Stvarno super izgleda...
Novi sajt grupe ERATO
Moderator: _BataZiv_0809
- ja_sarajevo
meni super radi... Mozes da gledas novi spot Nije mi lako
-
heinrich
#4 novi site grupe erato
Site je mrak kakva je "grupa". Ne mogu da vjerujem sta se sve danas naziva grupom! Kakva je to grupa koja (koliko ja znam) nigde ne nastupa, ne organizuje koncerte..i sta se sve naziva muzikom....ipak...podrzavam bilo sta domace..ali samo se treba pravilno izraziti sta je grupa..sta muzika....
-
heinrich
#5 novi site grupe erato
Site je mrak kakva je "grupa". Ne mogu da vjerujem sta se sve danas naziva grupom! Kakva je to grupa koja (koliko ja znam) nigde ne nastupa, ne organizuje koncerte...koja je stvarna trzisna vrijednost "grupe"...gdje i kad je imala bilo kakav koncert kakav prilici svim ozbilnim grupama..a ozbiljnom se smtra jer se vrte po medijima i sl i sta se sve naziva muzikom....ipak...podrzavam bilo sta domace..ali samo se treba pravilno izraziti sta je grupa..sta muzika....malo realnosti unijeti u sve to!
-
La_Forge
... mojne da počeno sa braćom Gegaj, Donnom Ares, Don Almirom ili onim 69
to što ih babo finansira .. znam ih koliko hoćeš da se babo ubi od finansiranja a opet im džaba ...
sajt je po meni za naše standarde sasvim dobar, klasični reklamno-promotivni sajt ,,.. na mac-u ne radi vjerovatno zbog Flash Playera 8 .. skini ga i instaliraj pa probaj opet .. macromedia.com
to što ih babo finansira .. znam ih koliko hoćeš da se babo ubi od finansiranja a opet im džaba ...
sajt je po meni za naše standarde sasvim dobar, klasični reklamno-promotivni sajt ,,.. na mac-u ne radi vjerovatno zbog Flash Playera 8 .. skini ga i instaliraj pa probaj opet .. macromedia.com
-
_MaYa_
#12 Re: Novi sajt grupe ERATO
pa da mi je 12... ko zna mozda bi ga i pregladala...
dječija muzika...
- Qler
dobar im je ovaj novi album, i razmisljam da kupim original CD, samo da ih podrzim... ali sto se tice ljepote, Ani, a pogotovo Natasi, nisu ni do koljena. U stvari ona Dalal je tako bezveze fizicki da je to poezija
a ona druga (uvijek joj zaboravim ime) je praaaavo lijeepa! Prelijepa je.
Ali Ana i Natasa su bolje, hebi ga...
Ali Ana i Natasa su bolje, hebi ga...
-
arci
Pa barem su prirodne...i po mom misljenju slatke cure
/e sad ukusi su stvar o kojima ne treba,jel?!?/
A bas bih voljela da je neko imao priliku da vidi Natasu
prije nego sto je postala slavna.....Cura je licila na nista,
ali,jarane,para vrti gdje burgija nece,tako da je danas
najlakse biti lijep...moras samo imati lovu.U ostalom,
imas mnogo primjera pa prosudi...Za Nikolicku mogu reci
klasicna kurava koja dobiva sve preko ...cega zna se vec,
ali dzaba kad ne zna pjevati-a ni ona prvonavedena.Eh, za razliku
od njih Erato cine cure koje super pjevaju i super izgledaju...
bez dopumpavanja i ispumpavanja
/e sad ukusi su stvar o kojima ne treba,jel?!?/
A bas bih voljela da je neko imao priliku da vidi Natasu
prije nego sto je postala slavna.....Cura je licila na nista,
ali,jarane,para vrti gdje burgija nece,tako da je danas
najlakse biti lijep...moras samo imati lovu.U ostalom,
imas mnogo primjera pa prosudi...Za Nikolicku mogu reci
klasicna kurava koja dobiva sve preko ...cega zna se vec,
ali dzaba kad ne zna pjevati-a ni ona prvonavedena.Eh, za razliku
od njih Erato cine cure koje super pjevaju i super izgledaju...
bez dopumpavanja i ispumpavanja
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Jasho wrote:Eroato je čisto muzičko smeće! Ne znam ko uopće može slušati nebulozu od njihove muzike! Sačuvaj nas bože Erata i sličnih muzičkih idiota i debila!
da mi je naci JEDAN pozitivno napisan post od tebe....
