Novi selektor reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
SSemir
#3026 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
i sta, zato sto nije izabran njegov sin, ivica se povvlaci? mozemo zakljuciti da je i bio u ovom projektu samo kako bi njegovog sina izabrali.
jel se to zove nepotizam? ili prevara? koji je pravi naziv?
jel se to zove nepotizam? ili prevara? koji je pravi naziv?
-
markomilanov
#3027 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
prednost trenera iz regiona je poznavanje mentaliteta bih igrača,ne može mahala i savez vršiti pritisak na njega,pogledajte kakve sad tenzije postoje u izboru izmedju Meha i Amara,kakva bi to presija bila na njih ako budu izabrani,svaki bi ime se korak pratio,već 25 godina forsiramo domaće legende koji nemaju kvalitet i samo jedno veliko takmičenje,propala je generacija Bolić,Baljić,Braco,Barbarez,zato što nisu imali pravog selektora.
Da su Vaha,Bajević i Osim,preuzeli bih 2000 i uspostavili sistem,dams bi bila druga priča.
Da su Vaha,Bajević i Osim,preuzeli bih 2000 i uspostavili sistem,dams bi bila druga priča.
- Radio Sarajevo
#3028 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
A šta mislite da nas preuzme Miralem Zjajo?
Bio je legenda u svoje vrijeme, sada trenira Elektrobosnu, igrao za Zvezdu i Dinamo po jednu utakmicu
.
http://sportavaz.ba/clanak/5272/hadzija ... nim-dresom
Bio je legenda u svoje vrijeme, sada trenira Elektrobosnu, igrao za Zvezdu i Dinamo po jednu utakmicu
-
markomilanov
#3029 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Dobar intervju,suviše je on dobar za ove iz saveza,čudi me da je i Kajataz ,pošten čovek,džematlija,prihvatio posla u savezu.Radio Sarajevo wrote:A šta mislite da nas preuzme Miralem Zjajo?
Bio je legenda u svoje vrijeme, sada trenira Elektrobosnu, igrao za Zvezdu i Dinamo po jednu utakmicu.
-
Melbourne_Australia
#3030 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Posto su misevi bili izasli iz rupa kad su culi da ce mozda Kodro biti trener i poceli prozivati mene
Jer ja sam prvi ovde napisao da ce Amar biti selektor, a ja misevima odavno tvrdim da ce Amar biti...Kodro nikad nije ni htio da napusti svoj klub...Uglavnom kao sto rekoh, Amar je novi selektor..
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3031 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Meni ovo (ako je istina) nije ništa začuđujuće.
Pa ima čovjek obraz, jednom ga otjerali zbog toga što nije htio dopustiti njihove mutne radnje, sad da se vrati.
Gospodin
Pa ima čovjek obraz, jednom ga otjerali zbog toga što nije htio dopustiti njihove mutne radnje, sad da se vrati.
Gospodin
-
palermo
#3032 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ako bude tako, onda sretno bilo i Amaaru i tebi i svima onima koji su učestvovali u ovoj sramnoj kampanji. Uspjeli ste što mnogi nisu.Melbourne_Australia wrote:Posto su misevi bili izasli iz rupa kad su culi da ce mozda Kodro biti trener i poceli prozivati meneJer ja sam prvi ovde napisao da ce Amar biti selektor, a ja misevima odavno tvrdim da ce Amar biti...Kodro nikad nije ni htio da napusti svoj klub...Uglavnom kao sto rekoh, Amar je novi selektor..
-
channel10
#3033 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
O jebalo sebeMelbourne_Australia wrote:Posto su misevi bili izasli iz rupa kad su culi da ce mozda Kodro biti trener i poceli prozivati meneJer ja sam prvi ovde napisao da ce Amar biti selektor, a ja misevima odavno tvrdim da ce Amar biti...Kodro nikad nije ni htio da napusti svoj klub...Uglavnom kao sto rekoh, Amar je novi selektor..
-
Melbourne_Australia
#3034 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Jebo ti Trampovu kampanju kakvu je Amar imao i kakav tim ljudi oko sebepalermo wrote:Ako bude tako, onda sretno bilo i Amaaru i tebi i svima onima koji su učestvovali u ovoj sramnoj kampanji. Uspjeli ste što mnogi nisu.Melbourne_Australia wrote:Posto su misevi bili izasli iz rupa kad su culi da ce mozda Kodro biti trener i poceli prozivati meneJer ja sam prvi ovde napisao da ce Amar biti selektor, a ja misevima odavno tvrdim da ce Amar biti...Kodro nikad nije ni htio da napusti svoj klub...Uglavnom kao sto rekoh, Amar je novi selektor..
