Maystor wrote:
nisi čitao pažljivo, fino sam rekao da sranjem smatram odstupanje potrošnje od preko 40 % od deklaracije, a ne komplet auto. a za audi a3 ne brini, ako si mušterija možeš se odmah pribilježiti u ASA-i. Biće ti isporučen prilično brzo
na papiru troši 4,1, ide 216 i ubrzava za 8,6. Na autobildu i drugim njemačkim stranicama možeš naći i prve testove.
Sad ce tebi Goran "poklopac koji ima 4 privatna i 10 sluzbenih auta" (sta je njemu bitno u cijeloj prici????!!!) objasniti neke stvari:
Ti si samo jedan u nizu koji se poceo gadjati ozbiljnim izrazima i analizama, uletio u ofsajd da bi na raju postao ocajni vadionicar i ujedac (namjerno sam nabrojao epitete kojim si me pocastio kao najbolji dokaz).
Prvo, nisi istina da si napisao da sranjem smatras odstupanjem od deklarisanje potrosnje kako tvrdis nego ovo:
Maystor je napisao/la:
A da mu je impresivna i nije. Renault Megane 1.6 dCi 130 je i brži i štedljiviji
od ovog sranja i30. A megane ko megane i nije neko auto.
U "od ovog sranje i30" se ne pominje poytrosnja nego cijeli auto, a kad sam te pitao sta nije sranje poceo si se vaditi i okretati pricu o potrosnji.
Drugo, niko te nije tjerao da pominjes i poredis i30 sa A3 i 120d i da pitas po cemu je i30 poseban, a kad sam vrlo precizno pokazao po cemu je poseban (prakticno duplo manaj cijena) opet si poceo sa vadionom i u pricu uvaljivati Skodu, Golfa i sta sve treba da ide na MQB platformu, odnosno aute iz buducnosti. Njih nisi pominjao bas kao ni potrosnju.
Treca stvar, i kad Golfovi, Skode i Seati budu predstavljeni sa istom platformom i motorom kao A3 i ako se nastavi sa dosadasnjom praksom tad ce vec ovaj i30 biti dostupan za jako prihvatljvih 19 - 24k KM, odnosno za min 1/3 manje od svega sto pominjes i opet ce biti poseban.
Sljdeci put malo razmisli prije nego odlucis biti ultimativni autoritet i prosvjetliti nas koji je auto sranje i koji auto nije neki auto...