https://www.rottentomatoes.com/m/john_wick_chapter_2
Reviews Counted: 49
Fresh: 47
Rotten: 2
Prvi je bio odlicna zabava, a i Keanu mi je jedan od drazih glumaca.
Moderator: _BataZiv_0809
prvi je bio cista perverzija a ovaj je haman jos bolji, nekako su mi bas nestvarne ove ocjene i mrzim kad ovako enormno porastu ocekivanjaTito_i_Partija wrote:Jedva cekam John Wick 2. Ocjene su mu zasad ekstremno positivne:
https://www.rottentomatoes.com/m/john_wick_chapter_2
Reviews Counted: 49
Fresh: 47
Rotten: 2
![]()
Prvi je bio odlicna zabava, a i Keanu mi je jedan od drazih glumaca.

film je komedija, izvini morao sampirmin wrote:
Čiji ba? Ridlijev?nema me tamo wrote:Prometheus je ubjedljivo njegov najbolji film..
Na kraju kad su povezali s Alienom bio sam iznerviran.
A ono jedna od boljih komedija unatrag godina.Tito_i_Partija wrote:Joj kad se sjetim kako je jedan forumas bio toliko zaljubljen u Prometheus da je poceo pricat' kako ce taj film jednog dana postat' jedan od najuticajnijih sci-fi filmova svih vremena, a Ridley-ov najuticajniji.Dale dobro zna ko je to, jer smo obojica dali sve od sebe da taj dodje tobe, al' nije nam uspjelo.
![]()
Elem, mislim da je Prometheus im'o ogroman potencijal, i dalje mislim da je vizuelno odlican film. Nazalost, ono sto je trebalo bit' najinteresantnije, ta prica o "Space Jockeys", nije bila dobro razvijena niti je dovrsena (niti ce biti, jer se je Ridley sad opet posvetio Alienu), a kraj mi je bio toliko monumentalno, nadljudski glup da sam se hvat'o za glavu od nevjerice. Na kraju krajeva mozda i nije neko cudo, jer je scenario pis'o Damon Lindelof, koji je se na jednu fenomenalnu seriju, nakon tri odlicne sezone, ono momacki posr'o i odveo u totalni hendek.
I sad imamo novi Alien film. I to glume u njemu James Franco i Danny McBride. Samo nam jos fali Seth Rogen, i mozemo komotno ovaj film proglasit' nastavkom one polu-retardirane "komedije" gdje k'o fol nastaje kraj svijeta.
Pa jeste neznalicama koji smatraju da su "This is 40" i "Anchorman 2" odlicne komedije.johnnykola wrote:A ono jedna od boljih komedija unatrag godina.Tito_i_Partija wrote:Joj kad se sjetim kako je jedan forumas bio toliko zaljubljen u Prometheus da je poceo pricat' kako ce taj film jednog dana postat' jedan od najuticajnijih sci-fi filmova svih vremena, a Ridley-ov najuticajniji.Dale dobro zna ko je to, jer smo obojica dali sve od sebe da taj dodje tobe, al' nije nam uspjelo.
![]()
Elem, mislim da je Prometheus im'o ogroman potencijal, i dalje mislim da je vizuelno odlican film. Nazalost, ono sto je trebalo bit' najinteresantnije, ta prica o "Space Jockeys", nije bila dobro razvijena niti je dovrsena (niti ce biti, jer se je Ridley sad opet posvetio Alienu), a kraj mi je bio toliko monumentalno, nadljudski glup da sam se hvat'o za glavu od nevjerice. Na kraju krajeva mozda i nije neko cudo, jer je scenario pis'o Damon Lindelof, koji je se na jednu fenomenalnu seriju, nakon tri odlicne sezone, ono momacki posr'o i odveo u totalni hendek.
I sad imamo novi Alien film. I to glume u njemu James Franco i Danny McBride. Samo nam jos fali Seth Rogen, i mozemo komotno ovaj film proglasit' nastavkom one polu-retardirane "komedije" gdje k'o fol nastaje kraj svijeta.
This is 40 je sasvim ok komedija.Tito_i_Partija wrote:Pa jeste neznalicama koji smatraju da su "This is 40" i "Anchorman 2" odlicne komedije.johnnykola wrote:A ono jedna od boljih komedija unatrag godina.Tito_i_Partija wrote:Joj kad se sjetim kako je jedan forumas bio toliko zaljubljen u Prometheus da je poceo pricat' kako ce taj film jednog dana postat' jedan od najuticajnijih sci-fi filmova svih vremena, a Ridley-ov najuticajniji.Dale dobro zna ko je to, jer smo obojica dali sve od sebe da taj dodje tobe, al' nije nam uspjelo.
![]()