Od Srpskih fudbalskih bardova samo Milovan Djoric dolazi u obzirradostan dan wrote:dovedite ba pižona...
Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- skenderija04
#1176 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
-
Korisničkoime
#1177 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Jbt momak kako tebe kompleksi pucaju koji ti je vrag trolas temu na temi Susic si makar bio sektas to je ko malo bolje od ovog trolanja sada.leškarenje wrote:AMAR OSIM,ima fakinluk,ima trofeje,odgovara ovim u savezu kao i Susic jer voli sve sto vole mladi,mlad,ima dobrog ucitelja....volio bih vidjeti jedno takvo osvjezenje na klupi i mimo ove zabokrecine od lige...da vidimo dokle moze ,gdje je granica....
AMAR AMAR OSIM OSIM
Jbt te i Zeljo i Sarajevo moj prijedlog buduci selektor ne smije biti iz Sarajeva niti imati bilo kakvu vezu sa klubovima iz SA
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#1178 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Mesa je Rinus Michels za Safeta.
- and
#1179 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
ozbiljna je temaleškarenje wrote:Decko,rekao si svoje misljenje....ovo iznad je moje misljenje....sta ti nije jasno ?Korisničkoime wrote:Jbt momak kako tebe kompleksi pucaju koji ti je vrag trolas temu na temi Susic si makar bio sektas to je ko malo bolje od ovog trolanja sada.leškarenje wrote:AMAR OSIM,ima fakinluk,ima trofeje,odgovara ovim u savezu kao i Susic jer voli sve sto vole mladi,mlad,ima dobrog ucitelja....volio bih vidjeti jedno takvo osvjezenje na klupi i mimo ove zabokrecine od lige...da vidimo dokle moze ,gdje je granica....
AMAR AMAR OSIM OSIM
Jbt te i Zeljo i Sarajevo moj prijedlog buduci selektor ne smije biti iz Sarajeva niti imati bilo kakvu vezu sa klubovima iz SA
- cvrčak_na_hedonizmu
#1180 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Čuj elementarna nepogoda. Pa ljudi su lijepo pisali da je Safet od Pariza gospodin čovjek, čovjek sa manirima, poštenjačina, opravdavali njegove, inkognito, posjete raznoraznim igračimaArtest wrote: Safet Susic je ispustio najmanje 4-5 igraca koji su danas mogli biti na spisku 18 pozvanih. A posljedice selektorovanja ove elementarne nepogode, osjeticemo tek za par godina. Kako se mislimo plasirat u Rusiju ako budemo u trecem sesiru?
Šalu na stranu, ovo što si napisao je velikiiiiii problem, al džaba, tokmaci to ne kontaju. Ta on ima nekome ići na noge. Otmar i Del Boske mogu, al mi nećemo nikoga da molimo. Mudre Bošnje, ono naše standardno.
MIšljenje je kao i šupak, svako ga ima, ali sam prilično siguran u tvom slučaju da si šupak hibrid koji ima mišljenjemiš iz državne firme wrote: Decko,rekao si svoje misljenje....ovo iznad je moje misljenje....sta ti nije jasno ?
- and
#1181 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
traži se selektor,a ne kerovođaleškarenje wrote:I ja sam ozbiljan
-
vazna
#1182 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Samo jedan brko ima vecu glavu od ove dvojice koje si ti spomenuo, pa je mozda ipak bolje da on pokusa. A svakako ima dosta iskustva sa mutnim radnjama pa mu tako i situacija u nogometnom savezu ne bi bila strana.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Husref Musemić. Jedini se čini dovoljno pametan da naslijedi Safeta. Imati onoliku glavu i onakvu trenersku karijeru mogu samo navijači i ljubitelji boje truHle višnje. Sve uspješnik do uspješnikaDa im daš givikt, pokvarili bi ga levati.
