Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
channel10
#2551 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Navodno za sportsport.ba izjavio da definitvno nije kandidat za selektora.
Ako je tako, ja bih mu dozivotno zabranio bilo kakvo kandidovanje za selektrora ove zemlje . Imao je priliku, potrefilo se da nama treba selektor, potrefilo se da je on slobodan i nece. Vozdra ba za sva vremena i jebi nekoga drugog....
Ako je tako, ja bih mu dozivotno zabranio bilo kakvo kandidovanje za selektrora ove zemlje . Imao je priliku, potrefilo se da nama treba selektor, potrefilo se da je on slobodan i nece. Vozdra ba za sva vremena i jebi nekoga drugog....
- OldMayor
#2552 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
ss.ba"Ja nisam kandidat za selektora Bosne i Hercegovine. To je moj kratak komentar na sve, i ne bih želio više pričati o tome. Za mene je to završena priča", rekao je Halilhodžić.
- SkyLimit
#2553 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
On danima ponavlja da nije kandidat, a u suštini i nije, on se nije prijavio na konkurs. Jesu oni to već održali onaj sastanak planiran za danas? Bojim se trenutka kad mu treba objasniti da treba birati pomoćnika između Tulića i Nikića, ako ga tad uspiju spriječiti da samo ne ustane i ode, ima šanse.
- Point.
#2554 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Jebe malo i ovaj Vaha. Sta koji qurac vise hoce?
-
channel10
#2555 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Otkud ba vama ideja da ce njemu iz NSBIH-a dati za uslov da mu oni biraju pomocnike ??????????????
Kanite se mahalskih prica. Ako covjek odustane, odustao je jer ne zeli biti selektor. Ako ne zeli sad, nece onda nikada. Ne bih ga vise nikad nista upitao u vezi nase repke. Zavrsio bi on za sva vremena sa nasom repkom.
Kanite se mahalskih prica. Ako covjek odustane, odustao je jer ne zeli biti selektor. Ako ne zeli sad, nece onda nikada. Ne bih ga vise nikad nista upitao u vezi nase repke. Zavrsio bi on za sva vremena sa nasom repkom.
- Grean
#2556 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Treba uzeti Rajevca dok ga Egipat nije pokupio a Halilhodzicu ostaviti Egipat, on je i tamo u konkurenciji navodno.
- SkyLimit
#2557 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
channel10 wrote:Otkud ba vama ideja da ce njemu iz NSBIH-a dati za uslov da mu oni biraju pomocnike ??????????????
Mahalska priča da se stručni štab bira po principu 1 Bošnjak, 1 Srbin i 1 Hrvat, i to Savez ih bira, a ne selektor? Nije to mahalska priča, već ustaljena praksa Saveza, koju je skoro potvrdio i Baković u gostovanju u nekoj emisiji, gledaoc koji se javio ga je baš pitao o tome.
- OldMayor
#2558 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Nadam se samo da Vaha ima neki bas valjan razlog da nas ne preuzima.
Jer ako nas sad ne preuzme, a poslije toga odmah pokupi neku drugu repku ili klub, onda jbg...
Jer ako nas sad ne preuzme, a poslije toga odmah pokupi neku drugu repku ili klub, onda jbg...
- It_is_a_Leclerc
#2559 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Eto. Valjda će sad prestati smaranje sa ovim Vahom. K'o da je Pep Guardiola lično.
- stakasa
#2560 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Ko sto nas je preuzeo bio Ivica Osim u naponu snage...OldMayor wrote:Nadam se samo da Vaha ima neki bas valjan razlog da nas ne preuzima.![]()
-
channel10
#2561 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
SkyLimit wrote:channel10 wrote:Otkud ba vama ideja da ce njemu iz NSBIH-a dati za uslov da mu oni biraju pomocnike ??????????????
Mahalska priča da se stručni štab bira po principu 1 Bošnjak, 1 Srbin i 1 Hrvat, i to Savez ih bira, a ne selektor? Nije to mahalska priča, već ustaljena praksa Saveza, koju je skoro potvrdio i Baković u gostovanju u nekoj emisiji, gledaoc koji se javio ga je baš pitao o tome.
