Novi selektor reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#2376 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by hrasno38 »

Point. wrote:- kakav je plus imati selektora kojeg 80% ljudi ne gotivi? Ljudi ce cekati prvi manji kiks da krenu sa negodovanjem, kao sto je to na kraju bilo sa Papetom
- ako vec osvoji 9 titula i prekuca ligu dva puta, kako neki vole reci, zasto nije mogao poslije naci angazman u boljoj ligi od katarske? I nije sve u titulama. Prije bih dao glas recimo Kodri koji je igracki vijek proveo u jednoj od najboljih liga svijeta, radio sa velikim svjetskim strucnjacima, naucio trenerski zanat u Spaniji, odnosno Real Sociedadu iako nema ni jednu titulu.
- ne znam, to treba pitati igrace.
- kao sto sam naveo gore, cekace se prvi manji kiks da se krene sa negodovanjem. To sto je Ivicin sin i toliko urezan u noviju Zeljinu istoriju ce mu biti samo jos veci teg na ramenima
- beha fudbalska zbilja jeste zehru bitna iz razloga da se iz nje nece vaditi igraci za reprezentaciju. Moze se pricati ovako treba igrace iz domace lige u reprezentaciji al bice ko i do sada, dva tri igraca max da se popuni spisak, a zaigrace tek kad odu vani. I Mesa je najavljivao domaca liga vamo tamo na kraju je zvao razne 30-godisnjake Jajale, Milicevice, Pavlovice.
- vidjeli smo da nije nikako. Zaostao u 1990-tim fudbalskim godinama.

Vidi se po anketi na forumu. Znas koliko nas u BiH zaboli kurac sta misle navijaci Lacija!
Šibicar

#2377 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Šibicar »

Kojih ba 80% ljudi,to možda u tvojoj raji,pa jel ti vidiš anketu?Možda je i ona namještena?Mrzi ga većina pitara,par ovih sumira i par vas iz dijaspore što ponižavate i podcjenjujete sve što nije prešlo granicu a ni 99% vas je ne bi prešlo da nije bilo rata,ali valjda sad kontate da ste najpametniji ako živite u uredjenim društvima,e ako je to 80% navijača reprezentacije,onda ok,ali svakako da pravite toliko negativnu sliku o Amaru da bi i Braco gumena glava za vas bio spas,samo da nije Amar.....
Point.

#2378 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Point. »

vryzas wrote: Uposte nije relevantno bez obzira o kojem se kandidatu radi. Najbitnije je misljenje struke, a navijaci i novinari nisu struka.
Vidimo da je i struka podjeljena.
svi prije njega, a i ostali kandidati imaju nevjerovatne trenerske karijere i uspjehe poput osvajanja LŠ i sl.
Voditi francuske i turske prvoligase je veca referenca od jedne godine u Japanu i dvije u Kataru. Niko ne trazi osvajace LS da bude selektor.
Tvoje misljenje baz argumenta.
Bazirano na pricama i izjavama ljudi koji su bliski sa nekim od igraca, koji su upoznati u stanju u reprezentaciji vise od nas
Gdje se stvara atmosfera? Ovo oko poziva je cista glupost jer su dva zadnja selektora bila iz razlicitih tabora i niko nije brojao krvna zrnca.
Kako nije? I tad su se brojala krvna zrna, samo doduse manje, jer je Amar aktuelan u novijoj istoriji za koju su posebno mladji ljudi vise vezani
To koliko je upoznat je pitanje za struku
S ozbirom ko ce na kraju da odlucuje o imenovanju selektora, struka nije bas najbolja rijec.
Point.

