Novi rat

Locked
L u c i f e r

#51 Re: Novi rat

Post by L u c i f e r »

KatarinaKosaca wrote:
kB27 wrote:Jebo vas rat u šupak. ;)
Kako samo nasjedate na dobro isplanirane političke priče.
koga su okretali na raznju i u jogurt puse.,ako ne, onda je budala
:thumbup:
Edin H.

#52 Re: Novi rat

Post by Edin H. »

L u c i f e r wrote:
KatarinaKosaca wrote:
kB27 wrote:Jebo vas rat u šupak. ;)
Kako samo nasjedate na dobro isplanirane političke priče.
koga su okretali na raznju i u jogurt puse.,ako ne, onda je budala
:thumbup:
Suplja, moj dajdza prezivio Drugi svjetski, svasta nesto, u logorima bio, govori prije ovog zadnjeg rata, u Petrovcu postignut dogovor, tamo nece rata biti. :-)

Svako se potajno nada da nece doci do rata, bez obzira na prethodno iskustvo.

Sta je sa Focom npr.?
L u c i f e r

#53 Re: Novi rat

Post by L u c i f e r »

pa naravno da se svako normalan nada

al ne treba zabijati insan glavu u pijesak

a nismo svi isti niti bi valjalo da jesmo

forum je najbolji dokaz za to

imas spektar od cistih budala do izuzetno inteligentnih pojedinaca
cyprus

#54 Re: Novi rat

Post by cyprus »

Imam ja bolju - koga su okretali na ražnju, ne priziva opet ražanj...
ovo_malo_duse

#55 Re: Novi rat

Post by ovo_malo_duse »

cyprus wrote:Imam ja bolju - koga su okretali na ražnju, ne priziva opet ražanj...
Ne nego koga su okretali jednom ako mu isto prodaju 2 put nek se sam nabije na taj razanj. Sve fino i lijepo, ko zelio rat u kuci mu bio ALI ( uvjek ovo ebeno ali i ko ga izmisli) bazirano na prethodnom iskustvu navijamo za MZ ali se i pripremamo da vidimo sta ce da bude, ako UZP krenu s raznjem ne gine im nabijanje na isti.
L u c i f e r

#56 Re: Novi rat

Post by L u c i f e r »

cyprus wrote:Imam ja bolju - koga su okretali na ražnju, ne priziva opet ražanj...
ne vidim kako bilo ko ovde priziva rat

osim cetnicke gamadi naravno

koja misli da moze uspjeti ono sto nisu mogli 92-95
Edin H.

#57 Re: Novi rat

Post by Edin H. »

Image
Quaresma

#58 Re: Novi rat

Post by Quaresma »

Ja mislim kad neko otvori temu sa riječi ´rat´ u naslovu, Luciferu momentalno iskače pop-up notifikacija :D

Sjećam se tema prije što su bile vezane za rat, luciferovi postovi su uvijek bili odmah drugi po redu :-D
Zokipfc

#59 Re: Novi rat

Post by Zokipfc »

L u c i f e r wrote:
Zokipfc wrote:
L u c i f e r wrote:Da za rat trebaju pare, afrika bi bila najmirniji kontinent.

Neću pisati i na ovu temu da se ne rasplinjavam bezveze, a i jer već postoji tema koja se bavi suštinom pitanja: Referendum u RS.

Aha, samo sto je afrika puna prirodnih resursa za kojima se itekako 'valja' ratovati. Tj, interesi. Bas me zanima kome je u interesu rat u BiH. Sve je vec podijeljeno, bosovima iz svakog tora je sasvim super. Ko da pokrene taj tvoj rat?
Koliko si imao godina u prošlom ratu?
I kakve to veze ima? Jel' to neki novi nacin da se diskvalifikuje neko u diskusiji? Ako cemo tvoju logiku slijediti, o WWII se i ne moze raspravljati jer niko to ovdje nije dozivio, bar kao odrasla osoba.

Jos uvijek cekam pravi odgovor na pitanje, a ne ad-hominem.
L u c i f e r

#60 Re: Novi rat

Post by L u c i f e r »

dragi moj zoki, koji navija za fudbalski klub partizan, i koji nije imao to zadovoljstvo da iz prve ruke vidi kako dolazi do rata, da te ne bih adhominemisao povlacim se iz daljnjeg dijaloga s tobom

imas pravo na svoje misljenje, a ja ne osjecam niti najmanju potrebu da te ubjedjujem u bilo sta niti da ti objasnjavam bilo sta

:kakoste:
L u c i f e r

#61 Re: Novi rat

Post by L u c i f e r »

Quaresma wrote:Ja mislim kad neko otvori temu sa riječi ´rat´ u naslovu, Luciferu momentalno iskače pop-up notifikacija :D

Sjećam se tema prije što su bile vezane za rat, luciferovi postovi su uvijek bili odmah drugi po redu :-D
8-)
artime

#62 Re: Novi rat

Post by artime »

Pa ima vec tema...
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#63 Re: Novi rat

Post by pici »

sad će henda da opet bidne mega zvijezda... sprema novi HIT "Od Referenduma do Referenduma" :thumbup: :bih:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#64 Re: Novi rat

Post by KatarinaKosaca »

