Novi rat

Locked
sportman1

#876 Re: Novi rat

Post by sportman1 »

Kad ce bosnjaci svatit da bez rata nece imat drzavu?
Samo je pitanje koliko i kada.
Grean

#877 Re: Novi rat

Post by Grean »

sportman1 wrote:Kad ce bosnjaci svatit da bez rata nece imat drzavu?
Pogresna tvrdnja.

Evo Kipar ce izgleda dobiti drzavu bez ponovnog rata eh sad ne znam samo ima li veze sto su tamo uloge muslimana i pravoslavaca zamijenjene. Uglavnom sve je ipak do velikih sila kao i u slucaju Kipra ali njih treba ubijediti da ti je stalo i da je preskupo (za njih) da drugacije bude, to je valjda preduslov.
PeppermintSA

#878 Re: Novi rat

Post by PeppermintSA »

Jebe mi se za državu, ja ga neću opet ratovati.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#879 Re: Novi rat

Post by KatarinaKosaca »

Svi «mirotvorci» «pacifisti» i ostali clanovi hipi pokreta, neka pogledaju Dacicevu hitlerovsku kongerenciju za novinare upravo odrzanu, umjesto stalnog podmetanja Baketa, Bosnjaka itd
howdy

#880 Re: RE: Re: RE: Re: Novi rat

Post by howdy »

mO k3 wrote:
howdy wrote:
radostan dan wrote:Imal ko dojavu jel @skijaš zauzeo raskrsnicu u milićima, da ne trošim naftu za šepak džabe...
[emoji23] [emoji23]
gdje su milici a gdje sepak poznato mi nesto?
Eh da bi ratovat iz kuce...pa malo na gugl maps da se vide polozaji....i tako.
Danguba

#881 Re: Novi rat

Post by Danguba »

Dacic prica sto Vucic zeli a ne smije reci.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... id=1180454
LBVIEW

#882 Re: Novi rat

Post by LBVIEW »

PeppermintSA wrote:
Jebe mi se za državu, ja ga neću opet ratovati.
Koliko znam,sumska nije drzava.
LBVIEW

#883 Re: Novi rat

Post by LBVIEW »

Danguba wrote:Dacic prica sto Vucic zeli a ne smije reci.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... id=1180454
Sta kazu ovi forumski "pacifisti" na ovu tipicnu serpsku miroljubivost?
Prpa.ba

#884 Re: Novi rat

Post by Prpa.ba »

Kriv je Bake sto drma kavez kozmpolitama i miroljupcima koji uvek samo brane vekovna servska ognjista.
irac300

#885 Re: Novi rat

Post by irac300 »

KatarinaKosaca wrote:Svi «mirotvorci» «pacifisti» i ostali clanovi hipi pokreta, neka pogledaju Dacicevu hitlerovsku kongerenciju za novinare upravo odrzanu, umjesto stalnog podmetanja Baketa, Bosnjaka itd
Kad ti guzove stavis u rov, spavas sa nogama u prljavoj vodi, dijelis hranu sa stakorima i uz to moras paziti hoce li te snajper skinuti ako izviris iz zemunice, onda mozemo pricati o nekom ratovanju. Do tada, imas mahanje od "mirotvorca" koji je sve to okusio, doduse, 6 mjeseci, al' da je jedan dan, previse je.

P.S.
Boli me k.... za Dacicem i dacicima, takvi i imaju popularnost zbog takvih kao ti.
KatarinaKosaca

#886 Re: Novi rat

Post by KatarinaKosaca »

irac300 wrote:
KatarinaKosaca wrote:Svi «mirotvorci» «pacifisti» i ostali clanovi hipi pokreta, neka pogledaju Dacicevu hitlerovsku kongerenciju za novinare upravo odrzanu, umjesto stalnog podmetanja Baketa, Bosnjaka itd
Kad ti guzove stavis u rov, spavas sa nogama u prljavoj vodi, dijelis hranu sa stakorima i uz to moras paziti hoce li te snajper skinuti ako izviris iz zemunice, onda mozemo pricati o nekom ratovanju. Do tada, imas mahanje od "mirotvorca" koji je sve to okusio, doduse, 6 mjeseci, al' da je jedan dan, previse je.

