NOVI SELEKTOR REPREZENTACIJE BiH - Radomir Antić

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Cabadahija

#1 NOVI SELEKTOR REPREZENTACIJE BiH - Radomir Antić

Post by Cabadahija »

Zanima me mišljenje cijenjenih forumaša SA-X o ovoj temi.

Antić je otjeran iz srbijanske Reprezentacije, veliki je inatdžija, a po mom skromnom mišljenju i veliki stručnjak, a vjerujem da finansijski aspekt ne bi bio mjerilo ako bi on preuzeo Reprezentaciju BiH, jer mislim da mu je prvenstveni cilj da se dokaže i ojadi svoje bivše poslodavce novim pobjedama......

Naravno, Papeta cijenim i kao igrača i kao čovjeka, ali mi se čini da nije dorastao izazovu vođenja Reprezentacije, i još uvijek puuuuunooo, puno "luta", počevši od formacije pa do izbora igrača, a o NE-motivaciji igrača da i ne govorim...

Francuska nije pobijedila nas, pobijedili smo sami sebe.

... Dakle, Radomir Antić - DA ili NE ??? (+ malo obrazloženje). :-)
Edin H.

#2 Re: NOVI SELEKTOR REPREZENTACIJE BiH - Radomir Antić

Post by Edin H. »

Ne poznajem dovoljno Anticev rad, ali ne vjerujem da ce ti tema potrajati, s obzirom da imamo selektora.
Cabadahija

#3 Re: NOVI SELEKTOR REPREZENTACIJE BiH - Radomir Antić

Post by Cabadahija »

Edin H. wrote:Ne poznajem dovoljno Anticev rad, ali ne vjerujem da ce ti tema potrajati, s obzirom da imamo selektora.

Imamo selektora, al vala, ko da ga i nemamo.... volio bih da se varam....

PS temu nisam otvorio da mi traje, nego me baš zanima mišljenje ljudi.... Teme na ovom Forumu su samo izraz našeg ličnog mišljenja, barem bi tak trebalo bit... :)
burek_in_space

#4 Re: NOVI SELEKTOR REPREZENTACIJE BiH - Radomir Antić

Post by burek_in_space »

Ne.

Zashto?!

Preskup, sujetan, neodgovoran.

Tema - neka za sada ostane.
Cabadahija

#5 Re: NOVI SELEKTOR REPREZENTACIJE BiH - Radomir Antić

Post by Cabadahija »

burek_in_space wrote:Ne.

Zashto?!

Preskup, sujetan, neodgovoran.

Tema - neka za sada ostane.
Burek pozdrav, dugo me nije bilo :)

A što se tiče teme, možda sam ja lično za odlazak Papeta zbog izjave da će napustiti Reprezentaciju ukoliko nas suspenduje FIFA i UEFA, pa onda kontam, možda bi čovjek sa takvim iskustvom kao Antić bio dobra šok terapija (pozitivna) za naše fudbalere.

- Što se tiče odgovornosti, ne bih rekao da je Antić neodgovoran, jer, ipak je vodio jednog istinskog giganta Barcelonu, i to ih isčupo iz gov..a.....

- Za lovu, mislim da mu to nije bitno, bar za sada, jer su ga smijenili, a vala može mu se i ugovorom obećat' premija za plasman na EP, svejedno bi te milione naš Savez pokro ako bi se ako Bog da plasirali na EURO....

- Sujeta... pa svi je imamo Burek.... ljudi nisu imuni na takve stvari..... Pozzzz
burek_in_space

#6 Re: NOVI SELEKTOR REPREZENTACIJE BiH - Radomir Antić

Post by burek_in_space »

Cabadahija wrote:
Burek pozdrav, dugo me nije bilo :)

A što se tiče teme, možda sam ja lično za odlazak Papeta zbog izjave da će napustiti Reprezentaciju ukoliko nas suspenduje FIFA i UEFA, pa onda kontam, možda bi čovjek sa takvim iskustvom kao Antić bio dobra šok terapija (pozitivna) za naše fudbalere.

