Novi selektor reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
luckylaka

#2601 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by luckylaka »

mali_milojica wrote:
omega369 wrote:Rekoh ja da jos uvjek nije gotovo sa izborom a sve se bojim da je ovo za Kodru bila patka :wink:

Zasto vijecaju 3 sata ako je strucna komisija donije odluku :zzzz:
Joj jesi naivan
Pa ne moze samo rucak na racun NS. Mora i vecera i muzika u restoranu i kurve po sobama.
Kad bi sad zavrsili,razlaz misko kucama :lol:
Boli njih q..c sta mi i poneki novinar pise o njima tj.najgoroj vrsti ljudi koji sjede u savezu.Oni tjeraju po svome.Uprevo to sto milojica pise a odavno se zna.Da je njima krkanluka,kafane,kurvi,dzabane,provoda na racun saveza,jebe se njima ko ce biti selektor...pion opet u svakom slucaju.Da vidimo koliko uhljupa dolazi u Ameriku.
DonieBrasco

#2602 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by DonieBrasco »

Ko god bio selektor, bice na mukama obzirom na igrace koje imamo, valja traziti nove po svijetu.

Bojim se da nam slijedi smjena generacija. :(
Šibicar

#2603 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Šibicar »

Drži se Amare,ne daj da neki polutreneri iz drugoligaških ekipa ulete umjesto tebe samo zato što su igrali u Realu,Barseloni,Milanu a ni našu ligu nisu mogli uzeti....

Image

Tačno ih milina vidjeti skupa na slici,zrače nekom pozitivnom energijom....
last mohicans

#2604 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by last mohicans »

http://scsport.ba/sta-to-treba-da-znaci ... ora-nsbih/
Ima nade za Amawa. :lol: Babo nije dosao iz dva razloga,sto ima savjesti da ne bira sinčinu ili što se duri zbog Kodrinog izbora.
wickerman

#2605 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by wickerman »

Ako kojim slucajem bude izabran A.Osim, ima da nova tema "Amar Osim - selektor reprezentacije BiH" do prve utakmice(tj 28.1) nakucat 1500 stranica :D
Koji ce to picvajz biti
MOSALJOZE

#2606 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by MOSALJOZE »

wickerman wrote:Ako kojim slucajem bude izabran A.Osim, ima da nova tema "Amar Osim - selektor reprezentacije BiH" do prve utakmice(tj 28.1) nakucat 1500 stranica :D
Koji ce to picvajz biti
Metnem vešni lonac kokica i samo :meza:
Maharadza

#2607 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Maharadza »

Nemoj Meho (opet) sa mafijom iz saveza (kojeg vode čak i osuđivani kriminalci i prevaranti), ima da te moržovi kupljeni mediji razapnu čim prvu izgubiš! Goni ih u neku stvar! :P
Last edited by Maharadza on 16/11/2017 15:36, edited 2 times in total.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#2608 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by mali_milojica »

Nemoj Amare,nisi budala,nemas se kome sta dokazivati. To treba sabanima koji se nisu dokazali,koji ni Sarajevo nisu mogli voditi :oops:
zetareticula

#2609 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by zetareticula »

Kazu na AlJazeri da je moguce da ni danas nece doci do izbora selektora :-)
Tomahawk11
Globalni moderator

#2610 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Tomahawk11 »

Šta bi sa onom pričom hoćemo trenera modernog shvatanja (ala Prosinečki), sad kad se Meho pominje u tom kontekstu, nije to to?!
Bitno je da se kontrira i da se gleda čiji je kandidat....je li moj ili tvoj :-)
A sutra treba biti naš :roll:
DonieBrasco

#2611 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by DonieBrasco »

Savez je rak rana i glavni problem.
Tomahawk11
Globalni moderator

#2612 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Tomahawk11 »

zetareticula wrote:Kazu na AlJazeri da je moguce da ni danas nece doci do izbora selektora :-)
To ti je najtačnija vijest.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#2613 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by mali_milojica »

Tomahawk11 wrote:
zetareticula wrote:Kazu na AlJazeri da je moguce da ni danas nece doci do izbora selektora :-)
To ti je najtačnija vijest.
I ja sam naivan,cuj samo jedan rucak i jedna vecera i kurve samo jednu noc na racun NS.
Zasto jednom,kad moze i dvaput,plus dnevnice :D
Logovan

