Novi predsjednik SDP BiH? (ANKETA)
- GaizkaMendieta
#1 Novi predsjednik SDP BiH? (ANKETA)
Ko bi trebao biti novi predsjednik SDP BiH?
Last edited by GaizkaMendieta on 04/01/2014 17:56, edited 1 time in total.
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#2 Re: Novi predsjednik SDP BiH? (ANKETA)
Ova anketa nema smisla,prevelika je šteta načinjena mediokritetskom politikom narcisoidnog šupka i njegovih klonova
tako da ko god dođe na čelo SPD-a trebaće 15-20 godina mukotrpnog rada kako bi se vratilo imalo povjerenja glasača.
Što jedna budala pokvari,stotinu pametnih ne može popraviti.
tako da ko god dođe na čelo SPD-a trebaće 15-20 godina mukotrpnog rada kako bi se vratilo imalo povjerenja glasača.
Što jedna budala pokvari,stotinu pametnih ne može popraviti.
- Prpa.ba
#3 Re: Novi predsjednik SDP BiH? (ANKETA)
Ko god da bude, neka uziva u 100 godina samoce, pardon, opozicije (nadajmo se i broju glasova ispod cenzusa). Osim u bastionima socijaldemokratije, Tuzli i Trnovu.

-
oakville
#4 Re: Novi predsjednik SDP BiH? (ANKETA)
U Tuzli će na vlasti biti koalicija pod nazivom A-SDPPrpa.ba wrote:Ko god da bude, neka uziva u 100 godina samoce, pardon, opozicije (nadajmo se i broju glasova ispod cenzusa). Osim u bastionima socijaldemokratije, Tuzli i Trnovu.![]()
- It_is_a_Leclerc
#5 Re: Novi predsjednik SDP BiH? (ANKETA)
Zašto kompromitujete časno ime Bogića Bogićevića poredeći ga sa novim Fikretom Abdićem - Hamdijom Lipovačom, Damirom Hadžićem, žbrgljavim Bećirovićem i sličnim protuhama iz lopovskog SDP-a.
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
#6 Re: Novi predsjednik SDP BiH? (ANKETA)
Nebitno ko ce biti predsjednik ali gore u anketi nabrojani ljudi se moraju istjerati iz stranke i politike ako SDP hoce da krene naprijed.
- XXS
#7 Re: Novi predsjednik SDP BiH? (ANKETA)
Nece preci izborni prag tako da Im ne treba novi predsjednik.
- Danguba
#8 Re: Novi predsjednik SDP BiH? (ANKETA)
Zlaja je toliko unistio i zaprljao ideju socijaldemokratije da niti jedan kandidat koga je on dodirnuo ne moze vratiti stranku na pravi put.
Stavio sam glas za B.B iako je to naucna fantastika.
Stavio sam glas za B.B iako je to naucna fantastika.
- jasko_ja
#9 Re: Novi predsjednik SDP BiH? (ANKETA)
Oprostice te, ali mene zanima misljenje najveceg politickog analiticara! Kosmopolita sta ti mislis ko ima najvise sansi za oovu prestiznu titulu!?
-
udrch
#10 Re: Novi predsjednik SDP BiH? (ANKETA)
ne razumijem smisao ankete..ipak je ovdje u pitanju stranka koja uvijek ima samo jednog kandidata..
ja mislim da bi trebao biti Zlatko Lagumdžija, jer će opet biti jedini kandidat koji će dobiti bezrezervnu podršku..
ja mislim da bi trebao biti Zlatko Lagumdžija, jer će opet biti jedini kandidat koji će dobiti bezrezervnu podršku..
- Havatar
#11 Re: Novi predsjednik SDP BiH? (ANKETA)
oakville wrote:U Tuzli će na vlasti biti koalicija pod nazivom A-SDPPrpa.ba wrote:Ko god da bude, neka uziva u 100 godina samoce, pardon, opozicije (nadajmo se i broju glasova ispod cenzusa). Osim u bastionima socijaldemokratije, Tuzli i Trnovu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
hAZNADAR
-
mali_balon
#13 Re: Novi predsjednik SDP BiH? (ANKETA)
Pa to je rijesena stvar novi dragi vodja ce biti klon sadasnjeg velikog vodje tj. Damir Hadzic.
- Ridjobrki
#14 Re: Novi predsjednik SDP BiH? (ANKETA)
Kako to mislite... ko će biti predsjednik SDP BiH? 
-
budza
#15 Re: Novi predsjednik SDP BiH? (ANKETA)
nema novi dok je slucajni prolaznik na nogama.
- Ridjobrki
#16 Re: Novi predsjednik SDP BiH? (ANKETA)
Ezdepe neima presjednika, presjednik ima ezdepe.