- Što se tiče odgovornosti, ne bih rekao da je Antić neodgovoran, jer, ipak je vodio jednog istinskog giganta Barcelonu, i to ih isčupo iz gov..a.....

- Za lovu, mislim da mu to nije bitno, bar za sada, jer su ga smijenili, a vala može mu se i ugovorom obećat' premija za plasman na EP, svejedno bi te milione naš Savez pokro ako bi se ako Bog da plasirali na EURO....

- Sujeta... pa svi je imamo Burek.... ljudi nisu imuni na takve stvari..... Pozzzz
Neodgovoran u smislu da nije preuzeo na sebe ni djelic odgovornosti nakon neprolaska Srbije u drugi krug, a to mu je bio zadatak.

Lova je uvijek bitna. Pa svoju domovinu je na neki nachin ucjenjivao, dok nije dobio povecanje plate na 100 000 eura mjesechno :shock:

Sujetan - to mu je mozhda i najmanji minus, a i kasno je da obrazlazhem nadalje shta mi se kod njega ne svidja. Dovoljno je i ovo.

Pozz i tebi ;-)
Cabadahija

#7 Re: NOVI SELEKTOR REPREZENTACIJE BiH - Radomir Antić

Post by Cabadahija »

Primera radi, samo Vaha mislim ima platu oko 180.000 € i to u Dinamu, a FS Srbije je zaradio samo od FIFA-e 8.000.000 (osam milona eura) za plasman na Svjetsko prvenstvo (kao što su dobile sve reprezentacije koje su se plasirale na SP), tako da je Antić po mom mišljenju 100% upravu što je tražio pare. Da ne spominjem razne sponzore i TV prava... to su milioni eura....

Kako god da bude, daj Bože da se plasiramo na to Europsko prvenstvo 2012.
Obuca9

#8 Re: NOVI SELEKTOR REPREZENTACIJE BiH - Radomir Antić

Post by Obuca9 »

Cabadahija wrote:A što se tiče teme, možda sam ja lično za odlazak Papeta zbog izjave da će napustiti Reprezentaciju ukoliko nas suspenduje FIFA i UEFA.
A šta je trebao izjaviti: "Da ostaću trener nepostojeće reprezentacije. Reprezentacije koja neće imati ni igrače, niti će igrati utakmice, a neće imati ni Savez koji je odgovoran za nju, ali će imati mene kao selektora."
veljaca

#9 Re: NOVI SELEKTOR REPREZENTACIJE BiH - Radomir Antić

Post by veljaca »

hz__semir wrote:
Cabadahija wrote:A što se tiče teme, možda sam ja lično za odlazak Papeta zbog izjave da će napustiti Reprezentaciju ukoliko nas suspenduje FIFA i UEFA.
A šta je trebao izjaviti: "Da ostaću trener nepostojeće reprezentacije. Reprezentacije koja neće imati ni igrače, niti će igrati utakmice, a neće imati ni Savez koji je odgovoran za nju, ali će imati mene kao selektora."
Mislim ( a mozda i ja grijesim ) da je on to izjavio vise kao da "uplasi" FIFA-u i UEFA-u ( mada to nelogicno zvuci - cuj da ih uplasi .... ) i da doprinese nesuspenziji Reprezentacije ...
Ako se Reprezentacija suspenduje ( mislim da se to nece desiti ) ona nece prestati da postoji, valjda je to jasno - ne ukida se - samo se suspendira do ispunjenja odredjenih uslova. E tu bi pravi patriota ( a mislim da i Pape je to ) trebao ostati i doprinijeti ukidanju suspenziije. Mada opet kazem - po meni nece doci do suspenzije .... Jer ovakvi kavi smo - nismo prijetnja nikome da se ne kvalifikuje ....
A u svezi Antica - mislim da su to samo zelje i pusti snovi ....
Obuca9

