Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
todd_smith
#3376 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Faruk je korak unazad.
Nista od EPa. Nije kao da sam se nadao poslije Izraela, ali eto.
Idemo od imena do imena, a ne od trenera do trenera. Jebo ti ovaj fudbal i Savez vise.
Nista od EPa. Nije kao da sam se nadao poslije Izraela, ali eto.
Idemo od imena do imena, a ne od trenera do trenera. Jebo ti ovaj fudbal i Savez vise.
-
todd_smith
#3377 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
pa jesu u neku ruku, jer su "nasi" zapravo "svoji" i obicne PICKETINE koje vise zanima vlasiti dzep nego drzava ili patriotizam ili bilo sta drugoLSD wrote:a šta sad to znaci?? to kao RS-ovci presudan faktor kod određivanja selektora
Last edited by todd_smith on 05/12/2014 00:25, edited 1 time in total.
- emigrazione
#3378 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Ma ovdje nema nista ubjedljivo, svi su onu tu negdje...Mesa i Hadzija ko od iste majke rodjeni, samo sto je meni ovaj prvi nekako drazi jer mu je prvi put, ako su ostali mogli da prave redaljku na ovoj reprezentaciji neka vala i Mesa uzjase, pa da konacno zavrsimo sa tom pricom i tim nekakvim legendamaHadzibegic je ubjedljivo, ubjedljivo najgore rjesenje, ali cini mi se da ima jak lobi.
Hadziju mrzim jer je ljigavac, ne bi taj kurcem mrdnuo za Sarajevo,a iz usta ga ne vadi, fuj
-
LSD
#3379 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
ma zapravo boli me q hoce li biti Faruk ili Meša, nek ih izaberu i nek se ofiraju kroz kvalifikacije, ha ja
bitno je samo da Amar ne bude selektor
iz više razloga
bitno je samo da Amar ne bude selektor
- emigrazione
#3380 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Neka uzme mladu, nista mu ne bi falilo...svakako u zadnje vrijeme uziva raditi sa djecom, a ako se pokaze bujrum brate sljedeci mandat njegov, ha jabitno je samo da Amar ne bude selektoriz 100 razloga
-
LSD
#3381 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
emigrazione wrote:Neka uzme mladu, nista mu ne bi falilo...svakako u zadnje vrijeme uziva raditi sa djecom, a ako se pokaze bujrom brate sljedeci mandat njegov, ha jabitno je samo da Amar ne bude selektoriz 100 razloga
a mladu nek preuzme Kodro ili Ušćuplić, ha ja
-
zrakomlat
#3382 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
cyprus wrote:Mourinho selektor - Klopp pomoćnik... Znam i da je ovo nerealno, ali po meni bi to bilo najbolje rješenje
- Baltazar_khan
#3383 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
kodro je trenutno zauzet projektom stvaranja evropskog sarajeva. ne treba mu opet avantura zvana ns bih.
-
__Phoenix__
#3384 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Kojekakvi odbori i skupštine saveza su uvijek birale podobne i nagodne a ne kvalitetne, ne mogu ja zamjeriti Hadžiji ništa iako znamo svi realne njegove domete...
- emigrazione
#3385 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Nema on sta zavrsiti, vozovi prosli sad moze samo mirno da ceka da mu nesto padne s neba...poso je dobar a parali, kad moze Malkocevic moze vala i on, djeca su mu svakako postala specijalnost
-
LSD
#3386 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Neka dovedu Hadžiju, da iskoristi ostatak kvalifikacija za podmlađivanje i osvježenje tima__Phoenix__ wrote:Kojekakvi odbori i skupštine saveza su uvijek birale podobne i nagodne a ne kvalitetne, ne mogu ja zamjeriti Hadžiji ništa iako znamo svi realne njegove domete...
Nije ni Faruk neki strucnjak, ali bar bi nešto krenulo prema pozitivnom....uglavnom - koga god da dovedu, ne može biti gori od Sušića.
- Maharadza
#3387 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Ovo važi u svim sferama ovog nam bijednog društva i države, pa je logično da će tako biti i u savezu! Isto važi i za ovo "ulizivanje" šumadiji kroz glas u izboru selektora, a koji su veći dušmani po repku i državu nego IKO van BiH! Znaš ti nas, *ebo ti nas!__Phoenix__ wrote:Kojekakvi odbori i skupštine saveza su uvijek birale podobne i nagodne a ne kvalitetne, ne mogu ja zamjeriti Hadžiji ništa iako znamo svi realne njegove domete...
-
Paul F.
#3388 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Sid Vicious je postao basista Sex Pistolsa jer se dobro tuče. Nakon toga su Sex Pistolsi doživjeli planetarnu slavu. Tako da je sve moguće...A_A_AKCIJA wrote:Ima licencu i to je to. Našu, iz NSBiH. Plan do sada nisam vidio. I to je nagađanje. Poštovanje ima, ali kao igrač. Barbarez mi je jedan od najdražih fudbalera, ali to nije nikakva garancija za ovaj posao. Dapače, šanse su da završi ko Pape, popljuvan. Stvarno ne bih volio da vidim taj scenario.Ima trenersku licensu, ima postovanje i igraca i navijaca, ima kariznu, vjeru u sebe, ima plan. Ali nema iskustvo vodjenja treninga pjetlica HSV-a ili FK Viteza, majku mu.