-
last mohicans
#3035 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Eto ti si sveznajuci,to be ja rabbi.Znao da si da je Kodro moralna vertikala pa da ce covjek odustati kad je vidio da govnari iz saveza spinuju, Srbe vrbuju da se prolongira izbor. Pametan potez Kodre. Nije lud da se petlja s smradovima ako vec nema podrsku. Moze mu se cestitati samo. Jednom je u kolo uskočio pa je vidio sta mu se priredilo. Vjerovatno je mislio da su se stvari u savezu promijenile. Nisu, sve je isto. Mozda i gore. To opet ne znači da ce Amar dobiti podrsku i ako ga izaberu kontra zelje fudbalera. Onda smo tek popušili.
-
north
#3036 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Pa što nisi mišu se javio prvi dan kad su objavili da je Kodro najvjerovatnije selektor i stavio 154 smajlija isti dan na tu vijest i rekao kako nema ništa od toga
?..nego ta dva dana si se malo ušutio i sad kad ovo javljaju odmah si tu....ne sumnjam da nemaš informacija, ali druge prizivati miševima,a isti se fata noge kad mu klub gubi na klupskom nivou i onaj dan kad su objavili za Kodru također...ali zato sad kad se dobije u Banja Luci i kad objaviše o Kodri prvi je tu nakon 10 minuta,... ono o miševima
a....licemjerno
...baš kao i ova smicalica koju su napravilI kodri ali gospodin je provalio bagru iz saveza i neće dozvoliti da ga primitivci obmanjuju i igraju se sa njegovim imenom
...
-
palermo
#3037 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
men se bogami čini da je čak i Trampova kampanja imala više dostojanstva, obraza i poštovanja prema drugima.Melbourne_Australia wrote:
Jebo ti Trampovu kampanju kakvu je Amar imao i kakav tim ljudi oko sebe![]()
![]()
- shake69
#3038 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Pa sad, meni bi puno bolje izgledalo da se zahvalio prije mjesec dana. Zar je tako losu procjenu napravio kad je znao s kim ima posla? Nekako mi sada sve jos bljutavije izgleda. Nije Meho trebao si to dopustiti.Tomahawk11 wrote:Meni ovo (ako je istina) nije ništa začuđujuće.
Gospodin
-
Melbourne_Australia
#3039 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Misu mali, ja sam se javio i tad rekao da se beze radujete .....Doduse nisam bio u Sa nesto puno..Ali sam bio tu....Cak sam napisao da je Meho gospodin i da nece dozvoliti ovakve igre..Jer licno imam misu najbolje misljenje o tom covjeku...A ovde ste ko mali misevi poletili i poceli da ismijavate...Eto vam sad misevi malinorth wrote:Pa što nisi mišu se javio prvi dan kad su objavili da je Kodro najvjerovatnije selektor i stavio 154 smajlija isti dan na tu vijest i rekao kako nema ništa od toga?..nego ta dva dana si se malo ušutio i sad kad ovo javljaju odmah si tu....ne sumnjam da nemaš informacija, ali druge prizivati miševima,a isti se fata noge kad mu klub gubi na klupskom nivou i onaj dan kad su objavili za Kodru također...ali zato sad kad se dobije u Banja Luci i kad objaviše o Kodri prvi je tu nakon 10 minuta,... ono o miševima
a....licemjerno
...baš kao i ova smicalica koju su napravilI kodri ali gospodin je provalio bagru iz saveza i neće dozvoliti da ga primitivci obmanjuju i igraju se sa njegovim imenom
...
-
north
#3040 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Smiješan si mališa...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3041 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Pa nemamo potvrdu da je on pristao na sve ovo.shake69 wrote:Pa sad, meni bi puno bolje izgledalo da se zahvalio prije mjesec dana. Zar je tako losu procjenu napravio kad je znao s kim ima posla? Nekako mi sada sve jos bljutavije izgleda. Nije Meho trebao si to dopustiti.Tomahawk11 wrote:Meni ovo (ako je istina) nije ništa začuđujuće.
Gospodin
Sjećaš se kad su iz ovog njegovog kluba rekli da nije bilo ništa službeno?
Imamo samo Amarovu izjavu da se on prijavio za selektora, za Mehu jok. Istina, on jeste bio tajnovit.
Meni bi bljutavije bilo da je sjeo na selektorsku klupu nakon prošle epizode.
-
palermo
#3042 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Razgovarao sa Duškom, Misketom, Sejom.....razgovarao sa Džekom, Spahom, Barbom.....ispostavilo se da su ovi drugi ipak jači.....sad zasad....shake69 wrote:Pa sad, meni bi puno bolje izgledalo da se zahvalio prije mjesec dana. Zar je tako losu procjenu napravio kad je znao s kim ima posla? Nekako mi sada sve jos bljutavije izgleda. Nije Meho trebao si to dopustiti.Tomahawk11 wrote:Meni ovo (ako je istina) nije ništa začuđujuće.
Gospodin
- Logovan
#3043 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Evo ga opet je krenuo sa postovima "Amar je novi selektor".