#10 Re: NOVI SELEKTOR REPREZENTACIJE BiH - Radomir Antić

Post by Obuca9 »

Ako se reprezentacija suspenduje, to znači da ona neće igrati utakmice. Ako neće igrati utakmice znači neće biti ni okupljanja reprezentacije. Ako nema okupljanja, znači nema ni igrača. I hajde ti meni onda reci koja je svrha biti selektor tima koji niti igra, niti se okuplja, niti uopšte ima igrače?
veljaca

#11 Re: NOVI SELEKTOR REPREZENTACIJE BiH - Radomir Antić

Post by veljaca »

hz__semir wrote:Ako se reprezentacija suspenduje, to znači da ona neće igrati utakmice. Ako neće igrati utakmice znači neće biti ni okupljanja reprezentacije. Ako nema okupljanja, znači nema ni igrača. I hajde ti meni onda reci koja je svrha biti selektor tima koji niti igra, niti se okuplja, niti uopšte ima igrače?
Ako se ne zezas i ovo pitas - da ti odgovorim ....

Suspenzija ne znaci UKIDANJE .... Valjda je to jasno ... Suspenzijom ( a ja mislim da se nece to desiti ) dobijes odredjene uslove da ispunis i da se ista ukine kad ih ispunis. A duznost selektora ( izmedju ostalog i izmedju ostalih ) je da radi za dobrobit Reprezentacije i na ukidanju suspenzije - a ne na bjezanju i povlacenju ....
Hipotetski - ako bi se to desilo - tu bi se vidjelo ko je za Reprezentaciju a ko bi se povukao i jednostavno otiso. Tu bi se vidjele na djelu prave Patriote .... kao recimo od 1992 do 1995. Pade mi na pamet jedna koja je kruzila medju nama tih godina: " P.i.z.d.a. ko izda ...."

:bih:
Obuca9

#12 Re: NOVI SELEKTOR REPREZENTACIJE BiH - Radomir Antić

Post by Obuca9 »

Suspenzija znači da nema igranja utakmica. Ni zvaničnih, ni prijateljskih. Nema okupljanja, nema utakmica, nema skautiranja, nema treninga, nema ništa i ja te opet pitma koja je svrha biti trener/selektor nepostojećeg tima?

Možda da bude ko Husnija Arapović selektor olimpijske reprezentacije, ekipe koja nikad nije odigrala nijednu utakmicu, niti će odigrati, niti ima igrače niti se ikad okupila u životu, ali ovaj redovno klepa platu od Saveza, a to je valjda primjer pravog patriote i čovjeka koji nije pizda. Živio Husnija veliki Patriota, ne napušta svoj olimpijski tim ni kad je najteže. To je primjer pravog čovjeka i patriote :bih: :bih:

Baš me zanima kako bi reagovali da se sutra suspendje repka, da postoji samo na papiru, da ne igra utakmice, ne okuplja se, a da Pape lagano prima 5 milja eura na račun svaki mjesec. Onda ne bi bio patriota ni heroj, nego bi opet bio pizda i izdajnik. Jel' tako?
Desert Wind

#13 Re: NOVI SELEKTOR REPREZENTACIJE BiH - Radomir Antić

Post by Desert Wind »

Nama moze doci i Murinjo al jednostavno nema teorije ista uraditi dok u savezu sjedi bagra hohstaplera...

Ja licno necu nikad prezaliti Blaza Sliskovica i kao coeka i kao fudbalera i kao selektora kao ni tako nisko pljuvanje istog jer je kohezija u timu tad bila najveca a Baka se dokazao igrajuci za domovinu kada skoro niko ziv nije htio i kad joj je bilo biti ili ne biti medju lešinarima... Zalim jedino to sto je iz ko zna kojih razloga podlegao pritiscima iz Saveza i kvazimenadzera pa je u kvalifikacijama u kojima je bilo hljeba i materijala za mnogo vece stvari ubacivao anonimuse iz naftalina samo da bi se prodali... Mislim Hasan, Barbarez, Bolic, Baljic, Spahic, Hibic, Bajramovic itd itd - sastav je bio malo je reci atomski....

