Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
SSemir

#3401 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by SSemir »

mO k3 wrote:
SSemir wrote:
cyprus wrote:Mourinho selektor - Klopp pomoćnik... Znam i da je ovo nerealno, ali po meni bi to bilo najbolje rješenje :mrgreen:
ma nece oni pristat na to
Problem nije sa Mourinho ,nego sa Kloppom ... on ce se malo trzati :mrgreen:
nemam ja nikakve informacije iz prve ruke sto se tice toga, ali poznavajuci njih dvojicu, znam da nece pristati :thumbup:
Charuga
Globalni moderator

#3402 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Charuga »

Tomahawk11 wrote:
Charuga wrote:Bezveze su se ispisale tolike stranice o nekakvim imenima i prijedlozima. Umjesto da ste slušali Velkoskog i samo čekali konačnu odluku ... 8-)
Zaboravih koga je on rekao da je sigurica? Amar Osim?!
Tako je on rekao, ja samo prenosim ... :)
JoseMujica wrote:I za Amara, kao i za Barbareza, izvolite gospodo uzmite U-21 pa da vidimo šta znate...a ako se pokažu neka po automatizmu preuzimaju A tim.
Kao i za Mešu, Hadžiju i još neke koji su se spominjali.
sumirprimus

#3403 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by sumirprimus »

mO k3 wrote:
SSemir wrote:
cyprus wrote:Mourinho selektor - Klopp pomoćnik... Znam i da je ovo nerealno, ali po meni bi to bilo najbolje rješenje :mrgreen:
ma nece oni pristat na to
Problem nije sa Mourinho ,nego sa Kloppom ... on ce se malo trzati :mrgreen:
meni bi klopp plaho fajn bio,mozemo li ga kaparisat?... :thumbup:
jazzer

#3404 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by jazzer »

Nista ni od Kloppa :(
EKSKLUZIVNO

Jurgen Klopp za AVAZ!

Najvazniji dio, da ne radim copy/paste suplje o Borusiji, Reusu, Bayernu i sl.

Kao kandidat za selektora reprezenatcije BiH spominje se i Vase ime..

Klopp: Vrlo rado - odgovara sjajni strucnjak. Reprezentacija BiH ima izvrsne igrace i zaista ne znam
kako ste dosli u situaciju da su kvalifikacije skoro pa izgubljene. Ekipa koja u svojim redovima ima
jednog Tinu Svena Susica, Avdiju Vrsajevica, Edina Viscu zasluzuje puno vise bodova na svom kontu
od sadasnjih dva. Ipak, trenutno sam cvrsto vezan za Borussiu tako da ne bih mogao biti ozbiljan kandidat.
:)
Mustang1

#3405 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Mustang1 »

A ja mislio ovdje ima i normalnih
zlajapravaraja

#3406 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by zlajapravaraja »

Lotar Mateus je najbolji i najjeftiniji Svabo kojeg mozemo dobiti, a covjek upravo trazi kvalitetnu reprezentaciju :thumbup:
Oni koji ga prate u Njemackoj ce vam to potvrditi. :thumbup:

Magath je svoje uspjehe postizao nehumanim metodama, i to apsolutno nije covjek za vodjenje jedne balkanske reprezentacije :roll:

Uostalom, neka pitaju Edina Dzeku za misljenje :zzzz:
nosara

#3407 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by nosara »

zlajapravaraja wrote:Lotar Mateus je najbolji i najjeftiniji Svabo kojeg mozemo dobiti
A svabica? Koja je, onako, najbolja, a najjeftinija? :-)
Muhamed Đakmić

#3408 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Muhamed Đakmić »

Samo su dva čovjeka realni kandidati za selektora, ostalo je sve prosipanje šuplje priče. Da, Velkoski je davno pomenuo jednog :D

Nikakvi Magathi, Vahe i Rajevci nisu ni blizu klupe, ni sad, ni od momenta kad je Sušić dobio nogu.
Edin H.

#3409 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Edin H. »

Dobro je da se i ova saga blizi kraju, konačno pozvan veliki Sergej na interview. Izdominirace Bakovica, Kajtaza i Pirica.
Radio Sarajevo

#3410 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Radio Sarajevo »

Image

:D :D :D
Muhamed Đakmić

#3411 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Muhamed Đakmić »

Sergej neće biti selektor, nemojte naivni biti :D
Radio Sarajevo

#3412 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Radio Sarajevo »

Edin H. wrote:Dobro je da se i ova saga blizi kraju, konačno pozvan veliki Sergej na interview. Izdominirace Bakovica, Kajtaza i Pirica.
Još kad mu vide CV, ima da se useru od sreće :D.
AcaLukas

#3413 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by AcaLukas »

Radio Sarajevo wrote:
Edin H. wrote:Dobro je da se i ova saga blizi kraju, konačno pozvan veliki Sergej na interview. Izdominirace Bakovica, Kajtaza i Pirica.
Pa bolje je prazan CV, nego CV kao u Safeta koji dokazuje da pojma nema.
Radio Sarajevo

#3414 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Radio Sarajevo »

AcaLukas wrote:
Radio Sarajevo wrote:
Pa bolje je prazan CV, nego CV kao u Safeta koji dokazuje da pojma nema.
Ali je još bolje uzeti nekoga za koga se zna da nešto i zna, i ko ima neke trofeje, titule...

