Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Itakoto
#476 Re: Selektor/Trener BiH
"Svog" Duska?! Bajevic je "njihov" kao i Barbarez. 
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#477 Re: Selektor/Trener BiH
Duško Srbine Bosna je uz tebe!
majko mila kakih sve gluposti neće ljudi napisati
Duško je Veležovac uber alles!
majko mila kakih sve gluposti neće ljudi napisati
Duško je Veležovac uber alles!
- sinuhe
#478 Re: Selektor/Trener BiH
Neka predloze selektora reprezentacije RS Zeljka Buvaca 
-
Itakoto
#479 Re: Selektor/Trener BiH
Oni nama odobre Duska za selektora a mi njima Zeljka za selektora RS. Hrvatima cemo dati da opet budu prvaci (ovaj put Siroki).
Vuk sit i sve ovce na broju.
-
Crvena Tifoza
#480 Re: Selektor/Trener BiH
Toliko o tome kako će nas preuzeti Vaha. Ovako se i Osim šepurio po Japanu, pravio Englez, išao za parama (razumijem ih potpuno). Neće Vaha vidjeti Bosne dok ne spadne na štap, pa će i on doći da 'proživi' ono malo što mu je ostalo. Zato se nadam da će Pape ostati kao selektor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
trougao
#481 Re: Selektor/Trener BiH
ocito da je Vaha puno prije dogovorio uslove sa Trabzonsporom, kao sto je ocito da nas savez vjeruje safetu ublehasu..Crvena Tifoza wrote:Toliko o tome kako će nas preuzeti Vaha. Ovako se i Osim šepurio po Japanu, pravio Englez, išao za parama (razumijem ih potpuno). Neće Vaha vidjeti Bosne dok ne spadne na štap, pa će i on doći da 'proživi' ono malo što mu je ostalo. Zato se nadam da će Pape ostati kao selektor.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#482 Re: Selektor/Trener BiH
Nije isto gledati okom obicnog navijaca i selektora ili igraca. Selektor/trener radi za lovu, ide tamo gdje je vise para. Isto tako igraci mlate masne pare. Patriotizam dodje usput.Crvena Tifoza wrote:Toliko o tome kako će nas preuzeti Vaha. Ovako se i Osim šepurio po Japanu, pravio Englez, išao za parama (razumijem ih potpuno). Neće Vaha vidjeti Bosne dok ne spadne na štap, pa će i on doći da 'proživi' ono malo što mu je ostalo. Zato se nadam da će Pape ostati kao selektor.
Vahid ako nas ikad bude vodio, naplatice cifru. I neka ce. Treba. To sto bi neko da se reprezentacija vodi dzabe zato sto se rodio u ovoj zemlji, to su vec bajke.
-
dječak sa šibicama
#483 Re: Selektor/Trener BiH
Najsmjesnije u cijeloj prici je to da je malo ko iz NS isao u Brazil, isli su Spahin brat i tako ti, menadzercici, i tako to.JoseMujica wrote:delegacija od 80 ljudi u Brazilu a nema ni kondicionog trenera ni psihologato izgleda samo portir iz NS nije išao, al jes garant neko njegovo djete
-
Crvena Tifoza
#484 Re: Selektor/Trener BiH
Naravno, potpuno ga podržavam u tome da uzme paru više kad je već u stanju. Nek obezbjedi egzistenciju ako treba i do desetog koljena jer je to možda i najvažnije u životu jednog čovjeka. Meni osobno je poražavajuća činjenica da nas nikad neće voditi Vaha, jer on već gazi šezdesete godine. Samim time ako nas je ikad trebao voditi to je sada, jer će i on za koji godinu u zasluženu penziju.
-
Itakoto
#485 Re: Selektor/Trener BiH
Ako ti je jasno i shvatljivo zasto se je odlucio za Trabzonspor a ne za reprezentaciju cemu onda jadikovanje i pisanje kako se pravi Englez i trci za parama? Napisi mi jedan dobar razlog zasto bi Vaha trebao preuzeti nas a ne bilo koga drugog? Patriotizam!? Ko je od toga (p)ostao sit?!
-
Crvena Tifoza
#486 Re: Selektor/Trener BiH
Možda zato jer je poslije ekskurzije u Dinamu dao izjavu kako nikada neće raditi više na ovim prostorima osim u BiH jer osjeća tu neku patriotsku dužnost.Itakoto wrote:Ako ti je jasno i shvatljivo zasto se je odlucio za Trabzonspor a ne za reprezentaciju cemu onda jadikovanje i pisanje kako se pravi Englez i trci za parama? Napisi mi jedan dobar razlog zasto bi Vaha trebao preuzeti nas a ne bilo koga drugog? Patriotizam!? Ko je od toga (p)ostao sit?!
