nemam ja nikakve informacije iz prve ruke sto se tice toga, ali poznavajuci njih dvojicu, znam da nece pristatimO k3 wrote:Problem nije sa Mourinho ,nego sa Kloppom ... on ce se malo trzatiSSemir wrote:ma nece oni pristat na tocyprus wrote:Mourinho selektor - Klopp pomoćnik... Znam i da je ovo nerealno, ali po meni bi to bilo najbolje rješenje
Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
SSemir
#3401 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
- Charuga
- Globalni moderator
#3402 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Tako je on rekao, ja samo prenosim ...Tomahawk11 wrote:Zaboravih koga je on rekao da je sigurica? Amar Osim?!Charuga wrote:Bezveze su se ispisale tolike stranice o nekakvim imenima i prijedlozima. Umjesto da ste slušali Velkoskog i samo čekali konačnu odluku ...
Kao i za Mešu, Hadžiju i još neke koji su se spominjali.JoseMujica wrote:I za Amara, kao i za Barbareza, izvolite gospodo uzmite U-21 pa da vidimo šta znate...a ako se pokažu neka po automatizmu preuzimaju A tim.
-
sumirprimus
#3403 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
meni bi klopp plaho fajn bio,mozemo li ga kaparisat?...mO k3 wrote:Problem nije sa Mourinho ,nego sa Kloppom ... on ce se malo trzatiSSemir wrote:ma nece oni pristat na tocyprus wrote:Mourinho selektor - Klopp pomoćnik... Znam i da je ovo nerealno, ali po meni bi to bilo najbolje rješenje
- jazzer
#3404 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Nista ni od Kloppa

EKSKLUZIVNO
Jurgen Klopp za AVAZ!
Najvazniji dio, da ne radim copy/paste suplje o Borusiji, Reusu, Bayernu i sl.
Kao kandidat za selektora reprezenatcije BiH spominje se i Vase ime..
Klopp: Vrlo rado - odgovara sjajni strucnjak. Reprezentacija BiH ima izvrsne igrace i zaista ne znam
kako ste dosli u situaciju da su kvalifikacije skoro pa izgubljene. Ekipa koja u svojim redovima ima
jednog Tinu Svena Susica, Avdiju Vrsajevica, Edina Viscu zasluzuje puno vise bodova na svom kontu
od sadasnjih dva. Ipak, trenutno sam cvrsto vezan za Borussiu tako da ne bih mogao biti ozbiljan kandidat.
-
Mustang1
#3405 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
A ja mislio ovdje ima i normalnih
-
zlajapravaraja
#3406 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Lotar Mateus je najbolji i najjeftiniji Svabo kojeg mozemo dobiti, a covjek upravo trazi kvalitetnu reprezentaciju
Oni koji ga prate u Njemackoj ce vam to potvrditi.
Magath je svoje uspjehe postizao nehumanim metodama, i to apsolutno nije covjek za vodjenje jedne balkanske reprezentacije
Uostalom, neka pitaju Edina Dzeku za misljenje
Oni koji ga prate u Njemackoj ce vam to potvrditi.
Magath je svoje uspjehe postizao nehumanim metodama, i to apsolutno nije covjek za vodjenje jedne balkanske reprezentacije
- nosara
#3407 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
A svabica? Koja je, onako, najbolja, a najjeftinija?zlajapravaraja wrote:Lotar Mateus je najbolji i najjeftiniji Svabo kojeg mozemo dobiti
- Muhamed Đakmić
#3408 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Samo su dva čovjeka realni kandidati za selektora, ostalo je sve prosipanje šuplje priče. Da, Velkoski je davno pomenuo jednog
Nikakvi Magathi, Vahe i Rajevci nisu ni blizu klupe, ni sad, ni od momenta kad je Sušić dobio nogu.
Nikakvi Magathi, Vahe i Rajevci nisu ni blizu klupe, ni sad, ni od momenta kad je Sušić dobio nogu.
