Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Baltazar_khan
#3076 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
slobodno otvorite temu "Faruk Hadžibegić, selektor BiH"
amar osim nema šansi kraj njega, jedino mu može biti pomoćnik. faruk je vodio klubove iz lige petice, dok je ovaj preko štele i babe dobio posao u japanu. svako ko misli da treba amar da vodi repku je dušman reprezentacije, ne želi joj dobro. od željezničara je napravio DJL, šta bi tek od reprezentacije uradio? doveo bi coce, štile, are, kare 
-
Ras Al Ghul
#3077 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Samo nešto da se dešavatodd_smith wrote:prodji me se, smaras na kvadrat, svaki put kada post napises to je cisto da pokrenes mrznju neku ili neku zavist da potenciras ili sa jedne ili sa druge strane, vozdra ba
- Altsa
#3078 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
pa normalno kad je hadzija za njega magath. nije mi jasna uopste prica i ko uopste spominje masnog kao selektoraBaltazar_khan wrote:slobodno otvorite temu "Faruk Hadžibegić, selektor BiH"amar osim nema šansi kraj njega, jedino mu može biti pomoćnik. faruk je vodio klubove iz lige petice, dok je ovaj preko štele i babe dobio posao u japanu. svako ko misli da treba amar da vodi repku je dušman reprezentacije, ne želi joj dobro. od željezničara je napravio DJL, šta bi tek od reprezentacije uradio? doveo bi coce, štile, are, kare
-
lakilaka
#3079 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
ovi bordo i plavi pokvare svaku temu. misle da se oko njih sve vrti. a varaju se. selektor nece biti ni bivsi bordo a ni plavi.

-
palermo
#3080 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Koji smor od teme ovo postade..........
- Altsa
#3081 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Nije istina. ja sam za Mesu a on je zna se od cijeg plemena 
-
north
#3082 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Meša prije Hadžibegića definitivno...tako da @Ras, prebroj nas dobro prije nego što dovedeš sve u kontekst kako svi imaju protiv tvog kluba kada se pomene bilo koje ime za selektora...Dakle, od svih kandidata najprije bih Meši dao priliku, iako da se odmah razumijemo nije to nikakva pljačka, samo je manje lošiji od konkurenata...Doduše, ima i taj Rajevac koji ima ponajbolji CV od konkurenata, ali opet bih prije Mešu...Sad ću još ispasti nacionalista
Znači:
1. Meša
2. Rajevac
3. Faruk
4. Amar
5. Slišković
Mada mi se čini da sam ovu tabelu već jednom postavljao, ili nisam

