eki normalno......pa nismo normalna zemlja a ni ljudiprcko wrote:Bas me interesuje zasto se nemoze diskutovati o politici na normalan nacin
bez vrijedjanja.
Novi rat?
-
vesela
Ne moze!!! ZATO STO SU I JEDAN I DRUGI BOSANCI! Tako ih tretiraju pravi Srbijanci i Hrvati.1234 wrote:A ha Vesela tu sam vas cekala To je sto hocu da objasnim pa Bosanac kao u vicu ne moze da svati.Zasto Srbin ne moze biti Bosanac Srpskog porijekla Ili Hrvat Bosanski drzavljanin Hrvatskog porijekla
Srbijancima samozvani srbi iz H. Krajine, B. Krajine, istocne Hercegovine i Crne Gore sluze za obavljanje prljavih poslova.
Hrvati prihvataju hercegovce jer im oni drze u zivotu nacisticke ideje.
Nemoj me vise, ziva bila "tu cekati". Bosanac u "vicu ne moze da SVATI", mozda, ali u zivotu SHVATA jako dobro. Samo nema srca da se grijesi od jadnika.
-
mamica papucarka
Nemojte brkat
Bosnjaci su Bosanci, a ne iskljucivo muslimani.
jest da to kriscani i pravoslavci ne prihvataju
Bosnjaci su Bosanci, a ne iskljucivo muslimani.
jest da to kriscani i pravoslavci ne prihvataju
-
zzzzz
Shoba, zar mislis da bi se SDS zadovoljio regionalizacijom? To je bio samo put do krajnjeg cilja, pripajanja Srbiji u slucaju raspada SFRJ.Shoba wrote:pored toga Republici Srpskoj treba oduzeti naslov republika, jer ona to nije. To je samo entitet..... . I onda samo na kraj ostaje naslov Srpska, sto je opet glup naslov, jer vec postoji drzava u kojoj zive Srbi, a to je Srbija.......
Nemam nista protiv da RS postane kanton........sto se opet vraca na prvobitni plan koji se zvao REGIONALIZACIJA, koji je predlagao niko drugi do SDS. Znaci, da nije bilo rata desila bi se regionalizacija, i sve bi na kraju bilo manje-vise OK.
Ja isto mislim da je Vasingtonski S. modul koji je trebalo primjeniti na cijelu teritoriju BiH i da bi to bilo optimalno rjesenje. Nazalost, Ameri nisu ostali dosljedni sebi a ni u nasoj zemlji nije bilo dovoljno zagovaraca takve ideje + problem rjesenja Istocne Slavonije a Franjo je bio jedan od glavnih pregovaraca
-
senada
#210 Re: Novi rat?
jesiSmrt fasizmu wrote:Mr_Bosnjak ti si jedna obicna budalcina cim zelis da kacis turske simbole mjesec i zvijezdu po Bosni i Hercegovini. Koliko si zaglupljen pokazuje i to sto svojatas zastavu sa "ljiljnima" a nemas pojma da to sto ti nazivas ljiljanima je us tvari stari krscanski simbol zastitni znak "DJEVICANSTVA DJEVICE MARIJE" Otidji budalcino na bilo koji strani simbol-sajt ili upisi u google simbol i naci ces i slike i objasnjenje za tvoje "ljljane" koje ti je mahniti
Alija Izmetbegovic, najveci izdajnik u istoriji Muslimana, poturio u ratu. I jos nesto, pravi Muslimani nikada sebe nece nazvati bosnjama jer je to pogrdan izraz za muslimanskog seljaka. Uzmi Kljaicev rijecnik pa potrazi svoj nadimak konjino, nacisticka. Sto se boja tice ti si pobrkao loncice i nemas pojma koje su boje simbol Bosne i Hercegovine..
Smrt fasizmu-Sloboda narodu!!
p.s.Takvi kao ti su NAJBOLJI CUVARI REPUBLIKE SRPSKE I HERCEG BOSNE jer otvoreno govore sta BI BILO SA SRBIMA I HRVATIMA DA KOJIM SLUCAJEM VI DODJETE U POSJED OVE NESRETNE DRZAVE... BAGRO JEDNA ODNEKLE IZ AMERIKE ILI AUSTRALIJE NEPRESTANO FILUJES MUSLIMANE OTROVOM I MRZNJOM I BIO BI SRETAN DA NOVI RAT IZBIJE I DA TI TO MIRNO POSMATRAS NA TV-EKRANU..UZMI BOMBU OPASAJ SE NJOME, SJEDI SA SVOJOM ISTOMISLJENICIMA I RAZNESI SE...
p.s. Za normalne ljude na sajtu pitanje: JESAM LI VAM NEDOSTAJAO OVIH PET-SEST MJESECI???
-
amrino
ko god ne postuje svoju kulturu, svoju historiju, svoj jezik, svoje porijeklo, svoju vjeru, svog predsjednika....nema on sta nekome drugome pametovati i palamuditi
a sto se ljiljana tice- zna se za sta su oni bili simbol u ovom nasem ratu- i to je to!
djevojko draga po tvojoj logici kukasti krst je simbol ljubavi...vjerujem da znas sve o "svastici" ali eto...izgleda da si zaboravila...
a sto se ljiljana tice- zna se za sta su oni bili simbol u ovom nasem ratu- i to je to!
djevojko draga po tvojoj logici kukasti krst je simbol ljubavi...vjerujem da znas sve o "svastici" ali eto...izgleda da si zaboravila...