#2614 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Logovan »

Pa to je očekivano bilo.
DonieBrasco

#2615 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by DonieBrasco »

Boga ti pitaj koliko oni uzmu na dnevnice i ove provode u organizaciji NS.
denny84

#2617 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by denny84 »

Tomahawk11 wrote:Šta bi sa onom pričom hoćemo trenera modernog shvatanja (ala Prosinečki), sad kad se Meho pominje u tom kontekstu, nije to to?!
Bitno je da se kontrira i da se gleda čiji je kandidat....je li moj ili tvoj :-)
A sutra treba biti naš :roll:
Fakat ja ne kontam tu podjelu kada je u pitanju reprezentativni fudbal. Zeljovac sam, a Pape je vazda imao moju podrsku, sve dok nije izgubio kontrolu u svlacionici nakon svjetskog prvenstva. Doduse mislim da generalno narod i nije toliko podijeljen po tom pitanju, koliko ovdje imamo par forumasa, na obje strane, koji nas naprosto zatrpavaju svojim subjektivistickim stavovima o potencijalnom selektoru.

Sto se tice ovog izbora, mislim da je steta sto Vaha ili Petkovic ne mogu / nece da preuzmu reprezentaciju, jer je ocigledno da su to dva nasa najbolja trenera trenutno, i koji bi imali stav, viziju i znanje da vode reprezentaciju.

Ovaj stav vecine, barem prema anketi klix-a, da trener treba biti stranac, samo nam govori o mentalitetu naseg naroda, odnosno historijskoj tradiciji da bude potisten, donji i vodjen/upravljan od nekog drugog, jer ONI su bolji od nas, sta mi znamo-ko jebe nas i tako to...

Sto se tice Amara ili Kodre, mislim da ce imat tezak zadatak. Licno mislim da su, ili ce biti, bolji treneri i od Papeta i od Mese (moje licno misljenje bez neke valjane argumentacije). Mislim isto tako da ce Kodro napravit vecu trenersku karijeru od Amara, iz par razloga, a ne bih bas sad da elaboriram na tu temu... Medjutim kada je u pitanju nasa reprezentacija, i trenutni odnosi u njoj, mislim da bi mnogo bolje rjesenje bio Amar (i ovdje isto tako iz raznih razloga, a ponajvise radi naseg mentaliteta). Zapravo mislim da bi Amar u sljedecim kvalifikacijama napravio senzaciju i bio "jedva prvi" ili "zamalo prvi" (drugi) u grupi, ili bi to u slucaju da ne pridobije podrsku igraca, prvenstveno zbog negativne (neargumentovane) kampanje javnosti i medija, to bilo potpuno rasulo. Mislim da bi Amar imao jedan mnogo drugaciji pristup svemu u odnosu na svoje prethodnike, i ako bi u tome uspio, onda bi napravio uspjeh, u suprotnom bi bio proglasen nasim najgorim selektorom ikad. Za Mehu mislim da nece napravit neke velike pomake. Doduse, mislim da njegova filozofija fudbala nam odgovara vise od one koju je Mesa imao (pas-igra koja mora da krasi koncept nase igre), ali njegov glavni problem bi mogao da bude to sto bi mnogo teze od Amara nametnuo autoritet u svlacionici. Tako da ako on bude selektor, predvidjam da cemo biti "jedva drugi" ili "zamalo drugi" (treci) u narednim kvalifikacijama.
Maharadza

#2618 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Maharadza »

north wrote:
Interesantno :-) ...jedini od 4 člana da ne dođe, a Kodro u najavi...možda je i hasta, a možda... :oops: ?
Pa to je poštenjačina, spasioc BH fudbala... :roll:
Reuf-Refko