P.S.
Boli me k.... za Dacicem i dacicima, takvi i imaju popularnost zbog takvih kao ti.
naravno da te boli kurac za Dacicem, nisam drugo ni ocekivala. I ne zakljucuj gdje sam bila, jer ne znas, pa ti citav post gubi smisao. Sem sto si se nasao prozvan :-)
tlr

#887 Re: Novi rat

Post by tlr »

Nemojte se zezati sa KK - to je žena sa dva k.

:D
KatarinaKosaca

#888 Re: Novi rat

Post by KatarinaKosaca »

Mane ovi nasi forumski hipici podsjecaju na jednu ratnu situaciju. Ja i dvije prijateljice. Jedna kaze «Ovo nije moj rat», a druga, pokoj joj dusi, je uze za ramena, okrenu prema Trebevicu i kaze «Pa ja ciji je ako nije tvoj? U tebe puca» . Danas Dacic poziva na rat, krv mu ide na usta i kriva sam ja sto se to drznem spomenuti... Kako kaze Cavic.... pa jebem ti sunce, sunce ti jebem
irac300

#889 Re: Novi rat

Post by irac300 »

Idi kuhaj ba, ono naslo pozivat na rat, osjetila koju granatu. Opet ti ponavljam, javi mi se kada u rovu budes spavala, pa da te opet pitam ratuje li ti se. Forumsko prdenje, i podjebavanje, prozivanje ljudi jer im se ne ratuje ostavi za kuce. Haj' vozdra sada, zagorit ce ti rucak zbog mene.
KatarinaKosaca

#890 Re: Novi rat

Post by KatarinaKosaca »

irac300 wrote:Idi kuhaj ba, ono naslo pozivat na rat, osjetila koju granatu. Opet ti ponavljam, javi mi se kada u rovu budes spavala, pa da te opet pitam ratuje li ti se. Forumsko prdenje, i podjebavanje, prozivanje ljudi jer im se ne ratuje ostavi za kuce. Haj' vozdra sada, zagorit ce ti rucak zbog mene.
ja prizivam rat? Gdje? Dacic ne priziva? Hajd, vozdra, rucak davno gotov i pojeden. U 14h uvijek, kao u vojsci :wink: . Ono se naslo govorit da JA prizivam rat krivi ja i mrtvi Alija.....sunce ti..
sinuhe

#891 Re: Novi rat

Post by sinuhe »

KatarinaKosaca wrote:
irac300 wrote:Idi kuhaj ba, ono naslo pozivat na rat, osjetila koju granatu. Opet ti ponavljam, javi mi se kada u rovu budes spavala, pa da te opet pitam ratuje li ti se. Forumsko prdenje, i podjebavanje, prozivanje ljudi jer im se ne ratuje ostavi za kuce. Haj' vozdra sada, zagorit ce ti rucak zbog mene.
ja prizivam rat? Gdje? Dacic ne priziva? Hajd, vozdra, rucak davno gotov i pojeden. U 14h uvijek, kao u vojsci :wink: . Ono se naslo govorit da JA prizivam rat krivi ja i mrtvi Alija.....sunce ti..
De nam reci kako si se spremila za rat. Imala si 20 godina vremena.
KatarinaKosaca

#892 Re: Novi rat

Post by KatarinaKosaca »

sinuhe wrote:
KatarinaKosaca wrote:
De nam reci kako si se spremila za rat. Imala si 20 godina vremena.
Pitaj Dacica. Pitaj one koji ce sutra krsiti Ustav. Pitaj Vulina.
ovo_malo_duse

