Novi predsjednik SDP-a

Post Reply

Ko bi bio/la najbolje riješenje za predsjednika SDP BiH?

Selim Bešlagić
9
47%
Besima Borić
0
No votes
Nermin Nikšić
4
21%
Mirko Pejanović
2
11%
Svetozar Pudarić
4
21%

Total votes: 19

fosna2014

#1 Novi predsjednik SDP-a

Post by fosna2014 »

Pošto je dosta aktualna tema, a otvarač teme "SDP" mi se ne javlja na inboks, smatram da bi bilo interesantno čuti forumsko pučanstvo po tom pitanju.

Dakle, za koga smatrate da bi bio/la najbolje riješenje za SDP i socijaldemokratiju uopće u BiH?

Moje mišljenje je da bi najbolje riješenje bio gospodin Nikšić, obzirom da ne vidim nijednog drugog aktivnog političara koji je kao cjelina bolji od njega. Moj stav.
Helena2014

#2 Re: Novi predsjednik SDP-a

Post by Helena2014 »

Fali još gore -NIKO OD NAVEDENIH
fosna2014

#3 Re: Novi predsjednik SDP-a

Post by fosna2014 »

Helena2014 wrote:Fali još gore -NIKO OD NAVEDENIH
To su kandidati. I ja bih volio da je Tito na čelu stranke, ali šta je tu je. Jedan tj. jedna će od njih biti.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#4 Re: Novi predsjednik SDP-a

Post by JoseMujica »

čoban koji mijenja zakone da zaposli brata je sve samo ne gospodin i ujedno najgore moguće rješenje za predsjednika SDP-a.

Nerko Trenerko je najobičnija lutka u pozorištu wanabesocijaldemokrata, koji su odavno izgubili i bazu i ideološki kompas, u kome Slućajni prolaznik postaje Master of Puppets.

Nerko Trenerko je doduše jedina osoba koja omogućava nastavak ovakvog SDP-a ili ti jahanja skapalog konja o kome su birači sve rekli što se imalo reći. Već 2016 nemaju šta da traže na izborima.
fosna2014

#5 Re: Novi predsjednik SDP-a

Post by fosna2014 »

JoseMujica wrote:čoban koji mijenja zakone da zaposli brata je sve samo ne gospodin i ujedno najgore moguće rješenje za predsjednika SDP-a.

Nerko Trenerko je najobičnija lutka u pozorištu wanabesocijaldemokrata, koji su odavno izgubili i bazu i ideološki kompas, u kome Slućajni prolaznik postaje Master of Puppets.

Nerko Trenerko je doduše jedina osoba koja omogućava nastavak ovakvog SDP-a ili ti jahanja skapalog konja o kome su birači sve rekli što se imalo reći. Već 2016 nemaju šta da traže na izborima.
Obzirom da je ovo vanredni kongres i da DF stoji pred raspadom i da postoji nagovještaj da bi se trebala ujediniti ljevica u jednu stranku, smatram da će izabranik biti samo kratkoročno riješenje. To će biti najveći izazov - ujedinjenje ljevice.
VjecitiStudent

#6 Re: Novi predsjednik SDP-a

Post by VjecitiStudent »

fosna2014 wrote:Pošto je dosta aktualna tema, a otvarač teme "SDP" mi se ne javlja na inboks, smatram da bi bilo interesantno čuti forumsko pučanstvo po tom pitanju.

Dakle, za koga smatrate da bi bio/la najbolje riješenje za SDP i socijaldemokratiju uopće u BiH?

Moje mišljenje je da bi najbolje riješenje bio gospodin Nikšić, obzirom da ne vidim nijednog drugog aktivnog političara koji je kao cjelina bolji od njega. Moj stav.
Nikšič kao neko ko će napokon pokopati SDP je definitivno najbolje rješenje za socijademokratiju u BiH.
pedeset

#7 Re: Novi predsjednik SDP-a

Post by pedeset »

Nije više ni bitno ko će biti predsjednik (iako se već zna da će Lagumdžija postaviti Nikšića), sve dok su u vrhu stranke sve sami Zlatkovi poslušnici počevši od Lidije Korač, Damira Hadžića, već pomenutog Nikšića i sličnih. Pa oni su i uništili stranku i sad kao neke promjene. Ništa od toga, doći će i novi izbori i još gora katastrofa iako se čini da veća od ove nije moguća. Narod nevoli ove ljude.
Trebam te

#8 Re: Novi predsjednik SDP-a

Post by Trebam te »

pedeset wrote:Nije više ni bitno ko će biti predsjednik (iako se već zna da će Lagumdžija postaviti Nikšića), sve dok su u vrhu stranke sve sami Zlatkovi poslušnici počevši od Lidije Korač, Damira Hadžića, već pomenutog Nikšića i sličnih. Pa oni su i uništili stranku i sad kao neke promjene. Ništa od toga, doći će i novi izbori i još gora katastrofa iako se čini da veća od ove nije moguća. Narod nevoli ove ljude.

Potop :lol: :lol: :lol: haj i vrijeme je, sta's!!!

:run:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#9 Re: Novi predsjednik SDP-a

Post by Truba »

vala red je na nekog nebošnjaka :D
šalim se
meni svejedno ali eto vrijeme je da se krene u promjene :D sve same floskule

mislim da bi buduća ljevica trebala imati neko ime tipa sdp-df
ili da naprave potpuni rebranding stranke
Baton_Ilirski

#10 Re: Novi predsjednik SDP-a

Post by Baton_Ilirski »

Black swan wrote:vala red je na nekog nebošnjaka :D
šalim se
meni svejedno ali eto vrijeme je da se krene u promjene :D sve same floskule

mislim da bi buduća ljevica trebala imati neko ime tipa sdp-df
ili da naprave potpuni rebranding stranke
Fronta bas ljevicarski zvuci :mrgreen: ..ne znam ko DF-u smisli tako "genijalno" ime
Helena2014

#11 Re: Novi predsjednik SDP-a

Post by Helena2014 »

cadburry

#12 Re: Novi predsjednik SDP-a

Post by cadburry »

Selim Bešlagić je jedini čovjek koji može pokazati da se SDP zaista promijenio - da su članovi shvatili poruku glasača i da su krenuli u unutarstranačke promjene.
Post Reply