Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jao sta je ovo ovako ruzno : ko neka pro ceed + scirocco + laguna + nesto ,meni je ruzan bas ,nekakv mi je sav nezgrapan,tockovi premaleni ,onaj auspuh na sredini crnog branika(zasto crnog ) takodje premalen, ono,prvi utisak woooow kako je los
ovaj auspuh mu presmijesno stoji to jedino ne valja nazad inace je ''opasan'' al kad ga ugledah sprijeda nidje veze auto... ruznije farove od kako znam za sebe nisam vidio ili je do linije auta ...ne znam kako da se izrazim ali nesto nije u redu
a jebem li ga koliko vidim ovo je jos u fazi testiranja tako da neke od tvrdnji padaju u vodu,farovi su ok i uklapaju se u cjelinu a ne kao scirocco slavni koji je nigdje veze sa onim prelazima nazad ovo barem ima neku liniju i prati istu,mali tockovi pripisujemo ih testnom modelu,auspuh na sredini je ok dok jos dobije na dimenzijama hehe.
ali ovo beze ne mogu da ti pregrmim:crnog branika(zasto crnog) da ja tebe pitam nesto a OVO:
halo gti da je sdi pa hajd ali gti aaaaaaaaaaa ptuj
(molim za malo razumjevanja ovo je bio moj licni osvrt na prikazano necemo se svadjati )
Bakire golf V je ruzan ,cak i GTI ,al ovaj renault pa bas,ja sam mislio da je ovo ruzno ,mislim i dalje je ruzno
ono sto izadje na ring pogotovo ovako otkrivne rijetko promijeni oblik
ne znam imate li vi nekih neporavnatih racuna ali ne kontam @bakira sto se lozi odma... nije ti niko majku spomenuo ba ili gajis neke sentimentalne osjecaje prema ovom autu ... sta ti je odma on na gti.a ko da je vw jedino marka na svijetu mogli bi uporedjivati do sutra sa ostalim autima ... ovdje je rijec o ovom megane.u koji ima auspuh ko vrapcev cmar u odnosu na agresivni izgled zadnjice istog ... a stavi ga sliku do slike sa sciroccom i budi bar malo realan i onda ocijeni koji je zgodniji ... pozzz
@DoradO ako nisi skontao ja se zajebajem mislim da ces ti veceras moci spavati bez obzira sta sam ja to napisao na forumu mislim ja barem hocu
slika je stavljena sa testiranja modela i to nije jos gotov model ali rekoh meni su sva nova auta ruzna.
beze jos jedan model snova:
puno ljepse od ove aktuelne 6.
w124 500e 6.3 amg aaaaaaaaaaaaaa majko mila zadnji pravi mercedes w124 izuzev w463
svim bojama
konkretno sam uzeo gti-a gore iz razloga sto je mjerilo klase u koju treba uci novi megane sport a on kao mjerilo klase ima pola branika crno iz razloga sto se lakse podnose ogrebotine itd.
ne shvatam ja ovo kao u 4 oka tako da se samo lagano zezam
edit sad vidim da je u ovog novog starog golfa samo "difuzor" ostao u crnoj boji pa se izvintavam