#893 Re: Novi rat

Post by ovo_malo_duse »

and wrote:za rat naravno treba biti spreman da se ne ponovi 92, a rat ko opcija nama u bih uopšte nije potreban i nema potrebe ga spominjati.
imamo državu,zakone,institucije i treba ih samo znati koristiti.
Uh kako su se salonci preregrutovali. Vidim ukljucen je i rezervni sastav.
Neznam hoce li biti ista i sta ce da bude prekosutra. Samo da vam kazem da je spreman i ko nije bio. Juce mi navrati dajo, kazem od kud ti kaze malo u kupovinu, metar dva brasna 10 litara ulja soli secera i jos svasta nesto. Sta jet upitah on vako optimistican a nadasve pametan ciko, kaze 92 druge me uhvatilo bez ista ovaj put nece.
sinuhe

#894 Re: Novi rat

Post by sinuhe »

KatarinaKosaca wrote: Pitaj Dacica. Pitaj one koji ce sutra krsiti Ustav. Pitaj Vulina.
Volio bih znati kako se ljudi u BiH spremaju za rat. Na TV prikazuju npr. Amerikance kako se spremaju za apokalipsu pa gomilaju zalihe. Kako to izgleda u BiH?
KatarinaKosaca

#895 Re: Novi rat

Post by KatarinaKosaca »

sinuhe wrote:
KatarinaKosaca wrote: Pitaj Dacica. Pitaj one koji ce sutra krsiti Ustav. Pitaj Vulina.
Volio bih znati kako se ljudi u BiH spremaju za rat. Na TV prikazuju npr. Amerikance kako se spremaju za apokalipsu pa gomilaju zalihe. Kako to izgleda u BiH?
onda pitaj paljanske studente i one koji ce sutra glasati protuustavno. To je BIH isto i ljudi u BIH
Niemand

#896 Re: Novi rat

Post by Niemand »

Srsly?

Neukusno i primitivno.
155_mm

#897 Re: Novi rat

Post by 155_mm »

kolegice katarina opasno si se zamjerila hipijevcima. postaju sve nervozniji i nervozniji.

ocigledno da su shvatili da im je dugogodisnji trud na forumu uzalud. broj kako oni kazu "nabrijane balavurdije iz dijaspore napaljene na rat" je na ovom forumu cak i poceo ozbiljno da raste. iako su i sami uspijeli dokazati da dijaspora ucestvuje sa jedva 10%. vise je hipijevaca iz susjedstva i komsiluka neg bosnjacke dijaspore.

a nervoza je izgleda vise iz straha da ne dobiju otkaz
Drvosjeca iz Dejcica

#898 Re: Novi rat

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

sinuhe wrote:
Lijepo, otkopaš ono što si 1995 zakopao u bašti ili držiš jednostavno u kući. Sa tavana uzmeš uniformu i kokardu iz prošlog rata. Vrlo jednostavno, jednostavnije nego to neki misle. Nazoveš Nedeljka da se malo provozate u blizini povratničkih kuća i da sprašite koji rafal za sada u zrak, lokalna patrola okreće glavu ili samo klimnu u znak pozdrava i odobravanja, da se zna da je to srpska zemlja. :oops:
radostan dan

#899 Re: Novi rat

Post by radostan dan »

ovo_malo_duse wrote:
Neznam hoce li biti ista i sta ce da bude prekosutra. Samo da vam kazem da je spreman i ko nije bio. Juce mi navrati dajo, kazem od kud ti kaze malo u kupovinu, metar dva brasna 10 litara ulja soli secera i jos svasta nesto. Sta jet upitah on vako optimistican a nadasve pametan ciko, kaze 92 druge me uhvatilo bez ista ovaj put nece.
Ja ne znam... puno je to zaliha za deset do petnaest dana rata, u vrh glave...
155_mm

#900 Re: Novi rat

Post by 155_mm »

radostan dan wrote:
ovo_malo_duse wrote:
Ja ne znam... puno je to zaliha za deset do petnaest dana rata, u vrh glave...
ma sta bre balije znaju od rata. pravili racun bez dacica. sad kad im je on licno odbrusio u svojstvu ministra vanjskih dela sasrali se. i sad ganjaju brasno i ulje.

nego jeli bio kiro?
Locked