Izvini, ali sta ce biti ako Magath ili bilo koji drugi stranac preuzmu repku ? Hoce li i tada biti predstavnici konstitutivnih naroda kao pomocnici? Dvojica, trojica, gdje su Sejdo i Fincek ? Pusite glupe i idiotske price. Ako dingospo odbije, treba mu zabraniti da vise ikad u usta uzme reprezentaciju BIH-a.
Last edited by channel10 on 29/11/2014 13:06, edited 1 time in total.
- OldMayor
#2562 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Druze, ova situacija sada i ona kad je Ivica mogao doci da bude selektor se NE MOZE POREDITI, a znas dobro zasto.stakasa wrote:Ko sto nas je preuzeo bio Ivica Osim u naponu snage...OldMayor wrote:Nadam se samo da Vaha ima neki bas valjan razlog da nas ne preuzima.![]()
I kako mozes ista reci tom covjeku, koji je bolestan dosao da nas cupa iz govana i izvadio nas je.
-
komandant mark
#2563 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Idealno bi bilo Magath selektor, Barbarez pomoćnik.
- phillie
#2564 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Ma kakav Magath, kakvi stranci? To je samo suplja....channel10 wrote:SkyLimit wrote:channel10 wrote:Otkud ba vama ideja da ce njemu iz NSBIH-a dati za uslov da mu oni biraju pomocnike ??????????????
Izvini, ali sta ce biti ako Magath ili bilo koji drugi stranac preuzmu repku ? Hoce li i tada biti predstavnici konstitutivnih naroda kao pomocnici? Dvojica, trojica, gdje su Sejdo i Fincek ? Pusite glupe i idiotske price. Ako dingospo odbije, treba mu zabraniti da vise ikad u usta uzme reprezentaciju BIH-a.
- Edin H.
#2565 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
More komotno, ali obrnutokomandant mark wrote:Idealno bi bilo Magath selektor, Barbarez pomoćnik.
-
channel10
#2566 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Znam phillie, ali eto cisto onako da vidimo kako se oni uklapaju u te mahalske suplje oko pomocnika.
- Dionysios
#2567 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Postoji li ikakva izjava Magata da je u kombinaciji uopste? Meni se cini da je neko bezveze bubnuo njegovo ime kao kandidata, i da su se svi priljepili uz to..
- emigrazione
#2568 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Ja htjedoh isto to napisati i napraviti komparaciju, ali ne mogu da se prepirem sa LSD carugom i ostalim, rizikujem i ban i zdravljestakasa wrote:Ko sto nas je preuzeo bio Ivica Osim u naponu snage...OldMayor wrote:Nadam se samo da Vaha ima neki bas valjan razlog da nas ne preuzima.![]()
Ti ljudi totalno drugacije gledaju na fudbal, nije to lokalni mozak gdje svijet ima samo dvije boje. Ko je normalan mogao zamjeriti Ivici sto ga onomad nije ni privlacila nasa reprezentacija, nikada nije jasno rekao svoje razloge, ali svi smo znali o cemu se radi. Isti slucaj je sa Vahom, to su karakterni ljudi koje ne zele da se zamjere bilo kome, isto tako nece da ga bagra jebe u mozak i prije ce to isto toj bagri sasuti u lice nego da im nabacuje voleje preko medija...
- Bosanski_kralj
#2569 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Vahid "tisuća" Halilhodžić nek ti je sretno.
Ništa najbolje da Meša bude selektor i Barbarez pomoćnik.
Ništa najbolje da Meša bude selektor i Barbarez pomoćnik.