#2379 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Point. »

hrasno38 wrote:
Point. wrote:- kakav je plus imati selektora kojeg 80% ljudi ne gotivi? Ljudi ce cekati prvi manji kiks da krenu sa negodovanjem, kao sto je to na kraju bilo sa Papetom
- ako vec osvoji 9 titula i prekuca ligu dva puta, kako neki vole reci, zasto nije mogao poslije naci angazman u boljoj ligi od katarske? I nije sve u titulama. Prije bih dao glas recimo Kodri koji je igracki vijek proveo u jednoj od najboljih liga svijeta, radio sa velikim svjetskim strucnjacima, naucio trenerski zanat u Spaniji, odnosno Real Sociedadu iako nema ni jednu titulu.
- kao sto sam naveo gore, cekace se prvi manji kiks da se krene sa negodovanjem. To sto je Ivicin sin i toliko urezan u noviju Zeljinu istoriju ce mu biti samo jos veci teg na ramenima
- beha fudbalska zbilja jeste zehru bitna iz razloga da se iz nje nece vaditi igraci za reprezentaciju. Moze se pricati ovako treba igrace iz domace lige u reprezentaciji al bice ko i do sada, dva tri igraca max da se popuni spisak, a zaigrace tek kad odu vani. I Mesa je najavljivao domaca liga vamo tamo na kraju je zvao razne 30-godisnjake Jajale, Milicevice, Pavlovice.

Vidi se po anketi na forumu. Znas koliko nas u BiH zaboli kurac sta misle navijaci Lacija!
Stari, naporan si pravo. Newsflash, i navijaci Lazija, Bayerna, Slobode, Sarajeva, Barce, Reala i ostalih pm su navijaci reprezentacije, ne samo zeljini.
Dino Djurbuzovic

#2380 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Dino Djurbuzovic »

Point. wrote:
Dino Djurbuzovic wrote:
- Istina da ima veliko breme, a jel treba da uslov za selektora bude da te neko gotivi ? Navijaci inace poznati kao jako objektivni i strucni
- Isto kao i prvo, nebitno piskaranje nevezano za struku
- Jel bolje osvojiti 9 ili koliko vec trofeja u u ligi upitnog kvaliteta nego osvojiti 0 u boljim ligama ?
- Ako nasi igraci cijene selektore po velikim igrackim karijerama, a nisu cijenili Papeta i Mesu, koga ce onda cijeniti, ko je bolji igrac od njih 2 bio ?
- Dobri rezultati poprave vrlo brzo atmosferu, kakva je atmosfera bila kad smo izgubili od Slovacke a kakva poslije prijateljskih sa Obalom Slonovace i Meksikom ?
- I zato sto trenutni igraci igraju dugi niz godina vani, "beha fudbalska zbilja" je nebitna ?
- Proveo je Mesa haman citav fudbalski vijek u inostranstvu i ima "inostrane reference" pa kako je upoznat sa vanjskim modernim fudbalom ?
- kakav je plus imati selektora kojeg 80% ljudi ne gotivi? Ljudi ce cekati prvi manji kiks da krenu sa negodovanjem, kao sto je to na kraju bilo sa Papetom
- Nije nikakav plus, ali nije ni bitno. Za selektora su bitni rezultati i nista vise a da li navijaci nekoga gotive ili ne, totalno irelevantno
- Otkud ja znam sto nije nasao bolji angazman, necu mu ja trazit :D Ne vole neki reci nego je cinjenica da je Amar Osim najtrofejniji trener u historiji domaće lige, a to babo kupio, nastelio ovo ono su suplje price. Sto se tice Kodre, sasvim pouzdano znam da kad je bio trener u Sarajevu, igraci su ga bojkotovali sa pricom "Sta ce on meni crtat sta cu ja radit" i slicno, ne bi licno imao nista protiv Kodrinog izbora, puno bolji i od Mese i od Safeta.
- Pa ti si prvi spomenuo da nasi igraci ne postuju nekoga, znaci da imas informacije jel tako ?
- Normalno, tako i treba da se negoduje kada rezultati nisu zadovoljavajuci, al suditi iskljucivo na osnovu rezultata
- Mesa je pricao suplju pricu od pocetka i to sto smo vrlo vjerovatno jedina reprezentacija u Evropi kojoj nije debitovao igrac 95 godiste ili mladji dovoljno govori o njemu a pogotovo o njegovoj prici kako je podmladio reprezentaciju. Ako bude ko i do sad to znaci da trener nema muda ubaciti domaceg igraca u reprezentaciju, Duljevic nije naucio za mjesec dana igrati lopte u Njemackoj nije ni Visca u Turskoj i tako milion primjera. Mozda bi taj Duljevic napravio bolji "transfer" od Dresdena da je već koju godinu standardan. Isto tako momci iz mlade reprezentacije koji igraju u domacoj ligi: Menalo, Cavar, Peco, Mihojevic ... jel treba sacekati da predju u xy ligu pa im pruziti sansu ili vec sad ?
- Apsolutno, to sto je citav fudbalski vijek u Francuskoj ne znaci da razumije fudbal ista bolje od nekoga ko je u BiH.
Logovan

