Novi rat

Locked
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#301 Re: Novi rat

Post by KatarinaKosaca »

pici wrote:ja sam već zapiko konzume desno od miljacku, Irpotane i BBI... ostalo ćemo se laHko raskusurat :bih:
(di gdje je keš. Jedan što je uradio poštu danas ima kafanu u sred grada, hotel i sestri je otvorio parfimerije.. Keš zakon.
ali, neću ni to čekati....
L u c i f e r

#302 Re: Novi rat

Post by L u c i f e r »

KatarinaKosaca wrote:
L u c i f e r wrote:Ha? :)

ps: ahaa, skonto... :D
Ma, i mape ću crtati po forumu kako treba i gdje treba, biću najveći patriJota, veći od ovih što čitamo :D , ali sa daljine. Meni je jedan rat dosta. A, evo zna @Edin H. , zajedno smo se borili i koliko smo doprinijeli i učinili. Jedan rat za jedan život od mene dosta..,... Bolje preko neta, kao što vidimo, to su najveće patriote, ne smiješ reć da nisu :lol: :lol:
Pa, i tata bi tako malo sine ;-)
Dosta vala i meni, jebai ga, al se nešta ovaj Mile opasno uskurčio... :D

Valjda ćeš mi koji paket poslati... :bih:
dječak sa šibicama

#303 Re: Novi rat

Post by dječak sa šibicama »

pici wrote:samo heftu ranije najavite da odem u šweCku po logistiku :bih:
Sto svecku, odes do Splita i otvoris logisticki centar, proglasis se generalom ako imas kakve stele u SDA.

I onda lagano, kupis za marku prodas za deset, prodje rat ti u studiju Hayata pricas kako si rafalao iz sijaca i sprijecio cetnike da udju preko Kozije cuprije. I lijepo u svog hamera, malo saras okolo cvike na vrh glave, koke soke.
junior3

#304 Re: Novi rat

Post by junior3 »

sinuhe wrote:
junior3 wrote:Stvarno ko će početi rat?
Pa Bosnjaci, ko drugi uopste spominje mogucnost rata?
Tako reci. :thumbup: :D
and

#305 Re: Novi rat

Post by and »

sinuhe wrote:
nisam čuo da bošnjaci ugrožavaju teritorijalni integritet i suverenitet bih :)
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#306 Re: Novi rat

Post by pici »

KatarinaKosaca wrote:
pici wrote:ja sam već zapiko konzume desno od miljacku, Irpotane i BBI... ostalo ćemo se laHko raskusurat :bih:
(di gdje je keš. Jedan što je uradio poštu danas ima kafanu u sred grada, hotel i sestri je otvorio parfimerije.. Keš zakon.
ali, neću ni to čekati....
ma keš je veĆ zbrinut od mideraša... ja ću se zadovoljit siĆom :bih:
@mba

#307 Re: Novi rat

Post by @mba »

sinuhe wrote:

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da samo nedonošenje rezolucije o Srebrenici u Savjetu bezbjednosti UN može opredijeliti put BiH.
“Donošenje, bez obzira na moć institucije Savjeta bezbjednosti UN, je raspad BiH. Naravno da molimo Rusiju da uloži veto”, rekao je Dodik na Mrakovici na obilježavanju 73 godine od Bitke na Kozari.

On je naveo da “podlo i vješto napisana rezolucija” služi ostrašćenjim bošnjačkim političarima da polako uvode srpski narod kao jedini upisan da je počinio genocid, poslije svih genocida u svijetu.

“Ali, i ako se to desi, ignorišimo to! Recimo da ne važi za nas! Nećemo upisati u svoje knjige to što vi hoćete niti ćete nam zaprijetiti da ćete nas učiniti nestabilnim područjem, a MMF to već prijeti”, istakao je Dodik.

