Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nije film, već serija
Znači umirem od nestrpljenja.....
http://www.imdb.com/title/tt1869454/
Good Omens is a six-part miniseries based on the 1990 novel Good Omens: The Nice and Accurate Prophecies of Agnes Nutter, Witch by Terry Pratchett and Neil Gaiman. The series will be directed by Douglas Mackinnon and written by Gaiman, who will also serve as showrunner.
Znači ima SVE predispozicije da bude super...
Terry Pratchett
Neil Gaiman
Last edited by Bloo on 05/01/2018 17:55, edited 1 time in total.
a odatle tennantu crvena kosa...vodio je have i got news for you prije par tjedana i bas sam se pitala iz cega mu je kosa, mislila sam da je kazaliste neko.
snima se na osnovu cyberpunk science fiction romana koji je dobio Philip K. Dick nagradu
Kad smo već kod Philipa, ove zadnje četiri epizode Electric Dreamsa su mi bile super, posebice Kill All Others
i Autofac. Jedino je zadnja onako ok, nije loša, ali mi previše liči na Body Snatchers.
snima se na osnovu cyberpunk science fiction romana koji je dobio Philip K. Dick nagradu
Kad smo već kod Philipa, ove zadnje četiri epizode Electric Dreamsa su mi bile super, posebice Kill All Others
i Autofac. Jedino je zadnja onako ok, nije loša, ali mi previše liči na Body Snatchers.
Ja sam stala na onoj epizodi sa buscemijem i nisam se pomakla
Ja sam stala na onoj epizodi sa buscemijem i nisam se pomakla
Mislim da će ti se svidjeti nastavak. Sad kad sam sve pogledao, mogu reći da mi je The Commuter bila najdraža epizoda
ove prve sezone. Jednostavno je predobra priča, sjajno ekranizovana u svim segmentima.
dale cooper wrote:
Mislim da će ti se svidjeti nastavak. Sad kad sam sve pogledao, mogu reći da mi je The Commuter bila najdraža epizoda
ove prve sezone. Jednostavno je predobra priča, sjajno ekranizovana u svim segmentima.
dale cooper wrote:
PRetvaram se u Titu...ne stizem nista odgledati
Tito me razočarava , nije čak pogledao ni novog Blade Runnera, pa da se možemo popitati.
dale cooper wrote:
PRetvaram se u Titu...ne stizem nista odgledati
Tito me razočarava , nije čak pogledao ni novog Blade Runnera, pa da se možemo popitati.