Novi Golf 7 dolazi u septembru
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- veliki dasa
#1 Novi Golf 7 dolazi u septembru
jel moguće da će biti ovako ružan

- drugtito2011
#2 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru
A kad su oni napravili lijep auto?!
-
Heller
#3 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru
Brace yourselfs WW Fanboys are cumming.
Što je u svijetu za hipstere Apple, kod nas je za "stručnjake" WW
Što je u svijetu za hipstere Apple, kod nas je za "stručnjake" WW
- DoradO
#4 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru
niste odavno pljuvali po golfu hehehe koji pacenici 
-
Heller
#5 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru
Pa kad je ružno auto šta hoćeš? da ljudi govore da je lijepo da bi se vi se ww fanboys osjecali dobroDoradO wrote:niste odavno pljuvali po golfu hehehe koji pacenici
- DoradO
#6 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru
ja vozim renault... al ne mogu da se nacudim koliko su neki ljudi okovani potrebom da pljuju po golfu a toliko je jos ruznih auta pored njegaHeller wrote:Pa kad je ružno auto šta hoćeš? da ljudi govore da je lijepo da bi se vi se ww fanboys osjecali dobroDoradO wrote:niste odavno pljuvali po golfu hehehe koji pacenici
-
Heller
#7 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru
otvori temu o ladi, o renou, o daciji, o starom volvu, i ja cu napisat da su ruzniDoradO wrote:ja vozim renault... al ne mogu da se nacudim koliko su neki ljudi okovani potrebom da pljuju po golfu a toliko je jos ruznih auta pored njegaHeller wrote:Pa kad je ružno auto šta hoćeš? da ljudi govore da je lijepo da bi se vi se ww fanboys osjecali dobroDoradO wrote:niste odavno pljuvali po golfu hehehe koji pacenici
- DoradO
#8 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru
bitno je da je tebi tvoje auto lijepo, jelle
-
Brdar
#9 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru
Bitno je da ce trosit 4 litre, a ne da je tolko ruzan. 
-
Mlad i Nevin
#10 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru
Pa ljepši je od šestice 
-
vuk_samotnjak
#11 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru
Da se hoce ovaj ponovo pocet proizvoditi, po mogućnosti 1.6D, nema boljeg auta, nek prica ko sta hoce

- drugtito2011
#12 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru
4 litra gradske, sa upaljenom toshiba klimom, a na otvorenom, 2,1 litar.Brdar wrote:Bitno je da ce trosit 4 litre, a ne da je tolko ruzan.
- veliki dasa
#13 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru
bilo je prije puno ljepših studija
ovo je već ličilo na lijep auto

- veliki dasa
#14 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru
bar jedna super stvar
Svaki novi Golf 7 imat će presvlake iz Goražda
Prevent grupacija otvara tvornicu u Goraždu sa 800 zaposlenika
Prevent grupacija u Bosni i Hercegovini će svečano otvoriti novi proizvodni pogon u Goraždu u 11 sati u petak 18. maja 2012. Vrpcu će presjeći i predsjedavajući Vijeća ministara Vjekoslav Bevanda. Nova investicija će znatno doprinijeti razvoju istočne Bosne, kao i bh. ekonomije. Prevent grupaciju čini sedam firmi članica sa oko pet hiljada zaposlenika, a među njima preko 800 zaposlenika u Goraždu.
U ovoj tvornici radit će se presvlake za novi Golf A7, čija se promocija očekuje ove jeseni. Svaki Golf proizveden u tvornicama Volkswagena imat će presvlake iz Goražda.
Tog dana planirane su brojne aktivnosti kojima će se obilježiti ova investiciju, ali i posvećenost Grupacije razvoju društva. Osim toga, Prevent će se prisjetiti društveno odgovornih projekata koje su realizovali u ovom gradu, a tiču se ambulante u Vitkovićima i obdaništa u Goraždu.
Tog dana, u Gradskoj dvorani počinje i Preventova liga u malom fudbalu. Sve lokacije imaju svoje timove i takmiče se za prvaka Preventa. Biće i revijalna utakmica između time ASA-e i Preventa, a početni udarac trebao bi izvesti Ivica Osim.
U večernjim satima, Prevent organizuje koncert Dine Merlina na gradskom stadionu, što će biti i njegov prvi nastup u BiH ove godine.
