Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
punosvega wrote:jel' ovo aston martin? ima ono kao krila na haubi naprijed
stojim na semaforu kad ovo crveno cudo prolazi, pa onda opet malo kasnije.
u dva dana prvo mustang pa ovo, nesto mi se u carsiji desava.
Ja mislim da je to to
Po meni izgleda bolje od svih trenutnih trkacih euro modela...
I meni lice, iskreno, ovako sa strane. Mozda tome doprinose ove netipicne felge na Mercedesu i zamaskirane stopke, koje bojom lice na ove prozirne stopke na Thesisu.
meni ima sličnosti kako se linija krova spušta na ta vrata i C stub je haman, pa identičan...pa se to nastavlja i na liniju prtljažnika...plus sličnost dužine prednjeg i stražnjeg prevjesa...
ali eto, budite realni, a ne zaslijepljeni...isto kao što smo svi, realno, rekli da sa boka ima sličnosti između Alfe Giulie i BMW 3 F10..
Malo rozočaran sa NSX, očekivao sam da će biti hypercar. Mislim da su ga još godinu dvije trebali razvijati da izbruse fine detalje, prebzo su ga razvili znajuci da godinu dana nakon pocetka projekta su haman poceli iz pocetka opet.
beco wrote:Malo rozočaran sa NSX, očekivao sam da će biti hypercar. Mislim da su ga još godinu dvije trebali razvijati da izbruse fine detalje, prebzo su ga razvili znajuci da godinu dana nakon pocetka projekta su haman poceli iz pocetka opet.
Bice to dobro ne brini.
Vjerujem da ce odmah ici niskih 7 min oko Ringa ili cak malo ispod.
Radit ce kao Nissan sa GTR,svake godine nova edicija ili "novi" model malo poboljsan nego prosli i mlati pare.