev mladji otac.
- Radio Sarajevo
#3277 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Point. wrote:Niste realni ni sekunde, ni jedan argument nemate osim tih famoznih titula koje mu nisi mogli pomoci dalje od Katara a evo sada provlacite i pricu da ga kao trebamo podrzati jer je Bosnjak. Jadno da jadnije ne moze. Robi je za njega izmislio fudbal u svakom smislu a to ce potpisati i Ivica. Vi ga jedino podrzavate jer je Zeljin i time hranite neke malogradjanske komplekse, jer vam je klub na znj nivou bez perspektive.
Hahahaha, pa Amar je sve osim Bošnjaka, kakve sve gluposti neću pročitati ovdje majko mila....
Jeste, argument su nam SAMO te jebene titule i ti jebeni TROFEJI, koje niko u Bosni nema osim Zrinjskog, ali i oni pod nekoliko trenera.
Ti slobodno misli da imamo kukuruz ligu, ja neću i nećemo se složiti u tome. Maribor koji ove godine igra Ligu prvaka je mogao vrlo lako biti izbačen od Zrinjskog da su imali boljeg trenera i da je bilo malo sreće.
Tu se nećemo složiti i ti slobodno seri po našoj ligi, ali onda ćeš morati srati i po reprezentaciji jer su mnogi igrači počeli upravo u našoj ligi.
Neću više s tobom komunicirati jer se vidi da čovjeka mrziš iz samo tebi znanih, vjerovatno navijačkih razloga.
Adios.
- Radio Sarajevo
#3278 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Tačno! Džeko će ga poštovatiRomanista 101% wrote:Emir Spahic za selektora, a pomocnik Besicev mladji otac.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3279 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ne zna se koji su gori, oni koji brane Amara ili oni koji ga napadaju.
Koliko god razumio i jedne i druge i uvažio i argumentaciju i subjektivnost/objektivnost, dosad ko nije skonto šta su pisci htjeli reći, neće nikad.
Ja opet kažem nije kriv ni Amar ni Meho niti bilo koji drugi kandidat, krivi su dorati iz saveza. Cirkus se pravi od ovog, i ko god i bude izabran na kraju, neće mu biti lahko.
Koliko god razumio i jedne i druge i uvažio i argumentaciju i subjektivnost/objektivnost, dosad ko nije skonto šta su pisci htjeli reći, neće nikad.
Ja opet kažem nije kriv ni Amar ni Meho niti bilo koji drugi kandidat, krivi su dorati iz saveza. Cirkus se pravi od ovog, i ko god i bude izabran na kraju, neće mu biti lahko.
- Dr. Kuca
#3280 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Amar zeljovci guraju ova struja sto je na platnom spisku kod Misketa.
Amar je novi selektor objavit ce cim se slegne malo prasina, zato su pustili pricu o sedorfu, okuki, prosineckom.
Amar je novi selektor objavit ce cim se slegne malo prasina, zato su pustili pricu o sedorfu, okuki, prosineckom.
- spree
#3281 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Jbt ovdje vecina ima insajderske i onda dodje do neke odluke koja je apsolutno suprotna, a ti ni da se poklope nego samo nastave trabunjati. Prejaki su mi i ovi znalci koji su nekada negdje culi da nasa liga ne valja, pa sad na sva zvona lupaju o tome. Kao stipu amara kao daleko najtrofejnijeg, daj mehu koji nije uspio izdržati tri mjeseca u ligi. Nije do mehe ne valja liga, a nije ni do amara ne valja liga
. Logika zdravo. A da ima i ona Meho je bio bolji igrac
.
Da hoce prihvatiti robi, pa da zavrsi ova drama. Nisam bas siguran koliko je dobar trener, ali valjda je bolji od ove dvojice, vecina ga hvali, ne bi imao ovoliko protivnika kao amar npr. neopterecen je nekim vezama i mislim da bi radio posteno i najbolje sto zna.