Jel' jasno?

Jel' jasno?
- kamen spoticanja
#17 Re: Novi predsjednik SDP BiH? (ANKETA)
Fakat koje li drskosti...ZL jos uvijek ziv i oni pitaju ko ce biti predsjednik sdp-aRidjobrki wrote:Kako to mislite... ko će biti predsjednik SDP BiH?
Pa bolan ZL i kad otegne papke bice precjednik jos je'no 2,5 godine dok se bezmudani ne uvjere da je fakat zemljin
-
mikasa
#18 Re: Novi predsjednik SDP BiH? (ANKETA)
Ako nekad i dodje do izbora novog predsjednika, onda ce se borba voditi izmedju Damira Hadzica i Nermina Niksica. A na kraju ce pobjednik biti Salko Zlatko Lagumdzija.
- armin071
#19 Re: Novi predsjednik SDP BiH? (ANKETA)
Bogic Bogicevic je najvece i jedino ime na politickoj sceni koje jos daje tracak svjetla za bolje sutra. Taj covjek je kada mu je glava visila o koncu i kada su mu nudjene pare i pozicije odbio sve to da bi spasio Bosnu i Hercegovinu. Covjek koji je uradio vise za BiH i Bosnjacki narod prije svega a onda i Hrvatski nego ijedan drugi borac, Bosnjak ili bilo ko. On treba osnovati novu stranku i pokupiti ljude za koje on misli da mogu ovoj zemlji donijeti bolje sutra. Sve druge stranke su trajno ostecene i previse korumpirane.
- McMoy
#20 Re: Novi predsjednik SDP BiH? (ANKETA)
Čak i da se desi čudo, pa Z. Lagumdžija "dobrovoljno" (suočen sa velikim izbornim porazom na predstojećim
općim izborima 2014.) odstupi sa dužnosti doživotnog predsjednika SDP-a, smatram da se B. Bogićević ne bi tek tako
olako i naivno kockao sa svojim imidžom hrabrog, poštenog i principijelnog domoljuba, stečenim u jednom od važnijih
istorijskih trenutaka za BiH početkom 90-ih godina.
općim izborima 2014.) odstupi sa dužnosti doživotnog predsjednika SDP-a, smatram da se B. Bogićević ne bi tek tako
olako i naivno kockao sa svojim imidžom hrabrog, poštenog i principijelnog domoljuba, stečenim u jednom od važnijih
istorijskih trenutaka za BiH početkom 90-ih godina.
-
homar
#21 Re: Novi predsjednik SDP BiH? (ANKETA)
I POSLIJE ZLATKA ZLATKO! 
-
bob_rock
#22 Re: Novi predsjednik SDP BiH? (ANKETA)
Bogic ima zdravstvenih prolema i cisto sumnjam da su se uvukao u avanturu preuzimanja sdp-a. Drugo, zar stvarno mislite da Zlatko nije osigurao svoju poziciju kroz postavljanje poslusnih na kljucne pozicije. Ono sto mu se moze jedino desiti da neki sin brut otkaze poslusnost i krene na njega. Od svih poslusnika tipujem na Damira kad tad da ce krenuti na Zlatka.
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#23 Re: Novi predsjednik SDP BiH? (ANKETA)
Ena Duran ili Segmedina Srna !!!
- bach
#24 Re: Novi predsjednik SDP BiH? (ANKETA)
Kao bivši socijaldemokrata i bivši simpatizer SDP -a imam određenih konekcija i poznanstva prema vrhu SDP -a. Znam da već godini savjesni ljudi iz vrha SDP ( a i i takvih vjerujete) već godinama mole ZL da se makne sa vrha stranke. Nudili su mu da bude drugi predsjednik, počasni predsjednik, potppredsjednik... Jednostavno on se ne želi ni pod koju cijenu odreći fotelje predsjednika i neće iz nje izaći ili dok ne umre ili dok ga ne silom iz nje ne istjera...
- kamen spoticanja
#25 Re: Novi predsjednik SDP BiH? (ANKETA)
Ovo je najbolji pokazatelj u kakvoj je banani sdp...cuj molili ga a on nistabach wrote:Kao bivši socijaldemokrata i bivši simpatizer SDP -a imam određenih konekcija i poznanstva prema vrhu SDP -a. Znam da već godini savjesni ljudi iz vrha SDP ( a i i takvih vjerujete) već godinama mole ZL da se makne sa vrha stranke. Nudili su mu da bude drugi predsjednik, počasni predsjednik, potppredsjednik... Jednostavno on se ne želi ni pod koju cijenu odreći fotelje predsjednika i neće iz nje izaći ili dok ne umre ili dok ga ne silom iz nje ne istjera...
Nista organi stranke, nista glasanje, demokratija