Ovako sad - sto politicki, sto vezama, mutljavinama i stelama - reprezentacija nema perspektive kao i njeni navijaci u postojecoj klimi. Ja nemam nista protiv ni Antica medjutim - nema sanse - jer mi nismo politicki i drzavno dovoljno sazreli a tek ekonomski uznapredovali da bi imali ista vise od 2gog mjesta u grupama.... Otkazemo protiv velikih reprezentacija male kao razvaljujemo i to je kao razlog za svrsavanje....

Jebe nas jos uvijek i u velikoj mjeri balkanski mentalitet pocevsi od porodice, preko mjesne zajednice, opstine, drzave pa tek onda saveza......

Jos ce puno vode proteci dok se nesto izgajguli....
odsutraopetultra

#14 Re: NOVI SELEKTOR REPREZENTACIJE BiH - Radomir Antić

Post by odsutraopetultra »

Zasto je Ismetova tema zaljucana a ova i dalje stoji :D
Adriatic

#15 Re: NOVI SELEKTOR REPREZENTACIJE BiH - Radomir Antić

Post by Adriatic »

Dokle ćemo vjerovati da su za neuspjehe reprezentacije krivi prije svega savez i selektori?
Jednostavno moramo shvatiti da imamo prosječnu reprezentaciju sa jednim vrhunskim napadačem.
I to je to.
Nije stvar što smo gubili utakmice, nego što nam je igra protiv iole značajnijeg protivnika katastofalna.
Selektor ne može praviti čuda.
Desert Wind

#16 Re: NOVI SELEKTOR REPREZENTACIJE BiH - Radomir Antić

Post by Desert Wind »

Adriatic wrote:Dokle ćemo vjerovati da su za neuspjehe reprezentacije krivi prije svega savez i selektori?
Jednostavno moramo shvatiti da imamo prosječnu reprezentaciju sa jednim vrhunskim napadačem.
I to je to.
Nije stvar što smo gubili utakmice, nego što nam je igra protiv iole značajnijeg protivnika katastofalna.
sve dotle dok se šuta jedan meho kodro, igraju utakmice sa rijekom i navijace pendrekaju na direktivu djubradi iz saveza

cisto ako te je scepala alzhajmerova bolest.
mislim slozio bih se s tobom ako je jedan meho kodro, elvir bolic, baljic, hibic, spahic, barbarez, salihamidzic prosjek o kojem ti pricas...
Cabadahija

#17 Re: NOVI SELEKTOR REPREZENTACIJE BiH - Radomir Antić

Post by Cabadahija »

veljaca wrote:
hz__semir wrote:Ako se reprezentacija suspenduje, to znači da ona neće igrati utakmice. Ako neće igrati utakmice znači neće biti ni okupljanja reprezentacije. Ako nema okupljanja, znači nema ni igrača. I hajde ti meni onda reci koja je svrha biti selektor tima koji niti igra, niti se okuplja, niti uopšte ima igrače?
Ako se ne zezas i ovo pitas - da ti odgovorim ....

Suspenzija ne znaci UKIDANJE .... Valjda je to jasno ... Suspenzijom ( a ja mislim da se nece to desiti ) dobijes odredjene uslove da ispunis i da se ista ukine kad ih ispunis. A duznost selektora ( izmedju ostalog i izmedju ostalih ) je da radi za dobrobit Reprezentacije i na ukidanju suspenzije - a ne na bjezanju i povlacenju ....
Hipotetski - ako bi se to desilo - tu bi se vidjelo ko je za Reprezentaciju a ko bi se povukao i jednostavno otiso. Tu bi se vidjele na djelu prave Patriote .... kao recimo od 1992 do 1995. Pade mi na pamet jedna koja je kruzila medju nama tih godina: " P.i.z.d.a. ko izda ...."