Da hoce prihvatiti robi, pa da zavrsi ova drama. Nisam bas siguran koliko je dobar trener, ali valjda je bolji od ove dvojice, vecina ga hvali, ne bi imao ovoliko protivnika kao amar npr. neopterecen je nekim vezama i mislim da bi radio posteno i najbolje sto zna.
- rumenige_brajtner
#3282 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
treba ovom stručnjaku i gospodinu dat šansu

- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3283 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Treba, al u Slozi iz Trna.
- rumenige_brajtner
#3284 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
za 5 godina bi igrali grupnu fazu LETomahawk11 wrote:Treba, al u Slozi iz Trna.
-
markomilanov
#3285 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Okuka ili Prosinečki,pitanje je sad.
- rumenige_brajtner
#3286 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
ako se svelo na ta dva imena, onda nema nikakve dileme brate. samo okukamarkomilanov wrote:Okuka ili Prosinečki,pitanje je sad.
- Dupli_skalp
#3287 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
daj skidajte sticky temu o onom selektorskom klocu, nije više (Bogu hvala) selektor, niti će više biti!
otako je otišao, odmah smo skočili dva mjesta
gledam ove rezultate polla, stvarno je već iritantno koliko plava strana samo gleda svoje, degutantni ste postali već.
podrška žutom za novog selektora!
otako je otišao, odmah smo skočili dva mjesta
gledam ove rezultate polla, stvarno je već iritantno koliko plava strana samo gleda svoje, degutantni ste postali već.
Last edited by Dupli_skalp on 24/11/2017 09:23, edited 1 time in total.
-
markomilanov
#3288 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Bilo je i vrijeme,iskusan i staložen trener.rumenige_brajtner wrote:ako se svelo na ta dva imena, onda nema nikakve dileme brate. samo okukamarkomilanov wrote:Okuka ili Prosinečki,pitanje je sad.
- rumenige_brajtner
#3289 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
ti ne vidiš realno, peku te očieyesburn wrote:daj skidajte sticky temu o onom selektorskom klocu, nije više (Bogu hvala) selektor, niti će više biti!
otako je otišao, odmah smo skočili dva mjesta![]()
gledam ove rezultate polla, stvarno je već iritantno koliko plava strana samo gleda svoje, degutantni ste postali već.![]()
- Logovan
#3290 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Sad kontam kad smo odigrali posljednju kvalifikacionu utakmicu, a selektora još nismo izabrali. Prošlo više od mjesec dana od utakmice sa Estonijom. Nemamo čak ni grupu kandidata.
- shalla
#3291 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Da ne ulazimo u elaboraciju o tome kako naša liga nažalost JESTE loša, bez obzira na to šta neko subjektivno misli o tome, da se osvrnem na ovo boldirano pa da te pitam ko je u našem trenutnom rosteru karijeru gradio u našoj ligi? I da, pritom ne mislim na tipa igrao jednu sezonu u npr. Čeliku ulazeći sa klupe i sl već ono, odigrao sezonu-dvije u BH ligi, napravio evidentan napredak pa otišao dalje:Radio Sarajevo wrote:Tu se nećemo složiti i ti slobodno seri po našoj ligi, ali onda ćeš morati srati i po reprezentaciji jer su mnogi igrači počeli upravo u našoj ligi.Point. wrote:Niste realni ni sekunde, ni jedan argument nemate osim tih famoznih titula koje mu nisi mogli pomoci dalje od Katara a evo sada provlacite i pricu da ga kao trebamo podrzati jer je Bosnjak. Jadno da jadnije ne moze. Robi je za njega izmislio fudbal u svakom smislu a to ce potpisati i Ivica. Vi ga jedino podrzavate jer je Zeljin i time hranite neke malogradjanske komplekse, jer vam je klub na znj nivou bez perspektive.
Šehić, Vranješ, Šunjić, Cocalić, Sušić, Višća, Gojak, Duljević, Cimirot, Bilbija, Hodžić i eto hajmo tu uvrstiti i Džeku. To je to, 10 igrača od nekih 25 koji su u opticaju? E sad skontaj koliko su navedeni igrači bitni za naš roster pa onda vidi imamo li pravo mi koji seremo po našoj ligi
P.S. Ne ulazim u priču oko selektora, već sam napisao da generalno nemam ništa protiv Amara ali čitajući koliko ga ljudi uzdižu tačno mi ga ogadiše...