Treba ga uvesti u NS, ai kao selektora, nikako.
Možda je čovjek stvarno u pravu.
-
SSemir
#3389 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
ma nece oni pristat na tocyprus wrote:Mourinho selektor - Klopp pomoćnik... Znam i da je ovo nerealno, ali po meni bi to bilo najbolje rješenje
- kakotakonikako
#3390 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
suska se suska. rs je za rajevca a federalni dio saveza za amara. bice gusto. mozda nadju kompromis u nekom trecem, hadzija ili mesa.
- Charuga
- Globalni moderator
#3391 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Bezveze su se ispisale tolike stranice o nekakvim imenima i prijedlozima. Umjesto da ste slušali Velkoskog i samo čekali konačnu odluku ... 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3392 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Nemoj biti siguran. To su nas prije Susica vodili sve sami strucnjaci i krema fudbala i super nam bilo? Vjeruj da se i sad moze desiti da bude neko gori i od Susica.LSD wrote:Neka dovedu Hadžiju, da iskoristi ostatak kvalifikacija za podmlađivanje i osvježenje tima__Phoenix__ wrote:Kojekakvi odbori i skupštine saveza su uvijek birale podobne i nagodne a ne kvalitetne, ne mogu ja zamjeriti Hadžiji ništa iako znamo svi realne njegove domete...što da ne
...eto neka to bude neki cilj...nikakav imperativ plasmana mu postavljati, jer samo budala može ocekivati plasam na Euro poslije ukopa/sahrane/dženaze koju nam je priredio Safet
![]()
Nije ni Faruk neki strucnjak, ali bar bi nešto krenulo prema pozitivnom....uglavnom - koga god da dovedu, ne može biti gori od Sušića.
Susic je bio i top i down, sto se tesko moze za ostale reci. Ostali su vecinom bili down.
Nek zaposle covjeka koji ce raditi.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3393 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Zaboravih koga je on rekao da je sigurica? Amar Osim?!Charuga wrote:Bezveze su se ispisale tolike stranice o nekakvim imenima i prijedlozima. Umjesto da ste slušali Velkoskog i samo čekali konačnu odluku ...
-
Ali_G
#3394 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
al je interesantno da je vecina odlicno upucena i da imaju sigurne informacije da ce svaki od 5 kandidata biti selektor 
- OldMayor
#3395 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Ja sam za kakvog stranca, najbolji bi bio Magath...poznaje nas mentalitet, a sigurno je i pitu jeo.
da probamo i tu varijantu.

da probamo i tu varijantu.

- Kemal Malovčić
#3396 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Amar Osim. Da pozovne Dupevca i Duljovića. 
- mO k3
#3397 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Amar?? Osim?? .... dajte ljudiTomahawk11 wrote:Zaboravih koga je on rekao da je sigurica? Amar Osim?!Charuga wrote:Bezveze su se ispisale tolike stranice o nekakvim imenima i prijedlozima. Umjesto da ste slušali Velkoskog i samo čekali konačnu odluku ...
- mO k3
#3398 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Problem nije sa Mourinho ,nego sa Kloppom ... on ce se malo trzatiSSemir wrote:ma nece oni pristat na tocyprus wrote:Mourinho selektor - Klopp pomoćnik... Znam i da je ovo nerealno, ali po meni bi to bilo najbolje rješenje
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#3399 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
emigrazione wrote:Neka uzme mladu, nista mu ne bi falilo...svakako u zadnje vrijeme uziva raditi sa djecom, a ako se pokaze bujrum brate sljedeci mandat njegov, ha jabitno je samo da Amar ne bude selektoriz 100 razloga
Amar se pokazao kao odličan trener al u okvirima BiH i ako bi imali samo opciju da za A tim tražimo samo treenra iz BiH ja bih prvi rekao Amar....no govorimo o A timu i takmičenju koje nije naša liga krtičnjaka.
I za Amara, kao i za Barbareza, izvolite gospodo uzmite U-21 pa da vidimo šta znate...a ako se pokažu neka po automatizmu preuzimaju A tim.
- nosara
#3400 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Simpaticni mali hrcki iz lavora...JoseMujica wrote:emigrazione wrote:Neka uzme mladu, nista mu ne bi falilo...svakako u zadnje vrijeme uziva raditi sa djecom, a ako se pokaze bujrum brate sljedeci mandat njegov, ha jabitno je samo da Amar ne bude selektoriz 100 razloga
ovo bi bilo veoma korektno
Amar se pokazao kao odličan trener al u okvirima BiH i ako bi imali samo opciju da za A tim tražimo samo treenra iz BiH ja bih prvi rekao Amar....no govorimo o A timu i takmičenju koje nije naša liga krtičnjaka.
I za Amara, kao i za Barbareza, izvolite gospodo uzmite U-21 pa da vidimo šta znate...a ako se pokažu neka po automatizmu preuzimaju A tim.