- Edin H.
#3409 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Dobro je da se i ova saga blizi kraju, konačno pozvan veliki Sergej na interview. Izdominirace Bakovica, Kajtaza i Pirica.
- Radio Sarajevo
- Muhamed Đakmić
#3411 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Sergej neće biti selektor, nemojte naivni biti 
- Radio Sarajevo
#3412 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Još kad mu vide CV, ima da se useru od srećeEdin H. wrote:Dobro je da se i ova saga blizi kraju, konačno pozvan veliki Sergej na interview. Izdominirace Bakovica, Kajtaza i Pirica.
- AcaLukas
#3413 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Pa bolje je prazan CV, nego CV kao u Safeta koji dokazuje da pojma nema.Radio Sarajevo wrote:Još kad mu vide CV, ima da se useru od srećeEdin H. wrote:Dobro je da se i ova saga blizi kraju, konačno pozvan veliki Sergej na interview. Izdominirace Bakovica, Kajtaza i Pirica..
- Radio Sarajevo
#3414 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Ali je još bolje uzeti nekoga za koga se zna da nešto i zna, i ko ima neke trofeje, titule...AcaLukas wrote:Pa bolje je prazan CV, nego CV kao u Safeta koji dokazuje da pojma nema.Radio Sarajevo wrote:Još kad mu vide CV, ima da se useru od srećeEdin H. wrote:Dobro je da se i ova saga blizi kraju, konačno pozvan veliki Sergej na interview. Izdominirace Bakovica, Kajtaza i Pirica..
P.S. Safet u CV-u sada ima Sjetsko prvenstvo i prvo mjesto u grupi gdje je bio u trećem šeširu.
Last edited by Radio Sarajevo on 05/12/2014 11:57, edited 1 time in total.
- nosara
#3415 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Mozda zna neke trikove s kartama. Barba - novi Dinamo!Radio Sarajevo wrote:Još kad mu vide CV, ima da se useru od srećeEdin H. wrote:Dobro je da se i ova saga blizi kraju, konačno pozvan veliki Sergej na interview. Izdominirace Bakovica, Kajtaza i Pirica..
Kako, pobogu...? Pa koliko je selektora u svijetu odvelo svoj tim na SP...?AcaLukas wrote: Pa bolje je prazan CV, nego CV kao u Safeta koji dokazuje da pojma nema.
Safetu se samo podrepilo mnogo sranja u kratkom periodu... Da imamo samo 2 boda vise, ove teme nebi ni bilo...
- Edin H.
#3416 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Stigla direktiva iz BHF-a.Muhamed Đakmić wrote:Sergej neće biti selektor, nemojte naivni biti
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#3417 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
zlajapravaraja wrote:Lotar Mateus je najbolji i najjeftiniji Svabo kojeg mozemo dobiti, a covjek upravo trazi kvalitetnu reprezentaciju![]()
Oni koji ga prate u Njemackoj ce vam to potvrditi.![]()
Magath je svoje uspjehe postizao nehumanim metodama, i to apsolutno nije covjek za vodjenje jedne balkanske reprezentacije![]()
Balkan je ovo tako da zajebi humanizam...nama treba bič božiji a Felix je upravo to....da ga nije bilo pitanje je da li bi Džeko i Miske bili to što su
-
sumirprimus
#3418 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
pa kad se vec izbor novog selektora pretvorio u totalnu zajebanciju,vaj not?Mustang1 wrote:A ja mislio ovdje ima i normalnih
- ultima_palabra
#3419 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
A hajd mi recite zašto nama treba neki tiranin, željezna disciplina u reprezentaciji i slično? Naši igrači su fini, odgojeni momci koji su davali sve za ekipu čak i kad je bilo vidljivo da je Pape izgubio kompas... nama samo treba neko ko će pozivati najbolje i postavljati ih na normalne pozicije u ekipi, i Safetu je išlo sasvim dobro dok se držao toga.