#2381 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Logovan »

Dino Djurbuzovic wrote:
Sta ima mislilac ? Pa sta se gleda, evo ti mi reci. Koji je to podatak koji mozes stavit na papir u komparaciji selektora ?
Znaci bolje imati 0 trofeja sirom svijeta nego 9 u bezveznoj ? Znaci: Amar Osim, Vinko Marinovic, Husref Musemic bez obzira na rezultate i igru su losiji treneri od Safeta Susica, Mehmeda Bazdarevica, Faruka Hadzibegica i slicnih zato sto su ovi toboze naucili nesto u boljim ligama ?

Eto imali smo tu francusku skolu ovo ono, pomocnika francuza, skauting, strucne analize pa sta bi ? Igra za kurac, propustamo 2 prvenstva zaredom u realno smijesnim grupama i tako ce biti i u buducnosti dokle god je glavni adut selektora sto je nekad prije 20-30 godina dobro lopte igrao.
Nisam rekao da se trofeji ne gledaju, nego da se ne gleda tako površno. Ko ima više trofeja, on bolji. :-)

Bolje su mi reference vođenje klubova po Francuskoj, nego trofeji u bh. ligi. Nekako više vjerujem nekome ko je letao po Europi i učio, nego nekome ko je presjedio u Bosni i Hercegovini i učio. Ovo ne znači da bih na mjesto selektora postavio novog Baždarevića. Odnosno, nekoga ko je prije 20-30 godina dobro lopte igrao, kao što si rekao.
LSD

#2382 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by LSD »

Šibicar wrote:
Dino Djurbuzovic wrote:Jebo i temu i forum dje ovaj sumir ili onaj point vode glavnu rijec.

:mrgreen: :thumbup:

Amar će preporoditi našu igru,on je Taj.
Apsolutno. On je odabrani i Taj kojeg cekamo decenijama. Chosen One.
BHF_Manijak

#2383 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by BHF_Manijak »

Reuf-Refko wrote:evo ja vec neki put ponavljam post da je lik(Amar Osim) na utakmici Njemacka BiH, bukvalno ismijao nadolazece zvijezde Ozila i Kediru, to samo po sebi govori koliko lik poznaje fudbal, koliko moze procijeniti igrace, i kvalitetu. Znamo da su poslije Ozil i Kedira presli u Real i kave su karijere napravili...hahah
Ima jedan, mnogi ga smatraju najvecim trenerom ikad, "provalio" se tako, sutnuo igraca. Kasnije taj igrac postane najskuplji u historiji fudbala. Zovu se Ferguson i Pogba. :oops:
Sta ono CIro rece za Prosineskog? Nesto oko jedenja diplome, tako nesto...

Gary Neville, smatra se jednim od najboljih tv eksperata i strucnjaka za analizu igre. Dodje vrijeme da sjedne na klupu, govnjivom mot'kom ga najurise iz Valencie.

I na kraju, a sto ne spomenu da je taj isti Amar na proslom Evropskom favorizovao od pocetka Portugal i predvidj'o da ce daleko doci, iako su mnogi, pa i ja, smatrali Portugalom kitom. Pobjednika Eura znamo svi.