Prevent grupacija posluje u Bosni i Hercegovini od 1999. godine i otvara jedno novo radno mjesto svaki dan. Zajedno sa ASA grupacijom, najznačajniji je privatni poslovni sistem u Bosni i Hercegovini i među vodećima u regiji. Lider je u automobilskoj industriji i vodeći bh. izvoznik. (Nedim Hasić)
Slobodna Bosna
Svaki novi Golf 7 imat će presvlake iz Goražda
Prevent grupacija otvara tvornicu u Goraždu sa 800 zaposlenika
Prevent grupacija u Bosni i Hercegovini će svečano otvoriti novi proizvodni pogon u Goraždu u 11 sati u petak 18. maja 2012. Vrpcu će presjeći i predsjedavajući Vijeća ministara Vjekoslav Bevanda. Nova investicija će znatno doprinijeti razvoju istočne Bosne, kao i bh. ekonomije. Prevent grupaciju čini sedam firmi članica sa oko pet hiljada zaposlenika, a među njima preko 800 zaposlenika u Goraždu.
U ovoj tvornici radit će se presvlake za novi Golf A7, čija se promocija očekuje ove jeseni. Svaki Golf proizveden u tvornicama Volkswagena imat će presvlake iz Goražda.
Tog dana planirane su brojne aktivnosti kojima će se obilježiti ova investiciju, ali i posvećenost Grupacije razvoju društva. Osim toga, Prevent će se prisjetiti društveno odgovornih projekata koje su realizovali u ovom gradu, a tiču se ambulante u Vitkovićima i obdaništa u Goraždu.
Tog dana, u Gradskoj dvorani počinje i Preventova liga u malom fudbalu. Sve lokacije imaju svoje timove i takmiče se za prvaka Preventa. Biće i revijalna utakmica između time ASA-e i Preventa, a početni udarac trebao bi izvesti Ivica Osim.
U večernjim satima, Prevent organizuje koncert Dine Merlina na gradskom stadionu, što će biti i njegov prvi nastup u BiH ove godine.
Prevent grupacija posluje u Bosni i Hercegovini od 1999. godine i otvara jedno novo radno mjesto svaki dan. Zajedno sa ASA grupacijom, najznačajniji je privatni poslovni sistem u Bosni i Hercegovini i među vodećima u regiji. Lider je u automobilskoj industriji i vodeći bh. izvoznik. (Nedim Hasić)
Slobodna Bosna
- Šunj
#15 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru
VW ima konzervativan dizajn, ali dobre motore (vozim Passata 2008), mada mi se mnogo dopada nova Mazda 6.

-
Deadwalkz0rz
#16 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru
Govorite i vozite vi sta hocete ali Golf je nepoderiv, nema gdje to auto nece ici. Golf 7 bi trebao biti reskin 6 jer su popravili sve kod 5 sa 6 (Potrosnja i izolacija) .
-
hostapler
#17 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru
Pa nismo ni sumnjali. Opet ce da prodaju muda pod bubrege. Hajmo moje ovce,dodjite na sisanje.Deadwalkz0rz wrote:Govorite i vozite vi sta hocete ali Golf je nepoderiv, nema gdje to auto nece ici. Golf 7 bi trebao biti reskin 6 jer su popravili sve kod 5 sa 6 (Potrosnja i izolacija) .
Ovo nebelodirano necu ni komentarisati ali evo jedan smajli
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#18 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru
Meni je fantastican, prelijep.
A i to je stvar ukusa, pa ne vrijedi trositi previse prste na ubjedjivanje.
Jedino oko cega bi se moglo raspravljati su tehnicki elementi i cijena.
Pretpostavljam da ce biti skup, al' se nadam da ce 6 malo sletiti cijena do proljeca naredne godine.
A i to je stvar ukusa, pa ne vrijedi trositi previse prste na ubjedjivanje.
Jedino oko cega bi se moglo raspravljati su tehnicki elementi i cijena.
Pretpostavljam da ce biti skup, al' se nadam da ce 6 malo sletiti cijena do proljeca naredne godine.
-
LeKo
#19 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru
Auuuuuuuuu dobrih retrovizora, da dobro vidiš sve tolijane i froncuze iza sebe.
