Novi predsjednik SDP BiH
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#101 Re: Novi predsjednik SDP BiH
jel mali Zlatko Salko dovoljno narastao da mu babo ostavi strančicu?
-
VjecitiStudent
#102 Re: Novi predsjednik SDP BiH
I ako nije, bit će Bakir H. regent do punoljetstva.JoseMujica wrote:jel mali Zlatko Salko dovoljno narastao da mu babo ostavi strančicu?
- Liberalism
#103 Re: Novi predsjednik SDP BiH
Al to i nije problem za tebe. Tebi je veci problem sto se Lagumdzija nije ni udostojio da ti odgovori. Mozes misliti bezobrazluka...madner wrote:Ovo si pogodio.Liberalism wrote:Sve mi se cini da ovi sto mrze SDP imaju neki licni problem tipa, kako je Lagumdzija mogao postaviti nekog luzera na funkciju, a mene tako pametnog ni da mi pridje da se pozdravi sa mnom.
Pa sad bi kao da biraju drugog predsjednika stranke kako bi mu sutra mogli reci: da te ja nisam progurao nebi te na mapi bilo''.
Sad jos vise volim SDP, jer su svi misevi napustili brod.
Nadam se da ce se izabrati dobar predsjednik a Zlatko Lagumdzija ce biti pozitivna istorijska licnost, bez obzira na ove uvrijeđene mlade.
Fino sam mu govorio da sam jeftiniji a bolji od Alistera.
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#104 Re: Novi predsjednik SDP BiH
Liberalism wrote:Sve mi se cini da ovi sto mrze SDP imaju neki licni problem tipa, kako je Lagumdzija mogao postaviti nekog luzera na funkciju, a mene tako pametnog ni da mi pridje da se pozdravi sa mnom.
Pa sad bi kao da biraju drugog predsjednika stranke kako bi mu sutra mogli reci: da te ja nisam progurao nebi te na mapi bilo''.
Nadam se da ce se izabrati dobar predsjednik a Zlatko Lagumdzija ce biti pozitivna istorijska licnost, bez obzira na ove uvrijeđene mlade.
U ovakvom razmisljanju se ogleda sav sunovrat SDP-a
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#105 Re: Novi predsjednik SDP BiH
.Liberalism wrote:Sve mi se cini da ovi sto mrze SDP imaju neki licni problem tipa, kako je Lagumdzija mogao postaviti nekog luzera na funkciju, a mene tako pametnog ni da mi pridje da se pozdravi sa mnom.
- JoseMujica
#106 Re: Novi predsjednik SDP BiH
VjecitiStudent wrote:I ako nije, bit će Bakir H. regent do punoljetstva.JoseMujica wrote:jel mali Zlatko Salko dovoljno narastao da mu babo ostavi strančicu?
mora da su u nekom koljenu i famalija
- madner
#107 Re: Novi predsjednik SDP BiH
Fino sam mu govorio, ni 10 000 mjesecno nije puno za mene, ali on slusa ove poltrone sto su mu rekli da ce ga autoput izvuc.Liberalism wrote:Al to i nije problem za tebe. Tebi je veci problem sto se Lagumdzija nije ni udostojio da ti odgovori. Mozes misliti bezobrazluka...madner wrote:Ovo si pogodio.Liberalism wrote:Sve mi se cini da ovi sto mrze SDP imaju neki licni problem tipa, kako je Lagumdzija mogao postaviti nekog luzera na funkciju, a mene tako pametnog ni da mi pridje da se pozdravi sa mnom.
Fino sam mu govorio da sam jeftiniji a bolji od Alistera.
Meni je iskreno zao Zlaje, ipak je to jedan svjetski covjek koji nije zasluzio da ne prodje u svojoj izbornoj jedinici protiv nekih anonimusa. Dobro mozda jeste malo zasluzio svojim potezima, ali ovo je bas ofirno sutanje.