Hocu reci u sustini apsolutno nebitne reference, al' kad vec tjeras mak na konac... :zzzz:
Grean

#2384 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Grean »

Dino Djurbuzovic wrote:
Sta ima mislilac ? Pa sta se gleda, evo ti mi reci. Koji je to podatak koji mozes stavit na papir u komparaciji selektora ?
Znaci bolje imati 0 trofeja sirom svijeta nego 9 u bezveznoj ? Znaci: Amar Osim, Vinko Marinovic, Husref Musemic bez obzira na rezultate i igru su losiji treneri od Safeta Susica, Mehmeda Bazdarevica, Faruka Hadzibegica i slicnih zato sto su ovi toboze naucili nesto u boljim ligama ?

Eto imali smo tu francusku skolu ovo ono, pomocnika francuza, skauting, strucne analize pa sta bi ? Igra za kurac, propustamo 2 prvenstva zaredom u realno smijesnim grupama i tako ce biti i u buducnosti dokle god je glavni adut selektora sto je nekad prije 20-30 godina dobro lopte igrao.
Pa de nam reci ti Dino sta je Amarov adut posto ovi tvoji ne znaju ako pricamo o igri koju si vec pomenuo u kontekstu Bazdarevica pretpostavljam (sa ovim se slazem da je bila katastrofa). Ovi samo ponavljaju pricu o titulama koje realno nesto znace ali ne bas puno pogotovo sa obzirom da se nije proslavio cim je presao granicu BiH.

Sta to krasi Amara kao trenera kad pricamo iskljucivo o igri. Kao osoba nece bas pobrati simpatije ali eto mozda ima tih drugih aduta.
hrasno38 wrote: Vidi se po anketi na forumu. Znas koliko nas u BiH zaboli kurac sta misle navijaci Lacija!
Ovo je primitivna prica i klasicni carsijanerski kompleksi sto ti i @sibicar prosipate zbog kojih se mnogi od nas stide tipa mi iz Sarajeva, grad u metropoli ili kako vec bi, nasa reprezentacija, sta se vi iz vana pitate isl.isl.

Cim nema sta pametno da se kaze osporava se ljudima pravo na reprezentaciju kao da su manje vrijedni sto je njihovo prodano da se mi ne bi izvlacili iz Sarajeva kroz misiju rupu prokopanu ispod aerodroma vascijeli zivot.

Kad god to pomenete eto sjetite se toga, probali deblokirati, nije islo i onda fino prodali njihovo da nama bude bolje. Moralo tako biti ali onda ne trebamo galamiti vec se poklopiti usima.
Šibicar

#2385 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Šibicar »

Šta ti znaš Manijače,reuf-refko se razumije u igru i taktiku bolje od Amara,vidiš da je to potvrdio.

Reufa za selektora!!

Samo neka nije Amar,još ako Refko živi u dijaspori,onda se sigurno nagledao lijepih stadiona,odličnih terena,uredjenih parkova i dobrih utakmica,to mu je u startu ogroman plus u odnosu na Amara i ovu našu kukuruz ligu i pašnjake,a još ako je pri tome pomalo i zaboravio maternji jezik,onda ne čekati ni sekunde nego odma reagovati,to je isto k'o da je stranac selektor....
LSD

#2386 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by LSD »

Anketa sva govori.

Javnost hoce Amara! velika vecina je glasala za njega, cak 82 glasa...drugi najbliži je Prosinecki sa zanemarivih 57 glasova :izet:

Raja je rekla svoje , čaršija odobrila...kraj price.
Logovan

#2387 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Logovan »

Grean wrote: Ovo je primitivna prica i klasicni carsijanerski kompleksi sto ti i @sibicar prosipate zbog kojih se mnogi od nas stide tipa mi iz Sarajeva, grad u metropoli ili kako vec bi, nasa reprezentacija, sta se vi iz vana pitate isl.isl.

Cim nema sta pametno da se kaze osporava se ljudima pravo na reprezentaciju kao da su manje vrijedni sto je njihovo prodano da se mi ne bi izvlacili iz Sarajeva kroz misiju rupu prokopanu ispod aerodroma vascijeli zivot.