#2619 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Reuf-Refko »

denny84 wrote:
Tomahawk11 wrote:
Zapravo mislim da bi Amar u sljedecim kvalifikacijama napravio senzaciju i bio "jedva prvi" ili "zamalo prvi" (drugi) u grupi, ili bi to u slucaju da ne pridobije podrsku igraca, prvenstveno zbog negativne (neargumentovane) kampanje javnosti i medija, to bilo potpuno rasulo. Mislim da bi Amar imao jedan mnogo drugaciji pristup svemu u odnosu na svoje prethodnike, i ako bi u tome uspio, onda bi napravio uspjeh, u suprotnom bi bio proglasen nasim najgorim selektorom ikad. Za Mehu mislim da nece napravit neke velike pomake. Doduse, mislim da njegova filozofija fudbala nam odgovara vise od one koju je Mesa imao (pas-igra koja mora da krasi koncept nase igre), ali njegov glavni problem bi mogao da bude to sto bi mnogo teze od Amara nametnuo autoritet u svlacionici. Tako da ako on bude selektor, predvidjam da cemo biti "jedva drugi" ili "zamalo drugi" (treci) u narednim kvalifikacijama
.
Mislim da Amar ne bi imao podrsku ni igrača, jednostavno lik je svima antipatičan osim sebi i Zeljovcima. Pitaju se i igrači, nije džaba Miske išao neki dan kod džeke na veceru...Kodro je prvi izbor, jedino ako se šta ne iskomplikuje zbog ugovora koji ima. Lik je patriota, prije je pristao radit i za 5000km platu, a sad je u Svici, sigurno ima dobre uslove, al kazem mislim da moze unijet pozitivnu energiju.
leškarenje

#2620 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by leškarenje »

Nista novo jeb'li sebe :-) sta ga vijecaju toliko .....ili jesi ili nisi,jbt 8) ko da se dvoume izmedju Karla i Kapela ....valja nadolmiti Rascica i ine tipove iz Izvrsnog odbora,ali pazi naziva i onda udjes i vidis ko su ti likovi :lol: koji vedre i oblace,pa dobro iko hoce biti selektor oca mi :run:
DonieBrasco

#2621 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by DonieBrasco »

Koliko oni para uzmu na dnevnice ili bolje reci satnicu, ruca, vecera, kurve, odvojeni zivot, hoteli, sve na racun saveza.
avetinja

#2622 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by avetinja »

Je li to još nije odlučeno? :lol:

K'o da se dvoje djece rodilo, pa svekrva, snaha i punica se ne mogu dogovoriti.

Prelomi ga, brate, pa makar i prvi sa ulice bio.
Last edited by avetinja on 16/11/2017 17:30, edited 1 time in total.
Charuga
Globalni moderator

#2623 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Charuga »

leškarenje wrote:Nista novo jeb'li sebe :-) sta ga vijecaju toliko .....ili jesi ili nisi,jbt 8) ko da se dvoume izmedju Karla i Kapela ....valja nadolmiti Rascica i ine tipove iz Izvrsnog odbora,ali pazi naziva i onda udjes i vidis ko su ti likovi :lol: koji vedre i oblace,pa dobro iko hoce biti selektor oca mi :run:
Nekom logikom, nemaju ni dva imena, nego samo jedno i oko njega se dogovaraju. Ako je rečeno da su ona četvorica predložila Kodru, onda ovih 15 moraju reći DA ili NE. Ako većina bude za DA, onda je to to, a ako ne bude vjerovatno opet ona četvorica moraju sjesti pa dati novo ime.

Kod nas je sve po istilahu, samo sabura ... 8-)
kudrilo

#2624 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by kudrilo »

Tužno je ovo, ko da gledam opet se najviše kolju oko nacionalizma, šta ide Hrvatima, šta ide Srbima, bla bla bla...
Opet nas treba suspendovati.
leškarenje

#2625 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by leškarenje »

kudrilo wrote:Tužno je ovo, ko da gledam opet se najviše kolju oko nacionalizma, šta ide Hrvatima, šta ide Srbima, bla bla bla...
Opet nas treba suspendovati.
Ni onda nam nije trebalo skidati suspenziju sve dok se savez ne bi uredio ko svugdje u svijetu,lafo spasio nas komitet :lol: ....imamo 15 saveza dan te jebo,ma mrs u picku materinu vise....ili ga budi ko sav normalan svijet ili ga neces postojati,ha ya.

Vodi se zestoka rasprava :D

http://source.ba/clanak/Fudbal/452614/J ... ektora-BiH
Locked