- Liberalism
#108 Re: Novi predsjednik SDP BiH
Jasta je nego sutanje.
A cijelo Sarajevo je to jedva docekalo, da se smije kako je neko sa osnovnom skolom bolji od Lagumdzije.
I onda se poslije pitaju sto su gladni, zedni i smrznuti.
A cijelo Sarajevo je to jedva docekalo, da se smije kako je neko sa osnovnom skolom bolji od Lagumdzije.
-
senad82
#109 Re: Novi predsjednik SDP BiH
Bogić Bogičević
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- madner
#110 Re: Novi predsjednik SDP BiH
Mislim da jeste, zloba i nicim izazvana zavist to ti je.Liberalism wrote:Jasta je nego sutanje.
- Liberalism
#111 Re: Novi predsjednik SDP BiH
Nista strasno, to je vama u Bosni urodjeno. Zato se i koljete svako malo.
- madner
#112 Re: Novi predsjednik SDP BiH
Stas, gorstaci su to.
Nema pica bez rakije ni Bosanca bez cakije.
Sad zamisli da nisi sposoban tako jednostavnom narodu objasniti svoje kvalitete?
Nema pica bez rakije ni Bosanca bez cakije.
Sad zamisli da nisi sposoban tako jednostavnom narodu objasniti svoje kvalitete?
- JoseMujica
#113 Re: Novi predsjednik SDP BiH
uvijek kažem da su najgori čobani s diplomom...jeblo majku dobiju onaj papir i misle da su iznad svega
i onda se ibrete što narod glasa za autohtone čobane
i onda se ibrete što narod glasa za autohtone čobane
- ultima_palabra
#114 Re: Novi predsjednik SDP BiH
Vidi se od koga je učio politikucetiriPET wrote:Prvo ce Zlatko Slucajni pronaci kakvog rodjaka za prelazni period dok Zlatko Salko ne stasa potpuno. Zlatko Slucajni ga je vec pripremao za funkciju.JoseMujica wrote:jel mali Zlatko Salko dovoljno narastao da mu babo ostavi strančicu?
- dustaban
#115 Re: Novi predsjednik SDP BiH
Samo da vas podsjetimKomsic wrote:"Neka SDP radi šta god hoće, to je njihova stvar, mada ja Zlatka Lagumdžiju nikada ne bih potcijenio. Ne bih potcijenio njegovu mogućnost taktiziranja i manipulacije. Ono što ja vidim već je da se lagano priprema kandidat, vaš bivši kolega (Bakir Hadžiomerović op. a.) da bude novi predsjenik SDP-a, da grije stolicu Lagumdžiji dvije ili četiri godine. Nemojte nikada potcijeniti Lagumdžiju. Čovjek je taktički genije, druga stvar je što ja mislim da strateški patuljak, jer su mu svi ciljevi pogrešni", kazao je Komšić.
dustaban wrote:Lagumdzija je doveo Bakira u SDP da bude njegov Jerlagic!
- mirsek
#116 Re: Novi predsjednik SDP BiH
Pa tesko da ce ga kongres podrzati, osim ako ne zele jos vise da potonu.dustaban wrote:Samo da vas podsjetimKomsic wrote:"Neka SDP radi šta god hoće, to je njihova stvar, mada ja Zlatka Lagumdžiju nikada ne bih potcijenio. Ne bih potcijenio njegovu mogućnost taktiziranja i manipulacije. Ono što ja vidim već je da se lagano priprema kandidat, vaš bivši kolega (Bakir Hadžiomerović op. a.) da bude novi predsjenik SDP-a, da grije stolicu Lagumdžiji dvije ili četiri godine. Nemojte nikada potcijeniti Lagumdžiju. Čovjek je taktički genije, druga stvar je što ja mislim da strateški patuljak, jer su mu svi ciljevi pogrešni", kazao je Komšić.
dustaban wrote:Lagumdzija je doveo Bakira u SDP da bude njegov Jerlagic!
A ako je tako ko ih hebe.