Kad god to pomenete eto sjetite se toga, probali deblokirati, nije islo i onda fino prodali njihovo da nama bude bolje. Moralo tako biti ali onda ne trebamo galamiti vec se poklopiti usima.
Sa ovim postom si baš pogodio. :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Kad već pojedinci izbor selektora gledaju kroz navijačku prizmu, onda ovaj post od @Grean možete primijeniti i na svojem klubu za kojeg navijate. Sumnjam da nekome ko navija za isti klub, kao i vi, a živi van BiH, govorite isto ovo.
Dino Djurbuzovic

#2388 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Logovan wrote:
Dino Djurbuzovic wrote:

Nisam rekao da se trofeji ne gledaju, nego da se ne gleda tako površno. Ko ima više trofeja, on bolji. :-)

Bolje su mi reference vođenje klubova po Francuskoj, nego trofeji u bh. ligi. Nekako više vjerujem nekome ko je letao po Europi i učio, nego nekome ko je presjedio u Bosni i Hercegovini i učio. Ovo ne znači da bih na mjesto selektora postavio novog Baždarevića. Odnosno, nekoga ko je prije 20-30 godina dobro lopte igrao, kao što si rekao.
Pa eto imali smo trojicu selektora iz Francuske lige pa kurko. Doduse sa Papetom smo se kvalifikovali i imali smo stvarno lijepu igru, ova ostala 2 nista. Gdje su ti treneri sto letaju po Evropi i uce, nema ih. Evo ima Kodro, ja bi sasvim zadovoljan bio njegovim izborom, kao sto vec napisah. Gdje su ostali kandidati, evo u ovoj temi se milion puta spomenuo moderan fudbal i Srecko Katanec u istoj recenici, smijesno. Pored Kodre, Prosinecki preferira ofanzivan i lijep fudbal, usavrsava se, bio bi i sa njegovim izborom zadovoljan. Poenta je da se bira po osnovu trenerske strucnosti a ne velike fudbalske karijere, to sto je Kodro igrao u Barceloni a Osim bio kita od fudbalera, nije toliko bitno. Ucili su i Maradona i Matthaus od velikih strucnjaka pa 0 treneri.

@grean - 4-2-3-1 formacija koju Amar nece promjeniti ni pod razno. Koliko se sjecam nikad u Zelji nije igrao sa 2 klasicna spica. Hrabrost da gurne mladog igraca u vaznim utakmicama. Prilagodjavanje igre najboljim igracima, recimo igra se prilagodi Dzeki i Pjanicu koja su nasa 2 najbolja igraca. Pa istom tom Amaru je svaku utakmicu pocinjao Lazar Popovic koga je 95% navijaca ismijavalo i da su se navijaci pitali ne bi nikad zaigrao, ali njemu se uklapao u viziju i smatrao je da sa njim moze napraviti rezultat i napravio ga je.

Eto na brzinu, ako nista ja sam siguran da sa Amarom necemo gledati arhaicne 4-4-2 formacije sa 4 stopera Pjanicem 2 krila koja trce pravo 2 spica i ko uleti pored Pjanica.
Laertes

#2389 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Laertes »

Dino Djurbuzovic wrote:
Logovan wrote:
Dino Djurbuzovic wrote:

Pa eto imali smo trojicu selektora iz Francuske lige pa kurko. Doduse sa Papetom smo se kvalifikovali i imali smo stvarno lijepu igru, ova ostala 2 nista. Gdje su ti treneri sto letaju po Evropi i uce, nema ih. Evo ima Kodro, ja bi sasvim zadovoljan bio njegovim izborom, kao sto vec napisah. Gdje su ostali kandidati, evo u ovoj temi se milion puta spomenuo moderan fudbal i Srecko Katanec u istoj recenici, smijesno. Pored Kodre, Prosinecki preferira ofanzivan i lijep fudbal, usavrsava se, bio bi i sa njegovim izborom zadovoljan. Poenta je da se bira po osnovu trenerske strucnosti a ne velike fudbalske karijere, to sto je Kodro igrao u Barceloni a Osim bio kita od fudbalera, nije toliko bitno. Ucili su i Maradona i Matthaus od velikih strucnjaka pa 0 treneri.