:bih:
Čestitke care!
Na to sam i ja mislio za SUSPENZIJU, al očito neki misle da su FIFA i UEFA Tito & Jovanka :D
Da nas ta FIFA i UEFA iole poštuje, jednostavno treba NE PRIZNATI RUKOVODSTVO SAVEZA u vidu "triglave ažbahe" (Čeko, Suljo, Iljo & Co), i oni bi prvi odmaglili iz Saveza kad nema PARA iz FIFA-e !!

Ne bi oni sjedili na funkcijama u kojima nema love, i poslije toga je najlakše izabrati jednog predsjednika F. Saveza BiH. Mislim da u Bosni i Hercegovini ima itekako dovoljno patriota i stručnjaka koji bi posao predsjednika F. Saveza BiH obavljali 100% besplatno, barem u periodu suspenzije.

Dakle:

1.) suspendovati (ne priznati) Sulju, Ilju i Čeku kao legitimne predstavnike N/FS BiH,

2,) odrediti Predsjednika Saveza i upravne organe (FIFA i UEFA imaju pravo na to) do prihvatanja novog Statuta N/F Saveza BiH, a koji je isti za sve države svijeta, i UEFA ga već ima spremnog,

3.) Prema novom statutu odrediti predsjednika, generalnog sekretara i ostale organe Saveza, uz preduslov da na tim glavnim funkcijama mogu raditi samo dokazani sportski radnici ili bivši sportisti, koji bi opet bili odgovorni sve do skidanja s funkcije ukoliko nanesu materijalnu ili bilo kakvu drugu štetu Savezu (kao Munib Ušanović koji je digao lovu od F Saveza Srbije, i s njima potpisao sramni "sporazum" gdej izjednačava krivicu naših navijača i srbijanskih koljača sa topovskim udarima i ostalom altiljerijom, a hladno se moglo zahtijevati prekid tekme, i 0:3 službeni rezultat).

---- Prema tome, Pape je dokazao da bi i pod najmanjom Suspenzijom (koja se može ukinuti i za mjesec dana, dakle, završila bi se i prije proljetnog dijela kvalifikacija) napustio našu SVETINJU, e pa volio bih to, pa barem neka dođe Antić, jer čovjek je barem stručnjak sa iskustvom, a i Savez bi imao čisto poslovne odnose s njim.
Adriatic

#18 Re: NOVI SELEKTOR REPREZENTACIJE BiH - Radomir Antić

Post by Adriatic »

Desert Wind wrote:
Adriatic wrote:Dokle ćemo vjerovati da su za neuspjehe reprezentacije krivi prije svega savez i selektori?
I to je to.
sve dotle dok se šuta jedan meho kodro, igraju utakmice sa rijekom i navijace pendrekaju na direktivu djubradi iz saveza

cisto ako te je scepala alzhajmerova bolest.
mislim slozio bih se s tobom ako je jedan meho kodro, elvir bolic, baljic, hibic, spahic, barbarez, salihamidzic prosjek o kojem ti pricas...
Naravno da su prosjek.
Da nisu, imali bi do sada bar jedno veliko takmičenje.
Nešto ne spominješ razbijenu glavu člana saveza, ako ćemo biti dosljedni.
A vrijeđanja o bolestima ostavi za nekog drugog.
veljaca

#19 Re: NOVI SELEKTOR REPREZENTACIJE BiH - Radomir Antić

Post by veljaca »

hz__semir wrote:Suspenzija znači da nema igranja utakmica. Ni zvaničnih, ni prijateljskih. Nema okupljanja, nema utakmica, nema skautiranja, nema treninga, nema ništa i ja te opet pitma koja je svrha biti trener/selektor nepostojećeg tima?