Erato nije smece, vec su cure komercijala....
da li babo gura ili ne, nebitno, znaju pjevati....samo previse vuku na Ninu Badric...al nema veze...
-
Pusur
Joj na ovim forumima uvijek fol kao neko za neko protiv i slicno...
mislim i u ovom slucaju vjerovatno ovi koji poznaju cure pa im je super fol bla bla bla. Grupa fakat nisu, kome one pjevaju? Mislim u BIH i ne postoje nikakve norme da bi se odredilo koliko su ustvari one uspjesne. Zasto uvijek osvrti na susjede a cak i ako se osvrcete cemu to?! jer ipak te koje se naveli s vana su ljudi koji stvarno zaraduju novac za razliku od "nasih grupa" poput Erata ili sl. U BIH samo narodnjaci stvarno zaraduju novac a sve ostalo je vise nego smijesno i by the way u slucaju da neko poslije bude pisao kako ja ne kontam fol ili sl. dobro znam kako stvari na BIH sceni (ako i postoji) rade jer sam i sam u tome.
mislim i u ovom slucaju vjerovatno ovi koji poznaju cure pa im je super fol bla bla bla. Grupa fakat nisu, kome one pjevaju? Mislim u BIH i ne postoje nikakve norme da bi se odredilo koliko su ustvari one uspjesne. Zasto uvijek osvrti na susjede a cak i ako se osvrcete cemu to?! jer ipak te koje se naveli s vana su ljudi koji stvarno zaraduju novac za razliku od "nasih grupa" poput Erata ili sl. U BIH samo narodnjaci stvarno zaraduju novac a sve ostalo je vise nego smijesno i by the way u slucaju da neko poslije bude pisao kako ja ne kontam fol ili sl. dobro znam kako stvari na BIH sceni (ako i postoji) rade jer sam i sam u tome.
- DaysleepeR
Erato je dokaz da se u Bosni mozes bavit muzikom a da nemas pojma o njoj.
Nemati nijednu vlastitu pjesmu nego ih kupovati kao na pijaci.
Ne svirati nijedan instrument, cak neznati odsvirati vlastitu pjesmu!
Ne posjedovati instrument cak ih iznajmljivati za promocije.
Nemati nijedan koncert (tezga zjevanja 2 pjesme na playback u diskoteci nije koncert)
Itd. Itd.
Dovoljno je samo se pojaviti na Hayatu (prepaid naravno) u Bajramskom, Novogodisnjem i slicnim "revijalnim" programima i eto te.
Stvarno da li je iko ikad vidio plakat za koncert Erata, Deena, Alme Cardzic, Amile Glamocak, Lejle Livnjak itd.
Ako je iko ikad vidio takav plakat ili ako ga posjeduje nega ga stavi na forum bas bih volio to vidjeti
Sve su to ublehasi.
Takodje sam insider na muzickoj sceni i kod nas je sve obratno.
Oni koji sviraju vlastitu muziku nemaju pristup medijima od ljudi koji neznaju odsvirati nijednu "vlastitu" pjesmu.
Nemati nijednu vlastitu pjesmu nego ih kupovati kao na pijaci.
Ne svirati nijedan instrument, cak neznati odsvirati vlastitu pjesmu!
Ne posjedovati instrument cak ih iznajmljivati za promocije.
Nemati nijedan koncert (tezga zjevanja 2 pjesme na playback u diskoteci nije koncert)
Itd. Itd.
Dovoljno je samo se pojaviti na Hayatu (prepaid naravno) u Bajramskom, Novogodisnjem i slicnim "revijalnim" programima i eto te.
Stvarno da li je iko ikad vidio plakat za koncert Erata, Deena, Alme Cardzic, Amile Glamocak, Lejle Livnjak itd.
Ako je iko ikad vidio takav plakat ili ako ga posjeduje nega ga stavi na forum bas bih volio to vidjeti
Sve su to ublehasi.
Takodje sam insider na muzickoj sceni i kod nas je sve obratno.
Oni koji sviraju vlastitu muziku nemaju pristup medijima od ljudi koji neznaju odsvirati nijednu "vlastitu" pjesmu.