@grean - 4-2-3-1 formacija koju Amar nece promjeniti ni pod razno. Koliko se sjecam nikad u Zelji nije igrao sa 2 klasicna spica. Hrabrost da gurne mladog igraca u vaznim utakmicama. Prilagodjavanje igre najboljim igracima, recimo igra se prilagodi Dzeki i Pjanicu koja su nasa 2 najbolja igraca. Pa istom tom Amaru je svaku utakmicu pocinjao Lazar Popovic koga je 95% navijaca ismijavalo i da su se navijaci pitali ne bi nikad zaigrao, ali njemu se uklapao u viziju i smatrao je da sa njim moze napraviti rezultat i napravio ga je.

Eto na brzinu, ako nista ja sam siguran da sa Amarom necemo gledati arhaicne 4-4-2 formacije sa 4 stopera Pjanicem 2 krila koja trce pravo 2 spica i ko uleti pored Pjanica.
E, fala bogu neko napisa šta se može očekivati. E, sad, g. Đurbuzoviću, kao uklopiti prilagođavanje Džeki kao najboljem igraču (a on dvije godine igra u 4-3-3 u Romi) i neodstupanje od 4-2-3-1?
Dino Djurbuzovic

#2390 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Laertes wrote: E, fala bogu neko napisa šta se može očekivati. E, sad, g. Đurbuzoviću, kao uklopiti prilagođavanje Džeki kao najboljem igraču (a on dvije godine igra u 4-3-3 u Romi) i neodstupanje od 4-2-3-1?
Slozices se da su razlike izmedju 4-2-3-1 i 4-3-3 veoma male, da li u ofanzivnom veznom ili u zadacama krila al nebitno. Poenta je da su Dzeko i Pjanic najbolji igraci ove reprezentacije i to ubjedljivo i njima je potrebno prilagoditi igru. Evo primjer Duljevic i Lulic, ako igra Duljevica pomaze da se izvuce maksimum iz Dzeke onda treba da igra on, a ne da igra Lulic zato sto igra u Laziu a ovaj u Dresdenu. Uglavnom siguran sam da ce Amar ako bude izabran razmisljati u tom pravcu. Za mene najbitnije je da sam siguran da necu vidjeti 2 spica i bekove tipa Zukanovic ili Vranjes koji imaju radijus kretanja 30 metara od svog gola.
Radio Sarajevo

#2391 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Radio Sarajevo »

Logovan wrote:
Dino Djurbuzovic wrote:

Ma naravno, bolje strano go.vno nego neko naš. Nikad neću shvatiti ovak kompleks niže vrijednosti, ljudi ovdje hladno tvrde da je francuska druga liga bolja od naše prve.
Šibicar

#2392 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Šibicar »

Joj leška,pa znaš li čitati jebem mu miša,napisao sam većina pitara,a ti si očito u manjini. :oops:
Šibicar

#2393 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Šibicar »

Pa kad jedan leško može glasati za Amara(koji god da je pravi razlog),ja onda ne vidim nikakav problem u njegovom izboru,ali fakat. :mrgreen:
LSD

#2394 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by LSD »

Šibicar wrote:Joj leška,pa znaš li čitati jebem mu miša,napisao sam većina pitara,a ti si očito u manjini. :oops:
Pa vidiš da nije glaso za Amara što ga smatra strucnjakom, vec karinom koja ce se obrukati na klupi selekcije.
Standardna pitarska demagogija :-)
leškarenje

#2395 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by leškarenje »

Šibicar wrote:Šta ti znaš Manijače,reuf-refko se razumije u igru i taktiku bolje od Amara,vidiš da je to potvrdio.