- soccerfan88
#1183 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Evo emisija na FTV o repki. Hadzibegic ceka ko zapeta puska

-
svi u napad
#1184 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Postoje 4 opcije po meni i Savez treba da odluci za jednu od njih. Prva je Milutinovic selektor a neko od nasih bivsih asova pomocnik. Milutinovic ima znanje (5 razlicitih drzava odveo na WM), veze (sto je vrlo bitno za ove kvale) i pored motivacije ima i ime koje ce svi igraci respektovati. Sa njim idemo na EM gotovo sigurno jer on ima dobitnicki mentalitet i formulu za uspjeh. Uz njega bi se neko od bivsih asova (tu mislim prije svega na Bracu zbog profesionalizma i igranja u velikim klubovima gdje je imao sansu da uci od velikih trenera, pa tek onda na Bolu i Sergeja) naucio zanatu i preuzeo repku poslije njega. Ovaj pomocnik bi imao ujedno zadatak da vrbuje mlade talente sirom Evrope za nasu repku. Druga opcija je Vaha, sigurno najbolji trener koji bi unio disciplinu i red i koji bi znao rijesiti probleme sa "zvijezdama". Vaha bi bio rjesenje za 4 godine koji bi nas sigurno odveo u Rusiju jer bi napravio momcad po svojim zeljama. Sto se tice odlaska na EM pod Vahom tu su sanse fifti fifti. To kazem jer Vaha bi nesto sigurno promjenio i nisam siguran kako bi ekipa reagovala na tu promjenu. Kod nas uvijek imas nekoga ko ti radi iza ledja i o glavi. Drugi problem je sto bi svi mislili da sa Vahom idemo 100% u France a nekad se zadesi da ekipa ima los dan (ne daj boze). Ako dodje Vaha pustiti ga da radi i ne izazivati
ga jer ce odmah sam otici. Treca opcija je Prosinecki koji je mlad ambiciozan trener i koji bi bio dugorocnije rjesenje (najmanje 4 godine). Momak bi sigurno podmladio ekipu i dobili bi na kvaliteti igre. Vjerovatno bi s njim otisli na WM a EM ne bi trebao biti imperativ jer dolazi na nasukani brod a on je jos uvijek mlad trener koji zasluzuje sansu. Uz njega svakako staviti nekog od nasih bivsih asova za pomocnika kako bi poslije Rusije isti preuzeo repku. Cetvrta opcija je Bajevic koji bi svojim iskustvom i statusom vjerovatno uspio napraviti nesto od ovih kvalifikacija. Obzirom na godine ne znam da li bi izdrzao 4 godine ali EM i kval za WM sigurno bi odradio posteno jer je Princ gospodin i ne bi se dao (kao ni Vaha) zajebavati od ovih mufljuza iz Saveza. Eto sve sam im napisao sad samo nek izaberu nekog od ovih predlozenih i idemo u France a i u Rusiju abd
PS- Faruk, Mesa, Sergej i Amar su cista zajebancija i samo 10% bolji od Amidze.
PS- Faruk, Mesa, Sergej i Amar su cista zajebancija i samo 10% bolji od Amidze.
- cvrčak_na_hedonizmu
#1185 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Dino "Fening" Selimović ? On nije trener koliko znam, jest da se pravda navijačima na Sjeveru i da voli da varijantiše, al to ga ne čini trenerom. Još malo da nadođe pa onda možemo pričati.vazna wrote:Samo jedan brko ima vecu glavu od ove dvojice koje si ti spomenuo, pa je mozda ipak bolje da on pokusa. A svakako ima dosta iskustva sa mutnim radnjama pa mu tako i situacija u nogometnom savezu ne bi bila strana.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Husref Musemić. Jedini se čini dovoljno pametan da naslijedi Safeta. Imati onoliku glavu i onakvu trenersku karijeru mogu samo navijači i ljubitelji boje truHle višnje. Sve uspješnik do uspješnikaDa im daš givikt, pokvarili bi ga levati.
- MOSALJOZE
#1186 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Ponavljam svoj prijedlog
Dino HVALOSPJEVKA Djurbuzović
Dino HVALOSPJEVKA Djurbuzović
-
radostan dan
#1187 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
može i on...pa da budemo ravnopravni u eventualnom susretu...skenderija04 wrote:Od Srpskih fudbalskih bardova samo Milovan Djoric dolazi u obzirradostan dan wrote:dovedite ba pižona...![]()
![]()
![]()
čuj đukić...
-
vazna
#1188 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Opet nisi pogodio, Dino nema brkove. Sinoc sam napisao da Amara treba postaviti za selektora i da se nekako pokusa u nogometni savez ubaciti i njegov glavni logisticar svih titula gospodin Zujo. Jedino sto treba uraditi je dobro definisati vrijeme godisnjih odmora i mislim da cemo daleko dogurati.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Dino "Fening" Selimović ? On nije trener koliko znam, jest da se pravda navijačima na Sjeveru i da voli da varijantiše, al to ga ne čini trenerom. Još malo da nadođe pa onda možemo pričati.vazna wrote:Samo jedan brko ima vecu glavu od ove dvojice koje si ti spomenuo, pa je mozda ipak bolje da on pokusa. A svakako ima dosta iskustva sa mutnim radnjama pa mu tako i situacija u nogometnom savezu ne bi bila strana.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Husref Musemić. Jedini se čini dovoljno pametan da naslijedi Safeta. Imati onoliku glavu i onakvu trenersku karijeru mogu samo navijači i ljubitelji boje truHle višnje. Sve uspješnik do uspješnikaDa im daš givikt, pokvarili bi ga levati.
- Artest
#1189 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Zasto nasi mediji ne kritikuju Savez? Malo sam bio vrijedan, na primjeru gorespominjanih placenika:

Gledali ste Artestrews.

Gledali ste Artestrews.
