Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- House
- emigrazione
#2077 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Zato sto mu je babo Ivica OsimButmiran wrote:Znam da će se komšije sad upaliti garant ali ja evo danima ne mogu da svarim otkud Amar Osim u užem izboru kandidata za novog selektora?
- House
#2078 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Zamislite Magath selektor
kako bi posložio repku
- BHF_Manijak
#2079 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Otkud pola onih smijesnih imena? Sto je Amar vise smijesan od Mese ili Hadzibegica? Meni iskreno u isti kos. Ali je veca valjda sminka ako treniras francuske drugoligase ili te nema na mapi po 3-4 godine...Butmiran wrote:Znam da će se komšije sad upaliti garant ali ja evo danima ne mogu da svarim otkud Amar Osim u užem izboru kandidata za novog selektora?
Uostalom i sam Safet je imao smijesnu trenersku karijeru prije dolaska na kormilo reprezentacije, ali na osnovu njegove igracke karijere, to se presutilo.
- Butmiran
#2080 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Ne bih volio ni Mešu ni Hadžiju ali opet mi ne idu u isti koš Baždarević i Hadžibegić sa Amarom.BHF_Manijak wrote:Otkud pola onih smijesnih imena? Sto je Amar vise smijesan od Mese ili Hadzibegica? Meni iskreno u isti kos. Ali je veca valjda sminka ako treniras francuske drugoligase ili te nema na mapi po 3-4 godine...Butmiran wrote:Znam da će se komšije sad upaliti garant ali ja evo danima ne mogu da svarim otkud Amar Osim u užem izboru kandidata za novog selektora?
Uostalom i sam Safet je imao smijesnu trenersku karijeru prije dolaska na kormilo reprezentacije, ali na osnovu njegove igracke karijere, to se presutilo.
- BHF_Manijak
#2081 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Meni idu radi kurvaluka! Ne volim gmazove, a obojica mi bas odlicno odgovaraju toj kategoriji.
Nisam ni za ovu varijantu nekih stranaca, koji ce te oguliti do kosti, a upitan je rezultat.
U zadnje vrijeme Magath gdje god bio, zajeb'o je! Kosta pun qrac love, autoritet jeste, ali dzaba kad ga pola ekipe ne konta, zato i nisam pretjerano za te strance na mjestu selektora.
Tacno je da ce imati ko prevesti instrukcije, ali opet nije to to, k'o kad ti neki Bosjo jebe majku na treningu.
Nisam ni za ovu varijantu nekih stranaca, koji ce te oguliti do kosti, a upitan je rezultat.
U zadnje vrijeme Magath gdje god bio, zajeb'o je! Kosta pun qrac love, autoritet jeste, ali dzaba kad ga pola ekipe ne konta, zato i nisam pretjerano za te strance na mjestu selektora.
Tacno je da ce imati ko prevesti instrukcije, ali opet nije to to, k'o kad ti neki Bosjo jebe majku na treningu.
-
zlajapravaraja
#2082 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
House wrote:Zamislite Magath selektorkako bi posložio repku
Ne bi taj nista poslozio, samo bi sve razjebao, kao i nekoliko posljednjih klubova koje je trenirao. Feliks je totalno prolupao (bezbeli Alchajmer)
Prije bih uzeo Lotara Mateusa, koji cak ima i iskustvo vodjenja jedne reprezentacije (Madjarska) ili balkanskog sportskog kolektiva (Partizan), a pored znanja koje po mom misljenju sigurno zna, a koje mu se u Njemackoj cesto osporava, je i veliki emotivac, koji bi sigurno znao prodrmati ekipu.
1. Vaha
2. Mateus
.
.
.
...svi ostali
-
condy
#2083 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Niko nam ne valja osim Vahe 
- Lakat Jebić
#2084 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
pozivam sve koji u mateusu vide pozitivno rijesenje da se izjasne
dodje mi ko lakmus papir za foe listu
dodje mi ko lakmus papir za foe listu
- jethro
#2085 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Nekadašnji belgijski fudbaler Enzo Scifo želi biti selektor BiH
Enzo Scifo (48), jedan od najboljih belgijskih fudbalera svih vremena poslao je kandidaturu za selektora fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.
...
Enzo Scifo (48), jedan od najboljih belgijskih fudbalera svih vremena poslao je kandidaturu za selektora fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.
...
- jeza u ledja
- Zeljoooo
#2087 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Ni ja, vjeruj mi.Butmiran wrote:Znam da će se komšije sad upaliti garant ali ja evo danima ne mogu da svarim otkud Amar Osim u užem izboru kandidata za novog selektora?
-
todd_smith
#2088 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Pa sa obzirom da nam je ekipa puna stranaca, trener stranac bi bio taman.
-
Paul F.
#2089 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
U redu ali kako će sa savezom komunicirati ? Ili da Slavica prevodi...todd_smith wrote:Pa sa obzirom da nam je ekipa puna stranaca, trener stranac bi bio taman.
- Dr. Kuca
#2090 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Ako postoji promil sanse za Maghata, odma dovest. Cuj matheus ispred felixa. Pustit ga neka radi, ne sumnjam da ce on posloziti. Svakako je dosta "njemaca" kod nas, ni to nije problem. 
-
Crvena Tifoza
#2091 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Pa neki dan je bio tekst kad su pitali nekog od reprezentativaca (sve mi se čini Pjanić) ako je istina da igrači komuniciraju na pripremama na stranim jezicima, i ovaj to potvrdio.Paul F. wrote:U redu ali kako će sa savezom komunicirati ? Ili da Slavica prevodi...todd_smith wrote:Pa sa obzirom da nam je ekipa puna stranaca, trener stranac bi bio taman.