-
Svemirski_Jebach
e gluposti tito dragi...sto se nacitah za samo 5 minuta.
Sta bi ne daj boze bilo da sam citao sat? Umro bi...od muke i od stida ko se u drzavu petlja.
Zato nam i jeste ovakva kakva jeste, nikakva.
Btw, violacija kao rijec ne postoji niti u bosanskom niti u hrvatskom niti u srpskom jeziku. To ti je kao sto ona sa hajata veli "oni sopinguju"
cuj "violacija" o tempora, o mores...
Sta bi ne daj boze bilo da sam citao sat? Umro bi...od muke i od stida ko se u drzavu petlja.
Zato nam i jeste ovakva kakva jeste, nikakva.
Btw, violacija kao rijec ne postoji niti u bosanskom niti u hrvatskom niti u srpskom jeziku. To ti je kao sto ona sa hajata veli "oni sopinguju"
cuj "violacija" o tempora, o mores...
-
Vozdra_123
@SJ
pa nismo mi svi edjukamated kao ti
pa nismo mi svi edjukamated kao ti
-
reformator
Republika Srpska ce se prirodnim slijedom stvari priključiti matici Srbiji.Protiv sudbine se ne može.
-
water
ne bih da se pravim pametan, ali zar nije Bosna matica svim ljudima sto zive u Banjaluci, Brckom, Trebinju (jezik, kultura, obicaji)..Ako se ikada prikljuce Srbiji onda ce se govoriti o matici Bosni?reformator wrote:Republika Srpska ce se prirodnim slijedom stvari priključiti matici Srbiji.Protiv sudbine se ne može.
-
Vozdra_123
hajde molim te skoci s krova kucereformator wrote:Republika Srpska ce se prirodnim slijedom stvari priključiti matici Srbiji.Protiv sudbine se ne može.
- Topla voda
slazem se,a i protiv sudbine se ne mozeRepublika Srpska ce se prirodnim slijedom stvari priključiti matici Srbiji.Protiv sudbine se ne može.
samo sto ce to biti 2 metra kvadratna
-
zavrzlama
nema rata narode
A sta je argument da nece biti rata..
Svagdje u svijetu ratovi pocinu kad je narod nezadovoljan i gladan...samo na balkanu pocinju ratovi kad je narod sit i srecan..a mi smo daleko od srece i punih stomaka...cekat cemo jedno 50 godina da se ekonomski oporavimo i zaboravimo strahote rata pa cemo da ubijemo dosadu opet zaratovati..
PS. I prosli rat je poceo kad se po tri televizora u kuci imalo,dva put na more islo i radilo 2 sata od 8 mogucih..
A sta je argument da nece biti rata..
Svagdje u svijetu ratovi pocinu kad je narod nezadovoljan i gladan...samo na balkanu pocinju ratovi kad je narod sit i srecan..a mi smo daleko od srece i punih stomaka...cekat cemo jedno 50 godina da se ekonomski oporavimo i zaboravimo strahote rata pa cemo da ubijemo dosadu opet zaratovati..
PS. I prosli rat je poceo kad se po tri televizora u kuci imalo,dva put na more islo i radilo 2 sata od 8 mogucih..
-
branimir_s
BOLJE PAKT NEGO RAT, BOLJE ROB NEGO GROB
(Pasoš je u padže, ovjeren. Pare spremne, auto natankan do vrha) Nema te sile koja bi mene opet natjerala u rov. Nije šuplja, ali nakon 11 godina "škole" i do čega smo svi ovdje koji smo svoje bubrege i ostale dijelove tijela ostavljali po Treskavicama, Čvrsnicama, Špicastim Stijenama i dr. pitominama dovedeni, nema te sile koja bi me opet natjerala da za nekakvog Klempu, Doktora i ostale sumnjive tipove to opet uradim. Nego nek oni idu svi u lijepu p.m. i oni i njihove "fantazije". Jer za mene je realnost da skoro pola mojih suboraca nema posao, jedan dio radi na parkingu, a ostali muku muče sa PTSP-om.
(Pasoš je u padže, ovjeren. Pare spremne, auto natankan do vrha) Nema te sile koja bi mene opet natjerala u rov. Nije šuplja, ali nakon 11 godina "škole" i do čega smo svi ovdje koji smo svoje bubrege i ostale dijelove tijela ostavljali po Treskavicama, Čvrsnicama, Špicastim Stijenama i dr. pitominama dovedeni, nema te sile koja bi me opet natjerala da za nekakvog Klempu, Doktora i ostale sumnjive tipove to opet uradim. Nego nek oni idu svi u lijepu p.m. i oni i njihove "fantazije". Jer za mene je realnost da skoro pola mojih suboraca nema posao, jedan dio radi na parkingu, a ostali muku muče sa PTSP-om.
-
PITARKA_SA
mogu se "Srbi" iz RS-a odvojit,ali sa koferima u rukama pa lagano...Vozdra_123 wrote:hajde molim te skoci s krova kucereformator wrote:Republika Srpska ce se prirodnim slijedom stvari priključiti matici Srbiji.Protiv sudbine se ne može.
a kada su toliko navalili na "komad zemlje"da ponesu,nije nikakav problem,zemlju mozete ponijeti ali samo u SAKSIJAMA
a sada kada si procitao moj post,procitaj Vozdra_123 sta ti je predlozio/la
- manijak1