- sinuhe
#487 Re: Selektor/Trener BiH
A ko bi prije preuzeo Trabzonspor nego reprezentaciju BiH? Cuj Trabzonspor 
-
Crvena Tifoza
#488 Re: Selektor/Trener BiH
Sad će doći neki sa argumentima da je to jako perspektivna ekipa.sinuhe wrote:A ko bi prije preuzeo Trabzonspor nego reprezentaciju BiH? Cuj Trabzonspor
- Kal El
#489 Re: Selektor/Trener BiH
Može vala i jedno i drugo...
-
Paul F.
#490 Re: Selektor/Trener BiH
Šta će nam. Mi imamo rakiju. Dvoje u jednom.Eborg wrote:Begic tvrdi da su nudjeni psiholog i kondicioni trener ali da je strucni stab ocijenio "da to nije potrebno".
- rajv0sa
#491 Re: Selektor/Trener BiH
Svako normalan.sinuhe wrote:A ko bi prije preuzeo Trabzonspor nego reprezentaciju BiH? Cuj Trabzonspor
-
x_lecter
#492 Re: Selektor/Trener BiH
Svako normalan ce preuzeti trabzon nego trecerezrednu repku .... moze on bit patriota ko alija al tri miliona su tri miliona
- sinuhe
#493 Re: Selektor/Trener BiH
Eto bas je Alzir bio neka ekipa kad ih je preuzeo. Nisu dali gola na tri, cetiri prvenstva 
Inace sve go profesionalac tamo u alzirskom i slonovskom savezu i Trabzonsporu. Daleko od Balkana valjda.
Inace sve go profesionalac tamo u alzirskom i slonovskom savezu i Trabzonsporu. Daleko od Balkana valjda.
-
dječak sa šibicama
#494 Re: Selektor/Trener BiH
Zasto sad napadi na Vahida, kad ni Osim nikada nije zelio voditi nijednu reprezentaciju sa nasih prostora.
Znaju ljudi kakva je to zajebancija, i u kakva se govna uvalis. Osim se jednom zajebo sa Jugoslavijom, Vahid sa Dinamom.
Znaju ljudi kakva je to zajebancija, i u kakva se govna uvalis. Osim se jednom zajebo sa Jugoslavijom, Vahid sa Dinamom.
- trcicu trceci
#495 Re: Selektor/Trener BiH
nego, imam ja jedno ozbiljno pitanje: odakle vam inspiracija?
- sinuhe
#496 Re: Selektor/Trener BiH
Trabzon je presmijesan. Te pare moze dobiti i u Alziru. Ali Trabzonspor 
-
solo2
#497 Re: Selektor/Trener BiH
Kao sto Pape vise nije dorastao ovoj reprezentaciji, tako ni ovaj savez nije dorastao Vahi.
Bajevic je navodno najbolji izbor - znam da ima iskustvo ali ne znam koliko je spreman da nametne disciplinu i izvuce maksimum iz ove generacije..
Bajevic je navodno najbolji izbor - znam da ima iskustvo ali ne znam koliko je spreman da nametne disciplinu i izvuce maksimum iz ove generacije..
-
Crvena Tifoza
#498 Re: Selektor/Trener BiH
Bajevuć bi otišao sa klupe nakon prvog pljuvanja publike i medija.solo2 wrote:Kao sto Pape vise nije dorastao ovoj reprezentaciji, tako ni ovaj savez nije dorastao Vahi.
-
solo2
#499 Re: Selektor/Trener BiH
Crvena Tifoza wrote:Bajevuć bi otišao sa klupe nakon prvog pljuvanja publike i medija.solo2 wrote:Kao sto Pape vise nije dorastao ovoj reprezentaciji, tako ni ovaj savez nije dorastao Vahi.
Onda super..
-
jefferson
#500 Re: Selektor/Trener BiH
Pusti te se ba entuzijazma.
Vaha je pametan covjek. Politicari ogulise kozu narodu u BiH, a taj isti narod jos porucuje: sta koza? Usput nas jebi bez vazelina!
i sad Vaha kriv sto se nece mjesati sa takvim govnima.
Ocito Vahi je vazna koza, a boga mi i zadnjica!
Vaha je pametan covjek. Politicari ogulise kozu narodu u BiH, a taj isti narod jos porucuje: sta koza? Usput nas jebi bez vazelina!
i sad Vaha kriv sto se nece mjesati sa takvim govnima.
Ocito Vahi je vazna koza, a boga mi i zadnjica!