- ultima_palabra
#3292 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Fin spisak. Otprilike polovinu tog spiska je Amar Osim gurnuo u seniorski fudbal.shalla wrote:Da ne ulazimo u elaboraciju o tome kako naša liga nažalost JESTE loša, bez obzira na to šta neko subjektivno misli o tome, da se osvrnem na ovo boldirano pa da te pitam ko je u našem trenutnom rosteru karijeru gradio u našoj ligi? I da, pritom ne mislim na tipa igrao jednu sezonu u npr. Čeliku ulazeći sa klupe i sl već ono, odigrao sezonu-dvije u BH ligi, napravio evidentan napredak pa otišao dalje:Radio Sarajevo wrote:Tu se nećemo složiti i ti slobodno seri po našoj ligi, ali onda ćeš morati srati i po reprezentaciji jer su mnogi igrači počeli upravo u našoj ligi.Point. wrote:Niste realni ni sekunde, ni jedan argument nemate osim tih famoznih titula koje mu nisi mogli pomoci dalje od Katara a evo sada provlacite i pricu da ga kao trebamo podrzati jer je Bosnjak. Jadno da jadnije ne moze. Robi je za njega izmislio fudbal u svakom smislu a to ce potpisati i Ivica. Vi ga jedino podrzavate jer je Zeljin i time hranite neke malogradjanske komplekse, jer vam je klub na znj nivou bez perspektive.
Šehić, Vranješ, Šunjić, Cocalić, Sušić, Višća, Gojak, Duljević, Cimirot, Bilbija, Hodžić i eto hajmo tu uvrstiti i Džeku. To je to, 10 igrača od nekih 25 koji su u opticaju? E sad skontaj koliko su navedeni igrači bitni za naš roster pa onda vidi imamo li pravo mi koji seremo po našoj ligiI da, pritom neću reći za sebe da baš serem po ligi al da je na užasno niskom nivou to jeste, opet kažem nažalost
P.S. Ne ulazim u priču oko selektora, već sam napisao da generalno nemam ništa protiv Amara ali čitajući koliko ga ljudi uzdižu tačno mi ga ogadiše...
- Radio Sarajevo
#3293 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Pa sam si rekao, to je 12 igrača, a to uopšte nije mali broj za ovakvu ligu, ovako malu državu i slabu infrastrukturu... Ja uopšte ne mislim da je to loš podatak, pogotovo s obzirom da imamo toliko dijaspore.shalla wrote:Da ne ulazimo u elaboraciju o tome kako naša liga nažalost JESTE loša, bez obzira na to šta neko subjektivno misli o tome, da se osvrnem na ovo boldirano pa da te pitam ko je u našem trenutnom rosteru karijeru gradio u našoj ligi? I da, pritom ne mislim na tipa igrao jednu sezonu u npr. Čeliku ulazeći sa klupe i sl već ono, odigrao sezonu-dvije u BH ligi, napravio evidentan napredak pa otišao dalje:Radio Sarajevo wrote:Tu se nećemo složiti i ti slobodno seri po našoj ligi, ali onda ćeš morati srati i po reprezentaciji jer su mnogi igrači počeli upravo u našoj ligi.Point. wrote:Niste realni ni sekunde, ni jedan argument nemate osim tih famoznih titula koje mu nisi mogli pomoci dalje od Katara a evo sada provlacite i pricu da ga kao trebamo podrzati jer je Bosnjak. Jadno da jadnije ne moze. Robi je za njega izmislio fudbal u svakom smislu a to ce potpisati i Ivica. Vi ga jedino podrzavate jer je Zeljin i time hranite neke malogradjanske komplekse, jer vam je klub na znj nivou bez perspektive.