Možda da bude ko Husnija Arapović selektor olimpijske reprezentacije, ekipe koja nikad nije odigrala nijednu utakmicu, niti će odigrati, niti ima igrače niti se ikad okupila u životu, ali ovaj redovno klepa platu od Saveza, a to je valjda primjer pravog patriote i čovjeka koji nije pizda. Živio Husnija veliki Patriota, ne napušta svoj olimpijski tim ni kad je najteže. To je primjer pravog čovjeka i patriote :bih: :bih:

Baš me zanima kako bi reagovali da se sutra suspendje repka, da postoji samo na papiru, da ne igra utakmice, ne okuplja se, a da Pape lagano prima 5 milja eura na račun svaki mjesec. Onda ne bi bio patriota ni heroj, nego bi opet bio pizda i izdajnik. Jel' tako?
Ja o jednom - ti o drugom :D

Razlikujes li ti rijec SUSPENZIJA i rijec UKIDANJE ? ( nije nikakva provokacija - nego stvarno pitanje ).

Nakon toga odgovora - nastavicu dalje ....
Cabadahija

#20 Re: NOVI SELEKTOR REPREZENTACIJE BiH - Radomir Antić

Post by Cabadahija »

Ma ko su ba klocovi iz srbijanske fudbalske reprezentacije???? Pa neće se plasirati na EURO 2012. MILJARDU POSTO, evo ZAPAMTITE šta sam danas napisao, NEMA ŠANSE da se Srbija bez Antića plasira na ovaj EURO.

Pa nije Antić kriv što je Srbija protiv Australije profulala 24 100%-tna zicera, s onim klocem Pantelijom.

I srbijanska reprezantacija je bila prije SP-a sastavljena od igrača iz, hajmo reći DRUGOG RAZREDA Europe, i to najveće zvijezde (osim Stankovića-Inter i Vidića-Manchester i donekle Ivanović, al nije bio tad standardan u Chelziju).
Pođimo samo od Krasića koji je do skora bio u CSKA, pa onaj što je sad prešo u Liverpool bez obeštećenja Milovana Lane, il kako se već zove, pa već spomenuti Pantelija (ne znam ni gdje igra lik), pa onda "okosnica" sredine terena Ante Rukavina (DRUGA Bundess liga), itd, itd, da ne nabrajam...

Sve je to fino posložio majstor Antić, i odveo Srbijance u Južnu Afriku.

A ako već spominjemo "VELIKE KLUBOVE" i uslov igranja u istim za plasman na SP ili EP, spomenuću samo slučaj Slovenije (glavna zvijezda ex Bosanac Dedić Zlatan Zlaja iz Bihaća, Bochum, DRUGA LIGA, i Milivoje Novaković iz mega kluba Kelna....... A Slovenci fino odoše na SP i bez "VELIKIH KLUBOVA", kao i Srbija sa Antićem.
Obuca9

#21 Re: NOVI SELEKTOR REPREZENTACIJE BiH - Radomir Antić

Post by Obuca9 »

veljaca wrote:
hz__semir wrote:Suspenzija znači da nema igranja utakmica. Ni zvaničnih, ni prijateljskih. Nema okupljanja, nema utakmica, nema skautiranja, nema treninga, nema ništa i ja te opet pitma koja je svrha biti trener/selektor nepostojećeg tima?

Razlikujes li ti rijec SUSPENZIJA i rijec UKIDANJE ? ( nije nikakva provokacija - nego stvarno pitanje ).

Razumijem, pročitaj šta pišem, pa ćeš shvatiti.

U vrijeme suspenzije NEMA utakmica, dakle nema okupljanja, nema igrača, nema ni selektora. Kad prođe suspenzija, vraćaju se igrači, vaća se selektor, vraćaju se utakmice.