-
Crvena Tifoza
#2092 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
I ako je istina da je Vaha rekao kako mu statut Saveza smeta i politika u državi, a Felixu ne smeta.Dr. Kuca wrote:Ako postoji promil sanse za Maghata, odma dovest. Cuj matheus ispred felixa. Pustit ga neka radi, ne sumnjam da ce on posloziti. Svakako je dosta "njemaca" kod nas, ni to nije problem.
Na kraju, Borče ima najsigurniji posao u državi.
-
todd_smith
#2093 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
ma ko ih jebePaul F. wrote:U redu ali kako će sa savezom komunicirati ? Ili da Slavica prevodi...todd_smith wrote:Pa sa obzirom da nam je ekipa puna stranaca, trener stranac bi bio taman.
- stakasa
#2094 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Jos nek se Valderama prijavi... I Cvijetin Blagojevicjethro wrote:Nekadašnji belgijski fudbaler Enzo Scifo želi biti selektor BiH![]()
...
- MOSALJOZE
#2095 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Ja kad sam to čuo samo sam se nasmijao.Ivica je nakon Portugala i ostanka Papeta,rekao kako bi Amar vjerovatno bio selektor,pa valjda je to bio neki argument,za trpanje Amara u ovu priču.Butmiran wrote:Znam da će se komšije sad upaliti garant ali ja evo danima ne mogu da svarim otkud Amar Osim u užem izboru kandidata za novog selektora?
Ako neće Vaha,idemo FELIXEEEEEEEEEEEEEEEEE
- House
#2096 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
zlajapravaraja wrote:House wrote:Zamislite Magath selektorkako bi posložio repku
Ne bi taj nista poslozio, samo bi sve razjebao, kao i nekoliko posljednjih klubova koje je trenirao. Feliks je totalno prolupao (bezbeli Alchajmer), i nadam se da se klix zajebava kada ga spominje kao kandidata
![]()
Prije bih uzeo Lotara Mateusa, koji cak ima i iskustvo vodjenja jedne reprezentacije (Madjarska) ili balkanskog sportskog kolektiva (Partizan), a pored znanja koje po mom misljenju sigurno zna, a koje mu se u Njemackoj cesto osporava, je i veliki emotivac, koji bi sigurno znao prodrmati ekipu.
1. Vaha
2. Mateus
.
.
.
...svi ostali
Mateus
Vaha ili Magath
-
Iker C
#2097 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Zato što je najtrofejniji trener od svih kandidata koji su u užem izboru.Butmiran wrote:Znam da će se komšije sad upaliti garant ali ja evo danima ne mogu da svarim otkud Amar Osim u užem izboru kandidata za novog selektora?
-
SSemir
#2098 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
jest, ali ako se vodimo onom: bolje biti prvi u selu nego drugi u gradu!Iker C wrote:Zato što je najtrofejniji trener od svih kandidata koji su u užem izboru.Butmiran wrote:Znam da će se komšije sad upaliti garant ali ja evo danima ne mogu da svarim otkud Amar Osim u užem izboru kandidata za novog selektora?
mislis da svi ovi kandidati ne bi mogli osvajati trofeje u jednoj od najgorih liga u europi, tj u bosni?
i zaboravio si cinjenicu da je nivo na kojem se takmici reprezentacija svjetlosnim godinama od nivoa bh lige, tako da je ovaj "drugi u gradu" ipak pozeljniji od onog koji osvaja trofeje u amaterskoj ligi. jer iskustvo iz vrhunskog nogometa, igranja protiv vrhunskih ekipa je ipak dragocjenjije od taktickog nadmudrivanja protiv obarske, travnika, zvijezde i sl.
- Butmiran
#2099 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Ima sigurno negdje po svijetu trenera i sa po 20-tak trofeja, mogli smo kakvog iz Kambodže npr. naći ako ima tamo takav? Jbg, najtrofejniji bi bio od svih.Iker C wrote:Zato što je najtrofejniji trener od svih kandidata koji su u užem izboru.Butmiran wrote:Znam da će se komšije sad upaliti garant ali ja evo danima ne mogu da svarim otkud Amar Osim u užem izboru kandidata za novog selektora?
Slažem se u potpunosti za obojicu, zato ih ne mirišem uopšte. Poštujem ih kao legende dva najveća bh. kluba i to je to.BHF_Manijak wrote:Meni idu radi kurvaluka! Ne volim gmazove, a obojica mi bas odlicno odgovaraju toj kategoriji.
I ja sam tako reagovao naprvu al' kako dani odmiču vidim i dalje tu a malo slabije sam na internetu ovih dana pa mi ništa nije jasno.MOSALJOZE wrote:Ja kad sam to čuo samo sam se nasmijao.Ivica je nakon Portugala i ostanka Papeta,rekao kako bi Amar vjerovatno bio selektor,pa valjda je to bio neki argument,za trpanje Amara u ovu priču.Butmiran wrote:Znam da će se komšije sad upaliti garant ali ja evo danima ne mogu da svarim otkud Amar Osim u užem izboru kandidata za novog selektora?
Ako neće Vaha,idemo FELIXEEEEEEEEEEEEEEEEE
- and
#2100 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
pa ako nekog hoćeš da proguraš,najbolji potez ti je staviti amara kao konkurenta.