-
Korisničkoime
#1190 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Znaci lupaju ko konji cuj ne moze Safet zvati momke iz Ceske lige koji su tek dali jedan gol pa jebem ti mater Alispahicu cime se ti konje retardirani bavis jebo te Susic tamo gdje mu se i sad uvlacis. Boze dragi smiluj nam se pored ovakvih bezkicmenjaka poltrona uvlakusa dobro uopste mozemo skupiti 11 igraca da imamo repku.soccerfan88 wrote:Evo emisija na FTV o repki. Hadzibegic ceka ko zapeta puska![]()
![]()
Nek jede govna Hadzibegic
- Logovan
#1191 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Hoće li biti snimak emisije?soccerfan88 wrote:Evo emisija na FTV o repki. Hadzibegic ceka ko zapeta puska![]()
![]()
- cvrčak_na_hedonizmu
#1192 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Izvini, ali ima toliku glavu da ostalo nisam ni primjetio. Ima li uši, zube, kosu ?vazna wrote: Opet nisi pogodio, Dino nema brkove. Sinoc sam napisao da Amara treba postaviti za selektora i da se nekako pokusa u nogometni savez ubaciti i njegov glavni logisticar svih titula gospodin Zujo. Jedino sto treba uraditi je dobro definisati vrijeme godisnjih odmora i mislim da cemo daleko dogurati.
Dobro je ba pitari, isto glupani branili Safeta, većina koja je to radila ispala retardirana, a sada se okreće priča i spinuje o Amaru ( koji nije za selektora A tima da se ne lažemo ).
Priča je o selektoru A tima, one ekipe koju je jedan levat od Pariza sa tupim pogledom sjebo tako da je uspio da uzme 2 boda iz 4 utakmice, a pritom klepi milion.
- p206
#1193 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Hadžibegić je već bio i bio je među najgorim koji je ikad sjeo na našu klupu. Lik mi se uopšte ne čini bistar.
Od svih spominjanih imena on je najgori izbor. Amar je npr. za njega izmislio trenerski posao.
Od svih spominjanih imena on je najgori izbor. Amar je npr. za njega izmislio trenerski posao.
-
Korisničkoime
#1194 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Znaci lupaju ko konji cuj ne moze Safet zvati momke iz Ceske lige koji su tek dali jedan gol pa jebem ti mater Alispahicu cime se ti konje retardirani bavis jebo te Susic tamo gdje mu se i sad uvlacis. Boze dragi smiluj nam se pored ovakvih bezkicmenjaka poltrona uvlakusa dobro uopste mozemo skupiti 11 igraca da imamo repku.soccerfan88 wrote:Evo emisija na FTV o repki. Hadzibegic ceka ko zapeta puska![]()
![]()
Nek jede govna Hadzibegic
- BHF_Manijak
#1195 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Ma nije emisija, bilo gostoavnje u sklopu Dnevnika 3.Logovan wrote:Hoće li biti snimak emisije?soccerfan88 wrote:Evo emisija na FTV o repki. Hadzibegic ceka ko zapeta puska![]()
![]()
- Artest
#1196 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Ova iskopina Fazlagic je nedavno na OBN-u za Ferdinanda govorio Fernandez. Hoteci reci ko sve fali Manchesteru.
Takvi fosili su listom podrzavali Krusku.
Takvi fosili su listom podrzavali Krusku.
-
Korisničkoime
#1197 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Svaka cast i to je mislim samo vrh ledenog brijega problem naseg drustva skoro svakoga mozes kupiti za saku spica a novinari se vec odavno kupuju na kilu da ne govorim na sta se spremno za smjestaj letove i slicnoArtest wrote:Zasto nasi mediji ne kritikuju Savez? Malo sam bio vrijedan, na primjeru gorespominjanih placenika:
![]()
![]()
Gledali ste Artestrews.
- Logovan
#1198 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Aha, pa valjda bude na netu.BHF_Manijak wrote:Ma nije emisija, bilo gostoavnje u sklopu Dnevnika 3.Logovan wrote:Hoće li biti snimak emisije?soccerfan88 wrote:Evo emisija na FTV o repki. Hadzibegic ceka ko zapeta puska![]()
![]()
-
vazna
#1199 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Nema razloga da budes nervozan, meni je samo zasmetalo ono oko velicine glave , a zna se ko je tu pobjednik. Nisam branio Papeta i mislim da je trebao dobiti otkaz nakon SP samo sam bio protiv nazivanja raznim imenima. Ali kada vec spominjes da je sjebo reprezentaciju trebas reci da je onda i jedini koji je odveo reprezentaciju na SP.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Izvini, ali ima toliku glavu da ostalo nisam ni primjetio. Ima li uši, zube, kosu ?vazna wrote: Opet nisi pogodio, Dino nema brkove. Sinoc sam napisao da Amara treba postaviti za selektora i da se nekako pokusa u nogometni savez ubaciti i njegov glavni logisticar svih titula gospodin Zujo. Jedino sto treba uraditi je dobro definisati vrijeme godisnjih odmora i mislim da cemo daleko dogurati.
Dobro je ba pitari, isto glupani branili Safeta, većina koja je to radila ispala retardirana, a sada se okreće priča i spinuje o Amaru ( koji nije za selektora A tima da se ne lažemo ).
Priča je o selektoru A tima, one ekipe koju je jedan levat od Pariza sa tupim pogledom sjebo tako da je uspio da uzme 2 boda iz 4 utakmice, a pritom klepi milion.
-
condy
#1200 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Odvešće nas ponovo Pape na SP