Da li bi ti imao išta protiv da u slučaju da suspenzija potraje, recimo 12 mjeseci, te da prođe tih 12 mjeseci u kojima se reprezentacija nije okupila niti jednom, a da je Sušić rekao "Ja sam patriota, ostajem uz domovinu kad je najteže, ko izda taj je pizda". I onda prođe tih 12 mjeseci apsolutnog nerada, a Sušiću se isplati 60.000 eura na ruke, jer je bio patriota, a ne pizda koja izdaje?
veso

#22 Re: NOVI SELEKTOR REPREZENTACIJE BiH - Radomir Antić

Post by veso »

Antic idealno resenje,iskusan,dokazan,ima autoritet ali skup,vazno je da je izbornik sa balkana da poznaje nas mentalitet,da nije lokal patriota na koga ce vrsiti uticaj politicari,rodjaci,dajdza,adzo,komsije,tetke.
Comrad

#23 Re: NOVI SELEKTOR REPREZENTACIJE BiH - Radomir Antić

Post by Comrad »

Sto se mene tice, dosadasnji rezultati su realni. Dobili Lux, izgubili od Francuza. Ako zijanimo od Albanije, onda bi se Savez i Pape trebali oglasiti i da se vidi da li dovesti nekoga novog il sta vec uraditi... Mozemo mi sanjati o raznim selektorima, ali je pitanje da li ih mozemo dovesti...

Sta ako poderemo Albaniju, hocete li i onda biti za smjenu Papeta?
veljaca

#24 Re: NOVI SELEKTOR REPREZENTACIJE BiH - Radomir Antić

Post by veljaca »

hz__semir wrote:
veljaca wrote:

Razumijem, pročitaj šta pišem, pa ćeš shvatiti.

U vrijeme suspenzije NEMA utakmica, dakle nema okupljanja, nema igrača, nema ni selektora. Kad prođe suspenzija, vraćaju se igrači, vaća se selektor, vraćaju se utakmice.

Da li bi ti imao išta protiv da u slučaju da suspenzija potraje, recimo 12 mjeseci, te da prođe tih 12 mjeseci u kojima se reprezentacija nije okupila niti jednom, a da je Sušić rekao "Ja sam patriota, ostajem uz domovinu kad je najteže, ko izda taj je pizda". I onda prođe tih 12 mjeseci apsolutnog nerada, a Sušiću se isplati 60.000 eura na ruke, jer je bio patriota, a ne pizda koja izdaje?
Ocito se ne razumijemo .....( ili necemo da se razumijemo ) , ali helenejse .... :D
Ja govorim da se selektor MORA boriti ( jer je i placen za to ) da ne dodje do suspenzije i rekao sam da je njegova izjava u tome smjeru ( i da se on tom izjavom upravo bori da ne dodje do suspenzije - samo je to nekima tesko shvatiti ) .... a ti po svome ....
Ja bih bio najsretniji da Pape :thumbup: izjavi "Ja sam patriota, ostajem uz domovinu kad je najteže, ko izda taj je pizda". Tad bih mu i halalio neke pogresne poteze u svezi ekipe i igre .... A tih 60.000 € ovi iz N/FSBIH potrose na nista, tako da meni njegov taj trosak ne bi bio nesto aman-zaman ...
I mislim da suspenzija ne bi niti moze trajati 12 mjeseci .....
Ako bi trajala 120 mjeseci i Pape za to vrijeme primio 600.00 € - onda bih razmislio :D
Obuca9

#25 Re: NOVI SELEKTOR REPREZENTACIJE BiH - Radomir Antić

Post by Obuca9 »

Suspenzija može trajati i 12 godina, a ne 12 mjeseci, ako se ne ispune oni uslovi koji su doveli do iste.

A sve ostalo je smiješno. Tražiti od njega da ostane selektor, iako je repka suspendovana, je isto kao da tražiš od Džeke i Spahića da u vrijeme kad ostale reprezentacije igraju svoje utakmice, oni dođu i sjede u hotelu na Ilidži, te da tako pokažu da su patriote. A ko ne dođe u hotel taj je pizda.
Locked