On je dodao da niko ne može istjerati Srbe iz BiH, a da ne istjera i Republiku Srpsku zajedno s narodom, pozivajući građane Republike Srpske da kažu “ne” na referendumu o Sudu i Tužilaštvu BiH.
KatarinaKosaca

#308 Re: Novi rat

Post by KatarinaKosaca »

L u c i f e r wrote:Dosta vala i meni, jebai ga, al se nešta ovaj Mile opasno uskurčio... :D

Valjda ćeš mi koji paket poslati... :bih:
Ma, bi ja, al znaš kako je, socijala, slabo se živi, ne rade veze, ali plakaću za tobom, svaki će mi obrok prisjesti, sve će suze u onaj pun tanjir, obećavam to :D
sinuhe

#309 Re: Novi rat

Post by sinuhe »

and wrote:
sinuhe wrote:
E svasta. Procitaj uvodni post na ovoj temi.
Edin H.

#310 Re: Novi rat

Post by Edin H. »

KatarinaKosaca wrote:

Ma, i mape ću crtati po forumu kako treba i gdje treba, biću najveći patriJota, veći od ovih što čitamo :D , ali sa daljine. Meni je jedan rat dosta. A, evo zna @Edin H. , zajedno smo se borili i koliko smo doprinijeli i učinili. Jedan rat za jedan život od mene dosta..,... Bolje preko neta, kao što vidimo, to su najveće patriote, ne smiješ reć da nisu :lol: :lol:
Potpuna podrska internet borcima :D
dječak sa šibicama

#311 Re: Novi rat

Ne znam za Bosnjake, ali vidim da pici namjerava ugroziti teritorijalni integritet BBI i Al Shidi centra, a ne misli dijeliti nisakim.

E ne mere to tako.
pici

#312 Re: Novi rat

Post by pici »

dječak sa šibicama wrote:
pici wrote:samo heftu ranije najavite da odem u šweCku po logistiku :bih:
Sto svecku, odes do Splita i otvoris logisticki centar, proglasis se generalom ako imas kakve stele u SDA.

I onda lagano, kupis za marku prodas za deset, prodje rat ti u studiju Hayata pricas kako si rafalao iz sijaca i sprijecio cetnike da udju preko Kozije cuprije. I lijepo u svog hamera, malo saras okolo cvike na vrh glave, koke soke.
ma jebo split... kasaba... odoH ja do štokHolmea i tamo uz hanku, dinu, harija, halida, enesa itd skupljat neopHodnu logistiku... tivra se da podjelim lanČ paket i refuZe cigara... blizu linije ne bih žena će mi se nasekirat, imaju proffesionalCi za to...
KatarinaKosaca

#313 Re: Novi rat

Post by KatarinaKosaca »

Edin H. wrote:
KatarinaKosaca wrote:

Potpuna podrska internet borcima :D
Naravno, namjerno te spomenuh, jer mi baš jedan od tih internet boraca napisa ovdje neki dan "Ti si bila čisti višak u ratu samo jedna usta više na kazanu" :-) :-) :-) :-)
A spomenuh te što znaš koliko je kako moja, tako i tvoja ratna uloga bila važna. Neću reći velika, ali važna sigurno.
dezurni_ucenik

#314 Re: Novi rat

Post by dezurni_ucenik »

Vec vidim kirBasa kako govori : nemojte misliti da necete odvesti RS u pakao, a srpski narod mozda i u nestanak- :D
@mba

#315 Re: Novi rat

Post by @mba »

and wrote:
sinuhe wrote:

krivi smo jer smo prezivejli agresiju i GENOCID U PRIJEDORU I SREBRENICI, e to je za takve kao on prijetnja vec!

ali sta ces, opstali smo Bogu hvala i bice nas u bosni jos vise, u mom drustvu a mladi smo svi vecinom po 4 djece pa na gore :thumbup: , Bogu hvala tako ce mo i nastaviti, a imamo i jaku dijasporu tako da podrzavamo i povratak bosnjaka u manjih BH-entitet, za koju godinu smo opet apsolutna vecina u istocnoj bosni, a to milojko zna!

e to je to sto smeta onima koji mrze bosnu, a velika prednost bosnjaka je i u tome sto se srbi iz BH vecinom orijntisu prema pashalukum tamo osnivaju familije i ostaju, svake godine sve manje i manje omladine u manjem BH-entitetu, a bosnajci se sve vise i vise vracaju na svoje!

vrijeme ja na nasoj strani! :D :thumbup:
mirsek

#316 Re: Novi rat

Post by mirsek »

It_is_a_Leclerc wrote:
Opet ponavljam. Ne igrajte se sa Bošnjacima. Pogotovo ne sa povratnicima.
:thumbup: :bih:
dječak sa šibicama

#317 Re: Novi rat

To sam zaboravio, organizacija humanitarnih veceri po dijaspori, za pomoc BiH.