Šehić, Vranješ, Šunjić, Cocalić, Sušić, Višća, Gojak, Duljević, Cimirot, Bilbija, Hodžić i eto hajmo tu uvrstiti i Džeku. To je to, 10 igrača od nekih 25 koji su u opticaju? E sad skontaj koliko su navedeni igrači bitni za naš roster pa onda vidi imamo li pravo mi koji seremo po našoj ligiI da, pritom neću reći za sebe da baš serem po ligi al da je na užasno niskom nivou to jeste, opet kažem nažalost
Last edited by Radio Sarajevo on 24/11/2017 10:45, edited 1 time in total.
- Radio Sarajevo
#3294 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ma šta on zna, kafana, higijena, morž, hidrocefalus, arogantan, ružan, vidi mu glave, havajske košulje, na birou, tatin sin, neduhovit...ultima_palabra wrote:Fin spisak. Otprilike polovinu tog spiska je Amar Osim gurnuo u seniorski fudbal.
- Dino Djurbuzovic
- Logovan
-
markomilanov
#3297 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ali sada je Mirza slobodan.Logovan wrote:Jebi ga.
- Dino Djurbuzovic
#3298 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Mogo bi bit pomocnik Okukimarkomilanov wrote:Ali sada je Mirza slobodan.Logovan wrote:Jebi ga.
- Logovan
#3299 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ili Okuka njemu da bude pomoćnik.Dino Djurbuzovic wrote: Mogo bi bit pomocnik Okuki
- Point.
#3300 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ne mrzim ga ni sekunde, samo smatram da nije na nivou da vodi reprezentaciju. Jeste za Zelje ali ipak repka je svemirski brod. Reko sam i razloge zasto smatram tako.Radio Sarajevo wrote:Point. wrote:Niste realni ni sekunde, ni jedan argument nemate osim tih famoznih titula koje mu nisi mogli pomoci dalje od Katara a evo sada provlacite i pricu da ga kao trebamo podrzati jer je Bosnjak. Jadno da jadnije ne moze. Robi je za njega izmislio fudbal u svakom smislu a to ce potpisati i Ivica. Vi ga jedino podrzavate jer je Zeljin i time hranite neke malogradjanske komplekse, jer vam je klub na znj nivou bez perspektive.
Hahahaha, pa Amar je sve osim Bošnjaka, kakve sve gluposti neću pročitati ovdje majko mila....
Jeste, argument su nam SAMO te jebene titule i ti jebeni TROFEJI, koje niko u Bosni nema osim Zrinjskog, ali i oni pod nekoliko trenera.
Ti slobodno misli da imamo kukuruz ligu, ja neću i nećemo se složiti u tome. Maribor koji ove godine igra Ligu prvaka je mogao vrlo lako biti izbačen od Zrinjskog da su imali boljeg trenera i da je bilo malo sreće.
Tu se nećemo složiti i ti slobodno seri po našoj ligi, ali onda ćeš morati srati i po reprezentaciji jer su mnogi igrači počeli upravo u našoj ligi.
Neću više s tobom komunicirati jer se vidi da čovjeka mrziš iz samo tebi znanih, vjerovatno navijačkih razloga.
Adios.
Ti, sa druge strane, uzdizes Amara isto da je Ferguson iz samo JEDNOG razloga a to je sto je Zeljin. To ti je smo bitno. Nama ostalim se jebe je li bordo ili plavi, ako je kompetentan. A nije. To je razlika izmedju nas.
Pljujes Prosineckog i ko sta je on vodio, a vodio je ekipe koje Amar samo moze sanjati. Kazes titule, a te mu silne titule nisu mogli obezbjediti neki pristojan angazman u Evropi. To ti ne vidis. Ne zelis da vidis.
I da, htio ti to priznati ili ne, nasa liga je kurac od ovce i bila je tako od nezavisnosti. To i statistika i rezultati dokazuju. To ne tvrdim samo ja, nego 95% raje koja je pogleda vise od 15 utakmica godisnje. Ni to ne zelis da vidis. Zivis u nekom alternativnom svijetu gdje je nasa liga odlicna (kamo srece), a Amrovih 11 titula iz te lige je rame uz rame sa recimo Mourinhovim titulama.
Wake up!