NOVI SELEKTOR REPREZENTACIJE BiH - Radomir Antić
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
veso
#51 Re: NOVI SELEKTOR REPREZENTACIJE BiH - Radomir Antić
semire zanima me tvoje mišljenje,bih ima dobre igrače a nema rezultate i svake kvalifikacije kao da su preslikane,nemoj misliti da je srbin izbornik provokocija,to je jedna šira priča.
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#52 Re: NOVI SELEKTOR REPREZENTACIJE BiH - Radomir Antić
Veso i sero - čelična krila našeg foruma
- Edin H.
#53 Re: NOVI SELEKTOR REPREZENTACIJE BiH - Radomir Antić
Mogao bih te ja zbog ove izjave poslati sud za ljudska prava, jer potpuno ignorises prava etnickih manjina, te osoba rodjenim u mijesanim brakovima. .veso wrote:moža je vrijeme da srbin bude izbornik,još od miše smajlovića srbin nije bio izbornik,pardoks je u tome što se ovi iz rs ne trude da srbin bude izbornik,njima to ne odgovara jer bi se ljudi iz rs mogli vezati za bih repku
Eto sam si rekao da smo imali Srbina selektora.
Vrijeme je za selektora iz mijesanog braka
- Comrad
#54 Re: NOVI SELEKTOR REPREZENTACIJE BiH - Radomir Antić
Pa bio je konkurs. Ko se prijavio?veso wrote:objaviti konkurs za izbornika
Sacekaj bolan barem da odigramo sa Albanijom, pa neces selektora mijenjati 10 dana prije utakmice.
-
veso
#55 Re: NOVI SELEKTOR REPREZENTACIJE BiH - Radomir Antić
dusan bajevic slobodan,moderator da reguje,nema vise isprika vezan ugovorom.
- Obuca9
#56 Re: NOVI SELEKTOR REPREZENTACIJE BiH - Radomir Antić
Eto bureČe jesi čuo, sad brzo na S. ćoše, sazvi sjednicu IO i smjeni Sušića.veso wrote:dusan bajevic slobodan,moderator da reguje,nema vise isprika vezan ugovorom.
Ako te pitaju "Ko je to reko", ti reci "Šta ko reko, veso reko".
-
veso
#57 Re: NOVI SELEKTOR REPREZENTACIJE BiH - Radomir Antić
ja,semir i burek u IO,zagarntovan odlazak na ep i sp,podrzi
- Obuca9
#58 Re: NOVI SELEKTOR REPREZENTACIJE BiH - Radomir Antić
veso wrote:ja,semir i burek u IO,zagarntovan odlazak na ep i sp,podrzi
- veljaca
#59 Re: NOVI SELEKTOR REPREZENTACIJE BiH - Radomir Antić
Fale vam jos blekic i nijaz .... ne moze to tako ...hz__semir wrote:veso wrote:ja,semir i burek u IO,zagarntovan odlazak na ep i sp,podrzi![]()
-
juventus
#60 Re: NOVI SELEKTOR REPREZENTACIJE BiH - Radomir Antić
Antić je vrhunski stručnjak, ali nama su sad ipak dostupniji Bajević i Baždarević. Samo da Sušić ode, bilo ko od navedenih dobro će doći.
Žao mi samo što će Sušića smijeniti tek kad skroz uništi kvalifikacije. Šteta, imali smo dobru grupu. Dobar trener bi se prošetao barem do drugog mjesta.
Žao mi samo što će Sušića smijeniti tek kad skroz uništi kvalifikacije. Šteta, imali smo dobru grupu. Dobar trener bi se prošetao barem do drugog mjesta.
-
IsmetHoro
#61 Re: NOVI SELEKTOR REPREZENTACIJE BiH - Radomir Antić
Halihodzic, Bajevic, Mourinho, Bazdarevic ili Antic.
- Meho Kodro
#62 Re: NOVI SELEKTOR REPREZENTACIJE BiH - Radomir Antić
Ostaviti Susica da odradi kvalifikacije do kraja...
Ako ne bude uspjeha, na njegovo mjesto dovesti stranca-profesionalca, ako savez ne bude htio platiti dovoljno za dovodjenje nekog takvog onda dovesti Ciru, nego sto, pa dok ne umre
Malo euforija, malo jebavanje majki, malo ovo, malo ono i Cirom ce se dolaziti do EP (ubuduce 24 idu na EP) i do baraza za SP
Ako ne bude uspjeha, na njegovo mjesto dovesti stranca-profesionalca, ako savez ne bude htio platiti dovoljno za dovodjenje nekog takvog onda dovesti Ciru, nego sto, pa dok ne umre
Malo euforija, malo jebavanje majki, malo ovo, malo ono i Cirom ce se dolaziti do EP (ubuduce 24 idu na EP) i do baraza za SP
- Cabadahija
#63 Re: NOVI SELEKTOR REPREZENTACIJE BiH - Radomir Antić
Mada i Pape snosi veliki dio krivice za lošu predstavu protiv Francuske, nit je jedna tekma mjerilo, nit je Pape jedini krivac za katastrofalno stanje u Fudbalskom/Nogometnom savezu BiH, a Pape, kakav-takav da je, još uvijek je selektor naše Reprezentacije, i treba mu dati šansu, mada mu se MORA sugerisati da priznaje vlastite greške, jer taktika mu je, jednom rječju - OČAJNA !!!
Ova tema nije postavljena da bi se omalovažavao ili hvalisao Pape kao trener, nego da se razmjene mišljenja o kvalitetima Radomira Antića koji je specifičan kao trener koji se dokazao da je stručnjak u "vađenju iz propasti" raznih klubova pa i jedne objektivno veoma slabe srbijanske Reprezentacije, koju je uspio odvesti na Svjetsko prvenstvo.
Zbog toga bih molio moderatore da zaključaju ovu temu.
Hvala.
Ova tema nije postavljena da bi se omalovažavao ili hvalisao Pape kao trener, nego da se razmjene mišljenja o kvalitetima Radomira Antića koji je specifičan kao trener koji se dokazao da je stručnjak u "vađenju iz propasti" raznih klubova pa i jedne objektivno veoma slabe srbijanske Reprezentacije, koju je uspio odvesti na Svjetsko prvenstvo.
Zbog toga bih molio moderatore da zaključaju ovu temu.
Hvala.
- Troll_Happens
#64 Re: NOVI SELEKTOR REPREZENTACIJE BiH - Radomir Antić
tim nam djeluje kao neki rastimani orkestar. Imamo dobre individualce koji mogu rjesiti utakmicu ali kao kolektiv tesko da mozemo sta napraviti bilo ko da nam je trener. Nije problem u Susicu Baki ili nekom trecem, da nam Murinjo dodje sumnjam da bi napravili nesto vise... Jednostavno cijela zemlja nije u fazonu pobjednickog mentaliteta da vjeruje da se reprezentacija plasira. Problem je sto druge dvije strane ne dozivljavaju kao svoju. Dok to svi iskreno ne budu zelili ona se nece ni plasirati mozda je tako i najbolje.. ma sta mi zelili.