Reufa za selektora!!

Samo neka nije Amar,još ako Refko živi u dijaspori,onda se sigurno nagledao lijepih stadiona,odličnih terena,uredjenih parkova i dobrih utakmica,to mu je u startu ogroman plus u odnosu na Amara i ovu našu kukuruz ligu i pašnjake,a još ako je pri tome pomalo i zaboravio maternji jezik,onda ne čekati ni sekunde nego odma reagovati,to je isto k'o da je stranac selektor....
A sta to BHF zna nesto vise od nekoga ovdje jel....aha,pa i on gleda tekmu ko i svako drugi samo sto je on imao priliku da istu komentarise 8) ili nebitno ko je u pitanju,eto ovaj novinarcic bilo koji sa nekog portala lafo zna ,zna kitu moju...de ba bjezi.
LSD wrote:
leškarenje wrote: Ne dipr :thumbup: ja glaso treci za njega i jedva cekam da preuzme repku.....razloge sam davno napisao,da otklonimo dilemu jel strucnjak ili je kita sto je do sad bio :thumbup:
hehe pašukane moj, kako ce vam Amčo svima začepiti usta :izet:

Spremite se na 4 godina zuluma familije Osim :izet:
Kakvog ba zuluma :lol: :lol:
leškarenje

#2396 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by leškarenje »

LSD wrote:
Šibicar wrote:Joj leška,pa znaš li čitati jebem mu miša,napisao sam većina pitara,a ti si očito u manjini. :oops:
Pa vidiš da nije glaso za Amara što ga smatra strucnjakom, vec karinom koja ce se obrukati na klupi selekcije.
Takoe.....do sada je bio kurcina,a sad ima priliku da se pokaze i da ne bude vjecno negdje trener uz babinu pomoc,vakat je da se izgradi doduse jes opet uz njegovu pomoc ali ja sam spreman to preskociti samo da vidim koliki su mu dometi.
Šibicar

#2397 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Šibicar »

LSD wrote:
Nebitno koji je razlog,ali čovječe leško glasao za Amara. :lol:
Šibicar

#2398 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Šibicar »

leškarenje wrote:
Šibicar wrote:Šta ti znaš Manijače,reuf-refko se razumije u igru i taktiku bolje od Amara,vidiš da je to potvrdio.

Reufa za selektora!!

A sta to BHF zna nesto vise od nekoga ovdje jel....aha,pa i on gleda tekmu ko i svako drugi samo sto je on imao priliku da istu komentarise 8) ili nebitno ko je u pitanju,eto ovaj novinarcic bilo koji sa nekog portala lafo zna ,zna kitu moju...de ba bjezi.
Pravi si padobranac,uletiš sa posla i odma hoćeš da se instaliraš u svaku diskusiju,prati malo šta se piše pa komentariši.
LSD

#2399 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by LSD »

leškarenje wrote:
LSD wrote:
Takoe.....do sada je bio kurcina,a sad ima priliku da se pokaze i da ne bude vjecno negdje trener uz babinu pomoc,vakat je da se izgradi doduse jes opet uz njegovu pomoc ali ja sam spreman to preskociti samo da vidim koliki su mu dometi.
Jah, karina koja je ubjedljivo najjaci trener države i koja je vama nabila trajne komplekse :izet: a nastavice tako i na klupi reprezentacije :P :izet:
Samo se vi nadajte njegovim kiksovima, al valja to docekati :per:

Povedi nas Amare na Euro :thumbup: :bih: :bih:
leškarenje

#2400 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by leškarenje »

Šibicar wrote:
leškarenje wrote:

Reufa za selektora!!

Pravi si padobranac,uletiš sa posla i odma hoćeš da se instaliraš u svaku diskusiju,prati malo šta se piše pa komentariši.
Halo ba,tipra ti malo....pisao sam ja i sa posla,pa onda odigrao dvije partije jamba i sad na miru listam vase dubokoumne postove :thumbup: pa tako redom i bacam replike :lol:
Locked