Bonus bi bilo taktičko znanje i volja da se bori za neodlučne igrače iz dijaspore... a to da će doći Magath i tjerati ih da trče uzbrdo tokom 5 dana priprema u Zenici, je smiješno u najmanju ruku.
Bonus bi bilo taktičko znanje i volja da se bori za neodlučne igrače iz dijaspore... a to da će doći Magath i tjerati ih da trče uzbrdo tokom 5 dana priprema u Zenici, je smiješno u najmanju ruku.
-
sumirprimus
#3420 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
posljednja rijec,tapija,amen,fajront...ultima_palabra wrote:A hajd mi recite zašto nama treba neki tiranin, željezna disciplina u reprezentaciji i slično? Naši igrači su fini, odgojeni momci koji su davali sve za ekipu čak i kad je bilo vidljivo da je Pape izgubio kompas... nama samo treba neko ko će pozivati najbolje i postavljati ih na normalne pozicije u ekipi, i Safetu je išlo sasvim dobro dok se držao toga.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3421 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Upravo. Neki su selektora zamijenili sa trenerom. Valjda igraci iz klubova dolaze spremni, nece formu nabijati na okupljanju reprezentacije.ultima_palabra wrote:A hajd mi recite zašto nama treba neki tiranin, željezna disciplina u reprezentaciji i slično? Naši igrači su fini, odgojeni momci koji su davali sve za ekipu čak i kad je bilo vidljivo da je Pape izgubio kompas... nama samo treba neko ko će pozivati najbolje i postavljati ih na normalne pozicije u ekipi, i Safetu je išlo sasvim dobro dok se držao toga.
-
Pjanic15
#3422 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Magath selektor, Barbarez pomoćnik, znaju njemački mogu se međusobno sporazumjevati, kao i sa skoro čitavom našom repkom također, obojica su igrali bitne uloge u bh. fudbalu, Magath iskovao legende poput Salihamidžića, Džeke i Misketa, a Barba najbolji kapiten kojeg smo ikada imali, međutim on ne može biti selektor jer nema nikakvog trenerskog iskustva, tako da može biti jedino pomoćnik. Magath će nas usmjeriti u taj njemački mentalitet, disciplinu i igru, bićemo prava mala njemačka kolonija. Ovo je jedina prihvatljiva opcija za neki novi nivo i napredak, Magath-Barbarez, sve ostale opcije su samo nastavak ovog trenutnog Papetovog nivoa.
-
Mustang1
#3423 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Dzaba spominjete Magathov nacin treninga i priprema kad ce on imati reprezentaciju na dvije sedmice u nekoliko mjeseci
- Šibicar
#3424 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
To je to,ono što je najbitnije je da je častan i pošten,da ga igrači poštuju i da mu je uspjeh reprezentacije na prvcom mjestu.ultima_palabra wrote:A hajd mi recite zašto nama treba neki tiranin, željezna disciplina u reprezentaciji i slično? Naši igrači su fini, odgojeni momci koji su davali sve za ekipu čak i kad je bilo vidljivo da je Pape izgubio kompas... nama samo treba neko ko će pozivati najbolje i postavljati ih na normalne pozicije u ekipi, i Safetu je išlo sasvim dobro dok se držao toga.
- Bosanski_kralj
#3425 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
I baš zbog svega navedenog Barbarez nije loš izbor.Šibicar wrote:To je to,ono što je najbitnije je da je častan i pošten,da ga igrači poštuju i da mu je uspjeh reprezentacije na prvcom mjestu.ultima_palabra wrote:A hajd mi recite zašto nama treba neki tiranin, željezna disciplina u reprezentaciji i slično? Naši igrači su fini, odgojeni momci koji su davali sve za ekipu čak i kad je bilo vidljivo da je Pape izgubio kompas... nama samo treba neko ko će pozivati najbolje i postavljati ih na normalne pozicije u ekipi, i Safetu je išlo sasvim dobro dok se držao toga.