Znači:
1. Meša
2. Rajevac
3. Faruk
4. Amar
5. Slišković
Mada mi se čini da sam ovu tabelu već jednom postavljao, ili nisam
-
Ras Al Ghul
#3083 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Ja ovdje samo uživamnorth wrote:Meša prije Hadžibegića definitivno...tako da @Ras, prebroj nas dobro prije nego što dovedeš sve u kontekst kako svi imaju protiv tvog kluba kada se pomene bilo koje ime za selektora...Dakle, od svih kandidata najprije bih Meši dao priliku, iako da se odmah razumijemo nije to nikakva pljačka, samo je manje lošiji od konkurenata...Doduše, ima i taj Rajevac koji ima ponajbolji CV od konkurenata, ali opet bih prije Mešu...Sad ću još ispasti nacionalista![]()
Znači:
1. Meša
2. Rajevac
3. Faruk
4. Amar
5. Slišković
Mada mi se čini da sam ovu tabelu već jednom postavljao, ili nisam![]()
- jeza u ledja
#3084 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Identicno razmisljamo.north wrote:Meša prije Hadžibegića definitivno...tako da @Ras, prebroj nas dobro prije nego što dovedeš sve u kontekst kako svi imaju protiv tvog kluba kada se pomene bilo koje ime za selektora...Dakle, od svih kandidata najprije bih Meši dao priliku, iako da se odmah razumijemo nije to nikakva pljačka, samo je manje lošiji od konkurenata...Doduše, ima i taj Rajevac koji ima ponajbolji CV od konkurenata, ali opet bih prije Mešu...Sad ću još ispasti nacionalista![]()
Znači:
1. Meša
2. Rajevac
3. Faruk
4. Amar
5. Slišković
Mada mi se čini da sam ovu tabelu već jednom postavljao, ili nisam![]()
Samo sto, opet, nijedan od ovih me ne odusevljava.
-
todd_smith
#3085 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Jedno je zajebavati, drugo je non stop isti bubanj udarati, razguli baRas Al Ghul wrote:Samo nešto da se dešavatodd_smith wrote:prodji me se, smaras na kvadrat, svaki put kada post napises to je cisto da pokrenes mrznju neku ili neku zavist da potenciras ili sa jedne ili sa druge strane, vozdra ba
-
Ras Al Ghul
#3086 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Kad mi ti zabraniš hoću, a do tada 
- Baltazar_khan
#3087 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Code: Select all
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/17723/potraga_za_selektorom_santini_predao_aplikaciju_dolazi_na_preogovore_krajem_sedmice.html-
RtrnOfSalisbury
#3088 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
rajevac. prvi nastup ce imat u banjaluki protiv punog sastava barcelone.
jbmt, hocel dozvolit igracima da prouce stogod za dobru srecu ? bice tu tehnicikije problema al samo da dobijemo barcelonu
jbmt, hocel dozvolit igracima da prouce stogod za dobru srecu ? bice tu tehnicikije problema al samo da dobijemo barcelonu
- Dino Djurbuzovic
#3089 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Amar Osim je novi selektor, cestitam. Znate da vas Dino ne grijesi sa informacijama.
- SkyLimit
#3090 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Iako i sam ne bih želio Barbareza za selektora ako će mu to biti prvo trenersko iskustvo, mislim da bi bilo zanimljivo za promjenu vidjeti ponašanje naših igrača kad znaju da iza selektora stoje navijači. Za prethodnog selektora su i sami znali da je veliki broj navijača se okrenulo protiv njega, pa su to koristili i svoje loše partije u javnosti npr. otvoreno opravdavali time da ih je on stavljao na neprirodne pozicije, i kad to jeste i kad nije bilo tako. Barbareza navijači ludo vole, nema tog aktuelnog reprezentativca koji bi dobio podršku javnosti u slučaju nekog sukoba sa Barbarezom, i igrači to dobro znaju.
- Radio Sarajevo
#3091 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Ja ga ne volim ništa više od Glavaša, Bolića i ekipe... I ne vidim po čemu je to on zaslužio više od Bolića da bude tako neprikosnoven, kad je Bolić mnogo više dao za reprezentaciju. Svaka čast Barbarezu kao igraču, ali kako rekoh ranije, Glavaš od njega ima više iskustva, a takođe je bio dobar igrač.SkyLimit wrote:Iako i sam ne bih želio Barbareza za selektora ako će mu to biti prvo trenersko iskustvo, mislim da bi bilo zanimljivo za promjenu vidjeti ponašanje naših igrača kad znaju da iza selektora stoje navijači. Za prethodnog selektora su i sami znali da je veliki broj navijača se okrenulo protiv njega, pa su to koristili i svoje loše partije u javnosti npr. otvoreno opravdavali time da ih je on stavljao na neprirodne pozicije, i kad to jeste i kad nije bilo tako. Barbareza navijači ludo vole, nema tog aktuelnog reprezentativca koji bi dobio podršku javnosti u slučaju nekog sukoba sa Barbarezom, i igrači to dobro znaju.
-
palermo
#3092 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Radio Sarajevo wrote:Ja ga ne volim ništa više od Glavaša, Bolića i ekipe... I ne vidim po čemu je to on zaslužio više od Bolića da bude tako neprikosnoven, kad je Bolić mnogo više dao za reprezentaciju. Svaka čast Barbarezu kao igraču, ali kako rekoh ranije, Glavaš od njega ima više iskustva, a takođe je bio dobar igrač.SkyLimit wrote:Iako i sam ne bih želio Barbareza za selektora ako će mu to biti prvo trenersko iskustvo, mislim da bi bilo zanimljivo za promjenu vidjeti ponašanje naših igrača kad znaju da iza selektora stoje navijači. Za prethodnog selektora su i sami znali da je veliki broj navijača se okrenulo protiv njega, pa su to koristili i svoje loše partije u javnosti npr. otvoreno opravdavali time da ih je on stavljao na neprirodne pozicije, i kad to jeste i kad nije bilo tako. Barbareza navijači ludo vole, nema tog aktuelnog reprezentativca koji bi dobio podršku javnosti u slučaju nekog sukoba sa Barbarezom, i igrači to dobro znaju.
Drago mi je što se Barba javio. Ako ništa da se zna da hoće.
- SkyLimit
#3093 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Radio Sarajevo wrote: Ja ga ne volim ništa više od Glavaša, Bolića i ekipe... I ne vidim po čemu je to on zaslužio više od Bolića da bude tako neprikosnoven, kad je Bolić mnogo više dao za reprezentaciju. Svaka čast Barbarezu kao igraču, ali kako rekoh ranije, Glavaš od njega ima više iskustva, a takođe je bio dobar igrač.
Bojim se da si ti pojedinačan slučaj, pola navijača BiH se Glavaša ne bi ni sjećalo da svako malo ne gostuje u nekoj emisiji, a Barbarez je mnogima najdraži odmah poslije roditelja, supruge i djece
https://www.youtube.com/watch?v=6-FyaUoSN14
-
RtrnOfSalisbury
#3094 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
jedan poraz, jedna blamaza cemu smo skloni, jedna stativa i promasaj i ode sva podrska u tripm. sta je uopce podrska: izgubis: nek si izgubio imas nasu podrsku, zovnes tinu da igra: nek si ga zovno imas nasu podrsku, ne odes na ep: nek nisi otiso imas nasu podrsku; ne odes na sp: nek nisi otiso imas nasu podrsku ... mescini dok i ako pobjedjujes imas i podrsku, u suprotnom sve uz podrsku te salju tamo nedje ...
- emigrazione
#3095 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Majkemi ti su zajebo i Voynichev rukopis 
-
RtrnOfSalisbury
#3096 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
... ma jebo rukopis ako imas podrsku
- Bosanski_kralj
#3097 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
barbareza za selektora.

- emigrazione
#3098 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Za pomocnika svakako, Mesa i Sergej pa to bi ludilo bilo

-
RtrnOfSalisbury
#3099 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
... a podrsku bi dijelili na pola 
- Point.
#3100 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Konacno se oglasio i Barba. Izabro bih njega, nebi se ni mislio. Ibisevic je rekao da je sada potreban selektor ne na dugorocne staze, vec neko ko ce napraviti taj pozitivni sok na igrace, koji moze uticati na igrace odmah. Vjerujem da vecina reprezentativaca misli tako. Ko bi bolje to odradio, nego Barba himself i sama njegova pojava, sa strucnim saradnicima bilo bi to ko bombona. Istovremeno bi se rijesili ove dosadne, malogradjanske diskusije Mesa manijak zeljo pitar Hadzija Amar. Dojadili ste i Bogu i narodu.