Meni ovo izrugivanje sa ratom, podvlacenje da kao i «nasi» politicari huskaju na rat lici na svjesno i namjerno otupljivanje ostrice jednom narodu. Kao prigovara se Aliji , evo, vec dvije decenije ono «Mirno spavajte.....», a Bakir nije smio ni apelaciju Sudu podnijeti, jer to je, pobogu huskanje.
Srbi, kako, sami kazu su ginuli za PC, oni u slucaju mirnog otcjepljenja nemaju potrebu ratovati. Krajisnik ih je pozvao upravo, mislim, sa projekcijom u buducnost. Bosnjaci i ostali pripadnici ABIH su ginuli za cjelovitu BIH. Oni su, u slucaju, otcjepljenja jednog dijela BIH uzalud ginuli. A upravo mi poplava clanaka tipa «Ne dam vam djecu, nece ovaj put» od Cenic do Sopot danas, ima za cilj otupiti Bosnjake da puste mirno otcjepljenje PC. Nisam ni dijaspora, niti podrumas, niti prizivam, niti prizeljkujem. Ali, nisam ni dezerter i ne bih ni bila.
dezurni_ucenik

#65 Re: Novi rat

Post by dezurni_ucenik »

KatarinaKosaca wrote:Meni ovo izrugivanje sa ratom, podvlacenje da kao i «nasi» politicari huskaju na rat lici na svjesno i namjerno otupljivanje ostrice jednom narodu. Kao prigovara se Aliji , evo, vec dvije decenije ono «Mirno spavajte.....», a Bakir nije smio ni apelaciju Sudu podnijeti, jer to je, pobogu huskanje.
Srbi, kako, sami kazu su ginuli za PC, oni u slucaju mirnog otcjepljenja nemaju potrebu ratovati. Krajisnik ih je pozvao upravo, mislim, sa projekcijom u buducnost. Bosnjaci i ostali pripadnici ABIH su ginuli za cjelovitu BIH. Oni su, u slucaju, otcjepljenja jednog dijela BIH uzalud ginuli. A upravo mi poplava clanaka tipa «Ne dam vam djecu, nece ovaj put» od Cenic do Sopot danas, ima za cilj otupiti Bosnjake da puste mirno otcjepljenje PC. Nisam ni dijaspora, niti podrumas, niti prizivam, niti prizeljkujem. Ali, nisam ni dezerter i ne bih ni bila.

Zanimljivo da te clanke i naslove najvise guraju u Federaciji.
dezurni_ucenik

#66 Re: Novi rat

Post by dezurni_ucenik »

pici wrote:

sad će henda da opet bidne mega zvijezda... sprema novi HIT "Od Referenduma do Referenduma" :thumbup: :bih:

Kad Mahir opet okupi Beat House a Gogi 7UP :)
KatarinaKosaca

#67 Re: Novi rat

Post by KatarinaKosaca »

Pardon, novinarka,se preziva Sopta, a ne kako napisah.
Zokipfc

#68 Re: Novi rat

Post by Zokipfc »

L u c i f e r wrote:dragi moj zoki, koji navija za fudbalski klub partizan
Nekad, dok nisam imao preca posla nervirati se oko 11 lijencuga koji se vuku po terenu. Inace veoma relevantno. Ali kontam da je to kako bi me strpao u isti kos sa nekim drugim ljudima..

L u c i f e r wrote: i koji nije imao to zadovoljstvo da iz prve ruke vidi kako dolazi do rata

, da te ne bih adhominemisao povlacim se iz daljnjeg dijaloga s tobom

imas pravo na svoje misljenje, a ja ne osjecam niti najmanju potrebu da te ubjedjujem u bilo sta niti da ti objasnjavam bilo sta
Ma povlaci se slobodno, nisam ni nista drugo ocekivao od tebe. Ne daj boze da koristis validne argumente.
vivaldi

#69 Re: Novi rat

Post by vivaldi »

KatarinaKosaca wrote:Meni ovo izrugivanje sa ratom, podvlacenje da kao i «nasi» politicari huskaju na rat lici na svjesno i namjerno otupljivanje ostrice jednom narodu. Kao prigovara se Aliji , evo, vec dvije decenije ono «Mirno spavajte.....», a Bakir nije smio ni apelaciju Sudu podnijeti, jer to je, pobogu huskanje.
-

precjenjujes forum, zapravo forum je poptuno nebitan, a debelo potcjenjujes baketa
Edin H.

#70 Re: Novi rat

Post by Edin H. »

pici wrote:

Sta je ovo, Nedime? :skoljka:
KatarinaKosaca

#71 Re: Novi rat

Post by KatarinaKosaca »

niti sam pisala o forumu.niti o Baketu. Odnosno o Baketu samo da je poduzeo legalnu radnju, sto je pohvalno. O cemu ti?
vivaldi

#72 Re: Novi rat

Post by vivaldi »

onda sam pogresno shvatio, mislio sa da pises o forumsmik pisanjima
cyprus

#73 Re: Novi rat

Post by cyprus »

ovo_malo_duse wrote:
Ne nego koga su okretali jednom ako mu isto prodaju 2 put nek se sam nabije na taj razanj. Sve fino i lijepo, ko zelio rat u kuci mu bio ALI ( uvjek ovo ebeno ali i ko ga izmisli) bazirano na prethodnom iskustvu navijamo za MZ ali se i pripremamo da vidimo sta ce da bude, ako UZP krenu s raznjem ne gine im nabijanje na isti.
Svaki ulazak u rat (čak i kad si pripemljen) je nabijanje na ražanj...

@Lucifer, OK, samo kažem...
Edin H.

#74 Re: Novi rat

Post by Edin H. »

Kako natjerati dijasporce, koji su uglavnom za radikalna rjesenja, da se vrate i bore? :-)
zateznistub

#75 Re: Novi rat

Post by zateznistub »

ope' tema o ratu... :-)
pobogu, kako vam se da više...
Locked