Kako vam se cini novi sajt Dnevnog Avaza ??
http://www.dnevniavaz.ba/
Novi sajt Avaz-a
Moderator: anex
-
zagrepčanec
Slažem se sa Cuuom, malo podsjeća na internetske stranice Večernjeg lista, al' ovo je definitivno bolje negoli ono što su imali donedavno. U svakom slučaju pohvalno, no sarajevo-x koncept je nemoguće nadmašiti - jednostavno i bez imalo kompliciranja. Sve ti je nadohvat...
- ...i još me smeta to što mi treba pola sata da se očita stranica, zatim pola sata da mi otvori neki članak! Presporo, no nadam se da će to ubrzo riještit...
...i da, sviđa mi se mogućnost komentiranja članaka. Maaa, sve u svemu - bolje je!
-
callmethebreeeze
protal bio mogao biti dobar da avazovci nisu smijesni i ne traze placanja za citanje clanaka. cak i je ny-times odlucio da sav materijal na netu bude dzaba. jednostavno su skontali da im se to vise isplati, vise citatelja=vise oglasivaca=vise para.
iskreno se nadam da oslobodjenje nece pociniti ovakvu gresku ako ikada pokrenu portal...
sax je jos uvijek u povojima, ovo nije ozbiljan novinski portal jer cesto objavljuju press-saopstenja i clanke koji opasno podsjecaju na reklamne.
iskreno se nadam da oslobodjenje nece pociniti ovakvu gresku ako ikada pokrenu portal...
sax je jos uvijek u povojima, ovo nije ozbiljan novinski portal jer cesto objavljuju press-saopstenja i clanke koji opasno podsjecaju na reklamne.
- Sir Charles
Tacno takocallmethebreeeze wrote:protal bio mogao biti dobar da avazovci nisu smijesni i ne traze placanja za citanje clanaka. cak i je ny-times odlucio da sav materijal na netu bude dzaba. jednostavno su skontali da im se to vise isplati, vise citatelja=vise oglasivaca=vise para.