piupiu wrote:sacuvaj me, Boze, hrvatske kulture, srpskog junastva i ... bosnjacke/sarajevske tolerancije ...
ne znam je li ova verzija vec postojala ili je sada smišljena ali si je "ubola"... svaka čast... odoh je iskopirati na msn kao potpis
piupiu wrote:sacuvaj me, Boze, hrvatske kulture, srpskog junastva i ... bosnjacke/sarajevske tolerancije ...
ja skovala sad, ali vjerujem da ako je dosad nisu skovali, mislili su sto posto ...ponosna_manjina wrote:piupiu wrote:sacuvaj me, Boze, hrvatske kulture, srpskog junastva i ... bosnjacke/sarajevske tolerancije ...![]()
ne znam je li ova verzija vec postojala ili je sada smišljena ali si je "ubola"... svaka čast... odoh je iskopirati na msn kao potpis
Biznis wrote:ne dragi moj wanna be ninja, problem je što će se i ostali stihovi odraditi. I možda baš ti na svojoj koži budeš osjetio "ljepotu" njihovog odrađivanja. Drži se tog šurikena. Čvrsto.shuriken wrote: zahtijevan tekst
mozda bi neko to mogao napravit u obliku dijagrama u boji
a problem je sto smo vec par stihova odradili
Pa, nista, mi smo tolerantni (citaj gore)45cents wrote:Ja sam PEDER, time se dičim!
I šta ćemo sad?
Pa obzirom da su i sami manjina, moglo bi se vrlo lako desiti da i bez grafičkog prikaza shvate poentu.shuriken wrote:Biznis wrote:ne dragi moj wanna be ninja, problem je što će se i ostali stihovi odraditi. I možda baš ti na svojoj koži budeš osjetio "ljepotu" njihovog odrađivanja. Drži se tog šurikena. Čvrsto.shuriken wrote: zahtijevan tekst
mozda bi neko to mogao napravit u obliku dijagrama u boji
a problem je sto smo vec par stihova odradili
znam zato to i kazem
ali kako cujem da ima dosta tehnickih profesija medju hejterima
mozda bi mogao neko napraviti nesto njima razumljivo
Ja sam lezbejka,45cents wrote:Ja sam PEDER, time se dičim!
I šta ćemo sad?
Znam par gay ljudi, i nijedan/na od njih nije ni sretan/na ni ponosan/na zbog toga. Voljeli bi da su straight. Život bi im bio mnogo lakši i jednostavniji. Ali, obzirom da homoseksualizam nije bolest i ne može se "izliječiti", šta im drugo preostaje nego da žive sa tim?! Što bi jedan moj prijatelj rekao: "odrekao bih se ja seksa, ali kako da se odreknem ljubavi".zlatiborka wrote:Ja sam lezbejka,45cents wrote:Ja sam PEDER, time se dičim!
I šta ćemo sad?
spoznadoh to citajuci grdobu ovih postova,...
time se dicim jer svako doje tobe kad tad....
I sta cete mi sad, ha ja....
Pa kako to sabiras? 53 je za, 47 protiv ... onih 13 ne bi za ramazan ...stochar wrote:evo rezultata ankete na sa-x:
Podržavate li organizaciju Queer Sarajevo Festivala?
Da, u potpunosti. (213)
40%
Da, ali ne za vrijeme ramazana. (67)
13%
Ne, nikako. (248)
47%
Ukupno glasova: 528
znaci, 60 odsto je protiv... bas me zanima kako bi odgovorili na banjaluckom forumu na pitanje opdrzavaju li povratak svih bosnjaka svojim kucama...
Jes jarane, po tim anketama SDP uvijek ima vecinu na svim nivoima, eto koliko je sve to mjerodavno.stochar wrote:evo rezultata ankete na sa-x:
Da, u potpunosti. (213)
40%
13%
Ne, nikako. (248)
47%
znaci, 60 odsto je protiv... bas me zanima kako bi odgovorili na banjaluckom forumu na pitanje opdrzavaju li povratak svih bosnjaka svojim kucama...
Oko uzorka se vjerovatno da polemizirati. Zanima me, na pr, posto je medij elektronski, koliko je dijaspore ucestsvovalo u anketi ...chuchumbamayumbe wrote:Jes jarane, po tim anketama SDP uvijek ima vecinu na svim nivoima, eto koliko je sve to mjerodavno.stochar wrote:evo rezultata ankete na sa-x:
Da, u potpunosti. (213)
40%
13%
Ne, nikako. (248)
47%
Nazalost.
Iko, ishta?!chuchumbamayumbe wrote:I, kakav je sada plan Q?!
Ilegala, sifre, lozinke, folovi-golovi, ili lagano i tiho naoruzavanje, a zatim revolucija i borba do konacne pobjede?!
Ne, fakat, na stranu zajebancija, kakvi su daljnji pravci djelovanja ljudi koji stoje iza QF-a i inace populacije koja je ugrozena sarajevskim merhametlukom i gostoprimljivoscu?
oni koji glasaju za sda uglavnom ne koriste internet a ti sto kliknu za sdp, njima bude mrsko izaci i kuce na dan glasanja...piupiu wrote:Oko uzorka se vjerovatno da polemizirati. Zanima me, na pr, posto je medij elektronski, koliko je dijaspore ucestsvovalo u anketi ...chuchumbamayumbe wrote:Jes jarane, po tim anketama SDP uvijek ima vecinu na svim nivoima, eto koliko je sve to mjerodavno.stochar wrote:evo rezultata ankete na sa-x:
Da, u potpunosti. (213)
40%
13%
Ne, nikako. (248)
47%
Nazalost.
ako sam dobro razumio federalni dnevnik, festival je potpuno zatvoren.chuchumbamayumbe wrote:Iko, ishta?!chuchumbamayumbe wrote:I, kakav je sada plan Q?!
Ilegala, sifre, lozinke, folovi-golovi, ili lagano i tiho naoruzavanje, a zatim revolucija i borba do konacne pobjede?!
Ne, fakat, na stranu zajebancija, kakvi su daljnji pravci djelovanja ljudi koji stoje iza QF-a i inace populacije koja je ugrozena sarajevskim merhametlukom i gostoprimljivoscu?
Prije nego sto ovako nesto izjavis, molim te da se educiras. To da li ce ti sin zeta dovesti ne zavisi od medija. Niti je to virus koja se kupi u tramvaju. Da je tako, uzimajuci u obzir ovo sto se oko nas desava, gay populacija na ovim prostorima ne bi ni postojala. I ne ponose se sa tim, nego pokusavaju normalno da zive. Isto ko sto musliman u Banja Luci nema nikakvu namjeru da islamizira komplet Banja Luku, ako kaze da je musliman i ode u džamiju. Osnovno ljudsko pravo je da kaže da se zove Mehmed i da normalno zivi nakon toga, bez straha da ga neko nalupa ili ubije. Na kraju krajeva, Ustavom mu je zagarantovano pravo na to.shown wrote:fini su pederi ali ne mora se to medijski eksponirati da nasa djeca misle da je to nesto normalno pa da sutra mi sin zeta dovede i da kaze to je normalno.to su trebali na jahorini bjelasnici odrzati daleko od ociju javnosti a ne s tim da se jos ponose,a vehabije treba da odgovaraju za svoje postupke ,to je sigurno