KPNCTNJAH wrote:Ovoga me bilo strah jos dok je Pape bio tu... ko ce nakon njega, kad vidis kao kandidate Amara i Roberta, onda znas kako imas smijesne ljude u savezu i kako uopste nisu imali nikakvih planova kad je zamjena u pitanju, iako je to visilo u zraku odavno... i dalje pricaju kako za ozbiljnog stranca nemaju para, a stvar je u tome sto selektor mora biti neko ko ce se lako uklopiti u ovu nasu mahalu... kad mu neko kaze taj i taj mora dobiti poziv, da im se ne smije u facu i ne govori kako mu se niko ne moze mijesati u posao, nego da samo klima glavom... tanko je ovo sve, ko god dodje, cirkus se nastavlja... nadao sam se da ce Vaha biti tu, ali nije ni on carobnjak... ostaje problem u savezu kako god...
Slazem se sa svime sto si rekao, korijen svih problema je savez. Mada, mislim da i oni, kakvi god da su, vide da bi se sve moglo razjebat ako se stvari ne dovodu u normalu pa im je, barem zbog licnog interesa, u interesu da se dovede kakav-takav strucnjak. Mislili su da cemo se prosetat kroz kvalifikacije, pa ostavili Papeta i zajebali se naravno. On je u principu najvise njih zajebo na kraju, pa tek onda reprezentaciju i navijace BiH. Osilio se, poceo radit za sebe

, zavadio se sa svima.
Samo mi nije jasno sto se priziva Amar i sto se strahuje od Amara? Nema sanse da on dodje za selektora. Prvo svako ko ima sposobnost da njega procijeni, ovako kao osobu, moze shvatit da je ekscentrik, jos k tome poprilicno neambiciozan sto se trenerske karijere tice, koji je tu u Zelji i pokusava nesto da napravi. Kako i sta, o tome se moze na temi o Zeljeznicaru ili premier ligi BiH. Sad mrzili ga ili ne, navijali za Zelju ili Sarajevo, nebitno. To je tako. Ne znam sto je uopste u ovim kombinacijama za selektora, kad su sanse da to postane iste kolike su sanse da Zdravko Mamic postane sportski direktor Celika.