-
citroen xm
#20 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru
Ja neću govoriti da li je ovo ružno ili lijepo da ne bi izazvao različite komentare. Rećiću samo da ako je ovo G7 onda je njihova filozofija pala na najniže grane. Mislim, znao sam i ranije da su jadni, ali sada su dotakli dno. Prodavaju ljudima muda pod bubrege. Prvo je G6 redizajnirana petica, a sada je G7 redizajnirana šestica sa još blažim redizajnom nego kod prethodne generacije.
-
Melami
#21 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru
trenutnom golfu def treba malo agresivnosti dodati.
- Better Man
#22 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru
Ovo već liči na nešto, dok one gornje slike koje izgleda predstavljaju pravu sedmicu pokazuju da je Golf 7 klasični redizajn šestice i da je dizajnerski totalni promašaj! Nije ni čudo što u VW svaki par godina izbacuju novog Golfa, jer ih konkurencija uništi!veliki dasa wrote:bilo je prije puno ljepših studija
-
Mr.Fundamental
#23 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru
Ne treba sudit na osnovu ovih prvih slika, ovu su bile neke od varijanti budućeg izgleda. Ovako je bilo i za Golf VI, bio sam našao 3-4 različite verzije, pa je na kraju nešta skroz drugo bilo. Inače, za razliku od Golfa 6, koji je ustvari samo temeljito redizajnirani Golf 5, sedmica je potpuno nova i neće skoro ništa dijelit sa šesticom. Sedmica se počela razvijat prije nego je šestica uopšte izašla, i prije 3 god. već je bilo brdo informacija kakve će sve novine donijeti. Čak postoji i prilično pouzdana informacija da će uprkos svim tim novotarijama, novi Golf biti jeftiniji od sadašnjeg. Golf + povoljnija cijena od većine konkurencije = teški dani se za konkurenciju spremaju
Better Man wrote:Ovo već liči na nešto, dok one gornje slike koje izgleda predstavljaju pravu sedmicu pokazuju da je Golf 7 klasični redizajn šestice i da je dizajnerski totalni promašaj! Nije ni čudo što u VW svaki par godina izbacuju novog Golfa, jer ih konkurencija uništi!veliki dasa wrote:bilo je prije puno ljepših studija
Ja ne znam kakvo je stanje kod vas gore na Jupiteru, vjerovatno mali zeleni vozaju letilice odavno, ali kod nas na Zemlji Golfić već haman 40 god. razara konkurenciju. Evo čak i pred kraj karijere, šestica se prodaje ko drugi i treći pratitelj zajedno.citroen xm wrote:Ja neću govoriti da li je ovo ružno ili lijepo da ne bi izazvao različite komentare. Rećiću samo da ako je ovo G7 onda je njihova filozofija pala na najniže grane. Mislim, znao sam i ranije da su jadni, ali sada su dotakli dno. Prodavaju ljudima muda pod bubrege. Prvo je G6 redizajnirana petica, a sada je G7 redizajnirana šestica sa još blažim redizajnom nego kod prethodne generacije.
-
technoGeek
#24 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru
I rezultati prodaje znace da je sestica bolje auto ?
Ja smijem glavu dati da ce Focus II koji je izasao 2004te, po lezanju raznijeti ovu sedmicu kad izadje.
Meni samo nije jasno kako uspiju prodati muda pod bubrege
Ja smijem glavu dati da ce Focus II koji je izasao 2004te, po lezanju raznijeti ovu sedmicu kad izadje.
Meni samo nije jasno kako uspiju prodati muda pod bubrege
-
Mr.Fundamental
#25 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru
Jok eto prodaje se što je gori, masoni i tajne sile se umiješale
Eto baš će neko istrest 30-50 hiljada maraka, a da ne zna šta kupuje
Koliko ti je potkrepljeno mišljenje, dovoljno govori to što si pokopao auto koje još nije ni izašlo. Ja bih glavu dao da ti nikad nisi sjeo u nekog novijeg Golfa, a pogotovo da si vozio konkurenciju pa ih uporedio, ali ništa čudno, ovdje 99% likova koji pljuju razna auta zapravo nikad nisu sjeli u auto koje mrze. Jbg forum je slobodno mjesto i svako može valjat šta hoće... I ja kad bih uzimao auto iz tog segmenta protegnuo bi se do A3, Giuliete, BMW-a, ali činjenice su činjenice, sviđa se nekome to, ili ne....