- OldMayor
#2570 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Pa ljudi dragi je li vi kontate da ova situacija sada i ona od prije 10-12 godina nisu ni priblizne?emigrazione wrote:Ja htjedoh isto to napisati i napraviti komparaciju, ali ne mogu da se prepirem sa LSD carugom i ostalim, rizikujem i ban i zdravljestakasa wrote: Ko sto nas je preuzeo bio Ivica Osim u naponu snage...![]()
Ti ljudi totalno drugacije gledaju na fudbal, nije to lokalni mozak gdje svijet ima samo dvije boje. Ko je normalan mogao zamjeriti Ivici sto ga onomad nije ni privlacila nasa reprezentacija, nikada nije jasno rekao svoje razloge, ali svi smo znali o cemu se radi. Isti slucaj je sa Vahom, to su karakterni ljudi koje ne zele da se zamjere bilo kome, isto tako nece da ga bagra jebe u mozak i prije ce to isto toj bagri sasuti u lice nego da im nabacuje voleje preko medija...
Uostalom Ivica je sad dosao tu i ufatio se u kostac sa problemima, kad je bilo najgore i kad se prelamalo. Zasto Vaha to ne ponovi. Pa jebmu ko ce onda popraviti stanje? Ne mozes bjezati konstatno od problema, nece se sami rijesiti.
Malo je glupo i licemjerno reci, necu ja imate te i te probleme, rjesavajte to i onda to ostaviti istim tim ljudima koji su tu decenijama, da nastave unistavati.
To mi nikad nece bit jasno kod ljudi koji su napustili ovu zemlju. Ko ono ne mogu ja tu, takvo je stanje, pa brate dodji jebemu i pokazi nam kako treba. Donesi nam to sto si naucio po dijaspori, donesi kapital i primjeni to ovdje. Naucio si nesto gore od politicara, pa dodji ovdje osnuj stranku i daj da vidimo to na djelu.
Jok, oni cekaju da dodje ovdje neki melek sta li i sve to popravi, pa oni da dodju na gotovo. E jebiga koji cete nam onda tad qrac?
- OldMayor
#2571 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Ma covjek nema aganzman, a eto voli nase fudbalere, vjerovatno ima nekog kontakta tu... Ako Vaha nece, ja bih volio da nas uzme Felix.Dionysios wrote:Postoji li ikakva izjava Magata da je u kombinaciji uopste? Meni se cini da je neko bezveze bubnuo njegovo ime kao kandidata, i da su se svi priljepili uz to..
-
Ras Al Ghul
#2572 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Vaha pederu!
- Grean
#2573 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Realno Bazdarevic i Rajevac bi trebalo da imaju najvece sanse.
Jeste da brine sto Srbiji Rajevac nije nikad pao na pamet a njihov je ali realno covjek je imao uspjeha i njegova Gana je igrala super fudbal dok im je bio selektor. Bazdareviceve ekipe nikad nisam gledao pa ne znam kakav je strateg ali iz Francuske je pa valjda ide na tehniku i posjed lopte sto bi bilo pozitivno.
Magath mi je jedan od najlosijih izbora za ekipu kakvu mi imamo.
Jeste da brine sto Srbiji Rajevac nije nikad pao na pamet a njihov je ali realno covjek je imao uspjeha i njegova Gana je igrala super fudbal dok im je bio selektor. Bazdareviceve ekipe nikad nisam gledao pa ne znam kakav je strateg ali iz Francuske je pa valjda ide na tehniku i posjed lopte sto bi bilo pozitivno.
Magath mi je jedan od najlosijih izbora za ekipu kakvu mi imamo.
- Romanista 101%
#2574 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Vaha je ovim potezom srozao svoju reputaciju u BiH. Bolje mu je bilo da nije nikako dolazio niti isao na sastanke. Jako glup potez.
- amortizer
#2575 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Smrad.
Tako je i buraza nagovorio da zrtvuje svoj ukarijeru i ostane uz bolesnog oca, a onda mu od miliona daje mrvice.
Guzice bi dao za pare, smrad.
Tako je i buraza nagovorio da zrtvuje svoj ukarijeru i ostane uz bolesnog oca, a onda mu od miliona daje mrvice.
Guzice bi dao za pare, smrad.