Novi dres BH Nogometne/Fudbalske Reprezentacije

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply

Zelim da slijedeci sponzor BH dresa bude:

Legea
0
No votes
Nike
14
50%
Adidas
4
14%
UMBRO
1
4%
PuMa
7
25%
DiaDora
0
No votes
Hummel
1
4%
neki drugi
1
4%

Total votes: 28

Socijalista

#1 Novi dres BH Nogometne/Fudbalske Reprezentacije

Post by Socijalista »

Kako smo dobili svi lijepu vijest o promjeni proizvodjaca dresa BH Repke, pa bi tom prilikom jednu ekstra temu. Dajte svoje primjere dresova, koja marka, koja boja, zasto, vise zute manje plave i tako to, gdje da se grb nalazi i to....stucne ect.

:bih:
Ja_Ja

#2 Re: Novi dres BH Nogometne/Fudbalske Reprezentacije

Post by Ja_Ja »

O cemu ti? Kakva promjena? Malo vise info molim? Hvala.
Socijalista wrote:Kako smo dobili svi lijepu vijest o promjeni proizvodjaca dresa BH Repke, pa bi tom prilikom jednu ekstra temu. Dajte svoje primjere dresova, koja marka, koja boja, zasto, vise zute manje plave i tako to, gdje da se grb nalazi i to....stucne ect.

al_akhisari

#3 Re: Novi dres BH Nogometne/Fudbalske Reprezentacije

Post by al_akhisari »

Ako se dobro sjecam, vec postoji tema vezana za novi, drugaciji dres repke...
Socijalista

#4 Re: Novi dres BH Nogometne/Fudbalske Reprezentacije

Post by Socijalista »

Ja_Ja wrote:O cemu ti? Kakva promjena? Malo vise info molim? Hvala.
Socijalista wrote:Kako smo dobili svi lijepu vijest o promjeni proizvodjaca dresa BH Repke, pa bi tom prilikom jednu ekstra temu. Dajte svoje primjere dresova, koja marka, koja boja, zasto, vise zute manje plave i tako to, gdje da se grb nalazi i to....stucne ect.

Sinoćnja sjednica Izvršnog odbora Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine donijela je odluku o sazivanju izvanredne sjednice 8. maja u Tesliću na kojoj bi se trebali rješiti nesporazumi vezani za potpisivanje TV ugovora sa agencijom SportFive. Jučerašnja sjednica nije donijela reviziju izvještaja utakmica protiv Belgije zbog odsustva Miroslava Ćire Blaževića. Također, zbog odustva prvog čovjeka struke naše najbolje selekcije, nisu donijete ni odluke o odigravanju prijateljskih utakmica u junu mjesecu, tako da je naša reprezentacija još uvijek zvanično bez protivnika za prijateljske susrete planirane po zvaničnim FIFA terminima.

Čolaković i Ušanović traže novog sponzora

Zbog činjenice da ugovor sa sportskom firmom Legea ističe početkom juna, generalnom sekretaru Munibu Ušanoviću, te predsjedniku Sulejmanu Čolakoviću naloženo je da do kraja maja mjeseca prikupe ponude i izaberu novog dobavljača sportske opreme našoj selekciji.

Danas skupština NFSBIH-a

Danas u 11:00 u sarajevskom Collegium artisticumu započela je sjednica Skupštine Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine.

http://--- SPAM ---/site/inde ... &Itemid=57
bijelo_dugme

#5 Re: Novi dres BH Nogometne/Fudbalske Reprezentacije

Post by bijelo_dugme »

Image

Socijalista

#6 Re: Novi dres BH Nogometne/Fudbalske Reprezentacije

Post by Socijalista »

al_akhisari wrote:Ako se dobro sjecam, vec postoji tema vezana za novi, drugaciji dres repke...
Da ali nema ni ankete, i ona tema je usmjerena ka dresu koji je jedan forumash napravio, ovo je opca tema.
adnan_hz

#7 Re: Novi dres BH Nogometne/Fudbalske Reprezentacije

Post by adnan_hz »

ma nike neka nam uradi...

ima onaj dobar dres na forumu bijeli sa dvije pruge plava i zuta.. odlican dres.. treba tu poslati sliku savezu ili delti koja je distributer nike za balkan...
Post Reply