Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4076 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Pa u Belgiji je pitar. Logicno. 
- ganjeta
#4077 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Sad mu vjerujemOpetja033 wrote:Aletic pitar?Radio Sarajevo wrote:Ako se meni obraćaš i dalje, lijepo je što si ubijeđen, ali Aletić je Pitar, koliko se moglo zaključiti iz njegovih bezveznih kolumni.ganjeta wrote:Aletiću da ti nisi u dijaspori u Fojnici?!
Sagni mi se zbog tog rječnika
A moja lokacija je ispod. Možda ti administracija može reći gdje sam.
Izvini za rječnik, nisam ništa loše mislio, "jebo te" je žargon.
Imaš li još šta reći?![]()
![]()
Kakve gluposti covjek nece procitati.
. Koliko se lik trudi da objasni da nije Aletić Nemoj se ljutiti ali taj pederski radio u tvom niku me asocira na Aletića. Od sad pa nadalje i ubuduće ti si za mene Aletić
- trcicu trceci
#4078 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Sergej Barbarez novi je selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine.
To je nezvanicno jos
To je nezvanicno jos
- Radio Sarajevo
#4079 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Meni su gejevi okej, a vidim po poljupcu da ni tebi nisu mrski. Odsad pa nadalje ti si za mene Gaynjeta.ganjeta wrote:Sad mu vjerujem. Koliko se lik trudi da objasni da nije Aletić
.
Nemoj se ljutiti ali taj pederski radio u tvom niku me asocira na Aletića. Od sad pa nadalje i ubuduće ti si za mene Aletić.
-
Itakoto
#4080 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Sto se caste
Gdje su kokice?
Gdje su kokice?
- mushkile chibira
#4081 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Ako bude tako imas od mene za mustuluk i halalim ono kad si mi bezbroj puta digao pritisak na temi o Papetutrcicu trceci wrote:Sergej Barbarez novi je selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine.
To je nezvanicno jos
-
Itakoto
#4082 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Ali je jos nezvanicno

- ganjeta
#4083 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Ničim izazvan počeo o geyevima pričati
Drago mi je zbog tebe da preferiraš oba tima daju gol
.
- trcicu trceci
#4084 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Tako sam cuo, da postoji saglasnost vecine da ga izglasaju, e sad vjeruj ako hoces boli me da izvinis ona stvar 
- Radio Sarajevo
#4085 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Prvi si se počeo ljubakati, pa ako hoćeš, naći ću ti jarana da ti sredi pasošGaynjeta wrote:Ničim izazvan počeo o geyevima pričatiDrago mi je zbog tebe da preferiraš oba tima daju gol
.
- ganjeta
#4086 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Nema potrebe za pasoš, ovdje sretno oženjen, sina imam, a i pos'o na državnim jaslama
. Tako da, idi trkom i složi mu ga
da mu oči
ispadnu....
Ništa danas od selektora, safunica se nastavlja...
Ništa danas od selektora, safunica se nastavlja...
-
FreakyStyley
#4087 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Ocekivano.
Službeno: BiH i dalje bez selektora
Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine definitivno danas neće dobiti novog selektora.
Satima su članovi Izvršnog odbora NSBiH raspravljali na današnjoj sjednici, a posljednja tačka dnevnog reda bio je izbor novog selektora.
Članove IO je Komisija zadužena za imenovanje selektora upoznala s kandidatima s kojima su se vodili razgovori proteklih petnaestak dana.
Na kraju je ipak odlučeno da se pričeka sa imenovanjem novog selektora, a na narednoj sjednici, koja će se održati do kraja godine, Izvršni odbor će izabrati nasljednika Safeta Sušića i čovjeka koji će pokušati da Zmajeve odvede na Evropsko prvenstvo u Francuskoj.
Nakon što se završni današnja sjednica, koja je još u toku, novinarima bi se trebalo reći više informacija, te im se saopštiti uža lista kandidata za novog selektora.
-
north
#4088 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Avaz piše da su samo trojica ušla u drugi krug..dakle nečiji favorit/i će otpasti...ako je to tačno što navode...