Nema onda povratka na vlast na izborima 2016. a ni 2018. godine.
-
forel
#117 Re: Novi predsjednik SDP BiH
Hocete da vam posudimo drzavnika s ''jajima''
Zeljku Komsica...al kad bolje razmislim bolje ne...bolje mu stoji naranđasta nego crvena...
Red bi bio da Bakir Hađiomerovic bude predsjednik SDP ipak je on osvojio najvise glasova
nek je sa hajrom il bolje rec sa Titom izbor predsjednika

Red bi bio da Bakir Hađiomerovic bude predsjednik SDP ipak je on osvojio najvise glasova
-
Kaligula I
#119 Re: Novi predsjednik SDP BiH
...jeste, ali ta opcija podrazumijeva 'čistke', dok opcija sa BB to ne podrazumjeva...u svakom slučaju ova druga opcija zahtijeva manje 'krvi'...madner wrote:Najrealnija opcija je svakako Komsic.
- sebija
#120 Re: Novi predsjednik SDP BiH
To je već vrijeđanje. Ako diraš nekoga ne diraj mu porodicu. Nije lijepo.JoseMujica wrote:jel mali Zlatko Salko dovoljno narastao da mu babo ostavi strančicu?
Denis Bećirović ili Jasmin Imamović za predsjednika.
Ili Pudarić.
Ili...
-
convict
#121 Re: Novi predsjednik SDP BiH
Rasformirati sve lokalne odbore, napraviti inventuru članstva i onda praviti nove unutarstranačke izbore od nivoa mjesne zajednice do predsjednika stranke. Siguran sam da SDP ima mnogo članova koji su sjajni ljudi, ali se nisu mogli probiti pored kadrova koji su tu već 15 godina
- XXS
#122 Re: Novi predsjednik SDP BiH
Samo se sjetite, dok budete birali, da je u jedinstvu snaga.sebija wrote: Denis Bećirović ili Jasmin Imamović za predsjednika.
Ili Pudarić.
Ili...
- JoseMujica
#123 Re: Novi predsjednik SDP BiH
čime sam mu dirao porodicusebija wrote:To je već vrijeđanje. Ako diraš nekoga ne diraj mu porodicu. Nije lijepo.JoseMujica wrote:jel mali Zlatko Salko dovoljno narastao da mu babo ostavi strančicu?
Ili Pudarić.
Ili...
to je u nas normalna pojava da sve ostaje u Famaliji, a za SDP pravilo da roditelji zbrinjavaju nejač preko stranke....valjda tako ostaju UJEDINJENI!
- crvenebrigade
#124 Re: Novi predsjednik SDP BiH
Ova dvojica ne zasluzuju da budu ni kandidati za predsjednika SDP-a.sebija wrote:To je već vrijeđanje. Ako diraš nekoga ne diraj mu porodicu. Nije lijepo.JoseMujica wrote:jel mali Zlatko Salko dovoljno narastao da mu babo ostavi strančicu?
Ili Pudarić.
Ili...
Treba traziti potpuno novo lice, onoga ko nije kao ovaj dvojac odobravao ili ucestvovao u donosenju odluka sa Zlatkom
Lagumdzijom.
Cak ni ovi mladji poput Igora Kamocaija ne smiju biti u kombinacijama.
Stranacki se uhljebio u Zavod za zaposljavanje Kantona Sarajevo, supruga ubacena u BH Postu, a on se sve vrijeme, zarad vlastite fotelje dodvoravao i trgovao sa SDA.
Vise je vremena provodio sa SDA-ovcima Jasminom Terovicem i Muamerom Bandicem nego sa svojim rukovodstvom Opcinskog odbora SDP BIH Centar-Sarajevo.
Last edited by crvenebrigade on 15/10/2014 21:24, edited 1 time in total.
- JoseMujica
#125 Re: Novi predsjednik SDP BiH
realno glasači su rekli svoje...manite se likova koji nisu prošli