Sve u svemu linija je slicna starom modelu, samo sto su nazad stop svijetla slicna onim na BMW-u X5 samo sto je kod Saaba gornja linija svijetala ravna a donja je malo zarezana dok je kod BMW-a obrnuto. Jedini promasaj po mom misljenu je sto su na prednjem kraju farovi obrubljeni kromom skroz okolo, isto kao da je neko nalijepio izolir traku u srebrenoj boji, izgleda malo kicasto, kao da ga je tunirao neko od nasih G2 tunera
Novi Saab 95
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
dugi
#1 Novi Saab 95
Iako se tak najavljuje na internetu i koliko ja znam jos nije zvanicno predstavljen, prije dva dana sam ga vidio na parkingu. Malo sam bio zbunjen jer znam da nije u prodaji a ne bih rekao da je test auto jer ga je vozila neka mlada djevojka koja mi ne djeluje bas kao test vozac. Ili su mozda dali zeni da vozi pa kontaju ako to prezivi auto dobiva prolaznu ocjenu
Sve u svemu linija je slicna starom modelu, samo sto su nazad stop svijetla slicna onim na BMW-u X5 samo sto je kod Saaba gornja linija svijetala ravna a donja je malo zarezana dok je kod BMW-a obrnuto. Jedini promasaj po mom misljenu je sto su na prednjem kraju farovi obrubljeni kromom skroz okolo, isto kao da je neko nalijepio izolir traku u srebrenoj boji, izgleda malo kicasto, kao da ga je tunirao neko od nasih G2 tunera
-
larado
ma jeste, novi je model i jebem ga u usta ko ga je dizajnirao. "nos" mu je katastrofalan. Previse kroma za moj ukus a sama maska je nesto kao ove nove ana audiju. "rep" mu je dosta slican zadnjoj seriji bmw-a petice sto i nije katastrofalno. Sve u svemu nisam bas odusevljen, nastavicu voziti ovog malo starijeg a kad bude vrijeme promjeni dobro cu se zapitati dali nastaviti sa saab-om. Cega se amerikanci docepaju oni to preko noci razjebu 
-
larado