- Radio Sarajevo
#4089 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Ne bih, hvala, slično mi je kao i tebi, samo za daleko veće pareganjeta wrote:Nema potrebe za pasoš, ovdje sretno oženjen, sina imam, a i pos'o na državnim jaslama. Tako da, idi trkom i složi mu ga
da mu oči
ispadnu....
- Radio Sarajevo
#4090 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Amar, Okuka i Blažnorth wrote:Avaz piše da su samo trojica ušla u drugi krug..dakle nečiji favorit/i će otpasti...ako je to tačno što navode...
-
north
#4091 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Ne, nego: Faruk, Rajevac i Slišković (prognoza, nikako želja..)
-
palermo
#4092 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Radio Sarajevo wrote:Amar, Okuka i Blažnorth wrote:Avaz piše da su samo trojica ušla u drugi krug..dakle nečiji favorit/i će otpasti...ako je to tačno što navode...:D:D
ja mislim da je Rajevac ušao sigurno među ovu trojicu, onda Meša ili Hadžija, e sad je li Amar ili Barba.....to vam već ne bi znao reći
- Bosanski_kralj
#4093 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Barbarez ili Meša moji favoriti.
- EmiRem
#4094 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Izgleda da je izbor pao na Faruka..... Katastrofa.....
- AhmetShabo
#4095 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Nezvanicno, vratice Safeta. Niko od sadasnjih kandidata im se ne sivdja, pa ce dati Susicu da zavrsi zapoceto. Ali opet kazem nezvanicno jos uvijek.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#4096 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
neka bude ko bude al treba uspostaviti standarde da je neuspjeh selektora kojeg izaberu neuspjeh i IO-a i neka lete u paketu
-
Yahweh
- Location: See the shadow? Well, that's not anyone that you're expecting.
#4097 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
http://www.klix.ba/sport/nogomet/io-nsb ... /141211057
IO NSBiH bez odluke: Zmajevi danas nisu dobili novog selektora
IO NSBiH bez odluke: Zmajevi danas nisu dobili novog selektora
-
mali_balon
-
north
#4099 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
"Na sjednici je odlučeno da se u narednih nekoliko dana komisija dodatno konsultuje te da se u kratkom roku donese konačna odluka i izabere selektor. Danas se govorilo najviše o Sliškoviću, Baždareviću, Rajevcu, Štimcu, Osimu, Barbarezu i Hadžibegiću, koji su ušli u najuži izbor za selektora, dok su ostali od ranije poznati kandidati otpali.
Komisiji je naloženo da do sljedeće sjednice predloži samo dva kandidata. Sljedeća sjednica će biti zakazana za nekoliko dana".
Ali pazi ovo, ako je ovaj tekst dobro sročen, od 11 kandidata IO izbacio 4, i rekao komisiji koju čine 3 čovjeka da izaberu dvojicu od preostalih sedam gdje će oni na slijedećoj sjdnici izabarti jednog
...Znači Begić, beus, Kajtaz ima li ko još tu od te famozne komisije, imaju ovlaštenje da sami bez ikoga više izbace još petoricu i na narednoj sjednici dostave dva imena gdje se onda odlučuje...Meni ovo nema smisla
I meni smrdi da bi Faruk ovdje ipak na kraju trebao biti izlobiran da prođe...
Komisiji je naloženo da do sljedeće sjednice predloži samo dva kandidata. Sljedeća sjednica će biti zakazana za nekoliko dana".
Ali pazi ovo, ako je ovaj tekst dobro sročen, od 11 kandidata IO izbacio 4, i rekao komisiji koju čine 3 čovjeka da izaberu dvojicu od preostalih sedam gdje će oni na slijedećoj sjdnici izabarti jednog
I meni smrdi da bi Faruk ovdje ipak na kraju trebao biti izlobiran da prođe...
- wickerman
#4100 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Moze li neko odogovoriti na pitanje sta je problem sa Hadzibegicem, ocigledno nije trenerski uspjeh, jer su svi osim Cire bili hodajuci odron.