Novi sajt Avaz-a

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
ja_sarajevo

#1 Novi sajt Avaz-a

Post by ja_sarajevo »

Kako vam se cini novi sajt Dnevnog Avaza ??

http://www.dnevniavaz.ba/
Cu

Post by Cu »

neodoljivo podsjeca na zagrebacki vecernjak... sve u svemu, bolje nego je bilo...
volvoxII

Post by volvoxII »

dobro za pocetak

inace nista posebno

ali posto to radi sayber.com mislim bice bolje

sa-x je meni na skali od 1-10, 9

a avaz 5,5
zagrepčanec

Post by zagrepčanec »

Slažem se sa Cuuom, malo podsjeća na internetske stranice Večernjeg lista, al' ovo je definitivno bolje negoli ono što su imali donedavno. U svakom slučaju pohvalno, no sarajevo-x koncept je nemoguće nadmašiti - jednostavno i bez imalo kompliciranja. Sve ti je nadohvat... :D - ...i još me smeta to što mi treba pola sata da se očita stranica, zatim pola sata da mi otvori neki članak! Presporo, no nadam se da će to ubrzo riještit... :-D ...i da, sviđa mi se mogućnost komentiranja članaka. Maaa, sve u svemu - bolje je!
callmethebreeeze

Post by callmethebreeeze »

protal bio mogao biti dobar da avazovci nisu smijesni i ne traze placanja za citanje clanaka. cak i je ny-times odlucio da sav materijal na netu bude dzaba. jednostavno su skontali da im se to vise isplati, vise citatelja=vise oglasivaca=vise para.

iskreno se nadam da oslobodjenje nece pociniti ovakvu gresku ako ikada pokrenu portal...

sax je jos uvijek u povojima, ovo nije ozbiljan novinski portal jer cesto objavljuju press-saopstenja i clanke koji opasno podsjecaju na reklamne.
Sir Charles

Post by Sir Charles »

callmethebreeeze wrote:protal bio mogao biti dobar da avazovci nisu smijesni i ne traze placanja za citanje clanaka. cak i je ny-times odlucio da sav materijal na netu bude dzaba. jednostavno su skontali da im se to vise isplati, vise citatelja=vise oglasivaca=vise para.

iskreno se nadam da oslobodjenje nece pociniti ovakvu gresku ako ikada pokrenu portal...

sax je jos uvijek u povojima, ovo nije ozbiljan novinski portal jer cesto objavljuju press-saopstenja i clanke koji opasno podsjecaju na reklamne.
Tacno tako
Post Reply