Očekujem da se pridruži još par njegovih kolega sa istim postovima.
Treba glumiti papagaja, što da ne, a ovu temu treba zaključati, jer nam pojedinci bukvalno sjede po glavama sa ovim da se zna ko je novi selektor. Ne znam samo što ne otvore temu za tog novog selektora. Dosadili su i Bogu i narodu.
A kada se pojavila informacija za Kodru, tada su se svi ušutili. Ne znam da su tri posta napisali zbog provjerene informacije da je Meho novi selektor. Onaj jedan, prepoznat će se, kaže ja se šalio, zajebavam se sa vama.
Sad kada je Meho odustao, ovaj iz Australije trčeći došao na forum.
Žalosno.
Treba glumiti papagaja, što da ne, a ovu temu treba zaključati, jer nam pojedinci bukvalno sjede po glavama sa ovim da se zna ko je novi selektor. Ne znam samo što ne otvore temu za tog novog selektora. Dosadili su i Bogu i narodu.
A kada se pojavila informacija za Kodru, tada su se svi ušutili. Ne znam da su tri posta napisali zbog provjerene informacije da je Meho novi selektor. Onaj jedan, prepoznat će se, kaže ja se šalio, zajebavam se sa vama.
Žalosno.
-
Melbourne_Australia
#3044 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ni u jednom datom momentu Meho nije potvrdio ni naznacio da hoce da bude selektor...Meho je covjek od rijeci i sigurno je obecao upravi iz kluba da nece ispasti pakas i ostaviti ih...Ovo je bilo maslo Kajtaza i drustva i NS i novinara...Tomahawk11 wrote:Pa nemamo potvrdu da je on pristao na sve ovo.shake69 wrote:Pa sad, meni bi puno bolje izgledalo da se zahvalio prije mjesec dana. Zar je tako losu procjenu napravio kad je znao s kim ima posla? Nekako mi sada sve jos bljutavije izgleda. Nije Meho trebao si to dopustiti.Tomahawk11 wrote:Meni ovo (ako je istina) nije ništa začuđujuće.
Gospodin
Imamo samo Amarovu izjavu da se on prijavio za selektora, za Mehu jok. Istina, on jeste bio tajnovit.
- shake69
#3045 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Jao tebe, pa cim je danas sluzbeno napustio kandidaturu za selektora, ocigledno je bio pristao na sve. Valjda se nadao sve do neki dan. Pao mi je Meho u ocima, a drag mi cova.Tomahawk11 wrote:Pa nemamo potvrdu da je on pristao na sve ovo.shake69 wrote:Pa sad, meni bi puno bolje izgledalo da se zahvalio prije mjesec dana. Zar je tako losu procjenu napravio kad je znao s kim ima posla? Nekako mi sada sve jos bljutavije izgleda. Nije Meho trebao si to dopustiti.Tomahawk11 wrote:Meni ovo (ako je istina) nije ništa začuđujuće.
Gospodin
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3046 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Meni nije očigledno. Nije mi očigledno ništa više od šuplje priče iz saveza.shake69 wrote: Jao tebe, pa cim je danas sluzbeno napustio kandidaturu za selektora, ocigledno je bio pristao na sve. Valjda se nadao sve do neki dan. Pao mi je Meho u ocima, a drag mi cova.
Da je bilo nešto, negdje da je pristao, pa hajde.
Ovako, čovjek vidio povlače ga po ustima, ovi hoće, ovi neće (RS), ko eto zamjerio se savezu prošli put i odlučio da stavi tačku na i.
Ne vidim šta mu imaš zamjeriti.
Treba zamjeriti ovim našim ublehašima.
- bingov buraz
#3047 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Gospodin Meho Kodro.
-
Crvena Tifoza
#3048 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Pazi komentara i moralisanja. Meho im pao u očima što je kao eto pristao na ponudu saveza, a Amar im nije pao u očima jer je ostao jedini kandidat koji još pokušava da se skine sa biroa. 
-
palermo
#3049 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Zašto ti je pao u očima. Zato što je bio kandidat i što je pomislio da uz podršku ljudi iz stručnog saveza i podršku igrača može biti selektor.shake69 wrote: Jao tebe, pa cim je danas sluzbeno napustio kandidaturu za selektora, ocigledno je bio pristao na sve. Valjda se nadao sve do neki dan. Pao mi je Meho u ocima, a drag mi cova.
Pao ti je uočima što je pomislio da se može boriti protiv ove jalijaške organizacije i sarajevske propagandne mašinerije
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3050 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Nebitno, eto riješena je dilema sa Mehom Kodrom.
Otpada kao kandidat (i potencijalni).
Od ovih predloženih iz RS, jedino Marinović.
Ostalo....ne vidim realnu opciju.
Otpada kao kandidat (i potencijalni).
Od ovih predloženih iz RS, jedino Marinović.
Ostalo....ne vidim realnu opciju.