Treba ti Benjo Isovic za voditelja, neki dobar harmonikas za pozadinsku muziku dok Vehid Gunic divani o lijepim carsijama koje miruhe u proljece, a onda dernek uz Koketa, Halida i ko vec bude, Hakala i Mahir Burekovic su bili popularni i onom proslom ratu.

Para da pitas koliko.
Lincoln-Burrows

#318 Re: Novi rat

Post by Lincoln-Burrows »

pici wrote:blizu linije ne bih žena će mi se nasekirat
I to što kažeš, ne valja ženu sekirat.
Edin H.

#319 Re: Novi rat

Post by Edin H. »

KatarinaKosaca wrote:
Naravno, namjerno te spomenuh, jer mi baš jedan od tih internet boraca napisa ovdje neki dan "Ti si bila čisti višak u ratu samo jedna usta više na kazanu" :-) :-) :-) :-)
A spomenuh te što znaš koliko je kako moja, tako i tvoja ratna uloga bila važna. Neću reći velika, ali važna sigurno.
Meni kazu neki ljudi pametnije je o tome ne pricati, valjda su u pravu.
and

#320 Re: Novi rat

Post by and »

sinuhe wrote:
and wrote:
sinuhe wrote:
E svasta. Procitaj uvodni post na ovoj temi.
pa šta piše?
ako bude narušavanja suvereniteta bih da će biti rata?
a rata neće biti,već će institucije bih zaštititi teritorijalni integritet i suverenitet bih :mrgreen:
archi_a

#321 Re: Novi rat

Post by archi_a »

GuardiJan vodi srbe u propast a možda i u nestanak, jer srbi ne mogu da se odbrane ako ovdje bude rata. :lol: :-) :-) :-)
Zvuči li vam poznato ovo sranje od rečenice, naravno malo izmjenjeno od prvobitnog sranja izrečenog od strane srpskog krvoloka karađića, alias dabića 90-tih.
:run:
Last edited by archi_a on 05/07/2015 16:08, edited 1 time in total.
@mba

#322 Re: Novi rat

Post by @mba »

archi_a wrote:GuardiJan vodi srbe u propast a možda i u nestanak, jer srbi ne mogu da se odbrane ako ovdje bude rata. :lol: :-) :-) :-)
Zvuči li vam poznato ovo sranje od rečenice, naravno malo izmjenjeno od prvobitnog sranja izrečenog od strane srpskog krvoloka karađića, alias dabića.dabića 90-tih.
:run:

pa tako nekakko milojko ove sedmice zbori po manjem bh-entitetu!
pici

#323 Re: Novi rat

Post by pici »

samo ću povest Tarika Helića i po skandinaviji turneja a onda kanada, amerika, australija... biće i krompira za raju :bih:

sinuhe

#324 Re: Novi rat

Post by sinuhe »

Jedini problem Dodika je to sto je predugo na vlasti. Drugi problem BiH je bosnjacka paranoja. E tu tek ima svega.
Last edited by sinuhe on 05/07/2015 16:10, edited 1 time in total.
Sanjarko

#325 Re: Novi rat

Post by Sanjarko »

Paul F. wrote:
ULTRAK wrote: Iz ovog filma se vidi da su na Igmanu; koji je bio jedina veza Sarajeva sa ostatkom BiH, vladali kriminal, sverc i da je se tu sve radilo osim branila drzava. O tome prica Jovan Divjak recimo koji je prvi poslat tamo da skenira linije. Dakle ako imas kriminalne grupe koje su infiltrirale u vojsku i ako imas spijune u vladi; onda ti dzaba svo naoruzanje.
Ako je tačno ovo da su i voće uzimali sa konvoja pa ostavili da istruli, onda samo sjest pa plakat. :(
Cokolade isto tako znam Stari mi je o tome govorio.
Hapali svu humanitarnu pomoc.
Svi zlotvori sa svih strana.
Locked