P.S. Safet u CV-u sada ima Sjetsko prvenstvo i prvo mjesto u grupi gdje je bio u trećem šeširu.
Last edited by Radio Sarajevo on 05/12/2014 11:57, edited 1 time in total.
nosara

#3415 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by nosara »

Radio Sarajevo wrote:
Mozda zna neke trikove s kartama. Barba - novi Dinamo! :D
AcaLukas wrote: Pa bolje je prazan CV, nego CV kao u Safeta koji dokazuje da pojma nema.
Kako, pobogu...? Pa koliko je selektora u svijetu odvelo svoj tim na SP...?

Safetu se samo podrepilo mnogo sranja u kratkom periodu... Da imamo samo 2 boda vise, ove teme nebi ni bilo...
Edin H.

#3416 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Edin H. »

Muhamed Đakmić wrote:Sergej neće biti selektor, nemojte naivni biti :D
Stigla direktiva iz BHF-a.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#3417 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by JoseMujica »

zlajapravaraja wrote:Lotar Mateus je najbolji i najjeftiniji Svabo kojeg mozemo dobiti, a covjek upravo trazi kvalitetnu reprezentaciju :thumbup:
Oni koji ga prate u Njemackoj ce vam to potvrditi. :thumbup:

Magath je svoje uspjehe postizao nehumanim metodama, i to apsolutno nije covjek za vodjenje jedne balkanske reprezentacije :roll:

Uostalom, neka pitaju Edina Dzeku za misljenje :zzzz:

Balkan je ovo tako da zajebi humanizam...nama treba bič božiji a Felix je upravo to....da ga nije bilo pitanje je da li bi Džeko i Miske bili to što su
sumirprimus

#3418 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by sumirprimus »

Mustang1 wrote:A ja mislio ovdje ima i normalnih
pa kad se vec izbor novog selektora pretvorio u totalnu zajebanciju,vaj not?
ultima_palabra

#3419 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by ultima_palabra »

A hajd mi recite zašto nama treba neki tiranin, željezna disciplina u reprezentaciji i slično? Naši igrači su fini, odgojeni momci koji su davali sve za ekipu čak i kad je bilo vidljivo da je Pape izgubio kompas... nama samo treba neko ko će pozivati najbolje i postavljati ih na normalne pozicije u ekipi, i Safetu je išlo sasvim dobro dok se držao toga.

Bonus bi bilo taktičko znanje i volja da se bori za neodlučne igrače iz dijaspore... a to da će doći Magath i tjerati ih da trče uzbrdo tokom 5 dana priprema u Zenici, je smiješno u najmanju ruku.
sumirprimus

#3420 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by sumirprimus »

ultima_palabra wrote:A hajd mi recite zašto nama treba neki tiranin, željezna disciplina u reprezentaciji i slično? Naši igrači su fini, odgojeni momci koji su davali sve za ekipu čak i kad je bilo vidljivo da je Pape izgubio kompas... nama samo treba neko ko će pozivati najbolje i postavljati ih na normalne pozicije u ekipi, i Safetu je išlo sasvim dobro dok se držao toga.

Bonus bi bilo taktičko znanje i volja da se bori za neodlučne igrače iz dijaspore... a to da će doći Magath i tjerati ih da trče uzbrdo tokom 5 dana priprema u Zenici, je smiješno u najmanju ruku.
posljednja rijec,tapija,amen,fajront...
Tomahawk11
Globalni moderator

#3421 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Tomahawk11 »

ultima_palabra wrote:A hajd mi recite zašto nama treba neki tiranin, željezna disciplina u reprezentaciji i slično? Naši igrači su fini, odgojeni momci koji su davali sve za ekipu čak i kad je bilo vidljivo da je Pape izgubio kompas... nama samo treba neko ko će pozivati najbolje i postavljati ih na normalne pozicije u ekipi, i Safetu je išlo sasvim dobro dok se držao toga.

Upravo. Neki su selektora zamijenili sa trenerom. Valjda igraci iz klubova dolaze spremni, nece formu nabijati na okupljanju reprezentacije.
Pjanic15

#3422 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Pjanic15 »

Magath selektor, Barbarez pomoćnik, znaju njemački mogu se međusobno sporazumjevati, kao i sa skoro čitavom našom repkom također, obojica su igrali bitne uloge u bh. fudbalu, Magath iskovao legende poput Salihamidžića, Džeke i Misketa, a Barba najbolji kapiten kojeg smo ikada imali, međutim on ne može biti selektor jer nema nikakvog trenerskog iskustva, tako da može biti jedino pomoćnik. Magath će nas usmjeriti u taj njemački mentalitet, disciplinu i igru, bićemo prava mala njemačka kolonija. Ovo je jedina prihvatljiva opcija za neki novi nivo i napredak, Magath-Barbarez, sve ostale opcije su samo nastavak ovog trenutnog Papetovog nivoa.
Mustang1

#3423 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Mustang1 »

Dzaba spominjete Magathov nacin treninga i priprema kad ce on imati reprezentaciju na dvije sedmice u nekoliko mjeseci
Šibicar

#3424 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Šibicar »

To je to,ono što je najbitnije je da je častan i pošten,da ga igrači poštuju i da mu je uspjeh reprezentacije na prvcom mjestu.
Bosanski_kralj

#3425 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Bosanski_kralj »

Šibicar wrote:

To je to,ono što je najbitnije je da je častan i pošten,da ga igrači poštuju i da mu je uspjeh reprezentacije na prvcom mjestu.
I baš zbog svega navedenog Barbarez nije loš izbor.
Locked